Beursbox Nieuwsbrief Hoe te beleggen in deze crisis

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe te beleggen in deze crisis
Date: May 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 22 mei 2020
 
 

AEX 522,81 Dow 24.215 USD 1,092 Btc 8.238 Goud 1,727.22

 
 
 
 

Meer inkomen, minder risico

Kiest u liever voor regelmatige inkomsten zonder grote risico’s, dan heb ik goed nieuws.        
Er is een optiestrategie waarmee je maand in maand uit een aantrekkelijke premie ontvangt, terwijl de risico’s beperkt blijven. Op 5 juni vertel ik (Peter Meijburg) er alles over.

Crowdfunding als serieuze belegging

Particuliere beleggers moeten zich echt veel meer op crowdfunding richten en minder op de beurs. Crowdfunding biedt meer zekerheid en onder de streep veel hogere rendementen. Stop dus met gokken en ga serieus investeren! Ik ondersteun u daarbij met een zeer verhelderende site en mail service!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/05 6:00

 • Steeds meer bedrijven zien hun omzet ook naar de toekomst toe zwart in. Vliegen zal mogelijk nooit meer zo goedkoop worden. Voor het milieu een goede zaak. De beurs blijft echter maar stijgen. Beleggers 'zien' blijkbaar nog niet in dat al die economische negativiteit ook een keer op de beurs zichtbaar zal moeten worden.
 • Het ziet er steeds meer naar uit dat het een harde Brexit gaat worden, met alle gevolgen van dien. OOK dat zal voro Nederland zwaar aankomen, want wij zijn in Europa de belangrijkste handelspartner voor het VK.
 • Er is een koude oorlog uitgebroken op het financiële vlak tussen China en de VS. De VS wwil Chinese bedrijven stweeds meer beperkingen opleggen. Mogelijk dat de nodige Chinese bedrijven ook hun beursnotering in de VS gaan verliezen.
 • China wil Hong Kong nieuwe wetten op gaan leggen. Zo wordt het streven naar een definitieve onafhankelijkheid van China mogelijk verboden.
 • China heeft geen economische doelstelling voor 2020 vastgesteld. Zo kan 2020 dus ook nooit tegenvallen.
 • De Amerikaanse president heeft aangegeven dat hij bij een eventuele tweede Corona besmettingsgolf het land niet gaan stilleggen.
 • Voor beleggers in zakelijk vastgoed is belangrijk dat in de toekomst van huis uit werken een grotere rol zal gaan spelen. Dit zal ook gevolgen hebben voor particulier huizenbezit. Huizen met een extra kamer of kantoor aan huis worden interessanter.
 • In alleen de maand april zijn er in de VS 20,5 miljoen mensen werkloos geraakt. De verwachting is dat ook in mei miljoenen anderen hun baan verloren. De cijfers van april kunnen overigens nog bijgesteld gaan worden. De vraag is hoeveel banen er bij een heropening van de economie daadwerkelijk terugkomen. Er zijn in de VS politieke onderhandelingen begonnen over een twee stimulatie cheque voor de bevolking. Vooral de Republikeinen willen er niet aan. Voor mensen met een inkomen van boven de 99.000 dollar zou er namelijk geen steun komen. Daar kunnen ze niet mee leven.
 • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Zó groot zijn de verschillen! (Jack Hoogland)

22/05 6:22

Dinsdag vertelde ik u al dat de hoeveelheid geld in omloop nu (op WOII na) nu het hardste stijgt in 100 jaar. Op de grafiek hieronder zien we dat de hoeveelheid geld in omloop nu zelfs veel sneller stijgt dan in de jaren 70.

Toen steeg inflatie tot zelfs 13,5%. Wie in 1970 een biljet van $100 onder zijn matras had liggen, kon daar tien jaar later ongeveer 60% minder broden van kopen.

Ik vertelde u dinsdag ook dat de huidige situatie veel extremer is dan die van de jaren 70. Hieronder geef ik u drie belangrijke verschillen tussen toen en nu.

Het eerste enorme verschil zien we in onderstaande grafiek. In de jaren 70 had de VS een staatsschuld die slechts 31% van het BBP bedroeg. De huidige staatsschuld is bijna vier keer zo hoog!

Daarnaast was de babyboom-generatie toen nog jong en zette nog volop kinderen op de wereld, terwijl er relatief weinig ouderen waren. Vergrijzing bestond nog niet.

Nu is vergrijzing een economisch megaprobleem. Dalende beroepsbevolking, snel stijgende kosten gezondheidszorg en enorme pensioentekorten.

En dan het derde, niet onbelangrijke verschilletje...
Klik hier om verder te lezen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Hoe te beleggen in deze crisis (Drs. Satilmis Ersintepe)

22/05 6:56

Het is momenteel een achtbaan op de aandelenmarkten. De hoop op een corona-vaccin bepaalt het sentiment. Hoe kunnen beleggers hierop inspelen ?
Per saldo staan de aandelenkoersen gemiddeld dit jaar flink lager. Het kan lang duren voordat dit verlies weer weggewerkt wordt. Er zijn perioden in de geschiedenis geweest dat in 20 jaar het rendement op aandelen nul of zelfs negatief was.
Banken en vermogensbeheerders kunnen alleen maar 1 richting op redeneren: en dat is omhoog. Daarom staan de portefeuilles van veel particuliere beleggers onder water.
Wat nodig is om zowel op een stijging als een daling van de koersen te kunnen inspelen. Of de beurs stijgt of daalt, er valt altijd geld te verdienen met ons handelssysteem DaxTrader. Dit is een algoritme wat complexe handelsregels hanteert en zo profiteert van schommelingen in de DAX, de Duitse beursindex. Sinds 2015 is een rendement gemaakt van 400% terwijl die beursgraadmeter geen winst heeft geboekt. Dit jaar staat het op een winst van ruim 60%.
Het goed en juist inschatten is een hele prestatie. Steeds opnieuw blijkt dat in tijden van grote onrust de particuliere belegger óf te vroeg óf te laat uit de markt stapt. Veel beleggers misten de markt van 2014, omdat ze te vroeg uitstapten. En zo zijn er talloze voorbeelden aan te halen uit de laatste 15 jaar en ook nog daarvoor!
Geautomatiseerde handelssystemen hebben geen mening en hebben geen emoties – ze houden zich aan een geprogrammeerde reeks regels, ongeacht wat er om hen heen gebeurt, en bieden de discipline en het geduld die nodig zijn voor een meer objectieve en betrouwbare benadering van handelen.
Wij hebben een handelssysteem op de Duitse beursgraadmeter DAX ontwikkeld die zowel op een stijging als op een daling kan inspelen. Alle aan-en verkopen gaan automatisch zodat er geen emoties bij komen kijken. U hoeft zelf niets meer te doen.
Vraag de gratis brochure aan. KLIK HIER.

Meer info
 
 
 

Welke slechte leningen hou ik aan (Tom Lassing)

22/05 7:12

Bij Neo Finance krijg je het aanbod van het bedrijf om slechte leningen met een substantiële korting aan hen te verkopen. Een goede zaak, want zo kan je het restant snel cash maken, zodat het toch weer geld kan opleveren.
Toch verkocht ik nog nooit een lening aan het bedrijf.
Daar zijn verschillende redenen voor.
De eerste reden is dat ik mijn verlies vaak al nam door slechte leningen al voor het bod op de secundaire markt te verkopen. Door een kleine korting te bieden pakken anderen de lening vaak wel op.
Ik kijk echter ook naar wat er voor onderpand aanwezig is en wat de gezinssituatie is.
De slechte lening van een alleenstaande met een auto die nooit reageerde op de herinneringsmails, verkoop ik zo snel als mogelijk. De kans is immers groot dat deze persoon het land al lang verlaten heeft.
De lening van een huisvader met kinderen en een eigen huis hou ik lekker zelf. Grote kans dat op termijn heel de lening afbetaald gaat worden. Er is immers onderpand en de leningnemer heeft genoeg redenen om echt zijn of haar best te doen om de lening netjes af te lossen.
Gisteren werd zo'n lening na net iets meer dan 100 dagen alsnog netjes afbetaald. Ik blij dat ik die lening niet meer korting verkocht heb.
Neo Finance kost kost u vrijwel geen tijd, maar door hier af en toe een paar minuten aandacht voor te hebben kan je wel je rendement nét nog iets verbeteren.
Open hier uw rekening en stort tenminste 50 euro. Als u "Beursbox" vermeld krijgt u dan een extra 20 euro op uw rekening!

Mijn ondersteunende site
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Mijn droomhuis (Tom Lassing)

22/05 7:36

In 2003 kwam ik als klant in het huis waar ik sinds 2011 in woon.
Ik sprak toen in de vroege avond met de toenmalige eigenaar de woorden uit dat dit toch wel mijn droomhuis zou zijn.
Acht jaar later kocht ik de woning.
Het gekke is, pas na de aanschaf realiseerde ik me dat het PRECIES die woning ook was.
Ik vond het namelijk zo raar dat me bepaalde delen van het huis en de tuin al zo bekend voorkwamen. Een soort van deja vu gevoel. Ik was echter mijn bezoek van 2003 min of meer vergeten, tot ik na gericht zoeken de factuur weer zag en me het gesprek met de eigenaar weer herinnerde.
De afgelopen twee weken zijn we flink aan het verbouwen geweest. Met zes man sterk kwamen ze breken, schilderen, bouwen. Vandaar vandaag de vroege nieuwsbrief, vandaag wordt e.e.a. afgerond.
Dit huis is toch wel voor enkelen van hen hun droomhuis.
Dus ik vroeg... wat doe je daar dan mee?
Ga je het daadwerkelijk nastreven, of blijft het een droom en alleen dat?
Eén van de mannen was er wel uit. Hij staat in de rij bij DeGiro en is één van de 30.000 mensen die binnenkort een rekening kunnen openen.
Hij wil er dus wat mee doen, maar ik waarschuwde hem al dat hij groot gevaar loopt zijn investering te verliezen. Zijn verwachting is namelijk dat hij zijn geld in twee jaar gaat verdubbelen.
Het is niet onmogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk. Het is namelijk zijn eerste poging op de beurs.
90% verliest en wel gemiddeld 2% per maand. Waarom zou juist hij dan een werelds rendement kunnen halen? Wat neemt hij mee om dat voor elkaar te krijgen?
Helaas voor hem vertrouwt hij op de marketing van algoritme aanbieders. De realiteit is dat het verlies bij die aanbieders niet alleen gemiddeld groter is, maar ook sneller komt.
Gemiddeld binnen drie maanden ben je je inleg kwijt, maar dan heb je het hun laten doen. Doe je het zelf, dan duurt het vaak iets langer, omdat je met eigen geld nu eenmaal voorzichtiger bent.
De andere werkmannen hoorden dat aan en gaven aan NIETS te doen met beleggen. Nu, dan blijft het dus inderdaad een droom, want dan blijven ze uurtje factuurtje werken en op die manier kom je er nooit.
Door je geld voor je te laten werken, maar dan met een reëel beeld van wat er qua percentages mogelijk is, kan je wel voor elkaar krijgen wat je maar wilt, als je het de tijd maar geeft.
Ik was zelf 46 toen ik mijn droom verwezenlijkte. Ik had er toen al 25 jaar over gedaan.
Het kan sneller, maar dan moet je écht iets uitvinden waar de wereld op zit te wachten. Een unieke app, of een act als je komiek bent. Of je moet een talent hebben om te acteren of te voetballen en daar dan op binnenlopen.
De kans op die speciale weg is vrij klein. De meesten van ons zullen die 25 jaar nodig hebben... Maar zeg niet dat het niet kan, want dat is onzin.
Het kan, maar wat heb je er voor over en hoe voorzichtig ga je onderweg zijn?

Of kijk hier
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd