Beursbox Nieuwsbrief Zilver is uitgebroken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver is uitgebroken
Date: May 20th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 20 mei 2020
 
 

AEX 520,45 Dow 24.305 USD 1,094 Btc 8.900 Goud 1,748.24

 
 
 
 

Open nu een zilverrekening!

Zilver is uitgebroken. Zet uw spaargeld om in zilver en u heeft de voordelen van liquiditeit EN de kans op waardevermeerdering vanwege de technische doorbraak.

Open hier uw zilverrekening
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/05 7:00

  • Interesse in crypto beleggen? Kijk hier!
  • Een tegenvaller voor aandeelhouders McEwen Mining. Het bedrijf heeft de waarde van de Gold Bar mijn neerwaarts bijgesteld. De mijn bevat minder goud dan ze voorheen hadden gedacht.
  • De komende tijd gaan we de economie weer 'gewoon' open doen. De angst vanuit de wetenschap is enorm en als we het aan puur wetenschappers over laten, dan moet de laatste Corona patiënt zes maanden geleden beter zijn geworden voor de economie weer open kan. De andere kant van het spectrum is de horeca ondernemer die het water tot aan de lippen staat. Die wil morgen al vol open. Daartussen blijft het laveren. Ik denk dat we nog altijd te voorzichtig zijn. Wie angst heeft, blijft toch wel voorzichtig. We weten nu individueel wel waar de risico's liggen.
  • Komt er binnen enkele maanden een veilig vaccin tegen Corona? Hoe lang duurde een AIDS vaccin? Hoe goed kunnen we kanker behandelen? Dacht u werkelijk dat we dit jaar nog een veilig vaccin gaan zien?
  • In de UAE kost het niet dragen van een masker je 800 dollar. In Nederland gaat het 95 euro kosten als je na 1 juni in het openbaar vervoer geen masker draagt. Het vervelende is dat de maskers uiteindelijk wel schelen als iemand ziek is. Zit je dus bij veel vreemden, dan is het geen slecht idee.
  • Officieel zijn er nu bijna 5 miljoen mensen besmet geraakt met Corona. 1,5 miljoen daarvan alleen al in de VS. Rusland staat met 300.000 op nummer twee en Brazilië met 271.000 op nummer drie. Het VK op vier... Ik blijf zeggen geen toeval dat het staten zijn die doelbewust de gevaren hebben genegeerd. Hun leiders zijn ego trippers die het zo goed weten. Ze kunnen alles manipuleren, behalve een vreselijk besmettelijke ziekte.
  • In de VS maakt de overheid het nu voor huiseigenaren makkelijker om een hypotheek te krijgen. Je moet dan echter wel de rente en aflossing op je eerdere hypotheek betalen.
  • De gouverneur van Californië gelooft niet dat Tesla daadwerkelijk snel weg zal gaan uit de staat.

Koop nu zilver
 
 
 

Het is nog maar net begonnen! (Jack Hoogland)

20/05 7:23

Als u écht goed wilt begrijpen hoe uitzonderlijk de huidige situatie is en hoe extreem veel geld centrale banken printen, kijk dan even naar het plaatje hieronder.

Op de grafiek zien we de jaarlijkse stijging van de hoeveelheid geld in omloop over de afgelopen 100 jaar.

De hoeveelheid geld in omloop steeg (op WOII na) nooit harder dan nu! Stijgt nu zelfs véél sneller dan in de jaren '70 toen inflatie opliep tot 13,5%.

Dat terwijl we weten dat er nog véél meer geld gaat worden geprint en uitgegeven om de economie weer terug op hetzelfde niveau als drie maanden geleden te krijgen.

Het grote verschil met de jaren na de kredietcrisis is dat nu niet de centrale bankiers, maar de politici de dans leiden. Onderstaande tweet geeft perfect aan waar dat toe leidt.

Vandaag zijn het de politici die bepalen hoeveel geld er tegen deze crisis wordt aangesmeten. De belangrijkste taak van de centrale bankiers is zodanig veel geld printen dat de rente op staatsobligaties zo dicht mogelijk bij 0% blijft.

In de jaren '70 steeg de goudprijs van $35 in 1971 naar ongeveer $760 in 1980. Steeg dus met ruim 2000 procent.

Kijk je naar hoeveel extremer de huidige situatie is, dan...

Lees verder
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Zilverrekening (Tom Lassing)

20/05 7:45

Je kan als belegger natuurlijk zilver aandelen kopen, maar wat je dan hebt, is een belang in een zilvermijn.
Het is niet gezegd dat nét die zilvermijn het goed gaat doen.
Daarnaast ben je dan kwetsbaar vanwege het beurssentiment. Zilver kan het goed doen, maar als er net een enorme aandelencrash is, dan gaan zilveraandelen ook omlaag.
Zeker voor puur spaargeld wil je dat mogelijk niet.
Ik heb zelf een aanzienlijk belang in fysiek zilver. Ik heb dat in de kluizen van Goldmoney liggen.
Het voordeel is, ik kan het op ieder moment in enkele wereldvaluta omzetten en laten overmaken naar mijn reguliere bankrekening. Het is mijn spaargeld.
Nu dat de koers van zilver technisch doorgebroken is, zag ik de laatste week de waarde van het zilver met 10% toenemen. Mijn verwachting is dat zilver de komende tijd nog wel veel verder in waarde kan stijgen. Het metaal heeft een flinke tijd in het verdomhoekje gestaan. Dat lijkt nu ineens over te zijn. Technisch gezien staat zilver nu overduidelijk op kopen! Dit is mede daarom een betere plek voor uw spaargeld dan uw geld op een spaarrekening bij een bank.
Open hier uw zilverrekening bij Goldmoney.
Koop hier het zilverrapport.

 
 

Draai 90% verlies kans om in 92% kans op winst! (Tom Lassing)

20/05 7:54

U leest het goed.
Op de beurs heeft u als particuliere belegger een 90% kans om verlies te maken. Sterker nog, onderzoek wees uit dat het verlies gemiddeld 2% per maand (!) is en dat de meeste particuliere beleggers na drie jaar de beurs weer verlaten en het restant van hun posities gewoon maar laten staan zonder er nog veel naar om te kijken.
Het kan echter ook anders.
Ik heb nu zelf 92% van mijn posities op winst staan en ik verwacht netto uiteindelijk 13.5% rendement te maken.
In feite is het vrijwel uitgesloten dat ik hier verlies ga maken en maandelijks komt er meer dan één procent aan rendement binnen.
Hoe?
Nu door te kiezen voor zekerheid en daarbij dus ook te kiezen voor iets anders dan de beurs.
Gaat u gerust eens even na... Wat was uw rendement op uw beleggingen het laatste half jaar?
Als u hetzelfde blijft doen, dan zullen de resultaten ook hetzelfde blijven.
Gooi dus het roer om en ga net als ik privé voor een zeker rendement.
100% zekerheid is er op 7% rendement en met wat meer risico is normaal gesproken 13+% zeer wel mogelijk.

Kijk hier
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Obamagate (Tom Lassing)

20/05 8:10

Het is nu veel in het nieuws. Het is volgens Trump de grootste fraude ooit.
Wat dan precies die fraude is, we moeten er naar gokken, maar het heeft te maken met het FBI onderzoek naar de fraude die team Trump pleegde. Volgens Trump was dat onderzoek illegaal. Eerder onderzoek wees dat niet uit, terwijl wel fraude werd aangetoond.
Het feit is, Obama heeft bijzonder weinig voor elkaar gekregen in zijn acht jaar. De Republikeinen lagen constant dwars en wat Obama ook probeerde, hij moest steeds zoveel water bij de wijn doen dat het overblijfsel vrijwel ondrinkbaar was.
EN TOCH, denken de huidige Trump volgers dat Obama het WEL voor elkaar heeft gekregen 'de grootste fraude ooit' op te zetten waarbij team Obama probeerde om...
Om Trump niet tot president te laten verkiezen... en vervolgens te laten afzetten.
Nu, dat is dan lekker gelukt!
Het is zonneklaar dat heel Obamagate niets anders is dan een enorme afleidingsmanoeuvre om de schandelijke mislukking van het Trump beleid te verdoezelen. 85.000+ Amerikanen dood omdat team Trump zich te goed voelde voor de door Obama opgezette anti pandemie opzet.
Het is simpelweg intriest hoe makkelijk mensen tegenwoordig met klinkklare onzin gevuld kunnen worden. Het feit dat we als makke schapen heel veel van onze vrijheden weggegeven hebben, is geen toeval. We zijn allemaal rijp voor de slacht.
Kraam maar onzin uit en een deel van de bevolking slikt het als zoete koek.
Maakt echt niet uit hoe groot je die onzin maakt. Platte aarde, eerlijke Trump, Obama die iets voor elkaar gekregen heeft, ze geloven werkelijk ALLES.

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd