Beursbox Nieuwsbrief Een interessant basisinkomen experiment

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een interessant basisinkomen experiment
Date: July 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 8 juli 2020
 
 

AEX 575,52 Dow 25.675 USD 1,127 Btc 8.403 Goud 1,793.6

 
 

Ik zei het toch... goud!

De goudkoers is sinds 2012 niet zo hoog geweest. Goudaandelen zijn nu bijzonder aantrekkelijk.

Goudaandelen
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook in 2020 technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/07 7:00

  • Maar liefst 6,4 miljoen Amerikanen hebben in 2019 hun onroerend goed belastingen niet betaald. Dat is ernstig, want hierdoor kan je in de VS je huis verliezen. Letterlijk is het zo dat je je huis kan verliezen als je een 50 dollar belastingschuld open hebt staan en deze niet tijdig alsnog betaald. De verwachting is dat in 2020 er een extra 30% aan wanbetalers bij gaat komen.
  • Barrick Gold verwacht dat ze 500 miljoen dollar uit de Republiek Congo kan trekken. Het was tot nu toe onmogelijk om geld uit het land te trekken omdat er problemen waren met de regering. De helft van het geld is overigens voor AngloGold Ashanti, die 45% van de Kibali mijn bezit.
  • Deutsche Bank had Epstein als klant en moet daar nu voor boeten. De bank zal 150 miljoen dollar als schikking betalen.
  • Keolis heeft haar aanbesteding van het openbaar vervoer in enkele provincies verloren omdat ze frauduleuze side letters opgesteld had. Het bedrijf ontkent de aantijgingen niet.
  • Vanaf dit najaar is er een rechtstreekse treinverbinding tussen Amsterdam en Londen. De vraag is of dat na een No Deal Brexit ook zo blijft. Mogelijk dat dan het aantal passagiers zo tegen gaat vallen.
  • De wijnsector heeft het moeilijk door de gesloten horeca. De EU komt ook voor die sector met steun.
  • Maandag is Jeff Bezos, de CEO van Amazon maar liefst 10 miljard rijker geworden dankzij de stijging van de aandelenkoers. Hij is nu 182 miljard dollar waard. Geld dat nu één man extreem rijk maakt, terwijl het miljoenen gezinnen uit armoede zou kunnen trekken. Ik zie nog steeds niet in waarom één persoon meer dan 10 miljoen zou moeten bezitten.
  • De goudprijs zit nu dicht bij de $1800... Heeft u al goudaandelen?
  • 15 juli om 20:00 uur een gratis webinar met Aloys Mattijssen. Hij gaat zijn daytrading software demonstreren. Ook u kan winstgevend daytraden en daarmee uw marktrisico flink verlagen.
  • 8 augustus is weer bokashi kleiballen dag! Bestel ze tijdig, of doe zoals ik doe en maak ze zelf!
  • Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.

Koop nu zilver
 
 
 

Royalty aandelen (Tom Lassing)

08/07 7:22

Ik ben helemaal weg van Royalty aandelen... Vandaar ook de uitgave van het royalty rapport.
Maar... dit soort aandelen zijn duur. De opbouw van de royalty portefeuille kost bedrijven jaren en een succesvolle portefeuille maakt zo'n bedrijf bijzonder waardevol. Als belegger betaal je dus een forse premie voor de in vele jaren opgebouwde extra kwaliteit.
Zou het niet leuk zijn als je als belegger er heel vroeg bij bent? Als zo'n bedrijf nog in de opstartfase zit.
Nu, dan zou kunnen, maar we weten pas achteraf of dat slim was.
Immers zijn er risico's. Is het management in staat om snel genoeg een portefeuille op te bouwen die uiteindelijk ook écht een goed resultaat gaat neerzetten? Jezelf in mijnen inkopen is makkelijk. Immers als je een tiet geld bij je hebt, dan leggen ze de rode loper voor je uit.
Maar of je dan kwaliteit inkoopt, dan moet de tijd nog maar gaan leren. Ook het management van die mijn waarin ze zich inkopen moet maar van goede kwaliteit blijken te zijn.
Al die jaren teert het opstartende royalty bedrijf in op het eigen vermogen. Al die investering moet dan later terugverdiend gaan worden. Als ze nét iets te veel bleeders kopen, dan gaat het nooit wat worden.
Maar doen ze het goed, dan is er een kans dat je als vroege investeerder binnenloopt.
Garanties zijn er niet.
In de nieuwste versie van het rapport een vermelding van zo'n nieuwe royalty bedrijf...

Bestel het rapport hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

1300% koerspotentieel (Jack Hoogland)

08/07 7:48

Naast het ongelofelijk zilveraandeel, waar ik u vorige week nog over vertelde, ontdekten we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ook een fantastisch goudaandeel.

Oók een klein aandeeltje! Van een jong bedrijf dat in goudmijnen investeert, en in ruil daarvoor een deel van de (toekomstige) opbrengst ontvangt.

Sloot alleen afgelopen kwartaal al 12 nieuwe deals, die in de toekomst een forse jaarlijkse inkomstenstroom gaan opleveren.

Is echter nu al razend succesvol. Want de omzet verdubbelde vorig jaar en zal dit jaar opnieuw met 100% stijgen.

Heeft belangen in ongeveer 100 goudmijnen, waarvan er op dit moment slechts negen direct geld opleveren.

Iedere nieuwe goudmijn die dit jaar én de komende jaren in productie gaat, zorgt voor een jarenlange stroom aan nieuwe inkomsten.

Door de combinatie van een stijgende goudprijs én de alsmaar stijgende stroom van nieuwe royalty-inkomsten, zal de winst van dit bedrijf de komende jaren door het dak gaan.

Twee van 's werelds beste goudbeleggers hebben dit goed in de gaten. Want zij bezitten samen maar liefst 39% van de aandelen!

Wij berekenden 1300% koerspotentieel. Maar eigenlijk vinden we dat het daadwerkelijke koerspotentieel veel hoger is!
Bestel hier het nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Een interessant basisinkomen experiment (Tom Lassing)

01/07 8:11

In Canada werd tussen 1974 en 1979 een basisinkomen experiment uitgevoerd. Waarom werd het in 1979 gestaakt?
Dat heeft te maken met de politieke keuzes die toen in Canada gemaakt werden. Een nieuwe regering, een nieuw beleid.
Het basisinkomen was voor de nieuwe regering als onderwerp onbespreekbaar. Er werd niet gewacht op resultaten. Het werd gewoon gestaakt. Politiek ongewenst.
Pas in 2008 was er een onderzoekster die de 1800 dozen met archief in ging om te kijken wat of de resultaten eigenlijk waren...
Wat het meest opviel, was het feit dat mensen gezonder werden. Het aantal ziekenhuisopnames nam namelijk met 8,5% af.
Dat was met name omdat er minder alcoholmisbruik was geweest.
Dat alles resulteerde ook in veel minder dokter bezoek en minder psychologische hulp die nodig was.
Als u zich afvraagt wat het basisinkomen moet betalen, dan ligt hier een enorme besparing om op te pakken.
Minder alcohol betekende ook minder incidenten, minder ongelukken, minder vandalisme.
Maar waarom die verandering?
- Het heeft alles te maken met het verdwijnen van armoede. Er was de zekerheid van een basis inkomen. Dat gaf rust. Dat gaf dus binnen gezinnen minder ruzies en onrust.
Mensen werden er letterlijk gelukkig van.
Het resultaat was ook dat school vaker werd afgemaakt. In 1976 was het zo dat alle deelnemende kinderen in het experiment ook hun laatste schooljaar bezochten.

Leuk allemaal, maar wat gebeurde er na 1979?
Immers toen stopte het experiment.
Helaas het te voorspellen resultaat. Men verviel weer in de oude gewoontes en de eerdere armoede. De bedrijfjes gingen failliet, de gezinnen leefden weer ongezonder en de schoolloopbaan werd weer vaker voortijdig afgebroken.
In feite bewees de terugval net zo veel als de vooruitgang tijdens het experiment.

In totaal deden 2.128 mensen mee in die vijf jaar.
Gebleken is in die vijf jaar dat mensen niet minder gingen werken. Het was dus geen beloning om niets te doen.
Daarbij is het wel belangrijk dat het basisinkomen ook wel dat blijft, een basisinkomen. De erg ruime tijdelijk werkloosheidsuitkering die recent in de VS werd uitgekeerd aan iedereen die ook maar aangaf werkloos te zijn maakte dat mensen zich liever als werkloze registreerden dan te werken. Maar dat kwam omdat in de arme staten de extra uitkering van 600 dollar per week ver uitkwam boven het netto loon dat ze zouden verdienen als ze werkten. Als je weet dat je drie maanden je hand kan ophouden je meer kan opleveren dan die tijd te moeten werken in een baan die je niet echt leuk vindt,  dan is de keuze snel gemaakt. Dát vergelijken met een basisinkomen is onjuist. Die $600 per week was geen basisinkomen voor veel slechtsbetaalde Amerikanen, het was een 'niets doen' bonus.

Het experiment in Canada was bijna vergeten. Het werd een onbespreekbaar onderwerp. Nu in de Corona tijd blijkt het belangrijk genoeg om toch te kijken naar de levensvatbaarheid van een écht basisinkomen. Een basisinkomen die ook dát moet zijn, een echt basisinkomen waarbij je dus uitgedaagd wordt om ernaast te gaan werken, of je eigen bedrijf op te richten.
In Canada bleek dat men tijdens het experiment bereid was om vaker dan voorheen fulltime te gaan werken. Dat maakte ze namelijk écht financieel onafhankelijk. Een uitkomst die niet verwacht was.

Bron
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Gaan beurzen omlaag bij slechte vooruitzichten? (Tom Lassing)

08/07 8:38

Op Beursbox nu een Engelstalig artikel vanuit Elliott Wave International waarbij ze laten zien dat nieuws niet altijd een logisch gevolg heeft voor de beurs.
We zien dat nu. De economie doet het vanwege de Corona maatregelen slecht, maar de beurzen staan op vele plekken op recordniveaus.
Hoe valt dat te verklaren?
Lees hier het artikel

Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd