Beursbox Nieuwsbrief Maak mijn fout niet

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Maak mijn fout niet
Date: June 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
dinsdag, 23 juni 2020
 
 

AEX 565,07 Dow 25.989 USD 1,126 Btc 8.720 Goud 1,752.9

 
 
 
 

Crowdfunding groeit enorm

Deed u al eens als belegger in een serieuze crowdfunding opzet mee? Het grote voordeel is bij deze specifieke opzet is dat u geen last van beurssentiment heeft, maar wel de rendementen van de beurs kunt halen. U bepaalt hier zelf het risico dat u wilt nemen. Schrijf hier in. (20 euro bonus) Ik heb nu ook eigen site gemaakt. Deelname mogelijk vanaf 50 euro!

Open nu een rekening
 

Goudaandelen zijn interessant

Als er één sector is waar de laatste maanden enorme koerswinsten zijn gehaald, dan is het de goudmijnsector wel. Vanaf de bodem van een paar weken geleden tot nu is 100% winst geen uitzonderling. Bestel hier het goudrapport

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/06 6:30

 • Paniek in de VS... Een minister leek te hebben aangegeven dat de China deal over en uit was. Daar schrok de beurs van en vervolgens moest iedereen vanuit het Witte Huis opgetrommeld worden om te ontkennen dat de deal over en uit was.
 • De Amerikaanse president heeft tot eind van dit jaar bedrijven verboden om buitenlandse werknemers in de VS te werk te stellen. Ook talentvolle medewerkers krijgen geen toestemming meer om naar de VS te komen. Amerikaanse bedrijven zijn tegen deze stap, maar in de praktijk was dit al ingegaan omdat de Amerikaanse consulaten al maanden geen werkvisas meer afgeven. De stap is genomen vanwege de verkiezingen in november. De president wil bekend staan als keihard tegen buitenlanders in de VS.
 • Zoom was het bedrijf dat het meeste voordeel had van Corona. Fastly is echter het aandeel dat het meeste profiteerde van haar toegenomen bekendheid en daar is nu het meeste rendement mee behaald.
 • De Nasdaq is gisteren weer op een recordstand gesloten. Ook Apple aandelen sloten op een recordhoogte.
 • Heb je meer dan een miljoen op je spaarrekening, dan krijg je voortaan ook bij ING een boeterente van 1%. Noem het bankbelasting?
 • Steeds duidelijker wordt dat wat men ons vertelde over Corona niet waar was. Wat doet de politiek en de wetenschap nu? Vooralsnog houden ze de foute aannames halsstarrig vast. Hun ego zit in de weg. Toegeven dat je als deskundige miskleunde... Dat doe je niet want je naam gaat er aan. Neen, dan liever volhouden van wat nu dus ondertussen wel een leugen is geworden.
 • Korpschef van Essen is de kritiek op het optreden van zijn politie beu. Het is nooit goed volgens hem. Minister Grapperhaus vond het optreden afgelopen zondag fantastisch. Hij had vooral genoten van het inbeuken van de ME op vreedzaam protesterende ouderen. Prachtig gedaan. Hij zou graag vaker zien dat ze het zo lekker zonder reden uit de hand laten lopen. Uiteraard heb ik deze woorden even zelf verzonnen, maar zijn reactie kwam er wel op neer. Wat een stom en ongelukkig toeval dat het optreden van de fascistische knokploeg die de ME wel leek te zijn geworden werd geleid door twee mensen met namen met Duitse achtergronden. Mijn advies voor van Essen: Neem ontslag. Je bent duidelijk niet geschikt voor die baan. Grapperhaus zou vanwege dit dieptepunt ook moeten opstappen. Waarom horen we niets van de Tweede Kamer? Is dit hardhandige optreden tegen vreedzame protesten akkoord voor politici?
  We vierden laatst 75 jaar vrijheid. Ik vond dat toen al belachelijk. Dit optreden bewijst dat die vrijheid er niet meer is. Heel stiekem is de fascistische staat aan het oprukken.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Dit doen de superrijken. Wat doet U? (Jack Hoogland)

23/06 6:53

Toch wel apart nieuws. Negen Private Banks die samen $6.000 miljard van 's werelds rijkste burgers beheren, adviseren hun klanten om méér geld in goud te beleggen. Zie de tweet hieronder.

Hun redenen daarvoor zijn de lage rente, het massale geld printen door centrale bankiers en dat ze goud als een hedge tegen dalende beurzen beschouwen.

Daarbij zeggen deze Private Banks in onderstaand citaat precies hetzelfde als ik u dinsdag al vertelde. De private bankiers zien goud stijgen bij inflatie én bij deflatie.

Misschien nog veelzeggender over het enorme stijgingspotentieel van goud is onderstaand citaat. De obligatie- en aandelenmarkt is $200 biljoen groot, terwijl de goudmarkt minder dan $5 biljoen bedraagt.

Zélfs als slechts een beperkt deel van de enorme kudde obligatiebeleggers hun niets opbrengende oblgaties inruilen voor goud, dan ontploft de goudprijs!

En als een groter deel van die enorme kudde richting goud wil...

Tijdens de vorige periode van stijgende inflatie (jaren 70) steeg de goudprijs met ruim...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Mijn oplossing voor deze crisis: de crisis zelf (Brecht Arnaert)

23/06 7:11

Onlangs voerde ik een zoekopdracht uit in Google met als termen “monetary injections BoE”. Ik wou weten hoeveel de Bank of England ondertussen al geïnjecteerd had in de Engelse economie. Ik vond het artikel, en las “50 billion pounds”. Ik vond dat verdacht weinig. En toen zag ik dat het artikel uit 2012 was.
Vandaag, acht jaar later, zouden we al tevreden zijn mochten de centrale banken maar zo weinig tussenkomen. Maar de economische toestand is ondertussen zo verslechterd, dat de cijfers niet meer in de miljarden lopen maar in de biljoenen. Ga maar na: de ECB: 1,35 biljoen. De BOJ: 1,1 biljoen. De FED: 1,35 biljoen. De Bank of England staat dan eigenlijk nog helemaal vanachter in de rij, met een “luttele” 0,745 biljoen.
Op nog geen tien jaar tijd zijn de bedragen die de centrale banken injecteren dus met een factor 10 gestegen. En als u dacht dat de boel daarmee recht getrokken zou zijn, dan zit u goed fout.

Lees verder
 
 
 

Crisis? Waarom dan? (Tom Lassing)

23/06 7:25

Als ik kijk naar de keren dat de beurs en/of de economie fors onderuit gingen, dan zie ik een patroon in mijn gedrag.
Kijken we naar 1987, 2000, 2008, 2020
In 1987 begon ik na de enorme beursval met beleggen. Leek me een geschikt moment en dat was het ook.
In 2000 begon ik als ondernemer. Ik moet toegeven dat ik met een valse start begon en zonder geld kwam te zitten midden in die crisis, maar het was wel het moment waarop ik besloot niet langer als werknemer door het leven te gaan.
In 2008 besloot ik om schaamteloos te werken naar het miljonair schap. In 2011 was dat gelukt en kocht ik mijn woonboerderij ten noorden van Eindhoven.
In 2020... Ja, wat doe ik nu?
Ik heb in Michigan 27 huizen en een appartementencomplex, Ik heb een deeltje van een (te verkopen) huis in Florida, ik heb een gedeelte van een huis in het VK, ik heb net als angel-investor een investering in een startende onderneming gedaan, ik ben privé begonnen om met Neo Finance te gaan werken aan mijn (privé) pensioen. Ik heb mijn aandelenportefeuille vooral op goud en zilveraandelen gericht.
Ik heb ondertussen zakelijk en privé nu bijna al mijn geld actief ingezet!
Crisis? Dat is maar net zoals je dat wilt zien. Ja, mijn netto inkomen is nu echt even fors minder, maar ik zet alles helemaal klaar om de komende jaren te oogsten wat ik nu aan het zaaien ben.
Ik heb geen kristallen bol, maar in feite net zo zoals ik dat bij eerdere zogenaamde crisismomenten deed.
Ik ben vol hoop dat het ook deze keer goed gaat uitpakken.

Succesverhaal
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Maak mijn fout niet (Esther Ly)

23/06 7:37

Tom: Ik ben als columnist actief op Mijn.beleggen.
Ook andere beleggers en experts worden uitgenodigd om zich voor te stellen. Ik las het verhaal van Esther en wil dat graag met u delen.
---------
Beste allen, graag wil ik mezelf even voorstellen. Ik ben Esther, 32 jaar. Sinds wij een kleintje hebben, hebben ik en mijn man besloten dat ik full time moeder word. Hiervoor zat ik in de logistiek en had bij Van den Bosch en Philips gewerkt. Na een tijd full time de rol te hebben vervuld als huisvrouw en moeder, merk ik dat ik behoefte heb aan een nieuwe intellectuele uitdaging, iets nieuw leren. Ik ben wel een tijdje aan het nadenken over wat mij echt wel interesseert zodat ik uiteindelijk mijn ding van kan maken. Een full time baan zit er voorlopig niet in, aangezien ik uiteindelijk het gezin toch belangrijker vind dan mijn carrière. Dit klinkt misschien saai, maar ik denk dat het niet verkeerd is om een intelligente huisvrouw te zijn.
(Alléén) geld, maakt je niet gelukkig. Welvaart en welzijn in balans, dat is voor mij het recept voor een gelukkig leven.
Kort geleden, hadden mijn man en ik DE blunder van ons leven gemaakt. Een klassieke fout: beleggen met emotie in olie futures. Wij zijn helaas een halve ton kwijt geraakt. Het was stomste iets wat wij ooit hadden gedaan. In de beleggen wereld klinkt dit bedrag misschien niet schrikbarend, maar voor ons is het een hoop geld dat wij kwijt zijn geraakt. Pijn genoeg om iets serieus van te maken. Wij hadden samen om getreurd, geprobeerd te verwerken, een plek te geven. Maar het leven moet doorgaan. Na slapeloze nachten, heb ik besloten om van deze pijn te leren. Letterlijk en figuurlijk.
Twee dagen geleden heb ik me ingeschreven voor de 6-weken training.
Tot nu toe lees en hoor ik allemaal interessante dingen. Met een gezonde dosis aan nieuws- en leergierigheid en een overdosis aan motivatie en doorzettingsvermogen, hoop ik dat ik komende tijd veel van jullie kan/mag leren. Ik heb er ontzettend veel zin in. Dus tips en adviezen zijn meer dan welkom. Verder wens ik iedereen hier op dit forum veel succes met het behalen van je doelstellingen en alle expert beleggers ook succes, maar vooral veel plezier in wat jullie doen!
-------------------
Tom: Mijn advies aan vooral startende beleggers: leer eerst beleggen door het volgen van een cursus, het lezen van E-boeken, het bezoeken van webinars. Maar ga niet beginnen met belegger door te gokken in de meest speculatieve derivaten!
Het initiatief Mijn.beleggen is bijzonder interessant.
Ik heb zelf recent een video gemaakt voor startende beleggers.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd