Beursbox Nieuwsbrief Ze houden niets over

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ze houden niets over
Date: June 26th 2020
Online Lezen
 
Beursbox
 
 
vrijdag, 26 juni 2020
 
 

AEX 560,41 Dow 25.600 USD 1,122 Btc 8.396 Goud 1,756.6

 
 
 
 

Wees slim, open een goudrekening

Uw spaargeld in de vorm van fysiek goud op een wereldwijde goudrekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is.

Lees daar hier meer over.

Open hier uw goudrekening
 

Meer leren over Crypto's?

Heeft u vragen over crypto's, maar kan je die vragen eigenlijk nu alsnog stellen? Als dat bij u zo is, dan is dit heel interessant voor u.

U kan er ook gratis kennis mee maken. Doe dat dan hier.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

26/06 6:35

  • Gisteren kreeg ik twee goede berichten. Het huis dat ik in Florida samen met 20 anderen gekocht heb, staat nu op Zillow op "pending", hetgeen overeenkomt met "Verkocht onder voorbehoud". Ook is het Flip huis dat ik recent in Detroit voor $43.000 gekocht heb (4 slaapkamers, 3 badkamers) nu "pending". Een koper is bereid de vraagprijs te betalen. ($79.900). Bij dat laatste huis deel ik de winst met de persoon die alles geregeld heeft, maar die het geld niet had om de deal gedaan te krijgen. Zijn werk, mijn financiële risico.
  • Nederland koopt 8 tot 16 terawattuur hernieuwbare stroom die in Denemarken is opgewekt om zo aan een boete te ontkomen. We doen zelf te weinig en kopen zo ons falen af. We hadden dat geld ook kunnen investeren in Nederland (techniek en werkgelegenheid).
  • In de VS zijn er twee voorstellen gedaan om de politie organisatie te veranderen. Beide gaan het niet halen omdat de Democraten en Republikeinen op geen enkele wijze een compromis willen sluiten. Het is daarom te hopen voor de VS dat er een keer een president en de twee kamers van dezelfde kleur komt zodat er zaken kunnen veranderen. Te lang is de VS politiek onwrikbaar verdeeld geweest.
  • Lufthansa is gered, maar de Duitse overheid is nu grootaandeelhouder. Het bedrijf stond op het punt failliet te gaan.
  • Het in opspraak geraakte WireCard heeft uitstel van betaling aangevraagd. Hier zijn wederom banken slachtoffer geworden van de bavianenheuvel. Dat wil zeggen dat bij het aanvragen van een lening u en ik terechtkomen bij een bankbaviaan onderaan de heuvel. Die krijgt niets gedaan, omdat er hoger op de heuvel een baviaan is met een grote rode kont van het zitten op pluche. Die moet het maar goedkeuren. WireCard kwam vol branie en kreeg direct de bankbaviaan met de grootste rode kont te spreken. Die hoogst zittende baviaan werd niet tegengesproken. De lening werd zonder poespas verstrekt. Zo werkt dat met de grootste bedragen. Dan werken de bankcontroles niet. Zo komen mannen als Jeff Bezos, Elon Musk etc zo makkelijk aan hun te lenen miljarden.
    Ik heb vaker over de bankbaviaan geschreven en hier. Vooral dit laatste artikel maakt het wat mij betreft zo enorm zichtbaar wat het probleem bij banken is.
  • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

100% koersdaling. Door eigen schuld (Jack Hoogland)

26/06 6:56

Vorige week vertelde ik u waarom een groot deel van de Amerikaanse bevolking voorlopig geen nieuwe auto zal kopen. Zelfs als ze het willen, zullen velen de daarvoor benodigde lening niet krijgen.

Ik vertelde u ook dat dit zal leiden tot faillissementen bij bedrijven die auto's en/of autoleningen verkopen. Hieronder even een praktijkvoorbeeld.

We zien hier de V&W-rekening van een grote autoverkoper (tip 7 uit ons rapport), die vorig jaar $12 miljard omzet had, en daarop $174 miljoen winst maakte.

Belangrijk om te beseffen is dat slechts 1,4% van die enorme omzet als winst overbleef. Een flinterdunne winstmarge.

Je hoeft geen financieel genie te zijn om te begrijpen dat een 5% omzetdaling al problematisch is. Dat een 10% omzetdaling direct leidt tot fors verlies. En dat een 20% omzetdaling rampzalig is.

Vorige maand waren de totale autoverkopen in de VS zelfs 30% lager dan in 2019. Zie plaatje hieronder.

Dat zou verder niet zo'n probleem zijn als...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Ze houden niets over (Tom Lassing)

26/06 7:16

Ik heb afgelopen week na lange tijd weer wat mensen 'live' gesproken. Het einde van de Corona waanzin is weer ietsje dichterbij gekomen. We gaan weer gewoner doen en zo kom ik weer in echt gesprek met anderen.
Bij twee mensen die ik sprak viel me wat op.
Namelijk het feit dat ze een enorm netto inkomen hebben... en er letterlijk aan het einde van de maand niets van overhouden!
Ik sta er echt versteld van dat ze al dat geld iedere maand makkelijk op krijgen.
Waaraan dan?
- Dure abonnementen... TV, TV kanalen, Mobiel, verschillende clubs, online en offline, drank, vakanties, uit eten...
Maar ik dacht, naïef dat ik was, dat Corona dan wel een besparing zou opleveren...
Dat zag ik verkeerd. Ja, ze hadden nu even minder uitgegeven aan uit eten en vakanties, maar... Het was opgegaan of zou binnenkort weer opgaan aan andere spullen. Immers hadden ze weer geld, dus die nieuwe smartphone, een nieuw bankstel...
Blijkbaar moet al het inkomen gewoon op.

Ik kan daar niet bij. Ik mag mezelf per 1 juli minder loon geven en ga dat ook doen. Ik kan het geld dan in mijn bedrijf houden en er mee ondernemen. Dat wat wel naar privé moet gaan probeer ik zuinig mee te doen. Ik ben privé Neo Finance aan het opbouwen. Daar gaat iedere euro heen die overblijft.
Dat is privé zo'n beetje het enige dat ik nog doe, want beleggen doe ik ook voornamelijk zakelijk. Ik hou namelijk zoveel mogelijk geld in het bedrijf.
Toch kan je niet zeggen dat ik niet leef. Ik heb een prachtig huis met een enorme tuin, we hebben twee auto's, we hebben echter geen gekke dingen. Mijn telefoonabonnement kost 7,50 per maand. Ik betaal (zakelijk) 85 euro voor TV en Internet en daar blijft het bij. Geen Netflix etc. We hebben een TV die me 265 euro gekost heeft. Showmodel vanuit een winkel. Radio is ook niet echt een topmodel. Die zal geen 100 euro gekost hebben.
Ik heb wel twee zitmaaiers, beide tweedehands gekocht. Dat is een verhaal apart, maar dat komt misschien nog wel eens.
Hoe dan ook, mijn insteek is zuinig maar goed leven en investeren in de toekomst. Ik koop geen auto voor de buren, ik hoef niet de mooiste en duurste kleding te hebben.
Wel werk ik naar een vermogen dat me straks een passief inkomen moet gaan verstrekken, zonder dat ik afhankelijk ben van een onzeker pensioen. Ik wil in de toekomst inkomen vanuit mijn eigen bezittingen. Bezittingen die daarna eventueel naar de volgende generatie kunnen gaan.
Alles opmaken is niet mijn stijl. Ik zie dat als "zonde". Zonde in de vorm van, "zonde van het geld en de mogelijkheden die het voor de lange termijn kan bieden."

Kijk hier over Neo Finance en hier over mijn huizen in Michigan.

Open een Neo Finance account
 
 
 

Covid cijfers en lessen (Tom Lassing)

26/06 7:41

Kent u Hong Kong? Daar wonen duizenden mensen zelfs letterlijk in kooien van 2 kuub. Puur omdat ze zich niet meer ruimte kunnen permitteren. Zo duur en zo overbevolkt is die stad. Enig idee hoe zwaar Covid daar heeft toegeslagen?
op 22 juni stond de teller op 1.132 mensen besmet en 5(!) doden.
Taiwan dan... Een dichtbevolkt eiland... Veel dichter bevolkt dan Nederland en België, 446 mensen besmet en 7(!) doden.
Hoe is het mogelijk?
Wat deden ze anders? Belangrijk is, ze hebben vanaf dag 1 IEDEREEN getest op temperatuur. Overal waar je naar binnen wilde, werd je getest. Was je te warm, dan moest je direct twee weken apart.
Ze namen het heel serieus. De overheid en de mensen zelf.
Japan... 17.864 besmettingen, 953 doden. Hoeveel doden onder de 30? Slechts
1(!) Dat was een veel te dikke sumoworstelaar.

Wat is er anders behalve die serieuze aanpak? Een ander belangrijk punt is dat er in die landen veel minder overgewicht is. Mensen zijn er gezonder. Daar zouden we het wat mij betreft ook eens over mogen hebben! Vraag je eens af, is Covid dodelijk of is onze slechte gezondheid dodelijk?

De dodelijkheid van Covid is onder de 60 laag. De meeste doden onder die leeftijd vallen bij mensen met andere onderliggende problemen. Vooral te dik zijn en een slechte conditie hebben is gevaarlijk.
Maar zoals al gesteld, moet je daar Covid de schuld van geven?
Covid is meer de waarschuwing dat je beter gezonder kan gaan leven. Doe je dat niet, dan ga je eerder dood. Dat is geen nieuw bericht. Covid is echter wel een nieuwe reden om dood te gaan.

De gevaren
We weten ondertussen al wat de gevaren zijn... namelijk een slechte gezondheid, slechte ventilatie en/of een koude omgeving in combinatie met die slechte ventilatie. (Vandaar de enorme hoeveelheid aan besmettingen in slachthuizen!)
Maar toegeven doen de mensen aan de macht dat niet. Immers, toegeven is macht afstaan EN in feite ook toegeven dat je het vanaf de start in Europa helemaal verkeerd hebt aangepakt.
Dat bewijzen Hong Kong, Vietnam, Japan en Taiwan al.
Het volk dan massaal verbieden te demonstreren en door de ME in te zetten als een fascistische knokploeg het Malieveld laten ontruimen dan de beste reactie?
Neen, daarmee is de tegenstelling tussen de macht en het volk alleen maar enorm toegenomen. Het is nu steeds duidelijk aan het worden dat hier blijkbaar meer meespeelt. De staat wil machtiger worden. Politici van de huidige generatie hunkeren naar absolute macht. Niet alleen in Turkije, Brazilië, de VS, het VK, Rusland, en de Filipijnen, maar ook hier in West Europa en zelfs hier in Nederland.
Aan de macht zijn wereldwijd de enge mannen gekomen... Blijkbaar is het nu hun tijd om massaal op te staan en hun masker af te gooien. Het gordijn gaat open en ineens staan de fascisten aan de macht vol in het licht.
De ME laat zich ondertussen iets te graag gebruiken als fascistische knokploeg. Het geeft in mijn ogen goed aan uit wat voor mannen die knokploegen blijkbaar bestaan. Ze willen me iets te graag lekker rondrammen.

De vraag is wat wij als volk nu gaan doen. Laten we het gebeuren?
In het jaar 2000 gaf ik aan dat naar mijn idee het jaar 2020 het dieptepunt voor de samenleving zou worden. Tot op heden is dat beeld nog uitgekomen. Na het dieptepunt zou het dan nu beter moeten worden, maar dat wordt alleen maar realiteit als we er samen wat aan doen.
De hang naar de fascistische heilstaat die ons als volk alles oplegt, moet stoppen. De corpocratie die we ook in de jaren dertig van de vorige eeuw zagen, moet een halt toegeworpen worden. Het is een zeer giftige combinatie gebleken en we vergaten de lessen van weleer.

Beursbox.nl
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Productie van wooneenheden moet omhoog (Tom Lassing)

26/06 8:06

In Nederland is er een soort permanente woningnood. Altijd al vanaf de Tweede Wereldoorlog hebben we een tekort aan woningen of wooneenheden. Daarbij lijkt het ook wel alsof politiek en bouwers nog nooit van bevolkingsopbouw gehoord hebben.
Ze willen alleen maar de meest lucratieve woningen bouwen en de minst lucratieve wooneenheden komen alleen tot stand dankzij onderhandelingen waarbij de gemeenten eisen stellen en er uiteindelijk een slap compromis uitkomt.
Kan dat niet anders?
Ja, het kan anders, maar het houdt in dat vooral de bouwwereld zich moet aanpassen. Er moet veel meer met modulaire bouw gewerkt gaan worden. Natuurlijk bestaat dan de kans dat het ook saai wordt, maar als je weet dat juist dat het gevaar is, dan kan je met je onderhandelingen als politiek daar op inzetten. Modulair bouwen houdt in dat in de fabriek de onderdelen gemaakt worden. Op de bouwplaats is het in feite één groot lego project waarbij de platen en blokken in elkaar gezet worden.
Het vergt andere bouwvakkers. Het vergt andere apparatuur.
Het vergt ook andere bouwtekeningen en een andere manier van produceren.
Op dit moment is het een kip/ei situatie.
Er is geen fabrikant die het aanbiedt en er is geen bouwbedrijf die het wil/kan bouwen.
Als maar één partij er mee begint, dan loopt het spaak voor het goed en wel begonnen is. Er zal dus mogelijk een grote partij moeten opstaan die begint met beide kanten aan te bieden. Een modulair fabrikant die OOK project ontwikkelaar is.
Als zoiets eenmaal staat, kunnen andere partijen aanhaken.
De politiek zal er op moeten inspelen door op andere onderdelen dan voorheen te onderhandelen.

Beursbox.nl
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd