Beursbox Nieuwsbrief Fastned obligaties

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Fastned obligaties
Date: July 13th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 13 juli 2020
 
 

AEX 570,52 Dow 26.181 USD 1,132 Btc 8.381  Goud 1,805.8

 
 

Hoge rente op uw (spaar)geld

7 tot 13% rente op uw spaargeld?

Kijkt u hier voor een fantastische manier om onder Centrale Bank toezicht een forse rente te krijgen. U bepaalt zelf uw risico niveau. Het kan van nul risico, tot zeer speculatief (maar dan ook wel een prachtig potentieel rendement) Juist nu in de crisis een prachtige kans op mooi rendement! Ik heb een enorm duidelijk uitleg geschreven op deze site.

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om (veel) geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/07 7:00

  • Er staan de nodige weddenschappen uit wat de doodsoorzaak van Ghislaine Maxwell gaat worden. Ze was de rechterhand van Epstein die zelfmoord wist te plegen terwijl hij onder 24 uurs bewaking stond. Ik weet, het is een gruwelijke zaak, maar de verdenkingen tegen deze vrouw zijn ook afschuwelijk. Als ze gaat zingen, dan vallen machtige mannen. De vraag is dus hoe door hen voorkomen gaat worden dat ze gaat zingen.
  • Elon Musk is rijker dan Warren Buffett. De reden voor deze sprong is het feit dat aandelen Tesla door het plafond gegaan zijn. Het vermogen van Musk wordt nu geschat op 70 miljard dollar.
  • Toppunt van idioterie... in een bijna thuis huis (Laatste levensfase) als vrijwilliger gaan lopen met een masker...
  • De Fransen zijn nu toch massaal op vakantie. De ANWB schat in dat er op een gegeven moment dit weekend 1000 kilometer file richting het Westen en Zuiden stond.
  • Eindelijk heeft het VK geld ter beschikking gesteld waarmee de Britse douane uitgebreid kan worden. Dit had eigenlijk al vier jaar geleden opgepakt moeten worden.
  • In de VS is Dr. Fauci door het Witte Huis op een zijspoor gezet. Het gaat zo goed dat ze het nu zonder zijn ervaring kunnen doen.
  • Volgens de Amerikaanse president is de deal met China na de verkoeling van de relatie nu even van de baan. Hij denkt nu zelfs niet meer aan de deal, zoals hij zelf zegt. Toch jammer dat ze geen president hebben die kan multi tasken.
  • De verkiezingen in Polen zijn een potentieel schandaal aan het worden. De zittende president heeft erg vroeg zijn overwinning al uitgeroepen.
  • In Indonesië is er een uitbraak van de voor muggen verspreide Denque fever (Knokkelkoorts/Moeraskoorts)

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Drie zéér veelbelovende toppers (Jack Hoogland)

13/07 7:22

Een fantastisch klein goudaandeeltje. Van een jong bedrijf dat in goudmijnen investeert, en in ruil daarvoor een deel van de (toekomstige) jaarlijkse opbrengst ontvangt.

Groeit razendsnel. Sloot alleen afgelopen kwartaal al 12 nieuwe deals, die een forse toekomstige jaarlijkse inkomstenstroom opleveren.

Heeft investeringen in 100 goudmijnen, die nu én in de toekomst jaarlijks geld opleveren. Omzet steeg afgelopen jaar al met 100%, zal ook dit jaar verdubbelen en zal ook de komende jaren zéér fors stijgen.

Twee van 's werelds beste goudbeleggers bezitten samen bijna 40% van de aandelen. Wij berekenden 1300% koerspotentieel!

Daarnaast een supergoedkoop tech-aandeel, waarmee je profiteert van drie structurele megatrends.

Dit snel groeiende, financieel ijzersterke bedrijf profiteert van de wereldwijde uitrol van 5G, van Internet of Things en de snelgroeiende behoefte aan publieke veiligheid en bescherming. DE megatrends voor de komende jaren!

Realiseert dit jaar maar liefst 106% winstgroei, terwijl ook voor de komende jaren zéér forse winstgroei wordt verwacht. Toch koop je dit aandeel nu aan voor slechts 11 keer de jaarwinst. Een absolute spotprijs!

Koers moet binnen een jaar met minimaal 135% stijgen om het aandeel als enigszins normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Systeem reset (Tom Lassing)

13/07 7:43

We lezen er steeds meer over. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in?
Om dat te kunnen bezien, kunnen we het beste kijken naar momenten in de geschiedenis dat we zo iets mee maakten.
Bijvoorbeeld in de jaren dertig.
Indertijd was de dollar nog gekoppeld aan goud en iedere Amerikaan met wat vermogen had zowel dollars als goud.
Er kwam een economische crisis die ze beleidsmatig volkomen verkeerd aanpakten. De maatregelen maakten het probleem erger en uiteindelijk was het zo dat het bestaande systeem simpelweg niet meer werkte.
Er MOEST worden ingegrepen.
Wat men deed, was dat er op een heel lepe manier er een nieuwe waardering voor de dollar kwam. De dollar kreeg een heel andere goudwaarde, maar niet eerder dan dat eerst een ingrijpende wetgeving op het bezit van goud was ingevoerd.
De belangrijkste ingevoerde wet was dat vanaf dat moment...

Lees verder
 
 
 

Voedsel veiligheid (Tom Lassing)

13/07 8:01

Eén van de gekke verschillen tussen de VS en Europa is het feit dat eieren in de VS al vanaf de producent gekoeld gehouden worden, terwijl wij in Europa de eieren in de keten ongekoeld houden.
In de VS worden de eieren bewust gewassen, in Europa mag dat niet eens.
In Europa worden leghennen gevaccineerd, terwijl dat in de VS nog altijd niet de gewoonte is.
Wat is het verschil qua veiligheid...
In Europa ervaart ongeveer jaarlijks 1 op de 95.000 eters van eieren een besmetting.
In de VS is dat 1 op de 2.200 personen.
Deze cijfers zijn niet keihard, maar het verschil is hoe dan ook overduidelijk.

Het verschil zit hem niet in de vaccinatie. Het is vooral een kwestie van het wassen.
Doordat in de VS de eieren gewassen worden, is er bij de producenten weinig aandacht voor hygiene. De eieren zitten onder de stront als ze gewassen worden en met het wassen wordt de natuurlijke bescherming weggenomen.
In Europa mag je de eieren niet wassen en als producent doe je er dus alles aan om de eieren schoon te houden. De kans op besmetting via de ontlasting van de kippen is daardoor fors kleiner.
De Europa versie is uiteindelijk goedkoper. Bij de invoering van de regels waren de Europese producenten niet blij. Er was sterke oppossitie tegen. Toch is het de juiste weg gebreken.

gezondheidstart.nl
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Fastned obligaties (Tom Lassing)

13/07 8:24

We kregen hier in huis een brief op naam met de aanbieding om in Fastned obligaties te stappen.
Nu is het vreemde dat de combinatie van de NAW gegevens in de brief doen vermoeden dat ze flink aan het grasduinen zijn geweest in verschillende databases.
Wij hebben ons in ieder geval nooit bij FastNed gemeld. Wij hebben ook nergens deze combinatie van gegevens ooit zo opgegeven. Ik ga het niet openbaar maken, maar het komt neer op een combinatie van namen.
Dan de aanbieding...
De geboden rente is 6% maar daar gaat al wel 0,5% vanaf vanwege de emissiekosten die ze bij de investeerder leggen. Als dank voor het meedoen zullen we maar zeggen.
De oprichters zijn deels mensen met bekende achternamen. Hun vaders zijn landelijk bekende mannen geweest. Ze hebben de connecties en de namen zullen we maar zeggen. Ik misgun ze het niet, maar het is wel opvallend dat mannen uit die hoek blijkbaar kansrijker zijn en meer risico durven te nemen met uw geld.
Er bestaat een kans dat u uw geld kwijt raakt en dat is dan mede omdat er geen serieus onderpand aanwezig is.
Puur gezien de risico's en het gebrek aan onderpand vind ik de geboden rente veel te laag. Met uw geld kunt u bij Neo Finance het dubbele aan rendement behalen. U kan daar zelfs zonder risico op uw vermogen meer rendement halen. Bij Matsching Capital krijgt u dezelfde rente, maar zonder inhouding van kosten EN met een oerdegelijk onderpand.
Kortom, leuk geprobeerd, maar hier zou ik gewoon niet aan meedoen.
En dat is niet alleen vanwege de in mijn ogen bijeen gegraaide NAW gegevens...

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd