Beursbox Nieuwsbrief Voor één keer ga ik helemaal 'over the top'!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Voor één keer ga ik helemaal 'over the top'!
Date: July 27th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 27 juli 2020
 
 

AEX 563,95 Dow 26.414 USD 1,17 Btc 8.930  Goud 1,933.2

 
 

Een passief inkomen opbouwen

Vergeet MLM of netwerkmarketing. Het is mogelijk een prachtig passief inkomen op te bouwen zonder iets te moeten verkopen!

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de beurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/07 7:00

  • Goud is vanochtend op de hoogste koers ooit gekomen. Er werd tot 1930 dollar gekomen. Zilver is vorige week procentueel meer gestegen!
  • Dit weekend ben ik boven de 240 YouTube abonnees gekomen! Al op 20% van het doel in slechts één week. Iedereen die al gratis abonnee werd, hartelijk dank. Ik blijf video's voor u maken. De komende maand ben ik echter wel regelmatiger van huis i.v.m. de vakantietijd. Ook deze nieuwsbrief kan af en toe even niet uitgaan. Ik gebruik nu ook een groen scherm en kan daarom eigen achtergrond gebruiken. Kasteel Heeswijk was er één van. Een uitje dat ik van harte kan aanbevelen.
  • Nog weer een tegenvaller voor Boeing. Het moet de levering van het nieuwe 777X toestel minstens enkele maanden gaan uitstellen. De vraag naar het grote toestel is afgenomen en op dit moment is er geen serieuze vliegtuig handel tussen de VS en China mogelijk.
  • Biomassa is in Nederland vrijwel uit beeld geraakt als groene oplossing. Het WAS een goede oplossing voor het bestaande groenafval. Het werd door iets te slimme ondernemers misbruikt zodat we met veel moeite en veel milieuschade Amerikaanse bossen gingen kappen om hier met subsidie het hout op te stoken. Dáár was de subsidie niet voor bedoeld.
  • Bitcoin is weer even boven de 10.000 dollar gekomen. (Vermelding boven deze nieuwsbrief is in euro's.)
  • Ryanair heeft een verlies van 185 miljoen euro opgelopen en verwacht dat vliegverkeer dit jaar 60% minder zal blijven.
  • Nog altijd is er een hittegolf in Siberië. Er woeden nog altijd enorme bosbranden die niet bestreden worden, want er wonen amper mensen in die normaal heel koude wildernis.
  • Komt er nóg weer een belastingmeevaller voor grote Amerikaanse bedrijven? De president zou het willen, maar zelf Republikeinse Senatoren denken dat het toch iets te ver zou gaan. Ze hebben de president aangegeven dat ze zo'n voorstel niet zouden steunen.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Voor één keer ga ik helemaal 'over the top'! (Tom Lassing)

27/07 7:19

Ik ga voor een belachelijke aanbieding. Ik doe zoiets nooit, dus nu ik wel een keer helemaal los ga, doe ik het ook goed.
Ik heb iets gevonden waarvan ik denk dat het een uitslaande brand gaat worden. Geen 100% winst, geen 1.000% winst, maar ik ga in 10 jaar voor 250.000% winst...
U leest het goed.
En in vergelijking met Bitcoin hou ik me nog in. Die ging uiteindelijk 305.000.000% omhoog, dus ik ben nog bescheiden... Overigens, dat is de winst van nu... Eind 2017 stond Bitcoin dubbel zo hoog!

Lees hier verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Een potentieel zonnepanelen aandeel gokje (Tom Lassing)

27/07 7:39

Ik overweeg (opnieuw) long te gaan in ee bijzonder speculatief aandeel dat ik al even in mijn bezit heb.
Zoals u weet is het vanuit mijn TrendMethodische Aanpak nu een hype beurs. Dat houdt in dat gokjes in hype aandelen toegestaan zijn.
Het aandeel waar ik het nu over ga hebben is zo'n aandeel... Althans, ik denk dat het er één kan worden.
Het mooie is, het is nu nog helemaal geen hype...
Als mijn visie uitkomt, dan zit u er vrijwel vanaf het begin in!
Het aandeel staat op $1,65.
Het betreft een Chinees bedrijf met een notering in de VS.
Het is actief in de zonnepanelen markt.
Wat ze kunnen, is het aanleggen van enorme zonnepanelen parken.
Ze hebben nu net een opdracht gekregen voor een 30 hectare park in Frankrijk. Het park moet 46 GWh gaan opwekken en kan daarmee zo'n 10.000 woningen van stroom voorzien.
We zien nu overal in de wereld dit soort projecten tot wasdom komen. In feite is er geen enorme kennis voor nodig, want het zijn "gewone" panelen. Het zijn er alleen erg veel. Qua techniek is het niet zo'n heel grote uitdaging.
Dat houdt dan ook het risico laag.
In het verleden gingen ambitieuze projecten nog wel eens de mist in omdat het technische probleem niet op tijd kon worden opgelost. Iedereen had verwacht dat... Maar helaas het lukte niet, project mislukt en total loss.
Zoiets is hier eigenlijk onmogelijk.
Welk aandeel heb ik het over?
Het gaat om Renesola met als tickercode (SOL)
Technisch is het bijna een koop, maar er is een weerstand te overwinnen. Het is een hit and run. Bij 100% gewoon de winst nemen en niet meer achterom kijken.

Kijk deze video
 
 
 

10 spullen om in te slaan nu het nog kan (Tom Lassing)

27/07 8:08

Zou er een tweede golf van Corona zieken komen en zou er een tweede en nu echte lock down komen, bent u daar dan op voorbereid?
Ik hoop niet dat het er zal komen, ik zou het echt vreselijk vinden, maar ik zou het nog ERGER vinden als ik er niet op voorbereid was!
Wat MOET je gewoon hebben? Waar moet je rekening mee houden?

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Zilver is 75% omhoog. Gaat het nog door? (Lodewijk Hof)

27/07 8:34

Onlangs is Zilver door het niveau van de $21 gebroken. Hiermee is een belangrijke technische barriere genomen. Maar Zilver blijft barrières doorbreken. Dus wat zorgt hiervoor?

De volgende technische barriere zal treffen we pas op $26 aan. Dat betekend dat we nog een aanzienlijke winst kunnen verwachten. Indien u nog niet in zilver investeert,

Als we de waarde van zilver vergelijken met munten als de Euro, en de Dollar dan is er geen einde te verwachten. De munten verliezen immers, doorlopend, hun koopkracht en waarde. De enige goede bescherming hiertegen zijn goud en zilver. Dit is uw bescherming tegen inflatie.

Maar zilver kan ook te duur worden. Dan zal de industriele vraag afnemen. Institutionele investeerders zullen niet de zilver markt betreden. Deze is simpelweg te klein voor hun.

Maar de afgelopen maanden heeft zilver al een geweldige rally gemaakt. Zilver is al 75% in waarde gestegen. Maar is het te laat om in te stappen? Nou nee. Als het inderdaad nog naar $26 door gaat groeien, hebben we nog het nodige voor de boeg.

Als u naar een goedkoop instap moment zoekt dan is het niet zeker dat dit moment gaat komen. De technische niveau’s van van 18 naar 19,75 USD. Dus dat is een indicatie dat de prijs toeneemt. De vraag voor zilver vanuit industrieel perspectief zie ik ook alleen maar toenemen. Elektrisch rijden, zonnepanelen en ga zo maar door.

Dan moeten wij de situatie van sociale onrusten in de wereld in ogenschouw nemen. Denkt u aan de boeren protesten, Black Lives Matter, de rellen in de VS en ga zo maar door. Mensen zijn de lockdown uitgekomen met een hele hoop frustraties.

Maar het is nog niet te laat. Maar het kan geen kwaad om nu in te stappen. Niet alleen fysiek, maar ook in aandelen. Als u nu instapt krijgt u met coupon tom 30% korting en komt het volgende zilver rapport gratis naar u toe.

Kijk ook naar deze site

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd