Beursbox Nieuwsbrief 1.000.000 werd 6.200

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 1.000.000 werd 6.200
Date: June 22nd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
maandag, 22 juni 2020
 
 

AEX 567,83 Dow 25.566 USD 1,119 Btc 8.564  Goud 1,749.6

 
 
 
 

Meer rente op uw (spaar)geld

Uw spaargeld kan op dit moment echt serieus veel rendement opleveren.

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/06 7:00

 • Hier onder deze link vindt u een interessant vastgoedproject in Haarlemmermeer. U moet nu wel enige haast maken. Het benodigde bedrag is op een paar duizend euro na al gehaald! Deelname is mogelijk met bedragen van 5000 euro tot het gehele resterende bedrag.
 • Afgelopen vrijdag een team uitje gedaan met de collega's van mijn.beleggen.com. Een boottochtje door de grachten van Amsterdam. Fantastisch weer en een heerlijke sfeer in de stad.
 • Buiten 1,5 meter is WAANZIN. Steeds meer onderzoeken laten dat zien en Maurice maakt het zelfs politiek gezien dodelijk duidelijk...
  Het is tijd dat we als volk zeggen dat het kabinet de pot op kan. We mogen er niet over demonstreren, dan moeten we et anders (maar vreedzaam) duidelijk maken. Het moet afgelopen zijn met de waanzin.
 • De lockdown heeft de grootste daling van consumentenuitgaven ooit veroorzaakt. Dat moet MKB toch enorm zeer gaan doen. Ook de Europese toeristensector heeft het zwaar. Het toerisme in Europa verwacht 40% minder omzet.
 • Schiphol kan de 1,5 meter niet handhaven vinden ze en steekt gewoon figuurlijk haar middelvinger op tegen de regering en de samenleving. Iedereen moet zich er aan houden, behalve de luchtvaartsector.
 •  Het Duitse WireCard zit zwaar in de problemen. Er is 2 miljard euro zoek. 2 miljard die mogelijk ook nooit bestaan heeft. De vraag is of het een fout, of een enorme fraude betreft. Heeft het bedrijf zich veel groter voorgedaan dan het was?
 • China gaat haar eigen GPS systeem opstarten om niet afhankelijk te zijn van Amerikaanse techniek zou het toch een conflict met de VS komen. Met in totaal 30 satellieten is China in staat om haar eigen GPS systeem te realiseren.
 • Op Amerikaanse bankrekeningen is de laatste maanden 2 biljoen dollar bijgekomen. Veel Amerikanen hebben de verkregen cheques blijkbaar overgemaakt naar de bankrekening. Als dank gaan de banken de rente op het tegoed nog verder verlagen.
 • Nederlandse woningen worden nog altijd flink duurder. Ten opzichte van een jaar geleden waren in mei de huizenprijzen 7,7% hoger.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

1.000.000 werd 6.200 (Tom Lassing)

22/06 7:22

De herverkiezing van de Amerikaanse president is bijzonder onzeker geworden. Dit weekend waren er twee onderwerpen die in de VS niet lekker zijn gevallen en die zijn herverkiezing flink minder waarschijnlijk maakt.
De eerste was het feit dat de rally in Oklahoma een drama was. Het team rond de president was er van overtuigd dat er een enorme vraag was naar de kaartjes. Ze hadden letterlijk meer dan een half miljoen mensen verwacht. De voorbereidingen waren er voor zo'n grote opkomst. De president had het zelfs over een miljoen mensen!
Het werden er net geen 6.200.
Op de rally ging het grootste gejuich op voor het feit dat de president in staat was om een glas water met één hand te drinken.
Serieus, daar waren ze helemaal lyrisch over.
Zo veel kan hij blijkbaar al.
Het andere onderwerp waar de VS druk mee was, was de staatsgreep door het Witte Huis in de Amerikaanse juridische wereld. Het juridische district Zuid New York heeft veel van de aanklachten en onderzoeken naar de huidige regering naar zich toegetrokken.
Om deze onderzoeken te frustreren en mogelijk zelfs helemaal te laten stoppen, heeft de minister van Justitie vrijdag aangegeven dat de hoofdaanklager zijn ontslag heeft ingediend.
Die aanklager gaf daarna aan dat hij dat helemaal niet gedaan had en dat de minister van Justitie hem ook helemaal niet kan ontslaan.
De minister van Justitie kwam daarop terug met de bevestiging dat hij gelogen had en hij kwam met de mededeling dat hij de President gevraagd heeft om de hoofdaanklager alsnog te ontslaan. De president gaf daarbij ook aan wie wat hem betreft de tijdelijke opvolger zou worden.
Daarop kwam de reactie vanuit de hoofdaanklager terug dat ook dát helemaal niet kan.
Vervolgens kwam vanuit het Witte Huis de mededeling dat de nummer twee van het district het tijdelijk zou overnemen van de hoofdaanklager. Daarop heeft de hoofdaanklager zijn taken alsnog neergelegd.
De president heeft vervolgens al iemand voorgedragen, namelijk het huidige hoofd van de Beurswaakhond SEC.
Daarop heeft de voorzitter van de Juridische Senaatscommissie laten weten dat hij hecht aan de traditie van de blue slip. Dat wil zeggen dat de congresleden uit het desbetreffende district er eerst hun mening over moeten geven.
Er gaat nu dus verder niets gebeuren totdat die blue slip procedure is doorlopen.
De staatsgreep in de juridische wereld is dus mislukt, maar wel is het gelukt de hoofdaanklager te verwijderen. Dat feit alleen is al diep triest.
Steeds meer Amerikanen wordt duidelijk dat de huidige president geen tweede termijn moet krijgen. De wetteloosheid neemt op alle vlakken toe en de corruptie wordt steeds duidelijker.
Als zelfs in Oklahoma slechts 6.200 mensen opdagen voor een zo gehypte rally voor de zittende president, dan is duidelijk dat ze hem nu behoorlijk beginnen uit te kotsen.

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Hoe vaak lopen leningen verkeerd af? (Tom Lassing)

22/06 7:48

Belangrijk is te weten hoeveel consumentenleningen in het Neo Finance systeem verkeerd aflopen.
Kijken we naar A leningen, dan gaat het in 98,19% van de gevallen goed. De huidige leningen staan keurig op tijd qua rente en aflossing. Op die kleine 2% moet je als geldverstrekker mogelijk wat verlies gaan nemen. Total losses zijn zeldzaam omdat Neo Finance je altijd ook nog een goed aanbod doet.
Bij de B leningen gaat het in 77,23% goed. We zien hier dat de Corona crisis nu wel enige impact heeft. 11% van de gevallen gaat momenteel echt een juridische procedure in.
Bij de C leningen is het nu wel echt een situatie waar we moeten opletten. Slechts 61,46% is momenteel keurig op tijd. 38,54% is te laat met rente en aflossing betalen. Bij 19,71% gaan we de juridische procedure van incasso in.
Ik raad daarom aan om C leningen op dit moment alleen met verzekering af te sluiten. Dat kost rendement op goed lopende leningen, maar je kan nooit je investering kwijtraken.
Ik sluit nu ook wel eens B leningen met verzekering af.
Om u een indrukk te geven, ik verdiende bruto 750 euro. Aan afgesloten verzekeringen ging er al 300 euro vanaf. Die verzekeringspremie krijg ik terug als de lening verkeerd afloopt. Gaat de lening wel goed, dan verdien ik die betaalde premie terug vanuit de resterende hoge rente. Bij C leningen duurt het grofweg een jaar voor de premie terugverdiend is. Het is dus echt een lange termijn investering.

Wat is de procedure bij wanbetaling? Ik heb er een video over gemaakt.
Inschrijven doe je zo.

Open nu ook een account bij Neo Finance, maak tenminste 50 euro over en geef aan dat je via Beursbox kwam. Je krijgt dan een extra 20 euro op je account bijgestort!
Een eerste account openen kost je niets. Sterker nog, je krijgt 20 euro bonus!

De afgelopen 5 jaar hebben laten zien dat rendementen tussen 7 en 13,5% gewoon mogelijk zijn. Sterker nog, de regel zijn! Vergelijk dat eens met de beurs waar gemiddeld netto -2% per maand voor particuliere beleggers de regel is.

Mijn site over Neo Finance
 
 
 

Stand van zaken Michigan vastgoed (Tom Lassing)

22/06 8:14

In Michigan is de piek van Corona al voorbij. Ook die staat is weer open aan het gaan. We zijn twee weken geleden weer vol aan het werk gegaan en eindelijk is ook de lokale overheid deze week weer gaan werken.
Belangrijk, want we zijn bij zo'n 8 huizen en het appartementen complex aan het renoveren. Iedere stap moet echter door overheidsexperts worden gekeurd. Je mag niet verder zonder de goedkeuring.
We hadden een issue met elektriciteit in het appartementencomplex. De inspecteur vond dat het probleem op de dure manier opgelost moest worden, maar hij gaf aan dat hij het zou overleggen met zijn collega's.
Volgens mijn manager was het voor het eerst in zijn loopbaan dat de inspecteur inderdaad terugkwam EN met een veel goedkopere oplossing op de proppen kwam. Is twee maanden vakantie voor hem blijkbaar toch goed geweest!
Ik hoop dat de goede man zijn plezier in zijn werk blijft behouden.
Volgende week komt de gemeente even kijken. We kunnen namelijk 12.000 dollar subsidie krijgen, maar dan willen ze wel zien dat we écht aan het renoveren zijn. Die subsidie was ooit als lokkertje ingebracht. Het gebouw was een ruïne. De gemeente heeft toen gesteld dat het zo'n markant gebouw was dat ze er 12.000 dollar voor over hadden als iemand het terug zou brengen naar de oude glorie.
Bij toeval kwamen we er achter. Een ambtenaar zag het ineens staan toen we de vergunning voor de verbouwing aanvroegen.
Ik ben benieuwd of ze er daadwerkelijk mee op de proppen gaan komen en wanneer.
We hebben nu ook een echte tegenvaller in de renovatie te pakken. De rioolaansluiting moet opnieuw gelegd worden. Dat is dan op onze rekening... Dat kan wel eens 12.000 dollar gaan kosten...
Op dit moment heb ik 27 huizen en 14 appartementen. In juni zijn er slechts 11 huurders die netjes hun huur betaalden.
Dat wordt dus wel een puntje om flink aandacht aan te geven.

Detroit Vastgoed
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Investeren in de Ardennen (Tom Lassing)

22/06 8:48

Zo rond 2006 overwoog ik te investeren in een vakantie huis in de Ardennen. Onze vakantie daar gebruikten we om te zoeken, maar we vonden indertijd niets dat geschikt was.
Nu, 14 jaar later, lijkt de vakantie trend te keren en zou het wel eens een mooi moment kunnen zijn om alsnog een dergelijke investering te overwegen. Dit jaar is de trend overduidelijk dat we minder ver op vakantie gaan en ook volgend jaar is de kans aanzienlijk dat we massaal geen risico willen nemen met verre vakanties.
Mijn reis naar de Ardennen is al geboekt en wederom ga ik kijken of ik iets geschikts kan vinden. Het hoeft allemaal niet, dus ik hoef niet geforceerd op zoek te gaan.
De vraag is natuurlijk net als mijn huizen in Noord Amerika of je moet gaan voor één huis, of dat je misschien beter in één keer een heel park kan overnemen.
Dat laatste ga ik zeker niet alleen doen. Misschien kom ik er ooit nog op terug...

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd