Beursbox Nieuwsbrief 24% rente

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 24% rente
Date: May 12th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 12 mei 2020
 
 

AEX 520,33 Dow 24.035 USD 1,081 Btc 8.095 Goud 1,701.28

 
 
 
 

Crowdfunding steeds populairder

Deed u al eens als belegger in een crowdfunding opzet mee? Het grote voordeel is dat u dan geen last van beurssentiment heeft. Bepaal hier zelf het risico dat u wilt nemen. U kan hier inschrijven. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro! Op 15 mei om 14:00 uur geven we een webinar! Geef u hier op.

Open nu een rekening
 

Daytrading voor particuliere beleggers

Juist de huidige markt is ideaal voor daytrading. Snel in en uit en laat het risico van bezitten maar bij anderen liggen. Je wilt als daytrader alleen even van de beweging meesnoepen. Morgen, 13 mei om 20:00 uur laat Aloys Mattijssen zijn systeem zien. Geef u hier op voor het gratis webinar.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/05 7:00

 • Ook Japan gaat nu haar markt beschermen door het buitenlandse bezit in ruim 500 Japanse bedrijven aan banden te leggen. De globalisering trend is over.
 • Het succes van Azië in de aanpak van Covid-a9 ligt, hoe zeer ik het ook vervelend vind om het te zeggen, mogelijk in het gebruik van maskertjes als je in de nabijheid van anderen bent. Hoe dicht men ook op elkaar woont, het aantal zieken en doden is een fractie van wat er in Europa gebeurde. Testen en maskers, dat is het verschil.
 • AMC Entertainment is in gesprek met Amazon. Het bericht was goed voor een 55% koersstijging in de nadat het bericht was uitgekomen. AMC heeft bioscopen en theaters. Niet bepaald ene hippe plek om nu in te zitten.
 • SSR Mining gaat Alacer Gold kopen via een aandelendeal dit 1,7 miljard dollar waard is.
 • Er zijn nu officieel 80.000+ Amerikanen aan Covid-19 overleden. Alleen al in Michigan meer dan 4500 doden. Dat is al bijna net zo veel als in heel Nederland. Er wonen nog geen 10 miljoen mensen in die staat.
 • Elon Musk gaat de fabriek in Californië open gooien en gaat nu dus vol tegen de politieke besluitvorming in.
 • Werkgevers vragen medewerkers nu om vakantiedagen op te nemen. Dit is echter niet te verplichten! Een werkgever mag het vragen, maar niet afdwingen.
 • In Nederland lopen de faillissementen weer op. Ten opzichte van vorige jaar zijn er in april 3% meer bedrijven failliet gegaan. De meeste van de uitgesproken faillissementen lopen van voor de Corona crisis. Een faillissement heeft namelijk de nodige doorlooptijd.
 • In de VS beginnen de Corona gevallen op te lopen in de staten die tot op dit moment vrijwel geen gevallen kenden. In die (republikeinse) staten heeft men weinig gedaan en dat wreekt zich nu. Social distancing werkt wel, maar in die staten deed men daar niet aan, want het was een hoax vonden ze. In de VS nu meer dan 80.000 mensen overleden aan Corona

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Daytrading als basis (Tom Lassing)

12/05 7:22

Eén van de uitgangspunten van daytrading is dat iedere exposure naar de markt toe het risico hoger doet worden. Posities moeten dus extreem kort ingenomen worden. Als de beweging geweest is, of niet komt, er direct weer uit. Laat een ander het risico van bezit maar op zich nemen.
Dit houdt in dat daytraders heel kort een bestaande beweging willen meeliften en dan snel weer afscheid nemen.
Doe je dat ook nog eens met een hefboom, dan kan je met heel kleine bedragen toch een flinke winst maken...
Als je maar goed een beweging weet in te schatten.
Een beweging van vaak minder dan 5 minuten lang.
Aloys Mattijssen heeft na een leven lang ervaring op de beurs de perfecte software laten ontwikkelen. Hij heeft er een schat aan ervaring in verwerkt.
Het systeem werkt, maar dat is mede omdat je als trader NIET volledig op de software gaat vertrouwen. 25% van het werk moet door jou als traders worden ingebracht.
Dat maakt dat de grote zelflerende systemen van de banken er geen vat op krijgen. Die laatste 25% maakt namelijk dat iedere beslissing uniek is. Zelfs al zouden tientallen beleggers op dezelfde signalen in dezelfde markt en in dezelfde producten actief zijn.
De markt is echter groot en de variatie van die 25% eigen inbreng ook. Het is de reden dat zijn systeem wel werkt, daar waar anderen al moesten afhaken omdat hun systeem na verloop van tijd niet meer functioneerde.
Woensdagavond een gratis webinar over deze software! Geef u hier op.

Gratis webinar
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Woekering en angst (Tom Lassing)

12/05 7:48

We kunnen naar Trump wijzen als voorbeeld van hoe een regeringsleider alles fout doet en gelijk heb je, alleen wij kunnen dat met goed fatsoen niet vanuit Europa doen, want wij doen het hier net zo beroerd!
We konden hier niet anders dan in de lock down gaan, want er waren simpelweg geen alternatieven. Er was niet nagedacht over testen. Iets wat we twee maanden later nog altijd amper doen. (Dat doen ze ondertussen in de VS al wel beter, met name in staten met Democratische gouverneurs.)
Er waren hier en in de VS geen beschermingsmiddelen.
Mijn dochter kocht in januari voor haar schoonheidssalon een doosje maskers voor 5 euro. Datzelfde doosje kost nu 75 euro!
Schaamteloos worden er nu woekerprijzen gevraagd.
Dat is mogelijk omdat we niets geregeld hadden.
Waarom is er zogenaamd een tekort aan maskers? Kan het zijn dat er geen tekort was, maar dat degenen die ze hadden ze achterhielden en nu tegen woekerprijzen te koop aanbieden? Dan de vraag of maskers wel zinvol zijn...
De maskers zijn er dan ook zeer waarschijnlijk niet voor de veiligheid. Ze zijn er vooral om angst weg te nemen. De wereld leeft nu immers in smetvrees. Die andere persoon is vies en moet je vermijden. Mijden als de pest...
We gaan daardoor elkaar wantrouwen en het feit dat kliklijnen nu fantastisch draaien is er het gevolg van. De buurman is niet je buurman, maar het is iemand die door zijn gedrag je potentiële moordenaar is. Dus maar snel bellen naar de kliklijn.
Veel van de maatregelen zijn er vanuit angst, niet vanuit kennis. We weten dat de uitbraak kwam na massabijeenkomsten zoals carnaval. Dat soort massa bijeenkomsten nu dus even niet doen, is waarschijnlijk wel een slimme zet. Maar wandelen in het park of bos is NIET de bron van alle kwaad. Dit weekend was ik in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Overal nog de bossen dicht. Waanzin! Dat is gewoon inwonertje pesten. We mogen wel massaal Hornbach en Ikea in en daar in enorme rijen staan te wachten, maar in het bos mag je niet komen... Pure angst en machtsmisbruik door lokale bestuurders.
Hoe lang pikken we de onzin nog?

 
 

24% rente (Tom Lassing)

12/05 8:00

Ik voerde gisteren een gesprek met iemand die 24% rente absoluut fraude en bedrog noemde.
Hij kon me niet uitleggen waarom dat dan zo was. Het was meer een gevoel van hem. Dat mag natuurlijk, maar hij was ook niet bekend met het feit dat er in bijvoorbeeld de VS meer dan 400% rente mogelijk was. Dat leek hem gekkenwerk, en dat is het ook, maar dan wel wettelijk gekkenwerk. Die leningen bestaan echt en ze zijn er bij wet geregeld.
Daar wil ik het echter niet over hebben. Waar ik het wel over wil hebben, is dat geld naar het centrum stroomt.
In Nederland zien we dat in politiek Den Haag geen geldgebrek is. Het geld stroomt er bijna letterlijk heen in de vorm van bijvoorbeeld de 9% en 21% BTW en andere belastingen die blijven stromen naar het centrum van het land. Waar liggen de arme provincies? Nu, Zeeland, Groningen en Limburg liggen niet voor niets het verst van het centrum af.
We zien dat ook op Europees niveau. Duitsland, Nederland, België en Denemarken liggen centraal. Griekenland, Portugal, Zuid Italië, Litouwen, Estland en Letland liggen ver weg in de hoeken.
Het feit is dat geld in die uithoeken schaars(er) is. Het gevolg is dat de meest kwetsbare leners de hoogste rente moeten betalen. In Litouwen leent Neo Finance op dit moment tot 24% rente geld uit. Er bestaan wettelijk wel leningen waarover nog meer rente gevraagd kan worden, maar de leners vormen een zo'n hoog risico dat Neo Finance besloten heeft om hen op dit moment geen leningen meer te verstrekken. Het risico op wanbetaling is gewoon te hoog.
Consumentenleningen in Litouwen gaan van 6% tot 24% via het netwerk van Neo Finance. Dat is het goedkoopste geld dat je in Litouwen als consumentenlening kan lenen.
Banken vragen in Litouwen een veel hogere rente, als ze al geld willen uitlenen aan consumenten. Meestal zijn leners aangewezen op credit card rente. Die is nog veel hoger.
De leners zijn echter wel meer geld kwijt dan de genoemde 6% to 24%. De beschreven rente is de rente die de gelduitleners krijgen. Alle kosten betalen de leners. Een 6% lening komt dus voor de lener boven de 8% uit.
Het is in feite hun enige kans om het geld te verkrijgen. Wij kunnen wel zeggen dat ze beter sparen, maar als je NU voor je werk een auto nodig hebt, dan is geld lenen soms je enige manier om je werk te behouden.
Vooral in Nederland moeten we daarover niet met het vingertje wijzen. Er is geen land in Europa waar zo veel geleend wordt als in Nederland. Wij hebben het geluk als centrumbewoners dat geld hier in overvloed is en de rente dus heel laag. Hier komt een consumentenlening rond de 8% aan rente.
Open hier uw Neo Finance rekening en verstrek leningen met rentes tussen 6% en 24%

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Wat is een virus eigenlijk? (Tom Lassing)

12/05 8:12

Als je dit al schrijft, dan beginnen de eersten al te denken... complottheorie.
Wat hier onder staat heeft echter niets met complotten te maken. Het is een uiteenzetting van wat een virus nu eigenlijk is. Voor wie zich dat nog nooit echt afgevraagd heeft, is het blijkbaar een openbaring.
Het is een vertaalde versie van een Engelstalig stuk dat rondgaat. Voor u nog weer denkt, dat is onzin, hier ook een link naar de Wikipedia pagina

"Wat er hier onder staat is naar verluidt een samenvatting van het Coronavirus Covid-19" geschreven door een assistent-professor infectieziekten aan de John Hopkins University, Baltimore-Maryland, VS.

Het is een geweldige samenvatting over het voorkomen van besmetting, zeer informatief en tegelijkertijd duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Het virus is geen levend organisme, maar een eiwitmolecuul (DNA) bedekt met een beschermende laag bestaande uit lipiden (vetstoffen) die, wanneer ze worden opgenomen door de oog-, neus- of mondcellen, de genetische code veranderen ( mutatie) en verandert in een aanvaller en vermenigvuldigercellen.

Aangezien het virus geen levend organisme is, maar een eiwitmolecuul, kunnen we het eigenlijk niet "doden"; het valt vanzelf uiteen. De duur van deze desintegratie hangt af van de temperatuur, de vochtigheidsgraad en het soort materiaal waarop het rust.

Het virus is erg kwetsbaar; het enige dat het beschermt is een dunne buitenste laag vet.
Dit is de reden waarom zeep of wasmiddel de beste remedie is, omdat schuim vet aantast (daarom moet je 20 seconden of meer in je handen wrijven om veel schuim te maken). In
Als we de vetlaag oplossen, verkrijgen we dat het eiwitmolecuul zichzelf verspreidt en afbreekt.

Door de hitte smelt het vet, daarom is het goed om water boven de 25 ° C te gebruiken om je handen, kleding of iets anders te wassen. Bovendien produceert warm water meer schuim en maakt het dus efficiënter.

- Alcohol of een ander mengsel dat meer dan 65% alcohol bevat, lost al het vet op, vooral de buitenste lipide laag van het virus.
- Elk mengsel van één (1) dosis bleekmiddel voor vijf (5) doses water lost het eiwit direct op en vernietigt het van binnenuit.
- In afwezigheid van zeep, alcohol of chloor kunt u waterstofperoxide gebruiken, omdat het peroxide het eiwit van het virus oplost, maar het moet puur worden gebruikt, wat schadelijk is voor de huid.
- Geen bactericide is nuttig. Het virus is geen levend organisme zoals bacteriën. Je kunt niet doden wat niet leeft met antibiotica.
- Schud nooit kleding (op zichzelf of op gedragen kleding), lakens of kleding Als je een doek schudt of een plumeau gebruikt, kunnen de virusmoleculen 3 uur in de lucht zweven en gaan zitten in je neus.
- Wanneer het virus vastzit op een poreus oppervlak, is het erg inert en valt het uiteen in slechts:
3 uur op een stof bijvoorbeeld of een ander poreus oppervlak.
4 uur op koper (natuurlijk antiseptisch) en hout (dat het droogt en voorkomt dat het eraf komt)
verspreiden in de atmosfeer).
maar het kan blijven tot:
24 uur op karton.
42 uur op een metaal.
72 uur op plastic.
- De virusmoleculen blijven zeer stabiel in de kou buiten of in de kunstmatige kou (airconditioning in gebouwen of voertuigen bijvoorbeeld ...). Om stabiel te blijven, hebben deze moleculen ook vocht nodig
en half licht. Zo wordt het virus gemakkelijker en sneller afgebroken in een droge, warme en heldere omgeving.
- Ultraviolette straling ontleedt het eiwit van het virus, ongeacht het oppervlak. Zo is de UV-lamp perfect voor het desinfecteren en hergebruiken van een masker. Wees voorzichtig, want het breekt ook collageen (een ander eiwit) in de huid af en kan rimpels en huidkanker veroorzaken.
- Het virus kan geen gezonde huid passeren.
- Azijn is nutteloos omdat het de vettige beschermlaag van het virus niet oplost.
- Alcoholische dranken, zoals wodka, hebben geen effect (de sterkste hebben ongeveer 40% of 50% alcohol, maar het minimaal vereiste gehalte is 65% alcohol).
- Listerine kan nuttig zijn, het alcoholgehalte is 65%.
- Hoe beperkter de ruimte, hoe hoger de concentratie van het virus. Hoe meer de ruimte open en geventileerd is, hoe meer de concentratie van het virus wordt verminderd.

N.B .: Naast de bovenstaande indicaties, moet u uw handen wassen voor en na het aanraken van:
slijmvliezen, voedsel, sloten, deurgrepen, knoppen en schakelaars (licht, liften ...), telefoons, afstandsbedieningen, horloges, computers, bureaus, televisies, enz ...
Wanneer u naar het toilet en/of de badkamer gaat, is het belangrijk om uw handen te hydrateren, omdat ze de neiging hebben uit te drogen door herhaaldelijk wassen. de virusmoleculen kunnen dan micro-laesies van de huid binnendringen. Hoe dikker de moisturizer, hoe beter.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd