Beursbox Nieuwsbrief Zakelijk Netwerken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zakelijk Netwerken
Date: June 19th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 19 juni 2020
 
 

AEX 562,61 Dow 25.923 USD 1,121 Btc 8.467 Goud 1,729.8

 
 
 
 

Haarlemmermeer vastgoed project

De aankoop van een bedrijfshal met kantoorruimte. Er is al een huurder voor de hal en voor kantoor, dus geen risico van leegstand.
Al met al een degelijke risicomijdende belegging, met een prettig maandelijks rendement. 84% van het beoogde bedrag is nu opgehaald. Snel reageren dus!

Kijk hier
 

Meer leren over Crypto's?

Heeft u nog vragen over crypto's, maar durft u die vragen eigenlijk niet alsnog te stellen, dan is dit heel interessant voor u.

U kan er ook gratis kennis mee maken. Doe dat dan hier.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/06 6:25

 • Het in meerderheid door Republikeinse presidenten aangestelde hooggerechtshof in de VS heeft in één week twee keer negatief voor de huidige republikeinse president besloten.
 • Vandaag ga ik een rondje Noord Holland doen. Ik begin in Ouderkerk aan de Amstel, dan ga ik naar Broek in Waterland en ik eindig in Amsterdam.
 • Het aantal Corona doden in de VS is nu meer dan 120.000. Vooral in de rode staten gaat het nu mis. Dat zijn de staten die net als Zweden bijna niets deden, met het verschil dat ook de inwoners niets deden. Dat lijkt zich nu te wreken, want vooral binnen blijk je onder bepaalde omstandigheden snel besmet te kunnen raken.
 • Er komen 260.000 Mac jobs terug. Letterlijk. McDonalds wil zo veel mensen (opnieuw) aannemen.
 • Facebook heeft Trump advertenties met nazi symbolen geweigerd. Trump verbergt zijn sympathieën voor nazi Duitsland niet eens meer.
 • De stakingen bij Tata blijven voortduren. De FNV wil nu dure stakingen gaan organiseren, waarbij de hoogovens plat komen te liggen. Dat zijn in alle opzichten dure acties. Zowel voor het bedrijf als voor het milieu. Het opnieuw opstarten kost veel extra energie.
 • Veronica Inside raakt enkele adverteerders kwijt nadat Derksen weer eens lekker lomp zijn mening meende te moeten geven over racisme waar hij uiteraard een expert in is. Zijn grappen kunnen misschien tussen vrienden, maar hebben geen plek op landelijke televisie.
 • Roompot vakantieparken is overgenomen door investeringsmaatschappij KKR. Het was in handen van investeringsmaatschappij PAI partners.
 • Een 20 jarige trader op het Robinhood platform heeft zelfmoord gepleegd nadat hij van mening was dat hij honderdduizenden dollars verloren had. Achteraf bleek dat hij mogelijk de statements verkeerd geïnterpreteerd heeft. Veel startende beleggers beginnen hun beleggingen met deze speculatie. Experts in de markt voorspellen dat dit voor velen een financiële ramp gaat worden.
 • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Hier is geen ontkomen aan (Jack Hoogland)

19/06 6:52

Nadat ik u vrijdag vertelde dat de realiteit bij beleggers leek door te dringen, maakte de Fed maandag bekend dat ze voor $750 miljard aan bedrijfsobligaties gaat opkopen. Daar werden beleggers weer blij van.

Maar persoonlijk vond ik de reactie toch wat lauw.De S&P-500 heeft het stevige verlies van vorige week donderdag voor slechts de helft goedgemaakt.

Voeg daar het wereldwijd stijgende aantal nieuwe Covid19-besmettingen én de nieuwe uitbraken in China en Duitsland bij, en je weet dat beleggers alle reden hebben om opnieuw nerveus te worden.

Drie weken geleden vertelde ik u al waarom de Amerikaanse automarkt zéér zware klappen gaat krijgen. Op onderstaande grafiek zien we hoe hard autoverkopen in de VS zijn gedaald.

De combinatie van strenge banken, dalende vraag, stijgende betalingsachterstanden en enorme werkloosheid is een rampenscenario voor deze bedrijfstak.

De Amerikaanse automarkt was een enorme bubbel. Die nu definitief aan het barsten is.

Voor ons rapport "Crisis op de Automarkt" selecteerden we 7 aandelen, die tijdens de vorige recessie koersdalingen van 80% tot zelfs meer dan 90% voor de kiezen kregen.

Deze crisis is een stuk zwaarder. Dit keer gaan we ook faillissementen, dus 100% koersdalingen zien. Geen ontkomen aan.

Profiteer met ons mee!
Bestel hier het unieke rapport "Crisis op de Automarkt"

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Ik heb 20 euro voor je (Tom Lassing)

19/06 7:06

Interesse in twintig euro?
Of is het zo weinig dat het je toch niet interesseert? In dat geval, mij interesseert het wel... wil je naar mij 20 euro overmaken? Ik ga er dan een Neo Finance lening van uitzetten.
Maar genoeg gedold. Ik heb écht twintig euro voor je.
Sterker nog, het zal veel meer kunnen worden als je er dan vervolgens ook wat mee doet.
Je moet je wel even heel officieel aanmelden en je moet zelf tenminste 50 euro inleggen. Dat wordt dan aangevuld met een extra 20 euro die dan helemaal voor jou is en die je in leningen kan stoppen.
Mijn aanvankelijke 20 euro bonus is nu dankzij extra stortingen die ik deed aangevuld tot meer dan 600 euro aan ontvangen rente.
De groei is zodanig dat ik nu zelfs 200 euro rente per maand bijgeschreven krijg.
Mijn intentie is om het account fors te laten groeien. Stel even dat ik het 20x zo groot kan laten worden... Dan wordt het letterlijk RENTEnieren. Ik begon oktober 2019 met zoiets als 400 euro. Nu is al bijna 14.000 euro in leningen vastgelegd.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

Lees ook dit over Litouwen
Schrijf ook zeker in op de maillijst van www.p2pfinance.nl


Neo Finance
 
 
 

Zakelijk Netwerken (Tom Lassing)

19/06 7:22

Het belang van een netwerk kan ik niet genoeg benadrukken.
IEDEREEN heeft een netwerk. Het is alleen zo dat sommigen een kwalitatief beter netwerk hebben dan anderen.
Dat is geen toeval. Het is geen aangeboren iets. Je bent er zelf bij om je netwerk meer waarde te geven.
Wel is het zo dat bepaalde studies of lid zijn van bepaalde clubs je zakelijk gezien enorm vooruit kunnen helpen. De studentenclubs zijn hiervan een goed voorbeeld, maar ook ondernemersnetwerken als BNI kunnen belangrijk zijn.
Echter... ook zonder dat alles kunt u heel succesvol in het bouwen van uw netwerk zijn.
De vraag is wat u zelf doet om uw netwerk te onderhouden en te verbeteren.

Ik heb een mooi voorbeeld voor u.
In mijn zakelijke netwerk zitten Jan Robert en Harrie. Enkele van de lezers zullen de namen herkennen. Deze twee mannen leerden Mark kennen. Ze herkenden het feit dat Mark wel eens iets aan mij zou kunnen hebben. Mark was namelijk zoekende naar een manier om Neo Finance in Nederland van de grond te krijgen.
We werden aan elkaar voorgesteld en het klikte. Neo Finance is een prachtig product en Mark is de juiste man om dat product in de markt te zetten.
Ondertussen komt meer dan de helft van de aanmeldingen voor Neo Finance in zowel België als Nederland via mijn netwerk binnen. Hoe komt dat?
Nu, vooral omdat ik er letterlijk dagelijks over schrijf EN vooral omdat ik gratis een enorme meerwaarde biedt aan de klanten door over al mijn ervaringen te schrijven en instructie video's te maken.
Als je klant wordt van Neo Finance, dan krijg je er van mij helemaal voor niets een enorme berg informatie en vastgelegde kennis bij. Daarmee zal je inkomen vanuit Neo Finance alleen maar nog groter kunnen worden!
Dat doe ik dus om dat stukje van mijn netwerk te onderhouden.

Iedereen kan affiliate van Neo Finance worden. Er zijn anderen nét zo enthousiast als ik. Toch lukt het mij om meer dan 50% van de omzet in België en Nederland via mij te genereren.
Tot voor kort kende bij het bedrijf Neo Finance niemand mij. Ze zagen het succes van Mark en feliciteerden hem er mee. Hij is namelijk de grootste groeier binnen Europa voor het bedrijf geworden. Pas toen heeft Mark ook naar hen toe aangegeven dat zijn succes vooral vanuit één netwerk kwam. Voor Mark fantastisch dat hij Jan Robert en Harrie kende. Die connectie meer dan verdubbelde uiteindelijk zijn omzet!
Zó belangrijk is een goed netwerk.

Ga ook eens naar mijn website
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Blackrock gaat voor China (Tom Lassing)

19/06 7:43

CEO Larry Fink is van mening dat China, ondanks de tegenwerkingen van de VS en de ruzies die het land heeft met de VS toch wel de groeimarkt blijft die het de laatste dertig jaar is geweest. Hij is dan ook niet van plan om de investeringen van zijn firma uit China weg te trekken.
Hij wil heel graag met en in China blijven werken. In zijn ogen ligt er een enorme kans voor Blackrock, zeker nu andere bedrijven onder druk van Washington en Corona angst wel wegtrekkende bewegingen maken.
Ondertussen werkt China er graag aan mee. Wetgeving wordt steeds verder positief voor buitenlandse investeerders aangepast. Daar is de druk vanuit Washongton dan wel weer goed voor. China moet nu meer haar best doen om buitenlands kapitaal aan te trekken en aan zich te binden.
Het is weliswaar niet de intentie van de Amerikaanse president, maar zijn politieke en economische druk zorgen er wel voor dat China meer naar de markt gaat luisteren.
Volgens Deloitte LLP kan het wel eens zo worden dat alleen al retail beleggingsfonsen in China een waarde gaan krijgen van 3,4 biljoen dollar.
Bron: Bloomberg

Beursbox.nl
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd