Beursbox Nieuwsbrief Crypto en verder

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Crypto en verder
Date: May 18th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 18 mei 2020
 
 

AEX 500,31 Dow 23.783 USD 1,081 Btc 9.106  Goud 1,764.5

 
 
 
 

Meer renteopbrengst voor uw spaargeld

Ook uw spaargeld kan op dit moment serieus veel rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een flinke rente te verkrijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Ga naar de site
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.    
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 5 juni vertel ik er alles over.

Kijk hier
 
 
 

Drie spotgoedkope toppers (Jack Hoogland)

18/05 7:00

Een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat enorm profiteert van de huidige crisis.

Maakte vorige week fantastische cijfers bekend en verhoogde het dividend met maar liefst 460%. Waardoor dividend nu 32% op jaarbasis bedraagt.

Winst steeg afgelopen kwartaal zó ongelofelijk hard, dat dit aandeel (omgerekend naar jaarbasis) nu nog slechts 2,4 keer de jaarwinst noteert.

Dat betekent dat de koers binnen een jaar met 650% moet stijgen om het als een normaal gewaardeerd aandeel te kunnen beschouwen. Dit is het goedkoopste aandeel dat ik ooit heb gezien!

Daarnaast een aandeel van een recessiebestendig bedrijf dat afgelopen kwartaal ook zeer goed bleef presteren.

Ontwikkelt en verkoopt wereldwijd speciale mineralen om opbrengsten van gewassen op milieuvriendelijke manier te verbeteren. Verwacht ondanks crisis voor dit jaar maar liefst 58% winstgroei.

Keert al sinds beursgang in 2003 onafgebroken ieder kwartaal, met de winst meestijgend dividend uit. Hoog koerspotentieel én 6% dividend!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...
Lees hier verder

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Crypto en verder (Tom Lassing)

18/05 7:16

Voor velen is Crypto het toekomstplaatje. Ik vrees dat ze er naast zitten. Crypto is nu even leuk, maar in mijn ogen (en dat zeg ik al jaren) niet meer dan een tussenfase.
Een leuk experiment, maar meer niet.
Uiteindelijk gaan de centrale banken er mee lopen en die willen maar al te graag het contante geld vervangen met een digitale versie. Hun digitale versie. Dat geeft ze namelijk totale controle over de economie en de inwoners.
Wie het geld creëert en de geldstroom in haar bezit heeft, heeft de macht.
Ook DNB heeft al aangegeven na te denken over een eigen digitale munt.
Of dat een digitale euro wordt, of een heel ander opgezet idee, dat moet nog maar blijken. Een nieuwe landelijk uitgegeven cryptomunt zou ook...

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Extra inkomen zonder extra baan! (Tom Lassing)

18/05 7:39

Hieronder een aantal tips om inkomen te genereren zonder er een baan naast te hoeven nemen.
Voor mij een makkelijk onderwerp, want in het jaar 2000 gooide ik zelf het roer om en nam ik ontslag en begon voor mezelf. Eerst deed ik het verkeerd, maar de herstart in april 2001 gaf me de vrijheid waar ik altijd al op zoek naar was. In 2011 was het zo ver dat ik mijn droonhuis kon kopen en het nog weer over een andere boeg gooide.
Het kán dus wel, maar het vergt wel inzet.
Het zijn hieronder voorbeelden, mogelijk dat u nog veel beter op uzelf gerichte onderwerpen kunt vinden.
Ik wilde zeggen dat de eerste een inkopper was, maar wat mij betreft zijn ze allemaal inkoppers...
1. Open een account bij Neo Finance en streef naar 12+% rendement per jaar op consumentenleningen. Kortom, laat uw spaargeld voor u werken.
2. Zet uw spaargeld in volgends de methode zoals ik beschrijf in de PensioenSparen methode. In 25 jaar kunt u miljonair worden door een inzet van 200 euro per maand!
3. Ga via de affiliate methode producten vermarkten. Ik heb daar een aantal websites over gemaakt. Het werkt fantastisch, maar het moet wel opgebouwd worden. Om u een vergelijk te geven... Ik verkocht recent 200 producten, terwijl een ander met net zoveel enthousiasme begon en na een maand ophield. Hij had nul producten verkocht.
Het is dus niet zo dat affiliate marketing komt aanwaaien.
4. Kies voor een MLM opzet. Daar waar ik in voorbeeld 3 een bekende Nederlander geworden ben, daar ben ik bij MLM nooit echt doorgebroken. Mij is het nooit echt gelukt, maar enkele mensen om mij heen lukte het wel, terwijl die het niet lukte met affiliate marketing. Het kan dus zijn dat het één je wel ligt en het ander je niet. www.mlmstart.nl
5. Ga daytraden. Afgelopen week gaf Aloys Mattijssen er weer een webinar over. Het is een prachtige manier om bijvoorbeeld iedere avond even een anderhalve uur wat te traden. Je loopt de kans dat je er meer mee gaat verdienen dan je loon op je vast baan. Dat overkwam mij in 1999. Vandaar dat ik toen een verandering doorvoerde en mijn baan opgaf. Daar kan ik dan direct een waarschuwing op geven... Beleggen naast een baan is makkelijk. Immers komt je loon volgende maand weer binnen. Als je loon wegvalt, dan is ieder verlies een aanslag op je totale vermogen. Dat geeft dus wel een heel andere druk op je beleggingsvrijheid. Het was voor mij niet de reden om in april 2001 opnieuw te starten, maar het was wel een enorme schok.

Daytrading
 
 
 

Goudaandelen 2020 (Tom Lassing)

18/05 7:52

Eén van de aandelen die ik heb opgenomen in zowel het goudrapport als het Royalty rapport is nu op een all time high gekomen. Het bedrijf is nu 9 miljard dollar waard.
Enkele maanden geleden was de koers van het aandeel na een eerdere all time high echt maandenlang gestaag gedaald. Ik bleef echter kopen. Toen kwam daar de Corona beurscrash. Het aandeel verloor toen 40% van de waarde. Ik heb op dat moment aangegeven dat het een prachtige kans was om goedkoop bij te kopen.
De vraag die ik van enkele beleggers kreeg, was of ze de strategie in de crisis nog wel moeten blijven volgen.
Mijn reactie was daarop dat juist dán kopen de kracht van de strategie was.
Sinds het dieptepunt van half maart is de koers nu dik 100% gestegen!
Wat leren we van dit verhaal?
- Kies een strategie, zoals pensioensparen dat ik beschreven heb in het rapport daarover.
Neem dan kwaliteitsaandelen zoals de aandelen van het royaltyrapport en hou de strategie vol.
Het is dan mogelijk om met 200 euro per maand over 25 jaar een miljoen euro te hebben. Zo goed werkt die strategie. Die strategie werkte niet alleen de laatste 25 jaar, maar ze werkt al heel veel jaar de laatste 25 jaar.
Het pensioensparen rapport vindt u hier.
Het royalty rapport is hier te bestellen.
Het net bijgewerkte goudrapport vindt u hier.

Goudaandelen
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig.

Kijk hier
 
 
 

Belangrijke fout ontdekt in waardebepaling huurhuizen (Tom Lassing)

18/05 8:15

Er is door bureau Finance Ideas en 15 woningcorporaties onderzoek gedaan naar de waardebepaling van huurhuizen en vanuit dat onderzoek is ontdekt dat er door de autoriteit woningcorporaties en het waarborgfonds een enorme fout is gemaakt.
Die fout is dat ze er in hun model vanuit gaan dat huurwoningen geen functionele veroudering kennen.
In hun berekeningsmodel heeft een huurwoning dus een oneindige levensduur.
Een belangrijke fout, want die functionele veroudering is er dus wel. Na gemiddeld 80 jaar moet een woning herbouwd worden, of minstens heel grondig gerenoveerd worden. Dat zijn enorme kosten die in het waarderingsmodel van de autoriteit en het waarborgfonds dus niet meegewogen worden.
Op die manier zal het rendement dus veel te rooskleurig voorgespiegeld worden en rekenen verhuurders zich dus te rijk.
De gevolgen kunnen aanzienlijk zijn, want woningcorporaties kunnen dan mogelijk in de toekomst niet aan hun maatschappelijke verwachtingen voldoen. Puur omdat ze failliet op de onvoorziene kosten gaan.
Het probleem ontstaat al ver voor een faillissement, omdat de corporaties aan financiële minima moeten voldoen.
De overheid vond corporaties te rijk en heeft hen via een verhuurdersheffing al eerder een haircut opgelegd. Die haircut kan dus wel eens heel vervelend gaan uitpakken want dat was de eerste greep in de kas. De verkeerde berekeningsmethode is de tweede greep.
En dan ineens is de kas een keer leeg.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd