Beursbox Nieuwsbrief Hiermee ga je een enorme klapper maken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hiermee ga je een enorme klapper maken
Date: July 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 28 juli 2020
 
 

AEX 564,37 Dow 26.489 USD 1,172 Btc 9.523 Goud 1,935.2

 
 

Beleggen.com VIP lid

Wordt nu Beleggen.com VIP lid en krijg de eerste maand toegang voor slechts 1 euro!

Kijk hier
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stop over naar Zilver!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/07 6:30

  • De goudprijs is gisteren verder gestegen. Hoe kan je in mijn ogen het beste beleggen? Ik heb er gisteren een korte video over gemaakt.
  • Steeds meer Amerikanen zien in dat hun land afglijdt naar een fascistische samenleving. Zo werden in Portland mensen opgepakt waarvan duidelijk was dat ze niets illegaals gedaan hadden. Ze werden simpelweg opgepakt op de verdenking dat ze later die avond illegale dingen zouden gaan doen... Zelfs journalisten werden op die manier van de straat geplukt zodat ze geen verslag konden doen. Een rechter heeft nu aangegeven dat ze dat de komende 14 dagen niet langer mogen doen. 14 dagen omdat er een dieper gerechtelijk onderzoek op plaats gaat vinden.
  • In Michigan pikte de county overheid huizen in als mensen hun belasting niet betaalden. Stel even, je had een belastingschuld van 500 dollar. Dan raakte je je huis kwijt EN als je huis op de veiling verkocht werd, kreeg je GEEN geld terug, mocht je huis meer opbrengen dan 500 dollar! Doelbewuste roverheid, en ze deden het al jaren. Nu heeft de hoogste rechter in de staat de uitvoering van deze procedure verboden. De staat Michigan is nu bang dat ze over het verleden mensen terug moeten betalen... Alleen al in de county waar ik mijn huizen heb, gaat het om 382 miljoen dollar sinds 2012!
  • Google heeft besloten dat haar medewerkers nog tenminste een jaar vanuit huis moeten blijven werken.
  • Het moederbedrijf van Blokker heeft de pogingen om HEMA de verkrijgen gestaakt. Ook dat is een onderhandelingspositie, dus het zou me niet verbazen als dit verhaal nog niet voorbij is.
  • Woningkoop voor verhuur zit in Nederland weer in de lift. Bij de start van de Corona criusis was er even wat paniek, maar de markt is weer groter dan ooit. De rendementen zijn wel een punt van zorg. Met verhuurhypotheken zijn enkele aanbieders in de markt gekomen om kleine aanbieders te kunnen bedienen. Woonfonds heeft die hypotheken voor particulieren die tot vijf woningen in hun bezit hebben.

Open hier een zilverrekening
 
 
 

Hiermee ga je een enorme klapper maken! (Jack Hoogland)

28/07 6:52

De bull markt in goud en zilver is helemáál fantastisch voor de vier kleine aandeeltjes uit ons "Penny Stock Report". Want penny stocks stijgen tijdens een jarenlange bull markt veel harder dan normale goudaandelen.

Dinsdag vertelde ik u al over een bedrijf dat een goudmijn gaat bouwen die tot één van de meest winstgevende ter wereld zal behoren.

Daarnaast vindt u in dit unieke rapport een klein goudaandeeltje van een bedrijf dat al twee mijnen in productie heeft. Ontving deze maand een belangrijke vergunning voor het bouwen van een derde mijn, die 14 jaar lang in totaal 7 miljoen ounces goud zal opleveren.

Grappig hierbij is dat de haalbaarheidsstudie van deze mijn is gebaseerd op een goudprijs van $1250 per ounce. Die mijn zal op basis van de huidige goudprijs dus 50% meer omzet opleveren, terwijl de productiekosten gelijk blijven!

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons Penny Stock Report, heeft dit aandeel alles in zich om een enorme klapper te worden. Om dus met duizenden procenten in koers te stijgen.

Het is niet voor niets dat vijf van 's werelds beste goudbeleggers ruim 40% van de aandelen bezitten.

Hiermee ga je een enorme klapper maken!
Bestel snel het splinternieuwe "Penny Stock Report"

 
 

Trading Navigators

Eenvoudige software die u helpt om geld te verdienen op de beurs.
U krijgt van de aanbieder een 100% niet goed geld terug garantie.

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Munten verzamelen (Tom Lassing)

28/07 7:13

Is het interessant om gouden en zilveren munten te verzamelen?
Ik heb er recent een video over gemaakt.
Al eerder heb ik ooit wat artikelen geschreven over het onderwerp.
Zilveren munten kopen
Voordeel van munten verzamelen
Pas wel op met munten

Lees verder
 
 
 

100 miljoen winst (Tom Lassing)

28/07 7:31

Jim Chanos is een short seller die ooit goed zat met Enron. Daar werd hij rijk en beroemd mee.
Kon hij dat trucje herhalen?
Ja, hij heeft dat dit jaar nog gedaan. Hij zat namelijk wederom goed met het Duitse WireCard. 100 miljoen was zijn winst.
Hij is nu short op Tesla gegaan! Tesla dat gisteren NOG WEER 8,5% koerswinst wist te boeken.
Chanos zit nu vreselijk scheef in zijn Tesla positie.
Toch is hij er nog altijd van overtuigd dat beleggers dit aandeel nu heel veel te hoog waarderen. Tesla is in zijn ogen een enorme fraude. Elon Musk maakt er in zijn ogen één grote boekhoudfraude van.
Elon Musk is een perceptie manager is mogelijk gevangen in zijn eigen leugens. Leugens waarin beleggers nu nog altijd geloven, maar volgens Chanos zal het doek een keer opgaan en dan zal de waarheid blijken en deze waarheid zal het aandeel heel fors laten dalen.
Ik denk dat beleggers zich dit moeten aantrekken. Bij Enron en bij WireCard geloofde ook niemand in zo'n scenario.
Chanos hield vol en liep binnen...
Al zou je maar een lang lopende Put optie op het aandeel kopen... Wat je dan kan gebeuren, is dat je je inleg kwijt raakt... Krijgt Chanos (op tijd) gelijk, dan kan je mogelijk je vakantiehuis gaan uitzoeken...

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Boris Johnson heeft het licht gezien (Tom Lassing)

28/07 7:51

Boris lag twee maanden geleden ineens in het ziekenhuis en bijna was hij aan Corona bezweken. Zijn slechte lichamelijke conditie maakte dat hij op 55 jarige leeftijd in feite in de 70+ groep viel van patiënten en dus een flink kans maakte om na de Corona besmetting te overlijden. Dat overkwam hem dan ook bijna.
Deze gebeurtenis heeft hem zo ver gekregen dat hij eindelijk iets aan zijn conditie gaat doen.
Hij moet van ver komen, want zijn wandeling met de hond noemt hij al "rennen".
Maar...
Nu gaat deze bekeerling ook anderen bekeren en in plaats van overtuigen met argumenten wil hij gaan overtuigen door het adverteren van slecht eten te beperken. Zo mag er na 21:00 uur geen fastfood reclame meer op tv en mogen er ook geen gratis fastfood producten meer worden weggegeven.
Nu net voor de No Deal Brexit kan hij zich de moeite wel besparen. Binnenkort wordt eten zo duur in het VK dat mensen er vanzelf minder gaan eten.
Misschien dat hij zich dat ook realiseerde en nu snel met deze actie komt. Als ze dan straks slanker zijn, dan kan hij zeggen dat het door zijn gezondheidsbeleid komt en niet vanwege de door hem veroorzaakte crisis.
Hoe dan ook, het komt door zijn beleid...

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd