Beursbox Nieuwsbrief Dit is de meest crisisbestendige groeimarkt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit is de meest crisisbestendige groeimarkt
Date: June 5th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 5 juni 2020
 
 

AEX 559,13 Dow 26.494 USD 1,136 Btc 8.612 Goud 1,710.49

 
 
 
 

Nieuw vastgoed project

De aankoop van een bedrijfshal met kantoorruimte. Er is al een huurder voor de hal en voor kantoor, dus geen risico van leegstand.
Al met al een degelijke risicomijdende belegging, met een prettig maandelijks rendement.

Kijk hier
 

Crowdfunding als serieuze belegging

Particuliere beleggers moeten zich in mijn ogen echt veel meer op crowdfunding richten en minder op de beurs. Crowdfunding biedt meer zekerheid en onder de streep veel hogere rendementen. Stop dus met gokken en ga serieus investeren! Ik ondersteun u daarbij met een zeer verhelderende site en mail service! Kijk ook hier (7 min video)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

05/06 7:00

  • Siemens denkt dat ze in de JV met AES een betere lithium ion batterij kunnen maken dan dat Tesla nu produceert.
  • Volgens Elon Musk van Tesla is Amazon te groot... Elon doet werkelijk 'alles' om maar op de voorpagina's te blijven komen. Hij heeft overigens wel gelijk... Overigens vond hij dat Amazon te groot is nadat hij er achter kwam dat een kritisch boek over Covid-19 in de ban gedaan was door Amazon.
  • JC Penney sluit in de VS 154 winkels. Dit in het kader van de faillissementsafwikkeling.
  • De CEO van Fresh Del Monte verkocht voor 1,5 miljoen dollar aan eigen aandelen. De koers van het aandeel FDP sloot daarop 3,8% lager.
  • De OPEC is er met Irak uitgekomen en zal de productiebeperking tot eind juli voortzetten. Nog altijd produceren de OPEC landen meer dan is afgesproken.
  • In de VS zijn de grootste vier vleesverwerkers formeel gevraagd om informatie te verstrekken over de afspraken die ze onderling (mogelijk illegaal) hebben gemaakt. De verdenking is dat er geheime prijsafspraken gemaakt zijn.
  • De Nederlandse overheid overweegt om de HEMA te redden om zo werkgelegenheid te behouden.
  • Volgens het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) gaan er mogelijk 40.000 banen in de bouw verloren. Dit vanwege het laatcyslische karakter van de bouw. Ze willen daarom ingrijpen van de overheid. Ik ben het daar niet mee eens. Iedereen weet hoe het werkt, ook de bouwbedrijven. Die laatcyclische karaktertrekken zijn niet nieuw. De sector zou zich er op moeten instellen en niet winst maken in de goede periode, en handje ophouden in de slechte periode. In mijn ogen maken de bouwbedrijven misbruik van het feit dat er te weinig woningen gebouwd zijn. Ik realiseer me dat dit OOK komt door de overheid, maar vertragingen zijn ook niet nieuw in die sector.
  • In de VS zijn er nu 43 miljoen werkloosheidsaanvragen. Op een bevolking van 330 miljoen, waarvan de helft te jong of te oud is om te werken (of ziek) is dat dus grofweg 25% werkloosheid.
  • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Dit is de meest crisisbestendige groeimarkt! (Jack Hoogland)

05/06 7:22

Vorige week vertelde ik u al over het ongelofelijke goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

We ontdekten echter ook een aandeel uit een totaal andere bedrijfstak. Een spotgoedkoop aandeel van een ongelofelijk slim opererende uitvaartonderneming, die actief is in maar liefst 29 Amerikaanse staten. Vooral in de VS is de uitvaartbranche een enorme groeimarkt.

Uiteraard zorgt het coronavirus ervoor dat dit bedrijf het nu enorm druk heeft. Maar daarnaast profiteert dit bedrijf van structurele trends als vergrijzing én de enorme typisch Amerikaanse problemen als verslaving en obesitas.

Dit bedrijf groeit echter extra hard omdat het continu lokale begrafenisondernemers overneemt. Sterker nog, iedere lokale begrafenisondernemer die bijvoorbeeld met pensioen wil, weet dat hij dit bedrijf kan bellen.

Daar maken ze gretig gebruik van, waardoor de groei vrijwel automatisch op dit bedrijf af komt. Terwijl de winst komend jaar maar liefst 46% stijgt, noteert dit aandeel slechts 9 keer de voor 2021 verwachte winst.

De koers moet alleen komend jaar al met 100% stijgen voordat je dit aandeel als normaal gewaardeerd mag beschouwen.

Profiteer van de meest crisisbestendige groeimarkt!
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" te bestellen

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Gratis aandelen verzekeren (Tom Lassing)

05/06 7:46

Kan je je aandelen gratis tegen een daling van de koers verzekeren?
Ja, dat kan...
Stel even, je hebt een aandeel dat op 24 euro staat. Je hebt het idee dat bij een beurscrash dit aandeel maximaal 40% gaat verliezen.
Daar wil je je tegen verzekeren.
Wat je dan kan doen, is een put optie kopen. Bijvoorbeeld een Put optie met een looptijd van nog zes maanden.
Echter... dat is niet gratis.
Hoe kan je die put optie gratis maken?
Je weet tot hoe ver je de daling verwacht. Stel even dat we het op 15 euro stellen.
Nu zou je dus een aantal put opties op 15 kunnen schrijven.
Bijvoorbeeld 3x zo veel als dat je aan put opties gekocht hebt. Je kan daarbij ook nog eens spelen met de looptijd. Je moet kijken of je het zo kan regelen dat je met de geschreven positie de gekochte kan financieren.

Je zit helemaal goed als inderdaad het aandeel stijgt, niet daalt, of niet meer dan 40% daalt.
Het gaat actie van je vergen om bij een verdere daling dan 40% niet te veel te verliezen. Op dat moment kan je extra put opties kopen, de positie volledig sluiten, nog weer schrijven...
En daarbij heb ik nu alleen nog maar omlaag gekeken. Er valt ook nog wel wat met Calls te doen. Je hebt immers de verwachting dat de koers van de aandelen gaat stijgen. Als je die verwachting immers niet hebt, dan moet je geen aandelen bezitten.

Optiecursus
 
 
 

550 leningen (Tom Lassing)

05/06 8:05

Zoals u weet, ben ik deelnemer in het crowdfunding platform Neo Finance. Ik heb een kleine mijlpaal bereikt deze week.
Ik ben deze week namelijk op de 550 leningen gekomen. Ik heb nu 13.200 euro actief in leningen zitten.
Bruto rendement, zonder rekening te houden met wanbetalingen is 18,21% en mijn XIRR is 10,42%. Dat is mijn rendement als ik niet zou herbeleggen. Je moet er immers rekening mee houden dat de leningen zijn afgesloten op basis van annuïteiten. Iedere maand krijg ik dus rente, maar ook een stukje aflossing. Zou ik niet herbeleggen en niet bijstorten, dan zou mijn leningportefeuille iedere maand iets kleiner worden.
Het is ook één van de redenen waarom je redelijk makkelijk terug aan je geld kan komen als je tenminste geen haast hebt. Je zet dan simpelweg het bedrag dat je cash wilt hebben in je account en de auto invest doet geen herbeleggingen meer tot dat bedrag bereikt is. Zodra het bereikt is kan je het dan overmaken naar je tegenrekening.

In mijn geval is het bedrag van rente en aflossing nu 397 euro per maand. 195 euro daarvan is rente. Daar gaat dan 15% ingehouden belasting vanaf. Die ingehouden belasting kan ik volgend jaar bij de belastingen terugvragen. Immers betaal ik in Nederland ook al belasting over mijn inkomsten.
Zoals ik gisteren al schreef, ik verwacht mijn geïnvesteerde vermogen in 5,5 jaar te verdubbelen. Gezien het lage risico dat ik loop een enorm rendement.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Kijk hier op mijn site
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Waarom De Volgende Corona-Crash Eraan Komt (Drs. Satilmis Ersintepe)

05/06 8:25

De aandelenkoersen stijgen alsof de lockdown niet heeft plaatsgevonden. Sinds het dieptepunt medio maart is de leidende Duitse index met bijna 40 procent gestegen. De recordhoogte van voor de crash is nu binnen handbereik, er rest nog een verlies van slechts 15 procent.
Het economisch herstel zal lang en moeizaam zijn, waarschuwen economen. De koersexplosie is mogelijk de opmaat naar de Corona Crash 2.0. Het is paradoxaal. De economie begint zich net te bevrijden van de corona-striktheid en de beurzen stijgen alsof de pandemie nooit heeft plaatsgevonden. Het EU-fonds voor wederopbouw van 750 miljard euro gaf de DAX woensdag anderhalf procent.
De situatie is zelfs nog beter in de Verenigde Staten, waar de Nasdaq 100-technologie-index weer bijna op recordniveau staat. Gezien de rampzalige ontwikkeling in de reële economie kan men alleen maar in de ogen wrijven. Als de beurskoersen stijgen, neemt het risico op een tweede corona-crash onvermijdelijk toe.
Fundamenteel slechte vooruitzichten

De economische prognoses geven geen aanleiding tot euforie. Het Ifo-instituut verwacht dat de Duitse economie dit jaar met 6,6 procent inzakt. Dat zou een nog grotere ineenstorting betekenen dan tijdens de financiële crisis. Volgens de prognoses van de economische experts zal het volgend jaar weer sterk gaan stijgen. Maar dat is verre van zeker.
Het hoofd van het Kiel Instituut voor de Wereldeconomie (IfW), Gabriel Felbermayr, waarschuwt uitdrukkelijk dat de Duitse economie niet zal herstellen zoals na de laatste crisis. Hij wijst op de toenemende angst voor globalisering en de toenemende neiging tot zelfvoorziening en isolatie. Duitsland kan niet vertrouwen op ‘zichzelf na de crisis weer gezond maken’, zegt hij in de podcast “The Hour Zero”. Dat zou een grote klap zijn voor de Duitse economie, die een groot deel van haar economische output via export genereert. Tot voor kort ging de IfW uit van de V-curve. Nu zou het “een langwerpige V of een U” moeten zijn. Omdat de beurzen duidelijk inzetten op een snel herstel, is de kans op teleurstelling navenant groot.
Aandelen zijn overgewaardeerd
Daarnaast zijn de belangrijkste rentetarieven en bedrijfswinsten cruciaal voor de aandelenmarkten. Van daaruit zijn helaas nauwelijks positieve impulsen te verwachten. De rentetarieven bevinden zich al geruime tijd in negatief gebied – althans in Duitsland in termen van Bund-rendementen. En de huidige rally lijkt ook gedurfd als het gaat om bedrijfswinsten: de 500 grootste beursgenoteerde Amerikaanse bedrijven verdienden in het eerste kwartaal van het lopende jaar 15 procent minder dan in 2019. Desalniettemin ligt de S&P 500 slechts 10 procent onder het niveau van voor de crisis. In Europa is de winst nog meer gedaald. Het is te voorzien dat de resultaten in het tweede kwartaal nog slechter zullen zijn omdat het grootste deel van de shutdown hier heeft plaatsgevonden. Met andere woorden:

Het risico op een daling neemt toe. De casinostemming betekent niet dat beleggers niet snel terug kunnen schakelen naar de crisismodus en dat de aandelenkoersen weer dalen. “Op de aandelenmarkten is er weer gevaarlijke onzorgvuldigheid en de daarmee samenhangende verwachting dat alles relatief snel weer in de oude normale staat zal terugkeren”, waarschuwt analist Jochen Stanzl van online broker CMC Markets. ‘Het grote gevaar is dat dit niet wordt bevestigd.’
“De financiële markten verwachten veel goed nieuws”, zei Larry Fink, hoofd van ’s werelds grootste vermogensbeheerder, Blackrock, tijdens een evenement met Christian Sewing, de baas van Deutsche Bank. Op dit moment verwachtten de markten dat de beperkingen in de corona-crisis zouden worden opgeheven, dat er geen tweede of derde golf van de pandemie zou komen en dat er fondsen zouden worden gevonden tegen de ziekte. “Als we een tweede of derde golf hebben, kan dit een grote impact hebben op het midden- en kleinbedrijf”, waarschuwde Fink. ‘Dat kan ook leiden tot een ernstige kredietcrisis.’
Ondanks alle knarsende ogen is de huidige ontwikkeling op de internationale beurzen niet ongebruikelijk. Zelfs bij de crashes van 2000 tot 2003 en 2008 tot 2009 was er een merkbaar herstel na een eerste crash – voordat het echt weer ging. In ieder geval technisch gezien konden de dieptepunten van maart ook opnieuw worden getest. Dus wees voorzichtig. Met de dag groeit het gevaar dat de markten een “tweede been naar beneden” zullen bouwen, zoals marketeers het noemen. Beleggers moeten daarom voorbereid zijn op zowel opwaartse als neerwaartse schommelingen.
Geld Verdienen In Elke Markt
Of de beurs stijgt of daalt, er valt altijd geld te verdienen met ons handelssysteem DaxTrader. Dit is een algoritme wat complexe handelsregels hanteert en zo profiteert van schommelingen in de DAX, de Duitse beursindex. Sinds 2015 is een rendement gemaakt van ruim 400% terwijl de beursgraadmeter geen winst heeft geboekt. VRAAG HIER de gratis brochure aan. KLIK HIER.


Let op, dit is een zeer speculatief product. Het kan heel hard omhoog gaan, maar ook net zo hard omlaag. Dat wil zeggen dat uw portefeuille met 50% kan stijgen, maar ook net zo veel kan dalen!

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd