Beursbox Nieuwsbrief N26, makkelijk (inter)nationaal overmaken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief N26, makkelijk (inter)nationaal overmaken
Date: July 23rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 23 juli 2020
 
 

AEX 572,9 Dow 26.881 USD 1,158 Btc 8.365 Goud 1,872.9

 
 

Versla de banken

Consumentenleningen leveren nu nog altijd een mooi rendement op, zeker in een land als Litouwen. Crowdfunding platform Neo Finance biedt ons hier prachtige kansen en geeft in die markt door haar scherpe aanbieding reguliere banken het nakijken. Netto jaarrendementen tot 12%+ zijn zeer wel mogelijk. Kijk hier voor meer informatie.

Open hier een rekening
 

Daytrading sessie gepland

Is daytrading misschien iets voor u? Wie het goed oppakt verlaagd het risico enorm omdat je slechts zelden in de markt zal zitten. Je pakt nét even de beweging mee en weg ben je weer.

Morgenmiddag een live sessie in Best! (Nog twee plekken beschikbaar)


 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/07 7:00

 • Het belang van de Doji... In een korte video leg ik even uit wat er zo belangrijk is aan de Doji die je in de Japanse Candles grafiek kan vinden. Wordt een betere belegger! Kijk hier
 • De prijs van goud en zilver is verder gestegen. Ik raad vooral het zilver rapport aan! Die aandelen knallen nu omhoog en in mijn ogen is dit slechts het begin. Ik maakte er gisteren een video over.
 • Wordt de fusie tussen Fiat Chrysler en Peugeot toegestaan? De EU heeft aangegeven meer tijd nodig te hebben om dat te kunnen beoordelen.
 • De animo om "van het gas af te gaan" neemt in Nederland af. Steeds meer Nederlanders zien in dat zo'n besluit mogelijk toch iets te drastisch is. We weten immers nog niet waar de techniek zich naar toe gaat ontwikkelen. Dat terwijl er nu nog tijd is om dat af te wachten.
 • De koude oorlog tussen China en de VS neemt toe. China moet een ambassade in de VS sluiten en de VS beschuldigt China er van een militaire vluchteling onderdak te geven in de ambassade in San Francisco.
 • Na de Verenigde Arabische Emiraten heeft nu ook China een Mars missie gelanceerd.
 • Chinese vissers zijn terug in Noord Koreaanse wateren. De spanning tussen Noord- en Zuid Korea neemt dus af. Deze gang van zaken is wel tegen de sancties die de VS heeft opgelegd. Daarover nemen de spanningen dus weer toe.
 • China is zo boos over het commentaar vanuit het VK over Hong Kong, dat het de TV uitzendingen van Engels voetbal in China heeft stopgezet.
 • In het VK neemt de roep om onafhankelijkheid in Schotland enorm toe. Schotland wil dan ook in de EU blijven.
 • Net zoals in de VS heeft Rusland in het VK vrij spel om de publieke opinie te bespelen en verkiezingen te manipuleren. Het VK heeft er bewust niets aan gedaan, omdat het de Tories (die aan de macht waren) goed uitkwam.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Legaal in Nederland en België: elke maand cash in je account (Peter Meijburg)

23/07 7:22

Elke maand cash laten bijschrijven in je account.
Dat klinkt nogal verdacht.
Maar duizenden optiehandelaren wereldwijd doen niet anders.
Zij hebben een optiestrategie ontdekt die een prachtig rendement oplevert, zonder onverantwoorde risico’s te nemen.
100% legaal, zeer rendabel en makkelijk te leren.
Op vrijdagmiddag 31 juli leert Peter Meijburg je de fijne kneepjes van deze strategie.

Lees hier meer
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

N26, makkelijk (inter)nationaal overmaken (Tom Lassing)

23/07 7:49

Ik heb zelf afgelopen jaar de nodige problemen en uitdagingen gehad in en met geld internationaal overmaken. Zo was begin dit jaar een overboeking via ABNAMRO zes weken zoek. Het ging om een bedrag van 220.000 euro.
Zes weken lang kon ABNAMRO me niet vertellen waar het geld was. Ik kon ze een zoektocht laten houden, maar moest deze dan wel zelf betalen...
Ja, u leest het goed. Ze raken het geld kwijt en dan kost het jou geld om ze er naar te laten zoeken!
Na zes weken was het geld ineens weer gevonden.
Geen excuus of uitleg, niets.
Ik ben toen op zoek gegaan naar alternatieven. Ik heb zo'n alternatief gevonden in N26.
Die rekening is veel goedkoper en je kan er heel veel mee.
Ik raad u daarom aan om, al was het maar voor de zekerheid of voor de backup een rekening te openen. Ik gebruik deze rekening om er mijn maandelijkse buitenlandse hosting mee te betalen. Ik kreeg deze maand zelfs een 0,19 euro cashback, in plaats van dat het me geld koste!
Ik mag drie keer per maand gratis geld uit de muur trekken.
Open hier uw rekening
Ik raad u overigens wel aan om ook even wat geld te storten en een keer iets te betalen. Dan weet je tenminste hoe of het werkt voordat je het een keer onder stress nodig hebt. Ik was namelijk blij dat ik al wist hoe het werkte. Daarom was het snel geregeld toen ABNAMRO me in de kou liet staan.

Open nu uw rekening
 
 
 

Mijn eerste lening naar de rechtbank (Tom Lassing)

23/07 7:59

Bij Neo Finance heb ik nu 630 leningen lopen. Twee daarvan zijn zodanig achter met betalen dat er nu een rechtszaak over loopt.
Bij één daarvan is de procedure nu zo ver dat de leningnemer nu 14 dagen de tijd heeft om te reageren op de aanklacht die bij de rechtbank is neergelegd.
Ik heb 25 euro in die lening zitten.
Mijn maximale verlies is nu dus 25 euro, want de leningnemer heeft nooit ook maar één betaling gedaan.
Nu was er in de leningaanvraag aangegeven dat er een huis als onderpand aanwezig was.
Het is te hopen voor iedereen dat dit inderdaad zo is. Voor mij en de andere leningverstrekkers omdat we dan ons geld wel terug kunnen krijgen. Voor de leningnemer ook, omdat deze ook nog eens een criminele vervolging aan de broek krijgt als blijkt dat er over de aanwezigheid van een huis gelogen is.
Dit kan zelfs voor de persoon een probleem opleveren als hij/zij naar het buitenland vertrokken is. Zou hij in beeld komen bij justitie of douane, dan kan hij uitgeleverd worden.
In dit geval ging het om een lening van 7.830 euro die was aangegaan voor 60 maanden.
Het betreft een alleenwonende persoon van 53.

Nu is het nooit leuk om dergelijke fout lopende leningen in je bezit te hebben. Toch is de kans op een total loss vrij klein.
In de gehele procedure heb ik deze lening te koop kunnen aanbieden in de Secundaire Markt. Daarna kreeg ik van Neo Finance een 60% bod. Ik heb dat naast me neergelegd omdat er aangegeven was dat er een woning als onderpand aanwezig was.
Nu loopt de gerechtelijke procedure en zullen we zien hoe kaal deze kip daadwerkelijk is. In ongeveer twee derde van de gevallen is het mogelijk gebleken het geld toch weer terug te krijgen. Daarom geeft Neo Finance ook altijd het aankoopaanbod. Gemiddeld genomen maken ze ook daar nog winst op.
Daarom hou ik leningen met als onderpand een woning of flat gewoon aan.
Leningen zonder zo'n onderpand ben ik wel verkoper van zodra zo'n lening meer dan 60 dagen te laat is. Ik neem dan vaak met tussen de 10 en 15% verlies afscheid van de lening. Zo blijft mijn portefeuille prima van kwaliteit en lopen de verliezen op slechte leningen niet zo heel erg ver op.
Ik verwacht netto op 13,5% rendement per jaar uit te komen. Dat is dus rekening houdende met de slechte leningen die er helaas ook zijn. Dat zijn beurs rendementen, zonder de risico's van de beurs!

Naar de Nederlandstalige hulpsite
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

 
 

Staatsgreep in de VS (Tom Lassing)

23/07 8:29

Als u heeft gezien wat er is gebeurd in Portland in de staat Oregon, dan weet u dat dit een test was. Een test om de VS over te nemen.
Maar wie neemt wat dan over?
Dat is nu even de vraag...
De troepen die naar die stad gestuurd zijn, zijn anoniem. Het blijken grenstroepen te zijn, federale agenten die normaal gesproken vooral bij de Mexicaanse grens actief zijn. Ze zijn nu door de regering naar Oregon gestuurd om er als ongevraagde anonieme geheime agenten (vreedzame) protestanten op te pakken en zonder aanklacht af te voeren.
De mensen die meegevoerd worden, worden enkele uren later zonder aanklacht weer losgelaten. Geen aanklacht, geen identificatie van de agenten. Heel de inzet van deze agenten is illegaal. Geen rechter die ook maar één van de meegevoerde mensen gaat straffen. Dat is dan ook de bedoeling niet. De bedoeling is slechts om nog meer onrust te veroorzaken, boze tongen beweren dat het slechts is om een burgeroorlog te ontketenen, zodat de president een situatie creëert waarbij hij herkozen gaat worden, danwel toch probeert een reden te vinden om de verkiezingen uit te stellen.
De huidige president heeft altijd al de neiging gehad om zich met fascistische methodes te vereenzelfigen. Dit is ook zoiets.
Je haalt agenten van een ander deel van het land, hijst ze in ongemarkeerde militaire uniformen en geeft ze maskers zodat ze anoniem blijven en je geeft ze volmacht om te doen wat ze willen doen.
De president heeft al aangegeven dat hij hetzelfde met Chicago, Kansas City, Albuquerque en New York wil doen. Sterker nog, met alle steden doen die onder een Democratische burgemeester geleid worden.
Voor de president is het een strijd tegen de Democratische partij. Een strijd waarvoor hij een deel van de federale politie misbruikt.
Waarom staat de VS daar niet tegen op?
Waarom zien we niet dat de lokale politie zich opstelt tegenover deze ongevraagde en ongewenste troepen?
Het punt is dat een fors deel van de politiemacht ook niets opheeft met de lokale protesten. Die protesten komen immers voort uit het wangedrag van juist de lokale politie.
De burgemeester en de hoofdaanklager van Portland zijn al wel opgestaan. Ze hebben rechters gevraagd hier nu naar te kijken. Zoiets kost echter tijd. Door de komst van die anonieme troepen is het geweld in Portland enorm toegenomen. Het is er nu in de stad iedere nacht een burgeroorlog en dit is bewust gedaan. Je moet immers een vijand hebben. Buitenlandse vijanden lukt de huidige president niet, dus nu probeert hij een binnenlandse vijand te creëren.
Ondertussen loopt iedere stad in de VS de kans bezocht te worden door deze knokploeg van de president.
De huidige president denkt dat dit alles zijn kansen op herverkiezing gaat vergroten. Dit is dan ook puur een politieke zet.

De vraag die ik me nu stel... In de VS willen veel bewoners wapens hebben om zich tegen een agressieve overheid te beschermen... Waar zijn dan nu die wapens? Waarom heb je die wapens als je ze niet gebruikt als je grondwet in gevaar is? Is dit niet typisch het moment om de grondwet gewapenderhand te beschermen?
Al die mensen met hun argument VOOR wapens moeten nu opstaan, of de wapens gewoon inleveren.

Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd