Beursbox Nieuwsbrief Vastgoed tips

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vastgoed tips
Date: July 16th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 16 juli 2020
 
 

AEX 577,56 Dow 26.870 USD 1,139 Btc 8.235 Goud 1,806.5

 
 

Versla de banken

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen en geeft in die markt reguliere banken het nakijken. Netto jaarrendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Daytrading sessie gepland

Is daytrading misschien iets voor u? Wie het goed oppakt verlaagd het risico enorm omdat je slechts zelden in de markt zal zitten. Je pakt nét even de beweging mee en weg ben je weer.

Kijk hier naar wanneer de sessie gaat plaatsvinden 


 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/07 7:00

  • Hackers hebben de twitter accounts van een tiental zeer bekende mensen weten te kraken. Waarschijnlijk is er een medewerker van Twitter voor omgekocht. De accounts stuurden een bericht rond dat je bijdrage door de persoon in kwestie zou worden verdubbelt. Ik kreeg ook zo'n bericht en overduidelijk was het een fraude bericht. Toch is al tenminste 100.000 dollar overgemaakt...
  • De Chinese economie is in het tweede kwartaal 3,2% gegroeid.
  • Stellantis wordt de naam van het fusie bedrijf tussen Fiat Chrysler en PSA. De verschillende automerken blijven gewoon bestaan.
  • Bij een recycling bedrijf in Venlo is voor miljoenen euro's aan goud aangetroffen. Het bedrijf wordt beschuldigt van witwassen en andere criminele activiteiten.
  • Tencent heeft "Minishop" gelanceerd. Dit geeft handelaren een stuk gereedschap in handen waarmee ze in WeChat een virtuele winkel kunnen starten. Tencent wil hiermee de concurrentie aangaan tegen Alibaba en JD.com.
  • Aandelen SMIC, de grootste chipmaker in China zijn bij de IPO met 245% gestegen. Hoe hype?
  • De VS maakt het medewerkers van Huawei en andere Chinese bedrijven moeilijker om nog langer visa voor de VS te verkrijgen.
  • In de VS moeten de cijfers over Corona patiënten nu niet langer via de CDC lopen, maar ze moeten via de HHS. De HHS is een overheidsinstantie die veel meer door het Witte Huis gecontroleerd kan worden. De cijfers gaan dus eerst "bewerkt" worden, voor ze naar buiten gebracht worden.
  • In de VS zijn hypotheekrentes naar een nieuw laagteniveau gegaan, maar weinig mensen profiteren er van. De banken geven terughoudende kopers de schuld. De potentiële kopers stellen juist dat ze er bij de banken niet door komen.
    Ik heb zelf een aanvraag gedaan... Ik moet 33% van het gevraagde geld op een door de bank gecontroleerde bankrekening storten... Ik heb onderpand in de vorm van een pand met een waarde van 350.000, vraag er een 300.000 hypotheek voor aan. Kan die lening krijgen, maar moet dan 100.000 dollar storten op een bankrekening waarover ik geen rente krijg... Belachelijk! Natuurlijk kan je dan met een lage rente reclame maken, maar uiteindelijk ben ik wel duur uit.
  • De site van Binck lag er vanochtend uit. Het lijkt er op dat er een cyber aanval op is uitgevoerd.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Vastgoed tips (Tom Lassing)

16/07 7:22

Mijn eerste tip is dat je het liefst groot(s) oppakt. Liever 20 huizen dan 2 huizen.
Mijn volgende tip is dat je het financiert met vreemd vermogen.

De reden voor die tip?

Rendement op eigen vermogen EN de mogelijkheid om het door de hefboom op je vermogen ook groot op te pakken.

Dit is een voorbeeld uit Nederland:
Je kan bijvoorbeeld met 300.000 euro een eigen huis kopen en verhuren. Je krijgt 1.500 euro huur en het lijkt een mooie deal.
Er komen belastingen, onderhoudskosten... Er blijft netto 750 per maand netto over. Dat is 9.000 euro per jaar. Op 300.000 euro een magere 3%. Dan moet wel je huis 100% van de tijd verhuurd zijn.
Het is een reëel scenario. Heel veel grote onroerend goed fondsen in Nederland behalen een dergelijk laag rendement.
De reden dat ze er mee akkoord gaan, is omdat woningen afgelopen jaar 7% in waarde gestegen zijn.
Hun rendement zit hem dus niet in de verhuur, maar in de verkoop van de huizen met winst.
Heel het verdienmodel werkt... zolang de huizenprijzen maar stijgen.
Een veiliger opzet is dat je winst hem al in de verhuur zit. Een eventuele stijging van de woningprijs is dan een bonus, geen reddingsvest. Financieren met vreemd vermogen kan je die hefboom geven.

DetroitVastgoed
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Neo Finance en inflatie (Tom Lassing)

16/07 7:49

Bij Neo Finance leen je geld uit aan particulieren. De leningen lopen van enkele weken tot 80 maanden. Zeker bij die lange leningen is er het gevaar van inflatie.
Immers wanneer gaat inflatie toeslaan op de euro? Er worden immers honderden miljarden bij verzonnen en in omloop gebracht. Dat gaat zich ooit laten voelen.
Wat kan je daar mee doen?
Het is een terechte vraag, want de leningen zijn een tegoed in euro's. Inflatie heeft daar invloed op.
Er zijn enkele zaken om rekening mee te houden.

  1. De leningen zijn op basis van annuïteit. Dat houdt in dat iedere maand een stukje afgelost wordt. Als je dus vindt dat inflatie een probleem dreigt te worden, dan lost zich je probleem iedere maand een beetje op, omdat de leningen terug in je account komen en je het vrijkomende geld kan opnemen.
  2. Consumentenleningen zijn een product waar banken erg actief in zijn. Zou dus inflatie een probleem worden, dan zullen banken aan de regeringen in de EU eisen gaan stellen. Immers, de banken willen ook geen geld verliezen EN ze zijn machtig.
  3. Bij nieuwe leningen zal rekening gehouden worden met de rente. Zou je dus herbeleggen, dan zit de hogere inflatieverwachting in de rente.

Hoe dan ook, als er een heel hoge inflatie komt, dan hebben we daar last van. Dat is overal in de economie zo. In dat geval lijken goud en zilver veiliger, maar ook dan is een goede mix in uw vermogen belangrijk. We kunnen immers niet voorzien hoe het precies gaat lopen.

Naar de site
 
 
 

Twee nieuwe huizen (Tom Lassing)

16/07 8:02

Ik heb twee huizen aangeboden gekregen. Vraagprijs $70.000 voor beide huizen. Ze leveren zo ver mij bekend samen per maand $1300 dollar aan huur op.
Beide huizen zijn verhuurd.
Nu leveren ze wel zo veel huur op, maar netto hou ik als alles meezit ongeveer 66% daarvan over.
In 5 jaar tijd leveren de huizen mij dus maximaal 52.000 dollar aan huur op.
Ik leen 60.000 euro voor 6%. Dat kost me dus over vijf jaar 36.000 euro...
Nu ga ik alleen liniair de helft van de lening in vijf jaar aflossen. Mijn rentelasten zullen dus gaandeweg steeds minder worden en worden dus ook minder dan het genoemde bedrag.
Kortom... Ik lijk er in een eerste blik niet veel beter van te worden. Ik moet zelfs in het begin flink geld bijleggen om te kunnen aflossen!
Misschien word ik er ook wel niets beter van... Maar... Er is natuurlijk de kans dat de huizen meer waard worden.
Andersom is die kans er ook dat de huizenprijzen dalen. Echter na 5 jaar heb ik beide huizen nog en is de helft van de lening al afgelost en moet ik een oplossing zoeken voor de andere helft van de lening. Doorrollen van de lening of verkopen van één woning, waarna die andere woning mogelijk/waarschijnlijk mijn volledige bezit is.
Ik ben een belegger met geduld. Ik zit de magere jaren wel uit.

DetroitVastgoed
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Alles gaat online tegenwoordig

Alle consumenten zijn nu online minded geworden. Corona heeft die stap nu defintief gemaakt. Is uw bedrijf daar al op voorbereid?

Ik schreef het basiswerk voor online ondernemen in Nederland en België.

Naar de website
 
 
 

Telefoontje van de belasting (Ingekomen stuk) (Tom Lassing)

16/07 8:33

Veel bedrijven zijn de afgelopen maanden telefonisch benaderd door oplichters die zich voordoen als de Belastingdienst. Zij vertellen de ondernemer dat er bijvoorbeeld nog omzetbelasting verschuldigd is en bovendien een (hoge) boete.

De oplichters vertellen de ondernemer aan de telefoon dat hij de belastingen én de boete direct moet overmaken. In dat geval, zo beloven de oplichters, wordt de boete weer teruggestort.

 

Vervolgens geven de oplichters aan dat de openstaande bedrag aan belasting op het bekende rekeningnummer van de Belastingdienst gestort moet worden (NL86INGB0002445588).

Hiermee wekken ze het vertrouwen van de ondernemer. Vervolgens geeft de oplichter aan dat de boete op een ánder rekeningnummer moet worden betaald.

Met als reden dat dit voorkomt dat de deurwaarder langskomt. Als het slachtoffer vervolgens beide bedragen betaalt, gaat het geld van de boete in werkelijkheid naar een zogenoemde geldezel.

Dat is iemand die zijn rekening tegen betaling beschikbaar stelt voor criminele activiteiten. Het bedrag dat aan de Belastingdienst betaald wordt voor de zogenaamde belastingschuld, wordt door de Belastingdienst niet herkend en zal na een paar weken weer terugstort worden.

 

Het is de politie al opgevallen dat er overeenkomsten zijn in de werkwijze van de criminelen in verschillende zaken. Zo blijkt de beller veel correcte informatie heeft over het slachtoffer.

Ook legt de beller rustig en duidelijk uit waarom hij belt, en wat de eventuele gevolgen kunnen zijn als het slachtoffer niet betaalt. Vaak wordt dan ook gezegd dat een deurwaarder wordt ingeschakeld om de openstaande rekening alsnog te voldoen.

 

Belangrijk is te bedenken dat de Belastingdienst nooit op deze manier werkt. Zij zullen nooit telefonisch, per sms of whatsapp of via de mail dit soort zaken afhandelen. De ondernemer zal altijd een schriftelijke bevestiging ontvangen, indien de Belastingdienst nog een bedrag te vorderen heeft.

Vertrouwt u het niet? Vraag dan altijd om die schriftelijke bevestiging van hetgeen u telefonisch gevraagd wordt. Bovendien werkt de Belastingdienst met een aantal vaste rekeningnummers, die je hier kunt checken:

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/contact/content/alle-rekeningnummers-van-de-belastingdienst. Staat het genoemde rekeningnummer er niet bij? Dan hebt u met een oplichter te maken.

 

Wat kunt u het beste doen in dit soort gevallen? Verzamel zoveel mogelijk gegevens over het telefoongesprek. Denk daarbij aan:

    telefoon nummer van de beller
bankrekeningnummer waarop u moet betalen
een website die de beller noemt
    intentie van telefoongesprek, dreigtelefoon

 

Meld de door u verzamelde gegevens zo snel mogelijk aan e-mailadres: valse-email@PROTECTED (alleen gebruiken voor dit soort meldingen).

Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd