Beursbox Nieuwsbrief Vakantiegeld en geen vakantie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vakantiegeld en geen vakantie
Date: May 25th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 25 mei 2020
 
 

AEX 524,38 Dow 24.555 USD 1,088 Btc 8.059  Goud 1,727.72

 
 
 
 

Meer renteopbrengst voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan op dit moment serieus veel rendement opleveren.

Kijk hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Ga naar de site
 

Daytrading voor particulieren

Juist de huidige markt is ideaal voor daytrading. Snel in en uit en laat het risico van bezitten maar bij anderen liggen. Je wilt als daytrader alleen even van de beweging meesnoepen. Morgen, 13 mei om 20:00 uur laat Aloys Mattijssen zijn systeem zien. Geef u hier op voor het gratis webinar.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/05 7:00

  • Vandaag is in de VS de beurs gesloten.
  • In de week van 11 tot 18 mei was er in Nederland sprake van onder sterfte. 200 mensen gingen er minder dood dan verwacht had mogen worden. Dit lijkt te komen doordat in de weken er voor een x aantal mensen een paar weken eerder is gestorven vanwege de combinatie van wat ze al mankeerden met Corona. Er zijn overigens in de weken daarvoor 9000 mensen meer gestorven van verwacht werd. Officieel is het aantal Corona doden in Nederland zo'n 5000. We hebben potentiële gevallen die niet getest werden, zoals in verzorgingstehuizen, daarbij niet meegeteld.
  • Bij NU.nl vandaag een artikel over de verschillen in lonen. Het is nu met Corona wel beladen, maar de ambtenaren, die nu grotendeels lekker thuiswerken en geen inkomensachteruitgang hebben, maar wel bepalen hoe de rest van Nederland zich heeft te gedragen, verdienen het dubbele van wat ze in de Horeca verdienen en ze werken er de helft van de uren voor. En zwaar dat ze het hebben! Met die riante ambtenaren lonen moet je je afvragen waarom mensen nog in de Horeca willen werken... Nu met de crisis in de Horeca is het de vraag of die sector zich echt wel gaat herstellen.
  • De CEO van het beursgenoteerde automerk Aston Martin moet het veld ruimen. Hij wordt opgevolgd door Tobia Moers die nu nog manager van Mercedes-AMG is.
  • Nederland is tegen het Frans Duitse plan om 500 miljard te schenken aan de zuidelijke staten in de EU. Er moeten hervormingen in die landen tegenover staan. Zo gaan ze in die staten veel vroeger met pensioen. Ook zaken als milieu en gezondheidszorg moeten er aangepakt worden. Ook Zweden, Denemarken en Oostenrijk hebben die bezwaren.
  • Het ziet er naar uit dat China tegen sancties van de VS gaat oplopen nu ze hebben ingegrepen in Hong Kong.
  • Dat Corona vooral binnen in drukke slecht geventileerde ruimtes verspreidt wordt, is nu steeds duidelijker aan het worden. In Duitsland een enkele restaurant en elders een enkele kerkdienst die overduidelijk als bron aangewezen kunnen worden. De 1,5 meter buiten lijkt een volkomen overbodige regel te zijn, hetgeen ook door deskundigen bevestigd wordt

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit is het allerbelangrijkste verschil! (Jack Hoogland)

25/05 7:16

Donderdag vertelde ik u over de drie grote verschillen tussen de huidige situatie en die van de jaren 70, toen inflatie naar 13,5% steeg. Goud steeg in dezelfde periode met ruim 2000% van $35 naar ongeveer $760 in 1980.

Maar nadat Paul Volcker in 1979 de baas van de Fed werd, verklaarde hij de oorlog aan inflatie. Het gevolg zien we in onderstaande grafiek.

Volcker verhoogde de rente eerst naar 17,5% en daarna zelfs naar 19%. Het gevolg was een zware recessie die ik mij persoonlijk nog goed herinner als een sombere, donkere tijd. Waarin ook de Nederlandse werkloosheid steeg tot ruim 10% in 1983 en 1984.

Het gevolg was óók dat het weer zin had om geld op een spaarrekening te hebben. Dat het dus niet langer een goed idee was om goud en/of zilver te bezitten.

Hier komt het belangrijkste verschil tussen toen en nu. Paul Volcker verhoogde de rente zo fors terwijl de Amerikaanse staatsschuld slechts 31% van het BBP was. De hogere rentelasten waren toen gemakkelijk te behappen.

Daarbij hadden westerse landen een jonge bevolking, waardoor een stevig en gezond economisch herstel automatisch op de recessie zou volgen. Ondanks deze grote voordelen, moest de economie begin jaren 80 eerst door een zware recessie.

Zoals ik u donderdag al vertelde, kijken we nu tegen....

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Daytrading zoals het moet (Tom Lassing)

25/05 7:39

Vanwege de Corona crisis hebben Aloys en ik nu twee keer een webinar over Daytrading gegeven. Vanwege de grote belangstelling daarvoor gaan we dat op 3 juni nogmaals doen.
Aloys heeft zelf software ontwikkeld. Die software doet 75% van het werk voor u. U moet zelf uiteindelijk het besluit nemen of u een positie inneemt.
Dat klinkt onhandig, want waarom niet 100% automatiseren?
Nu, bij een 100% automatisering kunnen de grootbanken hun computers zo instelling dat ze in feite leren hoe ze die automatische trades moeten tegenwerken. Daarom werken 100% systemen maar zo kort. Zodra de zelflerende systemen van de grootbanken doorhebben hoe een algoritme werkt, kunnen ze het tegenwerken. Dat lukt ze niet met een systeem waarbij er altijd nog een mens actief is. Immers zal iedere mens anders reageren op een signaal of reeks signalen.
Dat is de reden dat het systeem van Aloys nog altijd winstgevend is, daar waar alle 100% systemen ziichzelf keer op keer opnieuw moeten uitvinden, want hun instelling werkt niet meer.
Automatiseren is leuk, maar er zijn zaken waar je het niet moet overdrijven. Daytrading is één plek waar je de bulk van het werk moet automatiseren, maar waar de beleggingsbeslissing altijd uniek blijft.
Kom hier 3 juni om 20:00 uur kijken, het is gratis.

Geef je hier op
 
 
 

Vakantiegeld en geen vakantie? (Tom Lassing)

25/05 7:58

Wat te doen met vakantiegeld nu de vakantie in het water dreigt te vallen?
Ik weet het wel.
Leg de helft van uw vakantiegeld even opzij om als basis te dienen voor uw serieuze beleggingsportefeuille.
Ik weet, u heeft al aandelen gekocht, maar laten we wel zijn. die portefeuille staan onder water en we weten beide dat hier voorlopig weinig verandering in gaat komen...
Het is nu tijd om OOK een portefeuille op te bouwen die alleen maar in waarde omhoog gaat.
Uw appeltje voor de dorst.
Hoe mooier daarmee te beginnen door de helft van uw vakantiegeld daar voor te bestemmen?
Ik raad u met nadruk aan om hier te kijken.
Ik weet, ik wees u er al vaker op.
Daarom wordt het tijd dat u eindelijk stappen onderneemt.
Het speelkwartier is voorbij, we gaan nu gewoon degelijk geld verdienen. Dag in, dag uit.
Ga daarom nu naar deze site.

Kijk hier
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Corona, konden ze het 'goed' doen? (Tom Lassing)

25/05 8:35

Regeringen deden te veel, of deden te weinig.
In China reageerde men veel te laat en daarna extreem scherp. Mensen gingen in Wuhan dood van de honger omdat ze niet naar buiten mochten en geen voedselvoorraad hadden. Zo extreem ging het er daar aan toe.
In Europa namen we de dreiging totaal niet serieus, waarna vooral in Zuid Europa men ook overboord ging om het maar zo veilig mogelijk te maken.

Was er, achteraf gezien, een 'beste' methode?

Om dat te kunnen bepalen, moet je wel weten waar de besmettingsbronnen lagen.
In Italië, Spanje, Duitsland en Nederland is dat goed te bepalen.
In Italië en Spanje was het dezelfde voetbalwedstrijd. Niet de wedstrijd zelf was het probleem, maar de reis er naar toe en terug EN de derde helft voor degenen die in Italië bleven was het probleem.
In feite ook het probleem van Duitsland en Nederland (waarschijnlijk België ook, maar daar heb ik geen gegevens van).
Hier was het carnaval dat we, achteraf gezien, hadden moeten overslaan. Heel veel mensen in slecht geventileerde ruimtes. Het is een ideale plek voor virussen om lekker rond te gaan.

Maar toen... Overal 1,5 meter afstand houden, thuiswerken, bedrijven gedwongen sluiten...
Was dat nu allemaal wel zo nodig?

Neen.

Vooral die 1,5 meter in de buitenlucht is waanzin. Overheden gaan daar volledig overboord.
Die maatregel is gewoon klinkklare onzin.
De door mij zo gehate mondkapjes werken helaas wel... Het is niet zo dat gezonde mensen er veel aan hebben. Het is vooral zo dat besmette personen dan veel minder snel anderen kunnen aansteken.
In feite moet je dus zorgen dat besmette mensen niet meer buiten komen, dan kan je die mondkapjes ook laten.
Daarmee komen we tot een punt waar Taiwan en Zuid Korea iets heel goed deden, terwijl we het in Europa tot op de dag van vandaag niet begrijpen.
Je moet iedereen op temperatuur blijven testen. Meerdere keren per dag of alle lokaties waar veel mensen komen.
Iedereen met een te hoge temperatuur mag niet verder.
Die persoon MOET naar een arts en getest worden. Tot de bevestiging moet de persoon in kwestie in afzondering. Dit moet tot dat duidelijk is waar die verhoging vandaan komt en wat het dus is. Als het Corona is, dan ook doelbewust zijn of haar omgeving testen. Die persoon mag bij Corona besmetting twee weken niet buitenkomen, net zoals alle anderen die besmet zijn geraakt.
DAT is de manier om het virus te lijf te gaan. Bij twijfel thuisblijven tot alle twijfel weggenomen is.
In Europa doen we dat nog altijd niet.
Wij lieten zieke zorgmedewerkers doorwerken. Pas later bleek dat die de belangrijkste bron van besmetting waren in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en bij de thuiszorg.
In Nederland is het zelfs bij wet verboden om in het openbaar een ander de temperatuur op te nemen heb ik mij laten vertellen. Temperatuur opnemen mag alleen een arts doen... Dus hebben we niet genoeg artsen en dan zeggen we dus dat het systeem overbelast is.
Ja, dat is makkelijk...
Ooh zielige artsen. Zo druk.
Ja, met het beschermen van het eigen werk blijkbaar, want temperatuur opnemen is met een infrarood meter geen raketwetenschap. Dat kan een kind van vier nog.
Maar een een dom verhaal nog dommer te maken... wij doen het dus niet en we dwingen nu de klanten van het openbaar vervoer mondkapjes te dragen die niet werken, want de echte, wel goed werkende mondkapjes moeten naar de medewerkers in de gezondheidszorg... Ik dacht eerst dat het een Belgenmop was, maar neen, echt Nederlands beleid.
En dan moeten we alle maatregelen serieus blijven nemen?

Helaas is het zo dat door dom beleid de economische schade veel groter is dan nodig. Daarnaast is de relatie tussen overheid en het volk verder verziekt door belachelijke boetes waarbij je tussen de 95 en 390 euro boete kan krijgen als je minder dan 1,50 meter van een ander vandaan zit. Met een centimeter komen BOA's dat controleren... Dan vinden ze het gek dat BOA's uitgescholden worden...
Als BOA moet je in feite gewoon weigeren om zo te werk te moeten gaan, maar die mensen zijn ook gehersenspoeld. Hen is verteld dat minder dan 1,50 meter dodelijk is, dus ze doen nu gods werk... Hun heilige taak is die 1,50 meter handhaven geworden en ja, dan gaat het dus mis.
De overheid is nu niet meer van die 1,50 meter af te halen. Immers, dat loslaten is ook weer zeggen dat je misschien een fout hebt gemaakt. Dat geven ze niet toe, al worden we 100.

Het kan allemaal veel beter, maar ego's, de onwil om ongelijk toe te geven en machtsmisbruik maken dat we steevast het verkeerde blijven doen. Ze geven het zelfs toe als het gaat om de niet werkende mondkapjes in het openbaar vervoer.
Als wij als volk die onzin dan vervolgens pikken, wie is dan schuldig aan de onzin?

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd