Beursbox Nieuwsbrief Misschien wel het beste goudaandeel ooit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Misschien wel het beste goudaandeel ooit
Date: June 1st 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 1 juni 2020
 
 

AEX 539,58 Dow 25.503 USD 1,113 Btc 8.570  Goud 1,740.1

 
 
 
 

Meer renteopbrengst voor uw spaargeld

Uw spaargeld kan op dit moment serieus veel rendement opleveren.

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Ga naar de site
 

Daytrading voor particulieren

Juist de huidige markt is ideaal voor daytrading. Snel in en uit en laat het risico van bezitten maar bij anderen liggen. Je wilt als daytrader alleen even van de beweging meesnoepen. Overmorgen, 3 juni om 20:00 uur laat Aloys Mattijssen zijn systeem zien. Geef u hier op voor het gratis webinar.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/06 8:00

  • Vandaag zijn de beurzen in Europa en de VS gewoon open.
  • Binckbank gaat op rekeningen met meer dan 100.000 euro een boeterente op cash van 0,35% heffen.
  • In de VS hebben enkele pensioenfondsen de waarschuwing gegeven dat ze zo slecht bij kas zitten dat ze in 2028 al tegen een lege kas aan zullen lopen.
  • In het nieuws het feit dat we meer geld op de spaarrekeningen hebben gezet tijdens Corona. Ik herken het van mijn zoon. Hij kon niet uit en hij hield dus geld over. Om u een indruk te geven, ik heb net vrijwel al mijn zilver verkocht om een collega ondernemer te helpen. Dit is het moment om te investeren.
  • Vandaag gaan er heel wat jongeren boetes krijgen vrees ik. Ze denken dat ze weer op terras mogen, maar dit is niet het geval. Het wordt gedoogd als je met één ander buiten je gezin aan een tafel gaat zitten, maar het mag eigenlijk niet. Je kan dus niet als vriendengroep naar terras. Ik vrees dat velen die boodschap nog niet meegekregen hebben.
  • Een iets verlate nieuwsbrief vandaag. IK had even een paar dagen mail achterstand die eerst weggewerkt moest worden. Het is hopelijk een mooie dag om eens wat nazoekwerk te doen. Kijk bijvoorbeeld eens op deze site en zie hoe interessant die opzet eigenlijk is! We de rendementen, maar niet het risico van de beurs.
  • In de VS is het in tientallen steden onrustig na de moord op een zwarte man door de knie van een politieagent. Het punt is, het is gefilmd. Was het niet gefilmd, dan was de politieagent er mee weggekomen. Na het incident schiet de politie regelmatig met rubberen kogels op mensen die een camera vasthebben. Ook op teams TV netwerken. De rechtsstaat is nu in het geding. De persvrijheid en het eerste amendement worden door de politie onder druk gezet.
    Het is de perfecte storm in de VS... Een pandemie, een enorme werkloosheid, structureel racisme door de politie en een witte huis dat in al die zaken een negatieve invloed uitoefent.
    Laat het overduidelijk zijn, George Floyd is vermoord door een politieagent. Geen twijfel over mogelijk. Waarom hij dood moest, dat is nog even de vraag, maar zijn huidskleur lijkt zeker van invloed te zijn geweest. Dit was geen toeval. Het had iedere zwarte persoon in de VS kunnen overkomen. Racisme maakt nog heel prominent deel uit van de Amerikaanse samenleving. Ze weten het en ze doen er niets aan. Dat is zo frustrerend.
    Wat heeft Minneapolis gedaan na de moord: Ze hebben de politieagent snel ontslagen zodat ze nu steeds kunnen zeggen: voormalige politieagent... Pas na dagen en na zware politieke druk werd de "voormalige" politieagent vervolgd. Ze hadden het in de doofpot willen stoppen en de agent over enkele maanden weer willen aannemen zoals dat in de VS steeds wordt gedaan als het ze lukt eea weg te stoppen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Misschien wel het beste goudaandeel ooit! (Jack Hoogland)

01/06 8:17

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. We ontdekten deze maand onder meer een fantastisch goudaandeel.

Een bedrijf dat in een ongelofelijk groot en rijk gebied inmiddels ruim 2 miljoen ounces goud ontdekte met enorm hoge dichtheid. En dat is volgens de CEO nog maar het topje van de ijsberg.

Want ze zijn eigenlijk nog maar net begonnen met exploratie in een enorm gebied van bijna 50km². Eind dit jaar zal de eerste mijn gebouwd zijn, waarna de eerste productiefase van één miljoen ounces kan beginnen.

Op basis van alléén deze eerste fase, noteert dit aandeel slechts 5 keer de voor het tweede jaar verwachte cash-flow. En slechts 2,3 keer de in het vijfde jaar verwachte cash-flow. Alléén op basis daarvan heeft dit aandeel al ruim 600% koerspotentieel!

En dan houden we nog geen rekening met de tweede fase van productie, een fors stijgende goudprijs én de enorme hoeveelheid goud die de komende jaren zal worden ontdekt. Het koerspotentieel van dit aandeel is oneindig hoog!

Geen wonder dat 's werelds beste goudbeleggers voor tientallen miljoenen aan aandelen in bezit hebben. Sterker nog: de allerbeste goudbelegger ter wereld breidde vorige week zijn belang met $10 miljoen uit.

Dit is misschien wel het beste goudaandeel ooit!
Klik hier om het splinternieuwe "Super Rendement Rapport" te bestellen!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Daytrading zoals het moet (Tom Lassing)

01/06 8:29

Vanwege de Corona crisis hebben Aloys en ik nu twee keer een webinar over Daytrading gegeven. Vanwege de grote belangstelling daarvoor gaan we dat op 3 juni nogmaals doen.
Aloys heeft zelf software ontwikkeld. Die software doet 75% van het werk voor u. U moet zelf uiteindelijk het besluit nemen of u een positie inneemt.
Dat klinkt onhandig, want waarom niet 100% automatiseren?
Nu, bij een 100% automatisering kunnen de grootbanken hun computers zo instelling dat ze in feite leren hoe ze die automatische trades moeten tegenwerken. Daarom werken 100% systemen maar zo kort. Zodra de zelflerende systemen van de grootbanken doorhebben hoe een algoritme werkt, kunnen ze het tegenwerken. Dat lukt ze niet met een systeem waarbij er altijd nog een mens actief is. Immers zal iedere mens anders reageren op een signaal of reeks signalen.
Dat is de reden dat het systeem van Aloys nog altijd winstgevend is, daar waar alle 100% systemen ziichzelf keer op keer opnieuw moeten uitvinden, want hun instelling werkt niet meer.
Automatiseren is leuk, maar er zijn zaken waar je het niet moet overdrijven. Daytrading is één plek waar je de bulk van het werk moet automatiseren, maar waar de beleggingsbeslissing altijd uniek blijft.
Kom hier 3 juni om 20:00 uur kijken, het is gratis.

Geef je hier op
 
 
 

Amerikaanse verkiezingen en 2016 (Tom Lassing)

01/06 8:48

Ik heb hier ook een video van gemaakt.
Hoe krijgt het machtigste land ter wereld het voor elkaar?
Twee hoogbejaarde mannen zijn de twee overgebleven presidents kandidaten.

De één is nog altijd bezig met de verkiezingen van 2016 en de tegenstanders van 2016. Hij is nooit begonnen met regeren want hij heeft geen idee wat regeren inhoudt. Hij is slechts de eeuwige kandidaat en in zijn eigen ogen altijd slachtoffer van het systeem. Hij is nu 3,5 jaar president en nog altijd slachtoffer van het systeem waar hij ondertussen al 3,5 jaar de scepter over zwaait.
Hij is briljant als slachtoffer, maar is nooit begonnen met regeren. Hij zou niet weten wat dat is. Menselijk gezien is hij een rampzalig zielige egoïstische mens en hij lijkt in niets op wat men zou verwachten van een president.

Maar dan de ander...

De ander is het prototype van de beroepspoliticus die precies weet hoe het systeem werkt. Hij weet exact wie je wanneer moet kietelen om je eigen positie te versterken. Voor het publiek werd hij als vanuit het niets in 2008 vice president. Al jaren was hij zich naar die positie aan het toewerken. Het zou niet eens het einde van zijn ambitie blijken te zijn. Hij is een man die niets anders gaat doen dan alles weer terugbrengen naar hoe het in 2016 door hem en Obama was achtergelaten. Verwacht van hem geen nieuwe ideeën of wilde acties. Hij is een man die het systeem als de basis ziet. De heilige basis. Hij zal alles doen om het systeem weer te versterken.

Op de één of andere manier blijft daarmee de VS bij beide kandidaten in 2016 steken.
Dát is in feite de stand van zaken in de VS. Ze doen de verkiezingen van 2016 nog een keer over in de hoop dat er nu wel iets gaat veranderen. Dat heeft niets met links of rechts te maken. Iedereen, rechts of links wil hetzelfde over doen in de hoop dat het nu anders gaat worden.
Einstein zei al dat dit toch wel het toppunt van domheid gesteld mag worden.

Kijk hier
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Echte rendementen (Tom Lassing)

25/05 8:35

U weet dat ik enthousiast investeerder ben in de leningen van Neo Finance.
Ik sta echter open voor andere initiatieven. Zo werd ik gewezen op FastInvest, dat zeker drie keer groter is.
Je zou dan denken dat het nóg beter is dan Neo Finance, maar dat bleek pertinent niet zo te zijn. Ze zijn wel beter in marketing, maar het product...
Even een voorbeeld.
Ik investeerde 7,50 euro in een lening voor 10 maanden. Op de site stond dat ik netto 17 cent zou verdienen aan deze lening.
Hoeveel rente is dat?
Volgens dezelfde site zou het 9% rente betekenen. Nu moeten we rekening houden met het feit dat het niet een jaar is, maar slechts 10 maanden. Dan nog is 17 cent winst nog niet in de buurt van wat ik eigenlijk zou verwachten als de lening echt 9% zou opleveren.
Het punt is... Neo Finance zet het rendement voor de investeerder op de site. Immers, die site is er voor de investeerder. FastInvest zet het rentepercentage dat de lener moet betalen op de site. De leningverstrekker moet dan zelf nog rekening houden met alle kosten die er bij komen kijken. Netto hou je op zo'n lening nog geen 3% over. Daar haal je de inflatie nog niet eens mee in!
Hoe kan het toch dat zo'n slechte aanbieding drie keer groter is dan de fantastische aanbieding die Neo Finance doet?
Waarom nemen beleggers/investeerders zulke verkeerde beslissingen?

Neo Finance
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd