Beursbox Nieuwsbrief Bescherm uw aandelen met opties

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Bescherm uw aandelen met opties
Date: June 2nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 2 juni 2020
 
 

AEX 539,54 Dow 25.418 USD 1,113 Btc 9.086 Goud 1,738.73

 
 
 
 

Crowdfunding terecht populair

Deed u al eens als belegger in een serieuze crowdfunding opzet mee? Het grote voordeel is bij deze opzet dat u geen last van beurssentiment heeft, maar wel de rendementen kunt halen. U bepaalt hier zelf het risico dat u wilt nemen. Schrijf hier in. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro!

Open nu een rekening
 

Goud doet het fantastisch

Als er één sector is waar de laatste weken enorme koerswinsten zijn gehaald, dan is het de goudmijnsector wel. Vanaf de bodem van een paar weken geleden tot nu is 100% winst geen uitzonderling. Bestel hier het goudrapport

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/06 7:00

  • In Amsterdam hebben gisteren 5.000 mensen laten zien dat als de hoeveelheid mensen maar groot genoeg is je als volk zelf de regels kan bepalen. Er werd niemand gearresteerd, terwijl als je met 35 man gaat protesteren, je wel een probleem hebt.
  • Qatar Petroleum heeft een bestelling van maar liefst een waarde van 17 miljard dollar uitgezet. Met dat geld wil het bedrijf LNG tankers kopen. De bestelling is gedaan bij Zuid Koreaanse scheepsbouwers. Het gaat om maar liefst 100 schepen. Qatar is de op één na grootste LNG producent ter wereld.
  • Zuid Korea exporteerde in mei 50% minder auto's. In Nederland lag de autoverkoop van nieuwe auto's 60% lager dan een jaar geleden.
  • In de VS is het in steeds meer steden onrustig geworden. Het gaat er niet meer om protesten tegen racisme. Het zijn nu protesten tegen de huidige Amerikaanse samenleving in het algemeen. Steeds meer mensen maken van de protesten gebruik om winkels leeg te roven.
  • In heel de wereld is er de hoop dat de economie in juni weer een grote stap terug naar normaal kan gaan zetten. Ik merkte het vanochtend op de weg. Het is naar mijn idee veel drukker dan vorige week. Kan een gevoel zijn, maar het viel me wel op.
  • De analisten van Bank of America hebben PostNL op de kooplijst gezet. Ik zou daar zelf nog minstens een dag mee gewacht hebben, want technisch gezien is er nog een weerstand te overwinnen.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Hoe lopen de leningen (Tom Lassing)

02/06 7:18

Ik heb op dit moment 544 leningen uitstaan. 43 daarvan met een verzekering. Op die 43 kan ik nooit verlies maken omdat ik mijn investering en de betaalde premie gegarandeerd terug krijg.
Bij de andere leningen loop ik wel een risico, maar de kans op een total loss op een lening is bij Neo Finance ook vrijwel nul.
Het ergste verlies dat ik tot op heden hem moeten nemen was 40% op een lening van 25 euro.
Op dit moment is 90,13% van het totaal uitgezette geleende geld op tijd met afbetalen.
Kijk ik echter puur naar het betaalschema, dan is er een minder rooskleurige gang van zaken.
In dat geval is 80,35% keurig op tijd.
14,61% is op dit moment tussen de 1 en 30 dagen te laat met betalen. Het kan zijn dat ze te weinig overmaakten, het kan zijn dat ze niets overmaakten.
2,84% is tussen de 30 en 60 dagen te laat.
1,82% is tussen de 60 en 90 dagen te laat en ik heb 0,38% (twee leningen) die tussen de 90 en 120 dagen te laat zijn.
Die laatste twee leningen betreffen leningen met een goed onderpand. Die ga ik dus aanhouden in de hoop en verwachten op een succesvolle incassoprocedure of alsnog een terugbetaling door de lener.
Ik heb momenteel nog geen leningen die meer dan 120 dagen te laat zijn. Leningen die dat leek te overkomen heb ik al verkocht, of de leners betaalden alsnog.
Al met al is het niet leuk dat bijna 20% van de leningen te laat is met aflossen. Mijn ervaring is echter dat die eerste dertig dagen vaak nieuwe leningen betreft waarbij de lener nog even moet wennen aan de maandelijkse overmaking. Vaak is het zo dat ze te weinig overmaakten. Een cent te weinig is ook écht direct vermelding dat ze te laat zijn. Ik zie dan ook regelmatig herstelbetalingen van onder de euro plaatsvinden.
Ik heb nu iets meer dan 13.000 euro in leningen zitten. De huidige achterstand op betaling is momenteel daadwerkelijk 210,54 euro. Dat is dus geld dat ik eigenlijk al had moeten ontvangen. Ondertussen heb ik over die periode al 644 euro aan rente ontvangen. Daar zijn de nodige kosten af, maar mijn inkomen is 471,26 euro.
Mijn netto winst is overigens 'slechts' 128,48. Dat komt omdat ik 43 dure verzekeringen heb afgesloten. Die verzekeringen betaal je vooraf. In mijn geval 40x 21.33% aan premie op de leningen. Dat is duur, maar ik maak op dit riskante leningen dan nooit verlies. Betalen ze wel netjes, dan leveren me die goed lopende leningen netto 13% of iets meer aan rendement op.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets.

Open hier uw account
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Bescherm uw aandelen met opties (Tom Lassing)

26/05 7:51

Hoe lang kan de beurs het positieve beeld nog vasthouden? In de VS staat de werkloosheid op recordhoogte. Zelfs midden in de grote depressie was de werkloosheid zelden zo hoog!
Toch doet de beurs alsof er niets aan de hand is.
Je kan op je vingers natellen dat dit niet klopt.
Dus aandelen verkopen?
Dat kan, maar dan ben je ook je positieve kans in deze gekte kwijt. We weten immers nooit hoe ver de gekte nog doorzet.
Je wilt echter ook niet vol de bietenbrug op gaan met onverzekerde aandelen...
De oplossing kan het gebruiken van opties zijn.
Heel simpel het kopen van put opties, maar je kan er ook iets ingewikkelder strategieën op loslaten.
Ik heb een gratis optiecursis via E-mail geschreven die u hier kunt aanvragen.
Op die site ook mijn e-boek met alle mij bekende optiestrategieën.
Zeker als u toch wat onzekerheid over de richting van de beurs begint te krijgen is dat E-boek met de strategieën erg interessant en een must have.

Naar de optie site
 
 
 

Amerikaanse economie en vastgoed (Tom Lassing)

02/06 7:53

Op dit moment is de markt er in feite nog verbaasd over, maar feit is, de vastgoedmarkt in de VS ligt er nog altijd prima bij.
Dit kan nog wel gaan veranderen, maar als de economie inderdaad binnenkort weet te herstellen, dan kan het nog best zo zijn dat de vastgoedmarkt er vrijwel ongeschonden vanaf komt.
Feit is echter ook dat veel mensen hun (slecht)betaalde baan kwijt zijn. Feit is ook dat banken nu moeilijker doen bij de aanvraag van hypothecaire leningen.
De vraag naar vooral goedkope huurwoningen zal daarom naar verwachting eerder toe- dan afnemen.
Het voordeel van huren is in de VS dat je mobiel blijft. Zeker bij een onzekere arbeidsmarkt is dat voor veel mensen heel belangrijk. Je weet immers niet waar je eventueel kan komen te werken. In die omstandigheden wil je niet aan een eigen huis gebonden zijn.
Voor verhuurders niet leuk dat huurders vrij mobiel zijn, maar huurinkomen is belangrijk. Natuurlijk wil je liefst huurders die langer blijven, maar bij nieuwe huurders kan je wel naar aanleiding van de marktomstandigheden je huurprijs aanpassen. Dat kan en mag je niet zo maar bij zittende huurders. Ieder nadeel heeft zijn voordeel...
Ik heb ondertussen op dit moment te weinig huurders. We hebben namelijk weer enkele woningen gerenoveerd en die woningen kunnen nu de markt op. In Michigan lag vanwege de lock down alles echter op z'n gat. Dat is nu aan het veranderen. We gaan daarom nu onze huurderswerving inspanningen verdrievoudigen.
Eerst waren er alleen bezichtigingen op zaterdag. Vanaf nu de komende tijd ook op dinsdag- en donderdagavond. Afgelopen zaterdag heb ik in ieder geval weer een nieuwe huurder kunnen vastleggen voor mijn hoogste maandhuur tot op heden. (maar ook mijn mooiste huis).

Detroit Huizen
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Zonnepanelen na de salderingsregeling (Tom Lassing)

02/06 8:03

Heeft het nog zin om in Nederland zonnepanelen aan te schaffen, nu de salderingsregeling steeds verder teruggeschroeft gaat worden?
Het antwoord is Ja.
Ja, het blijft zin hebben. Het levert u mogelijk iets minder op, maar de panelen blijven winstgevend en u gaat ze niet alleen terugverdienen, maar uw toekomstige energiekosten zullen lager blijven uitvallen.
Hoe meer u de energie zelf rechtstreeks gebruikt of opslaat, des te winstgevender zal het voor u zijn. U krijgt namelijk een minimale vergoeding voor stroom die u levert, maar u betaalt het volle pond met belastingen voor energie die u moet inkopen. De stroom dus zelf opslaan en in de avond vanuit uw accu gebruiken, gaat in de toekomst interessanter worden. De salderingsregeling zal echter pas in 2031 volledig afgeschaft worden. U hoeft nog niet direct een accu/batterij te kopen.
Naar verwachting gaat u de investering in zonnepanelen in zeven jaar terugverdienen. Alles daarna is winst. Panelen gaan normaal gesproken tot zeker 20, mogelijk 25 jaar mee.

Het grote voordeel van eigen zonnepanelen is in mijn ogen het feit dat u één keer de investering doet en dat u daarna 20 jaar lang lagere maandlasten heeft. Dát is vooral het voordeel.
Ik zag mijn eigen energierekening dalen van 600 euro per maand tot momenteel 280 euro per maand. Daarbij heb ik naast zonnepanelen ook wel enkele andere investeringen in vooral isolatie en zuinige verlichting gedaan.
Zelf zonnepanelen kopen? Vraag hier een offerte aan en geef aan dat u via Beursbox kwam!
U krijgt dan een extra korting!

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd