Beursbox Nieuwsbrief Dit is het enige alternatief

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit is het enige alternatief
Date: May 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
woensdag, 27 mei 2020
 
 

AEX 531,3 Dow 25.141 USD 1,096 Btc 8.090 Goud 1,706.11

 
 
 
 

Open nu een zilverrekening!

Zilver is technisch uitgebroken. Zet uw spaargeld om in zilver en u heeft de voordelen van liquiditeit EN de kans op waardevermeerdering vanwege de technische doorbraak.

Open hier uw zilverrekening
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/05 7:00

  • In de VS is het aantal werkloosheidsuitkeringen opgelopen tot boven de 39 miljoen! Vergis u niet, daarnaast zijn er nog miljoenen die een andere uitkering krijgen om inkomstenverlies op te vangen. Die andere uitkering is nog maar net begonnen en kan nog een dramatische piek gaan laten zien.
  • Virgin Orbit is er helaas niet in geslaagd een raket via een lancering van onder een vliegtuig in een baan om de aarde te brengen. Het ging mis voor de lancering. Zo ver bekend is het vliegtuig met de raket er nog aan ook weer geland.
  • Huawei heeft in China de Enjoy Z 5G smartphone gelanceerd. voor het eerst zit er een MediaTek Dimensity 800 5G processor in. De goedkoopste versie kost omgerekend 238 dollar. De duurste versie kost in China 308 dollar.
  • Het is duidelijk dat de angst weer uit de markt vertrokken is. Gisteren vlogen de leningen werkelijk de deur uit bij Neo Finance. Op een gegeven moment stonden er nog slechts drie leningen die nog gevuld moesten worden. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt.
  • Het aantal Corona besmettingen in Brazilië is de hoeveelheid besmettingen in Rusland voorbij. 390.000+ tegenover 362.000+ in Rusland. In de VS nu officieel 1,681.000+ geregistreerde besmettingen. In Nederland is het nu vrijwel over. Er zijn nog slechts enkele besmettingshaarden overgebleven en het aantal mensen dat overlijdt neemt af.
  • Shell en Exxon willen meer vergoeding krijgen om de gaswinning in Groningen te staken. Dit is typisch een "Aanval is de beste verdediging" gevalletje, want eigenlijk zouden deze twee bedrijven meer geld beschikbaar moeten stellen voor schadevergoedingen aan gedupeerden. Eea gaat nu onder arbitrage gebracht worden.
  • Tencent gaat 70 miljard dollar investeren in high tech. Het gaat om bijvoorbeeld cloud investeringen en ontwikkeling van AI. Dit alles onder de paraplu van China's plan om technologisch de nummer één van de wereld te worden.
  • Boskalis heeft in Finland twee baggercontracten binnen weten te slepen. De waarde van de contracten is 32 miljoen.

Koop nu zilver
 
 
 

Dit is het enige alternatief (Jack Hoogland)

27/05 7:21

Peter Praet was van 2012 tot 2019 hoofdeconoom van de ECB. Afgelopen weekend gaf hij een interview aan De Tijd. Hem werd gevraagd hoe we straks (als corona uit ons leven is) al die enorm gestegen staatsschulden weer omlaag kunnen krijgen.

Praet kwam zelf al tot de conclusie dat bezuinigingen en belastingverhogingen moeilijk te verkopen zullen zijn. Naast het feit dat de bevolking dat niet accepteert, duw je de economie daarmee opnieuw in een recessie. Waardoor je burgers nóg bozer maakt.

In onderstaande tweet geeft Praet ons het enige alternatief voor bezuinigingen en belastingverhogingen. Als de centrale bank kan zorgen voor een situatie van 1% economische groei plus 4% inflatie, dan wordt de staatsschuld als percentage van het BBP vanzelf kleiner.

Het is evengoed een belasting, maar de gemiddelde burger heeft dat niet in de gaten. En politici kunnen doen alsof die 4% inflatie uit de lucht komt vallen. Die inflatiebelasting ontwijk je op één simpele manier. Door goud te bezitten.

Verderop in het interview blijkt dat Praet inziet dat ook aan die strategie een groot risico kleeft. Bewust 4% inflatie creëren is niet eenvoudig. Het kan gemakkelijk ontsporen in oncontroleerbare hyperinflatie.

Voor ons beleggers is de conclusie hiervan eenvoudig.
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Wat te doen met vakantiegeld (2) (Tom Lassing)

27/05 7:46

Ik kreeg de laatste dagen meerdere mailtjes met de vraag wat te doen met ongeveer 1000 euro die nu beschiukbaar is gekomen.
Helaas blijkt in bijna alle gevallen dat de verwachtingen VEEL te hoog liggen. Potentiële beleggers verwachten een verdubbeling van hun investering in korte tijd.
Ik kan u garanderen, dat lukt u niet, sterker nog... Als u het gaat proberen is de kans groot dat u die 1000 euro nog voor september van dit jaar weer kwijt bent.
GA NIET GOKKEN!
Ik zou het willen schreeuwen, want tienduizenden nieuwe beleggers gaan de komende maanden hun vakantiegeld verspelen.
Ik vind dat zo zonde en sneu.
Wat dan wel te doen?
- Ik schrijf al sinds oktober 2019 over deze kans. Een initiatief vanuit EU lidstaat Litouwen. Het geheel staat met een vergunning onder toezicht van de ECB en de Nationale bank van Litouwen.
Ik ben er razend enthousiast over en investeer zelf ook. De opzet kent een lage drempel en je hoeft er geen zware studie voor te doen. Sterker nog, je kan volstaan met goed lezen en video kijken, want ik leg alle lastige dingen goed uit op deze site.
Het voordeel is, hier kan je eigenlijk geen geld verliezen.
Warren Buffett, 's wereld beste en bekendste belegger zeg dat "niet verliezen" regel 1 van beleggen is.
Ik ben het daar mee eens. Daar moet je echt naar streven. Het lukt niet altijd, maar als het dan niet lukt, dan moet je je verlies beperkt houden. Daar biedt deze opzet alle mogelijkheid toe.
Je investering zou echter niet tot de 1000 euro beperkt moeten blijven, maar net als ik zou je iedere losse euro er kunnen inzetten.
Ik krijg nu, na ruim een half jaar, iedere maand zo'n 180 euro aan rente binnen. (13.000 euro ingezet) Dat is dus niets anders dan een extra inkomen... Ook ik begon met een paar honderd euro. Ik zag echter al snel de potentie en daarom blijf ik flink investeren.

Open nu uw account
 
 
 

Tijdelijke werkloosheid en huren (Tom Lassing)

27/05 8:14

Het wordt ook in de VS steeds duidelijker dat er voor veel mensen geen sprake zal zijn van een kort tijdelijke werkloosheid. Bedrijven als Hertz en JC Penney gingen al failliet en hierdoor zijn er tienduizenden extra concurrenten bijgekomen op de banenmarkt. Hoeveel kleinere bedrijven zijn er ondertussen ook al over de kop gegaan, het zijn er waarschijnlijk tienduizenden.
Je moet als werkloze dus maar hopen dat jij straks degene bent met de beste papieren om de terugkomende ter beschikking komende baan te mogen vervullen.
De VS staat niet bekend om haar ruimhartige uitkeringen. Tevens hebben bijna alle ontslagen werknemers hun medische verzekering verloren. Je staat dan dus echt op straat, want geen inkomen en geen spaarvermogen houdt ook gewoon in, geen woning.
De reden dat de staten Florida en Californië zo populair zijn, is mede omdat het er warm is. Sta je op straat, dan is er niet direct het gevaar dat je van kou gaat omkomen. Woon je in Michigan, dan is die kans zeker in herft en winter heel reëel.
De Amerikaanse droom is een nachtmerrie voor iedereen die ineens wakker wordt in een akelige realiteit.

Ik als verhuurder wil wel huurders die de huur daadwerkelijk betalen. Betaal je niet, dan moet je vertrekken. Ik ben immers geen welzijnsinstelling. Vindt u dat zielig voor de huurders, dan nodig ik van harte uit hun huur voor hen te betalen. Ze zullen u zeker dankbaar zijn, maar verwacht niet dat ze u ooit terug gaan betalen, want die kans zullen ze waarschijnlijk nooit krijgen.
Ik ben zeker bereid om mijn huur voor zo'n door u betaalt huis dan gedurende die tijd met 20% te laten dalen als lezers van Beursbox officieel de huur van bepaalde woningen voor de bewoners over nemen. Heeft u daar dus interesse in, dan wil ik daar wel iets voor gaan opzetten. Stel even dat 50 lezers bereik zijn om ieder per maand 20 euro te beschikking te stellen, dan kunnen twee huizen bewoond blijven door bewoners die het geld voor bewoning niet meer hebben.
Mijn investering in zo'n opzet is dan de 20% reductie in huuropbrengsten in die woning(en) gedurende de periode.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waar drijft de Amerikaanse economie op? (Tom Lassing)

27/05 8:34

Laten we eens kijken naar de VS. De werkloosheid is er nu officieel rond de 20%. Daarnaast zijn er nog mensen die al langer werkloos waren, er zijn zieken met een uitkering en een deel van de bevolking is ondernemer geworden door het (door)verkopen van stimulerende middelen. Niet echt een rooskleurige economie en de vooruitzichten zijn niet zo heel best, want dagelijks vallen er meer bedrijven om en veel nieuwe initiatieven zijn er nu niet.
Toch is de aandelenbeurs nog heel optimistisch.
Ik heb reden aan te nemen dat dit onterecht is.
In de VS duurt een reguliere werkloosheidsuitkering slechts 12 weken. Daarna kan je nog in een Corona crisis uitkering komen voor 26 weken en wie daarna nog werkloos is, heeft mogelijk kans op een extra 39 weken uitkering. Daarna houdt het volledig op en reëel gezien zijn er maar weinig mensen die recht zullen hebben op alle drie de uitkeringen.
Die mensen en hun gezinnen vallen weg als consumenten.
Dat wegvallen van miljoenen consumenten wordt nu nog geen rekening mee gehouden, want op dit moment krijgen de werklozen vooral in de rode staten (republikeinse staten) meer werkloosheidsuitkering dan dat ze aan loon kregen.
Nu zijn ze nog aan het consumeren en aan het beleggen.
Maar het feest is over een paar maanden over.
Hoe groot is de kans dat ze allemaal weer kunnen gaan werken? Ik vrees dat die kans heel erg klein is. Grote bedrijven ontslaan nu ook mensen puur omdat ze kosten willen besparen. De intentie bij de grote bedrijven is om die banen niet terug te laten komen.
De Amerikaanse overheid is nu sinterklaas aan het spelen met verzonnen geld. Zoiets kan je niet blijven volhouden.
Er zou nu een soort new deal programma opgezet moeten worden, maar in de VS is één ding duidelijk. Dat is dat je van de huidige regering geen enkel werkgelegenheidsinitiatief hoeft te verwachten.
Men heeft geen visie en er is geen werkgelegenheidsbeleid. De bedrijven en de werknemers moeten het zelf maar oplossen. Er is een tijdelijk verstrekking van geld (dankzij initiatief van de Democraten) maar daar blijft het bij. Marktwerking is het devies.
Wat zou kunnen helpen?
Een flinke oorlog zou kunnen helpen... Zo is uiteindelijk ook na 1939 de grote depressie definitief de wereld uit geholpen.
Eens kijken... met wie zou de VS deze oorlog kunnen aangaan? Zouden ze zo'n stap willen zetten?

Hoe denkt u daar over?

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd