Beursbox Nieuwsbrief Mijn belangrijkste tip voor onroerend goed beleggingen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn belangrijkste tip voor onroerend goed beleggingen
Date: July 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 14 juli 2020
 
 

AEX 578,85 Dow 26.013 USD 1,134 Btc 8.277 Goud 1,799.2

 
 

Daytrading leuk en winstgevend

15 juli om 20:00 uur geeft Aloys Mattijssen een online presentatie over zijn software. Hij laat zien hoe je als particuliere belegger veilig en winstgevend bezig kan zijn met daytrading. 24 juli bijeenkomst in Best!

Kijk hier
 

Goudaandelen bieden enorme kansen

Als er één sector is waar de laatste maanden enorme koerswinsten zijn gehaald, dan is het de goudmijnsector wel. Vanaf de bodem van een paar weken geleden tot nu is 100% winst geen uitzonderling. Bestel hier het goudrapport

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/07 7:00

  • In Nederland is een regeling ontwikkeld voor kleine ondernemers die in de problemen zijn gekomen door Corona. Er is 750 miljoen beschikbaar. De banken hebben zes weken na de inwerkingtreding 22 miljoen uitgekeerd.
  • Morgenavond daytrading webinar. Er is overigens 24 juli weer een bijeenkomst in Best. Dat is de uitgebreide versie van het webinar. Meer info op deze site.
  • Subweb krijgt nog geen toestemming om Corendon over te nemen. De ACM wil eerst meer onderzoek doen naar de marktimplicaties.
  • Tientallen superrijken van over heel de wereld hebben hun regeringen gevraagd om de belastingen die hun worden opgelegd te verhogen. Meestal betalen deze superrijken juist veel minder belasting omdat overheden ze als een soort prestige object zien. Ze worden dus gelokt met minder belastingen.
  • Het budget tekort van de VS heeft in juni een nieuw record gehaald. Het was 864 miljard dollar!
  • De huizenmarkt is de VS is nog enorm sterk. Vooral de bouw van nieuwe huizen is nu terug op een hoogtepunt sinds 2008.
  • De Washington Redskins gaan nu toch een andere naam krijgen. Al heel lang was de naam een punt van discussie. Toen enkele sponsors afhaakten was de beslissing snel genomen.
  • Vooral de auto industrie krijgt nu klappen. De verkoop van nieuwe auto's is in het tweede kwartaal in de VS met 34% gedaald. Juist nu is de waarde van het aandeel Tesla GIGANTISCH aan het stijgen.
  • Het aantal Corona besmettingen neemt ook in Californië weer toe. Restaurants, cafés en bioscopen worden weer gesloten.
  • Onduidelijk is of we hier in Europa ook weer een een stijging meemaken. De site van RIVM wordt nu nog maar één keer per week bijgewerkt.
  • De Britse economie is maar liefst 19% gekrompen! Doe daarbij de komende Brexit en je hebt het recept voor een drama.
  • Hello Fresh heeft de winstverwachting naar boven bijgesteld. Dit is nu zo'n bedrijf dat profiteerde van de Corona crisis.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Mijn belangrijkste tip voor onroerend goed beleggingen (Tom Lassing)

14/07 7:22

Mijn belangrijkste tip is, doe het groot, of doe het niet...
Als je het groot aanpakt, dan heb je meer onderhandelingskracht. Een ondernemer of onderneming wil liever zaken doen met iemand die tientallen woningen heeft, dan met iemand die maar één of twee woningen heeft.
Je kan dus betere (lees goedkopere) deals maken. Je komt ook niet zo snel achter aan de rij.
Immers, als ze jou als klant kwijt raken, dan kost dat ze wat.
Als je huurder van je ene huis vertrekt, stort heel je verdienmodel in. Heb je twintig huizen en zelfs tien huurders vertrekken, dan nog heb je de helft van je omzet. Het is echter niet reëel te denken dat bij twintig huizen of meer in één keer de helft van de huurders vertrekt. Je risico is dus een stuk lager.
De vraag is natuurlijk HOE je het groot aanpakt.
Daarover later

Mijn vastgoed website
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Turbo belegger, pas op (ingekomen stuk) (Tom Lassing)

14/07 7:43

De aanbieders geven wel bied- en laatprijzen af in turbo's maar zijn niet verplicht om op de afgegeven prijzen te handelen.
Het was mij al meerdere keren opgevallen.
Je ziet dat er een kans is dat een onderliggende waarde gaat bewegen.
Je legt een order in om te kopen of te verkopen.
Gezien de bied- en laat prijs zou de order direct uitgevoerd moet worden, maar Binck voert de order toch niet uit.
Meestal duurt het een 20 tot 30 seconden en dan past men de (indicatieve) bied- en laatprijzen zodanig aan dat
de order net niet de bied- of laatprijs haalt.

Een telefoontje naar Binck.
Binck kwam met onderstaande verklaring.
In het kort komt het er op neer dat men wel bied- en laatkoersen afgeeft maar niet verplicht is om hier tegen te handelen.
Ook als de klant duidelijk meer biedt dan de vraagprijs of duidelijk minder vraagt dan de biedprijs.
Het zijn indicatieve bied- en laatprijzen !!

Ik begrijp niet dat met alle financiële regelgeving die er is, men een bedrijf toestaat op deze manier handel te bedrijven.

Een waarschuwing aan alle turbo-beleggers lijkt mij wel op zijn plaats.
Want als er hectiek is in de markt heb je bij Binck dus geen enkele garantie dat ze ondanks de afgegeven bied- en laatprijzen wel willen handelen op deze niveaus.

Beursbox.nl
 
 
 

De enige kans op herverkiezing... (Tom Lassing)

14/07 8:11

Er is nog één manier waarop de huidige president kan proberen zijn presidentschap met vier jaar te verlengen... Het is een oude truc die al vaker met groot succes is toegepast.
Het is een oorlog.
Provoceer een land zo enorm dat het de VS de oorlog verklaart, of dat het een daad doet waardoor de VS helaas gedwongen is om dat land de oorlog te verklaren.
Welke landen komen in aanmerking...
- Venezuela (Met stip nummer één)
- Iran
- Noord Korea
- Syrië
- Irak
- Libië
- Mexico
- China
- Groenland

U lacht misschien om het laatst genoemde land, maar Groenland weigerde zichzelf aan de VS te verkopen. Een man als de huidige president kan dat zien als een oorlogsverklaring. Ik geef toe, vergezocht maar wie had ooit een dergelijk verzoek van de VS verwacht? Als er nu nog een oorlog moet komen, dan zou het wel een enorm probleem zijn als de VS gaat verliezen. Wat er ook gaat gebeuren, een oorlog tegen Groenland gaat de VS niet verliezen. Alle andere landen hebben het risico in zich dat de VS een oorveeg krijgt voordat er in november verkiezingen zijn.

Beursbox.nl
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

De kracht van EM (Tom Lassing)

14/07 8:28

Laat Effectieve Microorganismen (EM) uw vijverwater schoon maken en schoon houden. Dit voorkomt het jaarlijks terugkeren van Blauw Alg dat met veel geld aangepakt moet worden.
Twee jaar geleden heb ik de pers gezocht met het verhaal hier achter.
Naast enkele leuke reacties kwamen er ook enkele negatieve reacties. Die laatste vanuit twee hoeken. De ene hoek was vanuit sceptici die niets willen weten van nieuwigheden. Die mensen zien er een complot of een extremiteit in.
Kan ik weinig mee.
De andere hoek waar negativiteit uit kwam was vanuit de gevestigde orde. Bedrijven die veel geld verdienen met jaarlijkse acties om vijvers ieder jaar opnieuw van bijvoorbeeld Blauw Alg af te helpen. Het feit dat ze het ieder jaar moeten doen, zegt al voldoende over het lange termijn effect van hun werk.

Gelukkig waren er enkele gemeenten en instanties die wél een open oor hadden.

Er komt een maar aan...

Wat ze nu doen, is tegen extreem hoge prijzen de benodigde expertise inkopen. Ze geloven gewoon niet dat dit ook zonder de poeha van een extreem dure adviseur kan. Blijkbaar willen ze zich indekken met een dure naam, een duur merk en extreem hoge rekeningen voor werk dat voor veel minder geld ook gedaan kan worden. Ik gun iedereen zijn inkomen, maar wat we nu zien, is dat we belastinggeld vergooien omdat ze nu WEL de nieuwe technieken willen toepassen, maar dat doen via de duurst mogelijke aanbieders. In feite vinden ze het vertrouwen in de nieuwe technieken via dure producten achter prachtige logo's...
Dat is ongetwijfeld een psychisch proces dat commercieel gezien slim uitgeknepen wordt door enkele bedrijven die hier zeer bedraven in zijn.
Het kost belastingbetalers helaas veel geld.

8 augustus is kleiballen dag. Ik heb mijn kleiballen al gemaakt en die liggen nu tot 8 augustus te rijpen.

Kleiballen maken
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd