Beursbox Nieuwsbrief Koerswinsten tot zelfs 10.000%

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Koerswinsten tot zelfs 10.000%
Date: July 31st 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 31 juli 2020
 
 

AEX 549,2 Dow 26.242 USD 1,189 Btc 8.509 Goud 1,970.1

 
 

Wees slim, open een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld in de vorm van fysiek goud of zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is.

Lees daar hier meer over.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Winstgevende Daytrading

Vrijdagmiddag 4 september is er weer een live sessie in Best over de fantastische daytrading software van Aloys Mattijssen.

Op 18 augustus is er een (korter) gratis webinar! Geef je hier op!

We hebben de laatste weken 700+ beleggers bekend gemaakt met deze software. Dit moet je gezien hebben

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

31/07 6:00

 • Dunkin' Donuts gaat in de VS 800 filialen sluiten. Buiten de VS gaan er 350 filialen dicht. Het zijn vooral de lage omzet locaties die het veld moeten ruimen. Met de sluiting is 2% van de omzet gemoeid.
 • In juli heeft de Mooie Beursdag service twee posities met winst verkocht, waarvan er één met met dan 100% winst de deur uit ging.
 • In de VS is nu een 15 jaars hypotheek mogelijk voor onder de 2% rente.
 • In het hulpplan van de Republikeinen staat dat je als werknemer geen enkele Corona claim tegen je werkgever in kan dienen, maar andersom kan het wel! Als je als medewerker meer veiligheid van je werkgever eist, dan kan de werkgever je aanklagen. Wat een heerlijke mensen zijn die Republikeinse senatoren toch. Zo menselijk en zo...
 • Apple gaat haar aandelen splitsen. Je krijgt 4 aandelen per huidig aandeel. Die stap is bijna altijd goed voor de koersvorming. Puur op dit feit dus een koopaanbeveling!
 • De Chinese economie is sterk aan het herstellen. Er is ook veel vertrouwen bij de inkopers. De PMI steeg tot 51.1.
 • De verwachting is dat de beurzen in de VS vandaag omhoog zullen gaan. De grote tech bedrijven kwamen gisteren met goede cijfers. Voor bedrijven als Facebook, Google, Apple en Amazon is de crisis een gouden tijd.
 • Er ligt een plan van de Democraten om de belastingen voor miljonairs in Californië op te trekken naar 54% van hun inkomen. Dat is in lijn met belastingen zoals we die in Europa kennen. Let wel, het geldt alleen voor miljonairs en het betreft een optelling van het totaal aan belastingen. De 'echte' meerbelasting betreft bijvoorbeeld slechts 3,5% over inkomen dat hoger is dan 5 miljoen dollar. Zo heel erg worden de superrijken dus nog altijd niet "meerbelast".
 • Wereldwijd zijn er nu officieel meer dan 17 miljoen Corona besmettingen gemeten. Vrijwel overal zien we (door vakanties?) het aantal besmettingen weer iets oplopen.
 • Zoals al eerder aangegeven ben ik in 'vakantie-stand'. Ik probeer de nieuwsbrief wel iedere dag te schrijven, maar probeer zo min mogelijk te 'werken'. Ben dan ook slecht bereikbaar en kan niet snel op vragen reageren. 
 • Maak vandaag even tijd voor deze site. Het zal de opbouw van uw vermogen goed doen!

Koop nu zilveraandelen
 
 
 

Koerswinsten tot zelfs 10.000% (Jack Hoogland)

31/07 6:23

Zonder de impact van Covid19 zou de wereldwijde vraag naar uranium dit jaar al ongeveer 40% hoger zijn dan de totale productie. Door Covid19 stijgt dat nu zelfs naar 50%.

We zitten dan ook in de beginfase van een gigantische bull markt voor uranium.

Gisteren stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen-abonnees. Deze maand ontdekten we onder meer een klein uraniumaandeel met ongelofelijk potentieel.

Dit bedrijf heeft vier exploratieprojecten in een gebied dat door kenners de Perzische golf voor uranium wordt genoemd.

De slimme exploratiestrategie van dit bedrijf leverde vondsten van uranium met zeer hoge tot zelfs extréém hoge dichtheid op. Had dit jaar zelfs de beste boorresultaten wereldwijd!

Door de slimme strategie en de spectaculaire resultaten heeft dit bedrijf alles in zich om uit te groeien tot een grote uraniumproducent die tegen zéér lage kosten produceert. Ofwel tot een grote, zéér winstgevende uraniumproducent.

De vorige bull markt in uranium (2001-2007) leidde tot koersstijgingen van 2200% tot zelfs 10.000%. De grootste koerswinsten werden toen behaald met kleine aandeeltjes van succesvolle bedrijven.

Dit kleine aandeeltje heeft alles in huis om tijdens deze bull markt de hoogste koerswinst op te leveren!
Bestel snel het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

De Amerikaanse economie in een extreem forse dip (Tom Lassing)

31/07 6:43

Nog niet eerder in de geschiedenis van de VS is de economie van het land zo enorm zwaar geraakt. In het tweede kwartaal verloor de economie 32,9%!
Dat is ongehoord.
En nog altijd amper een reactie op de beurs...
Ook dat is ongehoord!
Zijn beleggers zo ziende blind?
TINA?
There Is No Alternative...
Is hier sprake van geld naar de beurs brengen omdat het elders nergens nog iets an opleveren en zien we daarom de beurs doorgaan alsof er niets aan de hand is?
Ondertussen lopen waarderingen van bedrijven wel op. Iemand moet toch ook de aandelen van slechte bedrijven in portefeuille hebben!

PS: Belgische economie is 12% gekrompen, de Duitse economie 10%.

 
 

Passief inkomen en NIETS hoeven te verkopen! (Tom Lassing)

31/07 7:02

Zou dat niet ideaal zijn? Toch inkomen vergaren, zonder er producten of services voor te hoeven verkopen!
En bereikbaar voor iedereen!
Dat is bijna te mooi om waar te zijn... Bijna...
Maar het is wel waar en het is oerdegelijk.
Je kan letterlijk al met 10 euro beginnen.

Je inkomen?
Per jaar ergens tussen de 7% en 13,5% van wat je hebt ingelegd.
Je kan daarbij zelf bepalen hoeveel risico je wilt nemen. Het kan van 0% risico, maar dan moet je denken aan 7% per jaar, tot beperkt risico en dan kan je toch wel 13,5% netto verdienen.
Met tien euro is dat natuurlijk geen vetpot, maar als je nu eens iedere week 10 euro inlegt? Of misschien zelfs iedere dag?
Stel je voor, iedere dag leg je tien euro opzij... Dat komt neer op 3.650 euro per jaar.
Dat is na 20 jaar 73.000... maar dan hou ik geen rekening met zeg even 10,68% rendement en rendement op rendement.
Hou ik daar wel rekening mee, dan heeft u na 20 jaar 250.000 euro!
Dat is bij hetzelfde rendement ruim 25.000 per jaar
Je kan na 20 jaar met pensioen!
Ik weet, het is geen extreem ruim pensioen, maar 2000 per maand is een heel mooie basis voor niets doen.

Die 10,68% is heel reëel. Ik ga zelf immers uit van 13.5%.

Denk er eens aan als je je kinderen dit laat doen! Of als je dit voor je kinderen doet!
Hun zakgeld per dag een tientje en je legt dat voor ze in. Als je begint met de geboorte, dan heb je ze wat mee te geven als ze volwassen worden!

Lees verder
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Kijk hier
 
 
 

Het hoge woord is er uit (Tom Lassing)

31/07 7:23

Het zat er al aan te komen, Trump heeft via een Twitter bericht geopperd de verkiezingen uit te stellen.
Daar valt wat voor te zeggen, zeker gezien vanuit zijn situatie omdat hij fors achter staat in de peilingen en daarbij van mening is dat kiezen per mail, zoals hij zelf zijn hele leven al gedaan heeft, in zijn ogen te fraudegevoelig is.
Wat Trump zich mogelijk niet realiseert, is dat dan, als die uitgestelde verkiezingen niet voor 20 januari 2021 plaatsvinden, Nancy Pelozi de nieuwe president van de VS wordt.
Ze blijft dat dan tot vier jaar later, of tot er via de uitgestelde verkiezingen een nieuwe president komt, of tot ze haar functie als president weer neerlegt.
Hoe dan ook, Trump is bij uitgestelde verkiezingen op 20 januari geen president meer en hij verliest op dat moment ook de voordelen die een zittende president geniet. Geen gratis reclame meer door officiële persmomenten te kapen voor verkiezingsspeeches... Geen reisjes meer op kosten van de staat.
Blijkbaar is er niemand geweest die hem de procedure rondom eventueel uitstel heeft durven uitleggen. Niet de president gaat er over, maar het Congres is de autoriteit die er over gaat.
Hij geeft bij een eventueel uitstel van de verkiezingen de sleutel van het slot aan de Democraten. Die kunnen dan vier jaar lang doen wat ze willen, want nieuwe verkiezingen uitschrijven is na de aanstelling van Pelosi als president niet verplicht. Het enige dat je bij uitgestelde verkiezingen zeker weet, is dat Nancy Pelosi na vier jaar ook weer moet opkrassen. Er moeten dan weer verkiezingen komen, maar die kunnen dan ook weer door het Congres uitgesteld worden... Als je eenmaal die doos open doet, dan komt er niets moois meer uit.
De Amerikaanse democratie ligt onder vuur en er is maar één persoon verantwoordelijk voor.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd