Beursbox Nieuwsbrief Nog steeds historisch goedkoop

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Nog steeds historisch goedkoop
Date: July 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 29 juli 2020
 
 

AEX 566,33 Dow 26.257 USD 1,173 Btc 9.579 Goud 1,955.0

 
 

Een passief inkomen opbouwen

Vergeet MLM of netwerkmarketing. Het is mogelijk een prachtig passief inkomen op te bouwen zonder iets te moeten verkopen!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs is nog nooit zo scheef geweest. Dat gaat een keer rechtgetrokken worden! Zilver is nu ook in 2020 technisch doorgebroken! Gisteren een winst van bijna 10%op de zilverkoers! Dat biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/07 7:00

 • De stad Utrecht denkt dat ze met een fors vergunningsbedrag de populariteit van AirBnB flink terug kan schroeven. Voor een AirBnB vergunning betaal je 1.279 euro! Grote kans dat dit een rechtsgang gaat worden. Mag de overheid op deze manier ingrijpen in een markt?
 • ING Groep heeft 300 miljoen euro afgeschreven op goodwill. Door de Corona crisis is er blijkbaar het eea veel minder waard geworden. Mooie manier om extreme winsten een beetje af te romen.
 • Bij Schiphol is het goed mis. Voor de derde keer in korte tijd heeft er een miljoenen roof plaatsgevonden en nog altijd is onduidelijk hoe de dieven het voor elkaar gekregen hebben. Het gaat op lading diefstallen, waaronder een lading iPhones.
 • Mijn video's op het Youtube kanaal zijn nu 3000 keer bekeken. Twee weken geleden was ik nog blij met een paar honderd vertoningen. Nu heb ik al video's die individueel meer keer gezien zijn als mijn totaal van twee weken terug.
 • In het tweede kwartaal heeft Starbucks 3 miljard minder omzet gemaakt. Uiteraard heeft dit alles te maken met het Corona virus. Het aandeel verloor gisteren bijna 2,4% in waarde.
 • Tesla heeft overal waar het maar mogelijk was overheidssteun aangevraagd. In Nederland ging het om 7 miljoen. In de VS vroeg het bedrijf ook steun aan. Ondertussen is Elon Musk nu geen voorstander meer an steun door de overheid. De vraag is waarom zijn omslag?
 • Transferwise, dat onder andere het buitenlandse betalingsverkeer voor N26 verzorgt, is ondertussen al 5 miljard dollar waard. Enkele investeerders en medewerkers mochten hun gelockte aandelen verkopen en deden dat ook. De Corona crisis is goed voor het bedrijf geweest. Er wordt steeds meer elektronisch overgemaakt en ze hebben extreem lage kosten.
 • Gaat goud naar de $3,500 dollar? Volgens Barry Dawes van Martin Place Securities zou dat binnen twee jaar wel realiteit kunnen zijn.
 • 8 augustus is weer bokashi kleiballen dag! Bestel ze tijdig (elders op Internet), of doe zoals ik doe en maak ze zelf!
 • Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.

Koop nu zilver
 
 
 

Nog steeds historisch goedkoop! (Jack Hoogland)

29/07 7:25

Vorige week liet ik u zien dat de bull markt voor zilver zich nog in de prille beginfase bevindt. Onderstaande grafiek van Marin Katusa laat hetzelfde beeld zien voor goud.

Vergelijk je de huidige economische situatie met die tijdens de vorige bull markt (2000-2012), dan weet je dat de huidige bull markt véél heviger gaat zijn.

Onderstaande grafiek laat goed het verschil zien. De hoeveelheid geld in omloop stijgt nu véél harder dan ooit tevoren. Dat, in combinatie met zéér fors stijgende overheidsuitgaven is hét recept voor een nooit eerder geziene stijging van de goudprijs.

Maar het wordt nóg mooier. Want ondanks dat de koersen van goudaandelen al prachtige koersstijgingen achter de rug hebben, zijn ze nog steeds historisch goedkoop. Zie onderstaande grafiek.

Goudaandelen hebben nog een enorme inhaalslag te maken voordat ze in relatie tot de goudprijs normaal geprijsd zijn. Goud- en zilveraandelen hebben echter een véél grotere stijging voor de boeg. Profiteer daarvan!

De afgelopen tijd stuurden we al negen extra goud/zilvertips naar onze TopAandelen-abonnees. Daar bovenop stuurden we ze vorige week een nieuwe extra goudtip én een nieuwe extra zilvertip.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement. Daarnaast ontvangt u uiteraard het unieke “Penny Stock Report” waar ik u in dit artikel over vertelde.

Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Dit is de nieuwe bitcoin! (Tom Lassing)

29/07 7:51

Ik ga voor een belachelijke aanbieding. Ik doe zoiets nooit, dus nu ik wel een keer helemaal los ga, doe ik het ook goed.
Ik ben nu van mening dat de nieuwe bitcoin gevonden is. Een munt die de rol van de meest succesvolle cryptomunt gaat overnamen. Ik denk dat het vanaf nu ook echt een uitslaande brand gaat worden. Geen 100% winst, geen 1000% winst, maar ik ga in 10 jaar voor 250.000% winst...
U leest het goed.
En in vergelijking met Bitcoin hou ik me nog in. Die ging uiteindelijk 305.000.000% omhoog, dus ik ben in vergelijking daarmee nog bescheiden... Overigens, dat is de winst in Bitcoin van eerder deze week... Eind 2017 stond Bitcoin dubbel zo hoog!

Lees hier verder
 
 
 

Verhuurhypotheek (Tom Lassing)

29/07 8:09

Woonfonds is heel slim in een nieuwe markt gestapt. Steeds meer particulieren kopen er woningen bij om te verhuren. Die mensen hebben een ander risicoprofiel dan wie een huis koopt om er zelf in te wonen.
Huurders zijn minder zuinig op de woning, maar aan de andere kant zijn de eigenaren van de te verhuren woningen financieel in betere staat. De risico's voor de bank liggen dus anders.
In feite in het onroerend goed in verhuurde staat minder waard, maar is de financiële draagkracht van de woningeigenaar veel groter.
De te betalen rente ligt iets hoger dan bij reguliere hypotheken. Banken maken er dus wel gebruik van om de rente iets op te trekken. In mijn geval wordt de rente 3,25% daar waar ik als eigenaar/bewoner een rente van 2% zou betalen.
Als nieuwe verhuurder moet je vooraf goed rekenen. 3,25% is nog altijd een heel interessante rente. Ik betaal voor mijn woningen in Detroit momenteel tenminste 6% rente.
Met 3,25% zou ik dus bijzonder gelukkig zijn.
Ga je de crowdfundingmarkt op, dan kom je er niet met rente onder de 5%.
In die zin is het een scherpe aanbieding. Het feit dat je meer moet betalen dan als bewoner/eigenaar voelt aan als niet eerlijk, maar wat doe je er aan?

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Mijn videokanaal status (Tom Lassing)

29/07 8:39

Vorige week kondigde ik aan dat ik meer met video ging doen. Ook liet ik mijn eerste doelen al weten. Ik wil namelijk naar tenminste 1000 abonnees en 4000 uur videotijd door kijkers. Die laatsten hoeven geen abonnee te zijn.
Ik ben nu een week verder.
Begin deze maand had ik 65 abonnees. Nu zijn er al 297 mensen abonnee geworden. Dat gaat dus de goede kant op! In de afgelopen 48 uur had ik 1.008 kijkers! Helaas is nog niet iedereen abonnee op het kanaal geworden.
De kijktijd blijft nog wel iets achter. Die is de afgelopen maand 155 uur. Dat komt mede omdat ik heel korte video's maak. Je bent letterlijk in enkele minuten helemaal op de hoogte.
Op Youtube zie je veel andere video's. Heel veel videomakers verdienen hun geld met reclames, maar die reclames komen alleen bij filmpjes van meer dan acht minuten. Content die ze dus in twee minuten kwijt kunnen, wordt gerekt om maar aan die acht minuten te komen.
Daar begin ik dus niet aan.
Overigens was er bij Youtube op 17 juli een storing. Ze geven zelf al aan dat de gegevens van die dag niet kloppen.
Het was voor mij toen een heel goede dag...
Mijn best bekeken video in juli is de video over de zilver trend.
Een andere video die goed loopt, is de webinar weergave die ik met Mark Leenards maakte. Kijk die hier

Naar mijn kanaal
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd