Beursbox Nieuwsbrief Wanneer winst nemen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wanneer winst nemen
Date: July 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 15 juli 2020
 
 

AEX 572,51 Dow 26.765 USD 1,139 Btc 8.280 Goud 1,807.2

 
 

Ik zei het toch... goud!

De goudkoers is sinds 2011 niet zo hoog geweest. Goudaandelen zijn nu bijzonder aantrekkelijk.

Goudaandelen
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook in 2020 technisch doorgebroken! Dat biedt dus prachtige kansen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/07 7:00

  • In de VS is 32% van de huishoudens in juli achter komen te lopen op de woonkosten zoals hypotheek of huur. De uitkeringen lopen slechts tot eind juli en nu lopen ze al achter!
  • Corona virus verspreiding: Het zijn bepaalde plekken en evenementen waar het virus huishoudt. Voorlopig is de discotheek geen goed idee. Daar waar veel mensen dicht op elkaar komen, is een mondkap een goed idee. Gewoon buiten is het waanzin.
  • Buitenlandse studenten in de VS kunnen weer tot rust komen. De hersenscheet van de president is vervlogen. De miljoen studenten mogen in de VS blijven, ook als ze alleen online lessen volgen.
  • Hong Kong is de Amerikaanse voorkeursstatus nu kwijt. Ze zullen nu te maken krijgen met dezelfde tarieven als mainland China. Dit naar aanleiding van de recent ingevoerde wetgeving.
  • Een Duitse rechter heeft Tesla verboden nog langer bepaalde formuleringen in haar advertenties te gebruiken. Tesla wekt de suggestie dat haar nummer drie model helemaal zelfstandig kan en mag rijden. Dat is in Duitsland zeker niet het geval.
  • De OPEC verwacht een opleving van de vraag naar olie. Ze denken dat in 2021 de vraag 7 miljoen vaten per dag hoger zal liggen dan in 2020. Zelfs als dit zou uitkomen, dan is het niveau nog altijd lager dan in 2019.
  • Vandaag komt er een uitspraak in Luxemburg over het al dan niet gekregen hebben van steun van Apple door de Ierse regering. Apple betaalde op een gegeven moment nog slechts 0,005% winstbelasting. Vergelijk dat even met de winstbelasting voor Nederlandse bedrijven (25%)... Geen wonder dat Apple zo rijk werd.
  • Wil je een koel huis in de zomer, verf deze dan ultra wit. Volgens onderzoekers van de universiteit van Californië is dat een briljant idee. Misschien moeten die wetenschappers eens wat vaker naar buiten. Reisje maken naar wat Griekse eilanden misschien? Overigens is ultra witte verf beter dan gewone witte verf. Dát dan weer wel. Het vootkomt het dure gebruik van airconditioners.
  • Vanavond webinar over daytrading met de software van Aloys Mattijssen. Aloys is werkzaam op de beursvloer geweest en ontwikkelde zijn eigen daytradingsoftware vanuit zijn jarenlange ervaring.
  • 8 augustus is weer bokashi kleiballen dag! Bestel ze tijdig, of doe zoals ik doe en maak ze zelf!
  • Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.

Koop nu zilver
 
 
 

Het gaat nu ongelofelijk hard! (Jack Hoogland)

15/07 7:22

In mijn artikel van maandag verwees ik u naar een toespraak van Margaret Thatcher, waarin ze het volgende zei: “There is no such thing as public money. Only taxpayers money.”

Ofwel: de rekening van stijgende begrotingstekorten en een stijgende staatsschuld komt altijd op het bord van de burger terecht. Door belastingverhoging, bezuinigingen óf door inflatie.

Dat staatsschulden nu écht snel oplopen, zien we alvast op onderstaande grafiek, die de Amerikaanse staatsschuld in relatie tot het BBP weergeeft.

Het gaat nu ongelofelijk hard met die staatsschuld!

Tegelijk is er geen enkele politicus die voorstelt om straks te bezuinigen. Of om (behalve voor een paar rijken) de belastingen te verhogen.

Sterker nog, ze willen juist in de economie ‘investeren’. Waardoor staatsschulden de komende jaren nóg harder oplopen.

Gevolg: de snel oplopende staatsschuld komt middels stijgende inflatie op het bord van de burger terecht. Het bewijs daarvan zien we nu al in onderstaande tweet.

Fed-baas Powell gaf onlangs zelf aan dat...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Een slimme investering (Tom Lassing)

15/07 7:48

Zonnepanelen zijn met recht een investering in de toekomst.
Nog buiten het feit dat ze winstegevend zijn, is het grote voordeel van de zonnepanelen dat je je toekomstige kosten lager maakt. Je houdt dus door nu een investering te doen, straks iedere maand geld over.
Spaargeld dat nu geen rente oplevert kan dus ineens wel rendement opleveren.
Maar dan ben je wel je spaargeld kwijt... Ja, klopt, maar dat spaargeld kan je zelf ook weer terug creëren door iedere maand je korting op de energierekening apart te zetten.
Ik doe het nu zo dat ik iedere maand mijn energie korting dan OOK weer inzet bij Neo Finance alwaar het nog weer 13,5% netto op gaat leveren.
Dubbele winst dus in feite.
Bij deze aanbieder krijgt u 75(!) euro extra korting als u aangeeft via Tom Lassing / Beursbox gekomen te zijn.
U moet het zelf aangeven.
Vooraf!
De aanbieding is al scherp, maar met die extra korting helemaal fantastisch.

Innodura
We leveren 100% vakwerk, werken netjes alle draden weg, werken hard door, zijn vriendelijk tegen onze klanten, doen wat we beloven en gaan pas weg als alles netjes ligt en werkt naar behoren. Verder nemen we de tijd om de klant netjes uit te leggen hoe de display van zijn of haar installatie werkt. Daarnaast doen we alleen elektra aanpassingen met een ervaren elektricien.

Tien redenen om te kiezen voor Innodura:

  1. 100% vakwerk met de grootste zorg geïnstalleerd
  2. Vriendelijke werklustige installateurs
  3. Een omvormer van hoge kwaliteit
  4. Panelen met opbrengstgaranties 90% na 10 jaar en 80% na 25 jaar en 20 jaar productgarantie
  5. Een prima after sales service
  6. Een 100% integer bedrijf
  7. Het ondersteunen van de regionale economie
  8. Aanpassingen in de meterkast worden bij ons gedaan door een ervaren elektricien
  9. Innodura heeft nagenoeg alle producten op voorraad in ons eigen magazijn in Zoetermeer.
  10. Bij Innodura heeft u de zekerheid dat installaties worden gedaan door ervaren installateurs.

Kijk hier
 
 
 

Als de dollar/euro instort, wat dan? (Tom Lassing)

15/07 7:55

We zien allemaal wel in dat het onbeperkt blijven drukken van euro's en dollars niet eeuwig door kan gaan. Ooit gaan die munten in elkaar klappen.
Dat moment zal het zo zijn dat uw spaarvermogen in die munt volledig waardeloos is.
Hoe kunt u die ramp voorkomen?
De belangrijkste bescherming is het niet hebben van spaargeld in die munten!
Zorg dus dat u bijvoorbeeld fysiek goud en zilver hebt.
Is dat dan 100% zeker?
- Neen. Er is in het leven maar één ding 100% zeker. Het is echter wel waarschijnlijk dat goud en zilver hun waarde (na een aanvankelijke angstdip) goed behouden. Zo is het al duizenden jaren en JUIST in crisistijd bleek dat keer op keer.

Wat gaat er bijvoorbeeld met aandelen gebeuren?
- Bij een crisis zullen de beurzen fors dalen. Dat mag wel verwacht worden. De koersen zullen dus dalen... Althans... bij inflatie stijgen de koers juist, maar omdat de onderliggende munt minder waard wordt, is de 'echte' waarde, bijvoorbeeld in goud, minder. Het winstgevende onderliggende bedrijf is echter wel 'iets' waard. In de nieuwe munt zou dus de oude echte waarde weer snel gevonden kunnen worden. Zeker als de economie onder een nieuwe munt weer weet te herstellen.
Aandelen van winstgevende bedrijven en van producerende goudmijnen zijn daarom ook relatief veilig, als u ze maar niet gedwongen hoeft te verkopen. Ze ontkomen namelijk niet aan een enorme dip tijdens de crisis.
Hetzelfde kan gelden voor onroerend goed. Zeker als het verhuurd is en blijft, is dat enorm interessant. De huurders moeten namelijk ook weer in de nieuwe munt gaan betalen.
Het zal allemaal zeker een aanvankelijke dip ondergaan, maar juist (goedkope) huurhuizen zijn in een crisis heel interessant.

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Wanneer winst nemen? (Tom Lassing)

15/07 8:13

Mijn zoon in een relatief nieuwe belegger. Hij is een jaar of wat geleden begonnen om met groter geld te beleggen. In het begin ging het vreselijk goed en hij kreeg daardoor het gevoel dat hij het allemaal wel kon...
Toen kwamen de onvermijdelijke klappen en nu begint hij door te krijgen dat "zo maar iets doen" misschien niet de beste strategie is.
Het is geen slecht idee om met een bepaalde strategie te werken.
In 1999 schreef ik de TrendMethodische Aanpak.
Nog altijd is dat mijn gids.
Het is een methode die ik op één A4'tje kwijt kon.
Het moeilijkst is vaak te bepalen in welke markt we zitten, maar wat mij betreft is dat op dit moment geen enkel probleem.
Wat mij betreft zitten de in de C markt.
De vraag is nu wat de sterkste twee trends zijn.
Je zou denken goud/zilver als sterkste, maar heeft u de top Chinese aandelen al gezien? Goud en zilvermijn aandelen komen niet eens in de buurt van de stijgingen die we in Chinese aandelen zien.
Om een voorbeeld te geven (Ik kreeg deze van een lezer toegestuurd) het aandeel NIO Inc. (NIO) in mei stond het aandeel nog onder de 4. Nu staat het op 14!
Hoezo hype markt?

Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd