Beursbox Nieuwsbrief First Majestic verkoopt Mexicaanse bezittingen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief First Majestic verkoopt Mexicaanse bezittingen
Date: June 25th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
donderdag, 25 juni 2020
 
 

AEX 557,33 Dow 25.238 USD 1,125 Btc 8.289 Goud 1,763.9

 
 
 
 

Concurreer met de banken

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen en geeft in die markt reguliere banken het nakijken. Netto jaarrendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Goud op hoogtepunt sinds 2012

Koop goudaandelen voor koerswinsten, of koop fysiek goud via een goudrekening ter vervanging van spaargeld op de spaarrekenign bij de bank. Lees meer op goudgoud.com


 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/06 7:00

 • Hotel de Wereld in Wageningen is failliet. De familie die het hotel exploiteerde heeft de handdoek in de ring gegooid. Het hotel gaat niet verdwijnen want de eigenaar van het pand gaat het hotel laten doorstarten.
 • Wehkamp gaat haar logistiek centrum in Maurik sluiten en hevelt alle werkzaamheden over naar Zwolle. Ook de medewerkers kunnen, als ze dat willen, in Zwolle gaan werken.
 • Gisteren op één Nu.nl pagina twee koppen die elkaar tegen lijken te spraken: IMF: "Economische krimp in Nederland door Corona nog iets groter" en "Economie kromp in eerste kwartaal iets minder dan eerst gedacht". Men is ergens van uit gegaan en nu is de één helemaal positief en de ander is negatief nu we iets beter weten hoe het gegaan is. Ook een prima manier om nieuws te manipuleren.
 • De Nederlandse staatsschuld is gestegen van 324 miljard tot 372 miljard eind mei. Er is 48 miljard aan schuld bijgekomen.
 • Philips wil de divisie die huishoudelijke apparatuur maakt gaan verkopen. Om de verkoop makkelijker te maken zal de divisie verzelfstandigd worden. Een complexe operatie omdat de divisie in 70 landen actief is.
 • DXI Energy Inc is een speculatief pennystock aandeel waarin ik de pech heb aandelen te bezitten. Het bedrijf heeft een omslag gemaakt van olie naar gas. Op wereldschaal een briljant idee, in lijn met de klimaatdiscussie... Maar bedrijfsmatig een ramp, want gas is in Noord Amerika bijna gratis te krijgen, want ze zwemmen er in. De gasproductie van DXI steeg 400+%. Om het vervolgens bijna weg te moeten geven, zo laag is de prijs.
 • Gingen de Europese banken omlaag vanwege Covid-19? Neen, zegt EWI. Lees het hier
 • Bayer heeft in de VS een schikking bereikt over vrijwel alle claims met betrekking tot Monsanto. Het bedrijf zal bijna 11 miljard overmaken. Het gaat om de giftigheid van RoundUp. Het product is hier nog altijd gewoon in de winkel te koop...
 • In de VS houdt de $600 per week werkloosheidsuitkering per 1 juli op. Heel veel mensen zullen dan in een inkomenscrash terechtkomen. Nog altijd zijn zeker 25 miljoen mensen werkloos geraakt door de Corona maatregelen.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

First Majestic verkoopt Mexicaanse bezittingen (Tom Lassing)

25/06 7:12

Silver Dollar Resources heeft een deal met Mejestic gesloten waarbij ze in een optiedeal een 80% belang kopen in de La Joya Ag-Cu-Au property in de Zilver regio in Mexico. Ze betalen over een periode van vier jaar 1,3 miljoen dollar cash, waarmee ze een 20% belang opbouwen. Ook moeten ze tenminste 1 miljoen investeren. Uiteindelijk kunnen ze 100% bezitten, maar ze geven Majestic wel een blijvende 2% royalty vergoeding als ze de opties uitoefenen.
Mijnbedrijf First Majestic wil nu ook haar Jalisco Group bezittingen in Mexico verkopen. De beoogde koper daar van is Apollo Gold. Het moet een verkoopp in twee fease worden. Eerst moet Apollo investeren en daarmee verkrijgen ze een optie. Die koopoptie mogen ze de komende drie jaar uitoefenen. Het is echter geen verplichting...

Waarom het vertrek van First Majestic (AG) uit Mexico?
Ik schreef recent al over hun ruzie met de belastingdienst in Mexico. Die belastingdioenst heeft achteraf een correctie toegepast waardoor AG honderden miljoenen dollars moet ophoesten.
AG is een Canadees bedrijf maar het heeft nu pas, na 18 jaar, haar eerste project in Canada zelf gekocht. Tot nu toe lagen alle investeringen in Mexico. Het is duidelijk dat die relatie met Mexico enorm veranderd is.

Zilveraandelen
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Een veilige 'A' lening (Tom Lassing)

25/06 7:28

Binnen het crowdfunding systeem van Neo Finance wordt gewerkt met vier risico gradaties.
A+ is de meest veilige lening en C is binnen het systeem de onveiligste lening.
In de markt zijn er ook nog D en E leningen. Daar blijft Neo Finance vanaf. Leners die onder de D en E groep vallen zullen elders terecht moeten. Ze worden als bijzonder onbetrouwbaar ingeschat.
Is A of A+ dan altijd "veilig"?
Dat ligt er aan wat u veilig vindt.
Er zijn ook A leningen van mensen die geen enkel onderpand hebben. Ze hebben ook geen gezinsleden die afhankelijk van ze zijn. Het is echter een A lening omdat de persoon in kwestie nog nooit een lening heeft afgenomen, of nog nooit te laat was met afbetalen. Daarnaast is de lening laag ten opzichte van het inkomen en de lasten van die persoon.
Is het 'dus' veilig?
Dat is maar net zoals je het wilt zien. Voor de persoon in kwestie is het gunstig dat de financiële geschiedenis zo schoon is, want dat scheelt heel veel rente. Het zou ze dus wat waard moeten zijn om die A status te houden.
Ik als geldverstrekker zie persoonlijk liever een onderpand in de vorm van een huis of flat. Ook ben ik een voorstander van gezinsleden/afhankelijken. De mensen die voor anderen moeten zorgen verdwijnen niet snel naar het buitenland.
Iemand van 20 zonder relatie, zonder kinderen, zonder onderpand, maar ook zonder financiële historie kan wel een A status krijgen, maar ik leen er geen geld aan uit. In mijn ogen een veel te hoog risico. Beseft die jonge persoon wel hoe gelukkig hij of zij is met de schone financiële lei?
Gelukkig voor hen zien anderen dat anders. Ook die leningen vliegen immers als warme broodjes over de toonbank.

Open nu ook een account en krijg 20 euro bonus!

Lees hier meer
 
 
 

De VS mag tarieven op Europese goederen heffen (Tom Lassing)

25/06 7:37

De World Trade Organisation heeft besloten dat de hulp die de EU aan Airbus gaf illegaal was. Daarbij heeft de EU die hulp niet gestaakt. Als gevolg van die uitspraak is het de VS toegestaan om ter waarde van 7,5 miljard dollar aan tarieven te gaan heffen op Europese goederen.
Dat klinkt allemaal heel logisch... De Amerikaanse regering wil ook graag die tarieven gaan heffen.
Het is echter de helft van het verhaal.
De WTO rechtszaak tegen de VS, die eenzelfde soort hulp aan Boeing gaf, loopt nog.
De kans bestaat dus, en is zelfs reëel, dat de VS straks ook schuldig bevonden wordt, en dat de EU op haar beurt op Amerikaanse goederen tarieven mag zetten.
Bij twee handelspartners die bondgenoten zijn en uiteindelijk toch wel samenwerken, komt er een compromis.
Bij twee grote tegenstanders die elkaar naar het leven staan, volgen er tit for tat acties.
Nu mag u bedenken wat er hier gaat gebeuren.

Beursbox
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Alles gaat online tegenwoordig

Alle consumenten zijn nu online minded geworden. Corona heeft die stap nu defintief gemaakt. Is uw bedrijf daar al op voorbereid?

Ik schreef het basiswerk voor online ondernemen in Nederland en België.

Naar de website
 
 
 

Waar wordt je ziek van? (Tom Lassing)

25/06 7:45

Maurice de Hond heeft zijn ziel en zaligheid in de zoektocht naar de redenering van de 1,5 meter gelegd.
Zijn conclusies zijn zo goed onderbouwd en zo vernietigend voor het RIVM dat ik na het lezen van dit artikel maar één woord wilde zeggen:

WAUW

In het artikel haalt Maurice heel de motivatie voor de 1,5 meter onderuit. Niet met 'ik vind dat', of 'het voelt niet goed', maar puur door te kijken naar waar die 1,5 meter op gebasseerd is en dat onderzoek dan ook te onderzoeken.
De 1,5 meter van het RIVM en de WHO komt voort uit één(!) onderzoek uit 1930.
Vervolgens interpreteren ze dat onderzoeken volkomen verkeerd.
Maurice toont het keihard aan. Het staat in dat onderzoek!
Dit had honderdduizenden mensen hun leven kunnen redden EN het had miljoenen mensen de ellende van een mondkapje in de openbare ruimte kunnen schelen.
Ik heb het kapje nu één keer opgedaan in het openbaar vervoer. Namelijk op een pont in Amsterdam. Op de terugweg heb ik die onzin geweigerd. Dat kan je 240 euro kosten, maar ik ben zonder mondkapje buiten op het pont blijven staan.
Die onzin moet gewoon ophouden.
Als we nu als mensen en ondernemers niet ons leven terugeisen, dan heb je straks gewoon niets meer te zeggen.

Ben je binnen, dan zijn een goede luchtverversing en hoge luchtvochtigheid een goede zaak.
Waarom zien we overal uitbraken in slachterijen en werd de eerste uitbraak zichtbaar op die overdekte markt in China? Een koude omgeving en slechte luchtcirculatie. Ideaal voor aerosols. Die zijn namelijk de oorzaak.
De gekoelde omgeving in de slachterij, maar ook in de supermarkt is de gevaarzone.
Buiten is geen enkel probleem.
Daarom is niemand ziek geworden na de demonstratie op de dam.

 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd