Beursbox Nieuwsbrief Zilver breekt uit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver breekt uit
Date: July 21st 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 21 juli 2020
 
 

AEX 579,14 Dow 26.756 USD 1,144 Btc 8.207 Goud 1,817.0

 
 

Daytrading leuk en winstgevend

24 juli om 13:30 uur geeft Aloys Mattijssen een live presentatie over zijn software. Hij laat zien hoe je als particuliere belegger veilig en winstgevend bezig kan zijn met daytrading. 24 juli bijeenkomst in Best! Geef je hier op!

Kijk hier
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stop over naar Zilver!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/07 7:00

  • Goldmoney is van plan om 1% van de uitstaande aandelen in te kopen. Blijkbaar zijn ze van mening dat dit het beste is dat ze met hun kasgeld kunnen doen. Het bedrijf is nog altijd niet winstgevend, dus opmerkelijk is het wel te noemen. Kijk ik naar de koers, dan is het wel te begrijpen. De boekwaarde ligt op het niveau van de beurswaarde. Dat is dus zwaar ondergewaardeerd. De groei van het bedrijf gaat nu stormachtig snel. Heeft u ondertussen al een goud or zilverrekening?
  • De EU is er eindelijk uit. Het "gift" gedeelte aan de armere staten is iets teruggebracht en zo kan iedereen met opgeheven hoofd de bijeenkomst verlaten.
  • Opmerkelijk is de opleving van de euro. Gisteren zagen we al een stand van 1,14.
  • Gisteren wist de Nasdaq 2,5% hoger te sluiten. Amazon steeg bijvoorbeeld maar liefst 7,9%. Nabeurs steeg het aandeel IBM met 4,7%.
  • Fox News is zelf weer in het nieuws. Verschillende medewerkers worden beschuldigd van het verkrachten en lastigvallen van vrouwen. Het gaat nu om verschillende zeer bekende Fox reporters zoals Tucker Carlson die nu verplicht met vakantie gestuurd is en ook om Hannity, de beste vriend van de Amerikaanse president. De zwaarste beschuldiging ging naar Ed Henry, die enkele weken geleden ontslagen is door Fox News.
  • Als u wilt weten hoe het met de Verenigde Staten gaat, zoek dan eens op Internet naar naar Portland 2020.
  • De goud/zilver ratio is nu weer onder de 90 gekomen. (89,53 op het moment van schrijven)
  • Yamana Gold gaat later in dit jaar ook een notering in Londen aanvragen.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Meer schuld, minder groei, minder inflatie (Diederik Schmull)

21/07 7:32

De huidige economische crisis staat pas in de kinderschoenen. Bovendien heeft het Coronavirus nog vrij spel, ook al heeft de gedwongen wereldwijde quarantaine wat tijd gewonnen. Een pandemie gaat niet zomaar voorbij. Iedereen wenst natuurlijk vurig dat er spoedig een V-herstel volgt, maar de kans op een L-herstel wordt steeds groter. Men moet rekening houden met een lastige, slepende recessie, wat voor velen een traumatische ervaring zou kunnen worden.
Centrale Banken en overheden moesten de gigantische economische vraaguitval wel proberen op te vangen. Maar de extreme monetaire en fiscale maatregelen, die zeker niet eindeloos kunnen worden volgehouden, zullen de structurele economische stagnatie in de komende jaren niet kunnen voorkomen.
Luister naar wat de markt ons probeert te vertellen.

Lees verder
 
 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Zilver breekt uit (Tom Lassing)

21/07 7:53

Gisteren is de zilver prijs eindelijk weer boven de $20 per ounce gekomen. Ik heb al enige tijd gezegd dat je wat mij betreft beter in zilver dan in goud kan zitten en dat geldt ook voor de aandelen.
Nu zijn de goudaandelen niet een probleem, maar ik verwacht meer opwaarts potentieel in zilver aandelen.
Er is overigens wel een sluipend probleem ontstaan. Dat probleem is dat de grote bullion banks nu 71% van de shortpositie op goud en zilver voor hun rekening nemen. Ze proberen met alle macht de prijs van goud en zilver omlaag te halen, maar zoals we zien tot nu toe zonder succes.
Als de prijs van goud en zilver blijft stijgen, dan komen grote banken in de problemen en dat kan onverwachte gevolgen hebben. Zo kan de onrust zowel gunstig als ongunstig uitvallen.
Het punt is, we weten dat vooraf simpelweg niet.
Als de banken moeten leveren, dan kan dat de prijs van de edelmetalen enorm doen stijgen. Gaan ze er aan failliet, dan valt niet te voorzien welke gevolgen dat heeft. Voor de banken feilliet gaan, gaan ze een uitzonderlijke situatie uitroepen en zullen ze papieren contracten rondom goud en zilver ontbinden.
Met nadruk wil ik iedereen daarom afraden om in papieren goud te gaan. DAAR moet je nu niet actief in zijn!
Blijft dus af van goud en zilver ETF's en andere vervangers van echt metaal.

Beursbox.nl
 
 
 

Analyses (Tom Lassing)

21/07 8:31

AEX   Gisteren wel een stijging voor de AEX, maar geen doorbreking. 

NN Group  Mijn laatste analyse was op 30 april van dit jaar. Toen was ik niet enthousiast over het aandeel. Achteraf bezien toen goed gezien, maar begin juni veranderde het beeld en toen hoorde u niets van mij.
Er is nu een sterke stijgende trend waarop u mogelijk nog even kunt meerijden. Toch zou ik de hand aan de pols houden, want er komen nog twee weerstanden aan. Er ligt in de grafiek een gap op 36 en een top die doorbreoken moet worden op 38.

SBM Offshore  De trend is neutraal tot heel voorzichtig opwaarts gericht. De koers ligt aan de goede kanty van de MA lijnen. Bij een doorbreking van het 13,75 niveau is een voorzichtige korte termijn long positie te overwegen.

Trading Navigators

Naar de analyses
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Als ondernemer weer iets nieuws starten (Tom Lassing)

21/07 9:11

Zoals u ongetwijfeld weet, ben ik ondernemer. Ik heb verschillende ondernemingen en daarbij onderneem ik gewoon veel.
Maar ook ik begin af en toe helemaal opnieuw.
Zo begon ik in 2018 een onroerend goed initiatief in de Amerikaanse staat Michigan, alwaar ik nu 27 woningen en een appartementenblok bezit. Ik begon dat op de ervaring van wat minder succesvolle pogingen in een andere Amerikaanse staat. Kwestie van evalueren en groeien.
De groei van mijn initiatief in Michigan is vooral afhankelijk van hoe snel ik wil en durf te groeien. Ik heb daar zelf veel in de hand.
Dat is niet altijd zo.
Ik ben eigenlijk vrij recent ook begonnen met video's maken. Dit kwam omdat ik in oktober 2019 begon met de promotie van Neo Finance. Ik ben helemaal weg van hun product en merkte dat anderen een nogal hoge drempel aan het ervaren waren.
Met video's probeer ik vanaf maart dit jaar die drempels weg te nemen.
Nu ik eenmaal begonnen ben, maak ik ook video's over andere onderwerpen.
Zo heb ik afgelopen vrijdag mijn eerste "journaal" gemaakt.
Gewoon een paar voor mij actuele punten opgepakt en besproken...
Het is nu twee dagen later... Hoe succesvol was ik met die video?
Er mag gelachen worden... 35 views...
Mijn video over de rol van goud, begin juli gemaakt... 53 views...
Mijn video over het beschermen van je kapitaal in beroerde tijden... 101 views.
Ach, laat ik eerlijk zijn... Ik ben er nog niet goed in. Ik promoot het ook nog slecht, heb eigenlijk amper reclame gemaakt... Misschien maar goed ook dat nog niet zo veel mensen kijken. Ik ben het nog aan het leren. Gaandeweg word ik er beter in en straks, als duizenden er naar kijken, dan ziet het er gelikter uit en rolt het allemaal veel makkelijker uit mijn mond.
Qua filmtechniek gebruik ik ook nog niets. Ik heb een goedkope webcam en heb pas recent een fantastische microfoon gekocht. Ik ga zoeken naar cursussen om zowel plaatjes als video te bewerken.
Over twee jaar of zo, als alles lekker soepel loopt, dan denkt iedereen weer dat het direct een fantastisch succes was... De realiteit is dat ik het ook allemaal vanaf nul moet leren en eerlijk gezegd ben ik momenteel nog wat aan het rondkruipen.
Maar zonder die eerste, bijna wanhopige stapjes met vallen en opstaan, komt er nooit wat van de grond.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd