Beursbox Nieuwsbrief Wat ga jij doen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat ga jij doen
Date: May 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 28 mei 2020
 
 

AEX 528,96 Dow 25.736 USD 1,102 Btc 8.328 Goud 1,718.82

 
 
 
 

Wat levert nog rendement op...

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen. Netto Rendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Goudaandelen

In onzekere tijden is goud een veilige haven. Ook de nodige goudmijnen hebben stilgelegen, dus de aanvoer van goud is verstoord geraakt. Een goed moment om de juiste goudaandelen op te pakken, want je moet kopen als figuurlijk het bloed door de straten stroomt.


Goudaandelen
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/05 7:00

  • Gisteren zag ik in de Secundaire Markt van Neo Finance een heel interessante A kwaliteit lening staan. Met 1% aan kosten heb ik nu nog 36 maanden een 8,5% rente op deze 72 euro lening. De persoon in kwestie heeft tot heden altijd keurig op tijd betaald. Waarom stond de lening te koop? Ik heb het idee dat iemand heel zijn portefeuille aan het verkopen is. Ik probeer 75 euro per dag te investeren, maar gisteren ging er geen enkele lening via mijn autotrade. Op deze manier kan ik de 75 euro toch vol maken.
  • Op 3 juni een webinar over daytrading! Geef je op tijd op. Het webinar is gratis en thuis te volgen via PC, tablet of smartphone. Geef je hier op.
  • Volgens de Amerikaanse regering is Hong Kong nu geen autonoom gebied meer en is de stad in feite tegen de afspreken in door China overgenomen.
  • Corona in de VS. Volgens Trump zou het eerst allemaal wel meevallen. Daarna zou zijn fantastische reactie op de ziekte een succes zijn als het aantal doden onder de 100.000 bleef. Het aantal doden is boven de 100.000 gekomen, maar toegeven dat hij gefaald heeft is de Amerikaanse president zeker niet van plan. Zijn eerdere uitspraken zijn nu fake nieuws van de valse media geworden.
  • De schuldeisers willen eigenaar van HEMA worden. Een voorstel is aan de huidige eigenaar gedaan om 300 miljoen aan schulden weg te strepen in ruil voor alle aandelen.
  • Lufthansa heeft het voorgestelde hulppakket afgewezen. De luchtvaartmaatschappij kan niet leven met de voorwaarden die door de Duitse regering gesteld zijn. Andere luchtvaartmaatschappijen hadden al met rechtszaken gedreigd als Lufthansa zou instemmen met het pakket.
  • Boeing ontslaat zevenduizend medewerkers en gaat de productie van de 737 MAX op een laag tempo hervatten.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Wat ga jij doen met je vakantiegeld? (Tom Lassing)

28/05 7:20

Graag zou ik van lezers van de Beursbox Nieuwsbrief willen horen wat ze daadwerkelijk gaan doen met hun vakantiegeld EN ik wil over enkele maanden weten hoe het gelopen is!
Ik zoek dus vooral mensen die een deel van het geld apart houden om het te investeren in iets.
Graag krijg ik dan (om te publiceren) na enkele maanden een update van de stand van zaken.
Ik kan namelijk wel zeggen hoe bepaalde zaken vaak lopen, maar ik kan helemaal ongelijk hebben. Misschien ben jij wel die unieke belegger die het geld verdubbbeld of misschien verdubbel jij je geld wel iedere drie dagen, hetgeen ik deze week zelfs in een advertentie tegenkwam.
Het kan ook zijn dat je zonnepanelen kocht, of deed je een belegging in leningen van Neo Finance. WAT je deed maakt niet uit, als je het maar NU wilt laten weten EN over enkele maanden een update wilt verstrekken.
Graag krijg ik dan nu, vooraf, een beeld van wat je gaat doen en over enkele maanden een vervolg met de resultaten.
Het liefst wel, bij winst, met reële bewijzen van die winsten...
Puur ter lering ende vermaeck voor de andere lezers. Ik wil e.e.a. dus wel gaan plaatsen.
Wie durft die uitdaging aan en laat weten hoe je vakantiegeld rendement in de zomer van 2020 gelopen is?
Mail me op tom @ lassing . nl of plaats onder het artikel op de site een reactie.

Naar de site
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt nog antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel.

Meer informatie
 
 
 

Hoogste rendement (Tom Lassing)

28/05 7:45

Ik kreeg naar aanleiding van eerdere artikelen over mijn XIRR rendement van enkele lezers en mede investeerders in Neo Finance door dat ze bij de berekening van de XIRR (rendement zonder herbelegging) een flink hoger rendement halen als dat ik doe. Waarom?
De reden is naar mijn idee simpel... Ik ben actief met de rekening bezig en maak kosten. Zo neem ik snel verlies waardoor mijn daadwerkelijk genomen verlies op de portefeuille op de korte termijn toeneemt... Op termijn zullen die nu gemaakte kosten in mijn ogen weer ingelopen gaan worden, omdat ik het geld herinvesteer.
Daarnaast heb ik meer dan 40 verzekerde leningen uitstaan op C leningen. Ik betaal daarop per lening 21,33% verzekeringspremie. Het kost dus al een jaar om dat terug te verdienen en in de vier jaar daarna (gemiddeld) moet ik de winst dan gaan maken.
Op de korte termijn maak ik dus...

Lees verder
 
 
 

Een wachtrij van 30.000 beleggers (Tom Lassing)

21/05 8:12

Op dit moment wachten 30.000 potentiële beleggers op de opening van hun rekening bij online brokers zoals DeGiro en anderen.
30.000 mensen die na de opening van hun acount gemiddeld 2% per maand gaan verliezen en na drie jaar gaan stoppen met beleggen omdat het het vrijwel weg is.
Ik heb dit al enkele keren eerder gezien. Ik hoorde bij de groep beleggers die in 1987 na de crash begon met beleggen.
Ja, u leest het goed, ik was er ook één.
Ook ik heb in de loop van de tijd enorme bedragen verloren.
Gelukkig voor mij heb ik ook nét iets grotere bedragen verdiend, waardoor ik een zeldzame overlever bleek te zijn.
Waar gaat het mis?
1. Te hoge verwachtingen. Bijvoorbeeld verwachten dat je in twee jaar minstens je geld gaat verdubbelen.
2. Overschatting van eigen kunnen. Hoe moeilijk kan het immers zijn, beleggen op de beurs...
3. Bij verlies steeds grotere risico's nemen.
4. Dure fouten maken omdat je ervaring en kennis mist.
5. Kansen missen uit angst en tegelijk enorme risico's nemen op de verkeerde momenten in de verkeerde producten.
6. Slachtoffer worden van fraude.

Het zijn slechts zes redenen om geld te verliezen, maar weet dat 90% van de nu startende beleggers flink geld gaat verliezen. Ondanks al mijn inspanningen is het ook mij nog niet gelukt om dat percentage te verbeteren.
Ik heb er een e-boekje over geschreven. Het "Leren Beleggen" eboek. U kan het hier gratis aanvragen.
Wijs startende beleggers ook op het eboek! U doet ze er echt een plezier mee.
Ik heb ook een boekje geschreven over bedrog opzetjes. Ik vrees ook heel leerzaam en interessant... U kan dat hier aanvragen

beursbox.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Affiliate Marketing kennis

Wat kan ik als ondernemer, of ondernemende particulier aan affiliate marketing hebben?
Nu, daar heb ik een interessante aparte website voor opgezet. Laat u als ondernemer of actieve particulier nog omzet liggen?

Naar de website
 
 
 

Overheidsschulden en uw vermogen (Tom Lassing)

28/05 8:37

Voor de Corona crisis was de Nederlandse staatsschuldenpositie heel aardig geworden. We hadden deze weer onder de 60% bnp gebracht, een eis van de EU. Nederland was één van de weinige Europese landen die dit na de crisis van 2008 weer bereikt had.
Die relatief mooie situatie is weer voorbij. De geldschepping en uitkeringen aan enkele van de getroffen ondernemingen en ondernemers zullen de staatsschuld ook in Nederland weer doen ontploffen.
Hoe gaan we dat oplossen?
De meest voor de hand liggende oplossing is de belastingen verhogen en zeker op lokaal niveau zal dat gaan gebeuren, want de lasten zijn door de regering vooral bij de gemeenten gelegd. De meeste Nederlandse gemeenten hebben nu een enorm gat in de begroting en ontkomen er niet aan de gemeentelijke belastingen te gaan verhogen.
Een andere oplossing gaat inflatie worden.
Immers, met inflatie wordt geld minder waard en daarmee worden de schulden van de overheden ook minder waard.
Leuk voor de schulden van de overheid, maar een ramp voor iedereen met spaargeld. Immers, de koopkracht van dat spaargeld neemt even hard af... De overheid gaat streven naar ongeveer 4% inflatie. Dat is 2% officieel en 2% die ze vanuit menipulaties uit beeld houden. Ze doen dat door in de officiële berekening bepaalde zaken niet mee te tellen. Zo doen ze dat al jaren.
U kan dus letterlijk procenten per jaar aan koopkracht verliezen!
U ligt wakker van 1% meer belasting, maar 4% inflatie, die doet u niets?
Hoe kunt u dit inflatieverlies voorkomen?
1. Geen spaargeld in euro's aanhouden
2. Goud en/of zilver bezitten
3. Aandelen (van winstgevende bedrijven) bezitten
4. Beleggen van uw vermogen in initiatieven die meer dan 4% rendement per jaar opleveren

of... Niets bezitten, behalve schulden...

Ik kies zelf voor alle opties, behalve 'niets bezitten'.

Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd