Beursbox Nieuwsbrief Een wachtrij van 30.000 beleggers

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een wachtrij van 30.000 beleggers
Date: May 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 21 mei 2020
 
 

AEX 531,06 Dow 24.377 USD 1,095 Btc 8.665 Goud 1,738.66

 
 
 
 

Wat levert nu nog wel rendement op...

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen. Rendementen tot 12% zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Goudaandelen

In onzekere tijden is goud een veilige haven. Ook de nodige goudmijnen hebben stilgelegen, dus de aanvoer is verstoord geraakt. Een goed moment om de juiste goudaandelen op te pakken, want je moet kopen als figuurlijk het bloed door de straten stroomt.


Goudaandelen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/05 7:00

  • De VS heeft nieuwe maatregelen genomen tegen Chinese ondernemingen die in de VS actief of beursgenoteerd zijn. Ze moeten gaan bewijzen dat ze niet onder Chinees staatsinvloed staan. Doen ze dat niet, of kunnen ze dat niet, dan mogen ze geen zaken meer in de VS doen. Het aandeel Alibaba verloor 2% na het bericht.
  • Gisteren wereldwijd een nieuw Corona dieptepunt. Niet eerder werden in één dag zo veel nieuwe zieken gemeld. Het zwaartepunt is nu definitief buiten West Europa komen te liggen. Alleen in de vleesverwerkende industrie is het hier nog niet uitgeraasd. Elders in West Europa is de uitbraak vrijwel verdwenen.
  • Lufthansa krijgt ter waarde van 9 miljard euro steun. Het gaat om een lening van drie miljard en een belang van 20% die de Duitse overheid in het bedrijf neemt.
  • Twee directieleden van Volkswagen hebben verdere strafvervolging afgekocht met ieder 4,5 miljoen euro. Zo zie je maar, als je rijk genoeg bent, kan je je gevangenisstraf afkopen en kom je overal mee weg. Het erge is, ze betalen de boete niet eens zelf. Volkswagen gaat de rekening voor ze betalen en daarmee betalen de aandeelhouders dus eigenlijk.
  • In Michigan zijn twee dammen doorgebroken na zware regenval. Ik kwam er achter toen mijn vastgoed administrateur aldaar appte dat hij zijn familie moest opvangen omdat ze uit hun huis gedreven waren. Hij had nu geen tijd de huurmaand administratief af te ronden. Die overstroming komt er voor de getroffen mensen in die regio ook nog eens bij. Ik kan wel een paar dagen langer wachten op mijn administratieve afhandeling.
  • Chinese consumenten zijn flinke voorraden voedsel aan het aanleggen omdat ze bang zijn dat nieuwe besmettelijke uitbraken hen vaker strikt aan huis zullen binden. Zit je dan zonder eten en drinken, dan sterf je letterlijk vanwege voedsel tekort of kogels omdat je van straat geschoten mag worden. Ook de Chinese overheid wil grotere noodvoorraden aan gaan leggen.
  • Douwe Egberts is volgens de banken 20 miljard euro waard. Ik denk dat het gekkenwerk is. Daarnaast is het zo dat aandeelhouders weinig rechten gaan krijgen. Ik raad het af hier in mee te willen gaan.
  • Te dikke mensen blijken kwetsbaarder te zijn bij een Corona infectie. Het is dus mogelijk een extra motivatie om gezonder te gaan leven. Kijk hier

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Gebruik deze dag goed! (Tom Lassing)

21/05 7:20

Vandaag hebben veel mensen een dagje vrij. Een goed moment om even wat klusjes te doen en van het mooie weer te genieten.
Ik raad u aan beide te doen.
Hoe?
Neem vandaag ook even een uurtje de tijd om op deze site te kijken.
Lees u eens even in.
Bedenk eens wat u extra kan gaan doen, als uw inkomen straks niet alleen afhankelijk is van uw loon of uitkering.
Stel eens dat uw inkomen deels ook zou komen vanuit ontvangen rente. Een rente van gemiddeld misschien wel 13,5% over het vermogen dat u inzette.
Ik ontvang zelf nu zo'n 175 euro aan rente iedere maand. Ik gebruik dat inkomen nog altijd om er weer nieuwe leningen voor uit te zetten, maar ik zou het me ook kunnen laten uitkeren...
Ik heb nu zo'n 13.000 euro ingezet.
Wat zou u kunnen doen met 175 euro per maand extra? En waarom daar stoppen? Stelt u zich eens voor als u door blijft sparen... Het zou een heel fors bedrag kunnen worden!
Is het 't niet waard om er voor te gaan 'werken'? Het kost u eerst dat uurtje inlezen en daarna gericht sparen. Het is vooral een kwestie van volhouden en doorgaan. Ik ben er wel uit. Ik leg iedere euro die ik los heb momenteel in en probeer gemiddeld drie leningen van 25 euro per stuk per dag in te leggen.
Zelfs de Corona crisis heeft amper invloed gehad, al ben ik wel veiliger gaan werken door minder riskante leningen te kiezen en 10% van de leningen van een verzekering te voorzien.

Open hier uw account
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Neo Finance heeft er weer een vergunning bij (Tom Lassing)

21/05 7:42

Deze week maakte Neo Finance bekend dat ze nog weer een vergunning verkregen hebben. Het gaat hier om een E-money institutie licentie.
Wat houdt het in...
Tot op heden had Neo Finance inzicht in het leenverleden van haar klanten, het inkomen en de werkervaring.
Met de nieuwe licentie hebben ze ook inzage in alle uitgaven via de bank van de leners. Dat maakt een kredietbeoordeling nog weer makkelijker en beter.
Voor u denkt dat ze in Litouwen wel heel veel inzage hebben, hier in de Benelux hebben leenbedrijven die inzage ook. Je moet dan wel als leenbedrijf aan de nodige voorwaarden voldoen, maar voldoe je daar aan, dan kan je echt enorm veel inzien van de personen en bedrijven die een lening aanvragen.
De vergunning is overigens een Europese vergunning. Ze is dus ook geldig zodra Neo Finance besluit om ook buiten Litouwen de markt op te gaan.
Open hier uw Neo Finance rekening en profiteer van de enorm hoge rente opbrengst. Ik verwacht zelf nog altijd rond de 13,5% netto rendement uit te gaan komen. Een rendement van 7% kan risicoloos behaald worden.

Naar Neo Finance
 
 
 

Een wachtrij van 30.000 beleggers (Tom Lassing)

21/05 8:12

Op dit moment wachten 30.000 potentiële beleggers op de opening van hun rekening bij online brokers zoals DeGiro en anderen.
30.000 mensen die na de opening van hun acount gemiddeld 2% per maand gaan verliezen en na drie jaar gaan stoppen met beleggen omdat het het vrijwel weg is.
Ik heb dit al enkele keren eerder gezien. Ik hoorde bij de groep beleggers die in 1987 na de crash begon met beleggen.
Ja, u leest het goed, ik was er ook één.
Ook ik heb in de loop van de tijd enorme bedragen verloren.
Gelukkig voor mij heb ik ook nét iets grotere bedragen verdiend, waardoor ik een zeldzame overlever bleek te zijn.
Waar gaat het mis?
1. Te hoge verwachtingen. Bijvoorbeeld verwachten dat je in twee jaar minstens je geld gaat verdubbelen.
2. Overschatting van eigen kunnen. Hoe moeilijk kan het immers zijn, beleggen op de beurs...
3. Bij verlies steeds grotere risico's nemen.
4. Dure fouten maken omdat je ervaring en kennis mist.
5. Kansen missen uit angst en tegelijk enorme risico's nemen op de verkeerde momenten in de verkeerde producten.
6. Slachtoffer worden van fraude.

Het zijn slechts zes redenen om geld te verliezen, maar weet dat 90% van de nu startende beleggers flink geld gaat verliezen. Ondanks al mijn inspanningen is het ook mij nog niet gelukt om dat percentage te verbeteren.
Ik heb er een e-boekje over geschreven. Het "Leren Beleggen" eboek. U kan het hier gratis aanvragen.
Wijs startende beleggers ook op het eboek! U doet ze er echt een plezier mee.
Ik heb ook een boekje geschreven over bedrog opzetjes. Ik vrees ook heel leerzaam en interessant... U kan dat hier aanvragen

beursbox.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

China's media campagne op de klippen gelopen (Tom Lassing)

21/05 8:43

Met de uitbraak van Corona had China een probleem. Het land heeft de uitbraak twee maanden geheim gehouden en de gevolgen kennen we. Dat is publicitair geen goede reclame.
Zeker in Europa niet.
Het ging al niet zo lekker meer voor China in Europa. Immers waren er wel twee landen akkoord gegaan met de Belt and Road programmering, maar vooral in Tsjechië is dat initiatief volkomen mislukt. Het land ging akkoord met de eenzijdige voorwaarden en zou bijvoorbeeld Taiwan niet langer als onafhankelijk land erkennen. Als beloning daarvoor zou het land enkele panda's te leen krijgen. De panda's zijn nooit gekomen. Ook op andere vlakken verliepen de contacten met China bijzonder slecht. China kan niet omgaan met de relatieve vrijheid die hier in Europa gewoon is. Wil je economische hulp van China, dan is kritiek op China niet langer toegestaan, ook niet in de vrije pers.
De ruzie liep in Tsjechië zo ver op, dat Tsjechië en China de contacten verbraken EN dat de stad Praag nu in Taipei een zusterstad op Taiwan heeft uitgekozen.
Toen Corona in Europa toesloeg en Europa het zwaartepunt werd, stuurde China ons de nodige hulp in de vorm van mondkapjes. Een groot deel daarvan was waardeloos, maar het gebaar werd op prijs gesteld. Helaas liet Peking het daar niet bij. Het was een goede zet van ze, maar het werd gevolgd door een online campagne van misinformatie vanuit Peking.
Men ging daarin zo ver dat Europese regeringen zwart gemaakt werden vanuit China.
Ook begon China op een knullige wijze de schuld van de uitbraak van Corona bij anderen te leggen. Het zou volgens China allemaal in Europa of de VS uitgebroken zijn en DAARNA pas in Wuhan... Dat terwijl het overduidelijk is dat China de eerste steek liet vallen door twee maanden lang de uitbraak in Wuhan geheim te houden.
China heeft grote kritiek op onze relatief vrij pers en regelmatig wordt er zware druk op Europese landen uitgeoefend om de pers te muilkorven. Europa is dat onderhand goed zat en de relatie met China is nu ronduit slecht geworden.

Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd