Beursbox Nieuwsbrief Het meest veelbelovende zilveraandeel ooit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het meest veelbelovende zilveraandeel ooit
Date: June 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 29 juni 2020
 
 

AEX 559,82 Dow 24.929 USD 1,125 Btc 8.270  Goud 1,773.1

 
 

Meer rente op uw (spaar)geld

7 tot 13% rente op uw spaargeld?

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/06 6:45

 • Rectificatie: In een eerdere publicatie heb ik geschreven dat de 600 dollar werkloosheidsuitkering zou stoppen per 1 juli. Dat moet zijn 31 juli. Er is dus nog een kleine maand te gaan. Onduidelijk is of de uitkering echt tot 31 juli loopt, of tot 25 juli, de laatste betaaldag in die periode.
 • In het VK kreeg een bouwondernemer een belastingmeevaller van 45 miljoen door een 12.000 pond donatie aan de conservatieve partij te doen. Hoe kan iemand anders zo'n deal krijgen werd aan een minister gevraagd. Tot verrassing va velen kwam er antwoord. Het officiële antwoord was... hou je vast... door naar fondswervende avonden van de partij te komen!
  Ze promoten corruptie alsof het de gewoonste zaak van de wereld is!
 • Belangrijke adverteerders hebben hun social media advertenties tijdelijk gestaakt om van Facebook te eisen dat ze met een helder standpunt komen over het publiceren en toestaan van haatpostings en leugens. Mark Z. zegt dat hij zich er niets van aantrekt, maar dat geloof ik niet. Als je hem in zijn portemonnee raakt, dan luistert hij. Beter zou zijn als iedereen die het niet eens is met zijn beleid( of het gebrek er aan) ook echt hun facebook account zouden inwisselen voor iets anders. Ik zit nu zelf ook op Telegram, maar dat werkt toch wel heel anders.
 • De luchtvaarmaatschappijen moeten komen met verduurzamingsplannen. In de omgeving is er weinig vertrouwen in. In het verleden kwam de luchtvaart overal mee weg. Die gaan zich echt niet aanpassen omdat ze nu toevallig nogal klem zitten. Zodra het weer goed gaat, pakken ze, net als banken, hun oude gewoontes weer op.
 • Nog even terugkomende op die vastgoedaanbieding in Haarlemmermeer die ik recent gepromoot heb. Er is voldoende geld opgehaald. Het is wederom een succesvolle financiering via het crowdfunding platform Matching Capital.
 • Bescherm je portefeuille en spaargeld, een korte video.
 • Tegenstanders van vaccinatie is nieuwe munitie verstrekt. De politiek wil de normen voor ene Corona vaccin verlagen zodat er sneller een product kan zijn.
 • Chesapeake Energy, waarover ik vroeger veel heb geschreven, heeft faillissement aangevraagd. Dit was ooit het meest toonaangevende bedrijf in de schaliegas wereld. De ondertussen al overleden oprichter begon te frauderen en het bedrijf gaat nu ten onder aan hoge schulden en extreem lage energieprijzen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Het meest veelbelovende zilveraandeel ooit (Jack Hoogland)

29/06 7:02

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees.

Deze maand ontdekten we onder meer een klein zilveraandeeltje. Een heuse penny stock. Maar van een bedrijf dat alles in zich heeft om één van de grootste zilverproducenten ter wereld te worden.

Want het is eigenaar van een project dat (op basis van de huidige resultaten) de op drie na grootste zilvermijn ter wereld zal worden.

Maar dat is slechts op basis van de huidige stand van zaken. Want door de zeer goede boorresultaten, ziet de directie nog véél meer potentieel.

Ze besloot daarom deze maand om haar exploratieproject fors uit te breiden. Waardoor de toekomstige zilvermijn nóg groter zal worden.

Dit kleine aandeeltje heeft alles in zich om de komende jaren een groot zilveraandeel te worden. Om met duizenden procenten in koers te stijgen.

Geen wonder dat 's werelds beste goud/zilverbelegger bijna een kwart van de aandelen bezit.

Het meest veelbelovende zilveraandeel dat we ooit tegenkwamen!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Een gigantische schuldenberg (Tom Lassing)

29/06 7:15

Als we kijken naar met name de Amerikaanse overheidschuld, dan zien we dat de gigantische berg die de huidige president heeft meegekregen door hem op een werkelijk ongehoorde manier nog weer enorm veel groter gemaakt is. De schuldenberg ten opzichte van GDP is nog nooit zo hoog geweest.
Alle beloftes van de huidige president zijn BS gebleken. Hij is nog erger dan alle presidenten voor hem al waren.
Iedere Amerikaanse president blijft Sinterklaas spelen met geld dat dan geleend gaat worden.
Echter... niemand in de wereld heeft zo veel geld.
Maar hoe kan je dat geld dan lenen?
In feite is het heel simpel... De FED is de organisatie die in de VS over het geld gaat. Officieel moet de FED natuurlijk onderpand hebben... Maar als je dat nu eens buiten beschouwing laat, dan ontstaat een heel andere mogelijkheid.
De FED creëert geld uit niets en leent dat verzonnen geld uit aan de Amerikaanse overheid.
Die Amerikaanse overheid heeft nu zo veel schuld aan de FED dat een nieuw probleem is ontstaan.
Namelijk het feit dat zelfs met een rente van slechts 0,25% de Amerikaanse overheid nu een enorm deel van de totale belastinginkomsten aan de FED moet overmaken.
Linksom of rechtsom ontstaat er nu een probleem dat opgelost MOET worden.
EN DAT IS DE REDEN dat ik u aangeef dat u uw spaargeld niet in dollars of de gelinkte euro moet aanhouden.
Hou uw spaargeld aan in goud en zilver. Geen papieren goud en zilver in de vorm van futures of ETF's, maar fysiek goud en zilver thuis, of liever bij online goud/zilverrekening aanbieders.
Dat laatste heb ik uitgebreid behandeld op deze site

Lees verder
 
 
 

Geen tweede termijn (Tom Lassing)

29/06 7:34

Na het destastreus verlopen event in Tulsa zou Trump wel even een townhall event doen met zijn grote vriend Hannety van Fox News.
Als je die twee samen zet, dan weet je dat de president geen lastige vragen krijgt.
Hannity had dan ook geen verrassingen in petto.
Hij had wel de belangrijkste vraag op dit moment voor de president:
Hannity vroeg: "What are your top priority items for a second term."
Dat is geen lastige vraag en uiterst belangrijk, want tot op heden schort het volkomen aan een beleid en actuele talking points voor de president.
De totale onbennulligheid van Trump bleek uit het gegeven antwoord:
"One of the things that will be really great, you know the word experience is still good. I always say talent is more important than experience, I've always said that. But the word experience is a very important word it is an very important meaning. I never did this before. I never slept over in Washington. When I was in Washington I think 17 times, all of a sudden I'm president of the United States. You know the story of riding down Pennsylvania Avenue with our first lady and I say this is great. But I didn't know very many people in Washington. It wasn't my thing. I was from Manhatten from Ney York. Now I know everybody and I have great people in the administration. You make some mistakes you know a idiot like Bolton, all he wanted to do is drop bombs on everybody. You don't have to drop bombs on everybody, you don't have to kill people ..."

Dan weet je als politieke analist genoeg. Die gaat het niet redden. Die man is volkomen van het paadje.
De belangrijkste vraag van de verkiezingen en hij is zijn belevenis van vier jaar geleden nog weer aan het nagenieten en babbelt wat over de betekenis van woorden... Zo gek als een deur.
In 2016 was de VS bereid om hem als totale outsider een kans te geven, maar hij is een volkomen idioot die geen flauw benul heeft waar hij mee bezig is en waar hij nu, politiek gezien, zou moeten staan.

Later in het interview liet Trump vallen dat Biden de president zou worden. Misschien een verspreking, maar ik denk eerlijk gezegd dat Trump het ook al weet. De vraag is nu of bij deze verkiezing door gaat zetten. Het gaat nu zo ontzettend slecht en hij kan zo slecht tegen verliezen, dat de kans bestaat dat hij zich alsnog niet verkiesbaar gaat stellen. Het zou een schok zijn, maar dat voorkomt de vernedering van een enorme verkiezingsnederlaag.
De Republikeinen hebben nog geen definitieve keuze gemaakt... Hij kan nu nog met opgeheven hoofd afscheid nemen. Misschien aangeven dat hij weer last van zijn botten heeft?

De andere waarheid
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Klein bedrog (Tom Lassing)

29/06 7:53

In Nederland biedt de RIVM standaard op de site de grafiek met zieken aan vanaf 4 mei.
Dat moment (4 mei) is in feite het moment dat de golf voorbij was. Dat zeggen ze er niet bij, maar het is wel zo. In die als eerste getoonde grafiek lijkt er dus nog altijd amper een vermindering van het aantal zieken te zijn. Ik weet, het is nuance, maar zo wek je wel de bij een eerste blik de indruk van een aanhoudende corona crisis.
Klik je op de link van de grafiek vanaf 27 februari, dan is ineens wél overduidelijk dat de golf al vanaf begin mei weg is. Dat is dus al bijna twee maanden geleden?
Wanneer houden we op met de onzin?
Corona ijlt nog wat na in Nederland, met hotspots in de vleesverwerkende industrie en op plekken waar Oost Europese werknemers onder erbarmelijke omstandigheden gehuisvest worden en her en der is er nog een hotspot in een verzorgingstehuis met een oude ventilatie inrichting. Dat is geen Corona probleem, dat is een mensenrechtenprobleem en een techniek probleem!

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd