Beursbox Nieuwsbrief Message

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Message
Date: August 4th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 4 augustus 2020
 
 

AEX -,- Dow -.- USD -,- Btc -.-  Goud -,-

 
 

Een passief inkomen opbouwen

Vergeet MLM of netwerkmarketing. Het is mogelijk een prachtig passief inkomen op te bouwen zonder iets te moeten verkopen!

Kijk hier
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Wat te doen met spaargeld (Tom Lassing)

10/08 7:00

Ik kan het niet genoeg benadrukken, maar uw spaargeld op de bank spaarrekening is de SLECHTSTE plek voor uw spaargeld.
Door de huidige crisis ontstaan vanuit de Corona maatregelen, gaat de inflatie waarschijnlijk oplopen. Dat is dus ongunstig voor uw spaargeld, want inflatie is koopkrachtvermindering. U heeft net zo veel geld maar u kan er veel minder voor kopen.
Daarnaast wordt de wereld er voor banken ook niet veiliger op. Nederlandse en Belgische banken lijken veilig, maar banken zijn nog altijd afhankelijk van elkaar en als in Italië en Spanje banken gaan omvallen, dan is niet gezegd dat dit geen effecten in de Lage Landen gaat hebben.
Je neemt dus in deze twee opzichten een risico met spaargeld op de bankrekening. Daarnaast levert het nu ook geen rente op. Dat is ook niet onbelangrijk.
In feite zou uw geld nu gewoon ook een veilig rendement moeten opleveren. Ik denk tenminste 5% en als het kan iets meer. Belangrijk is wel om het risico in de gaten te houden.
Het ligt er even aan hoe snel u weer bij uw geld wilt kunnen komen.
De meeste liquide vorm is uw geld aanhouden op een goudrekening of zilverrekening. U las al recent dat ABNAMRO er mee opgehouden is, maar die ABNAMRO opzet was al jaren gewoon onzin en in feite een belang in papieren goud.
Goldmoney heeft het beter geregeld en ook Euro Pacific heeft een interessante aanbieding. U moet zelf even kijken naar hoe hun huidige kostenstructuur is om te bezien welke voor uw vermogen de beste aanbieding heeft.
Het grote voordeel van de goudrekening is dat deze via Internet loopt en u dus overal in de wereld bij uw geld kan komen.
Er zijn echter ook andere oplossingen. Zo schrijf ik al regelmatig over de vastgoed initiatieven via Matching Capital.
Hier kan u eigenlijk altijd 5% of meer aan rendement verkrijgen. Het is wel zo dat uw geld een bepaalde periode vast staat. U moet dus wel echt zonder uw geld kunnen. Matching Capital heeft in haar bestaan nog geen enkele keer een project zien mislukken. Mijn oudste dochter financiert haar vakanties met het spaargeld dat ze daar in projecten heeft gestopt. Ik heb mijn Amerikaans onroerend goed projecten ook via Matching Capital lopen.
Buiten dat alles ben ik zelf in privé actief met beleggingen in Neo Finance. Dat zijn consumentenleningen in Litouwen.
Het mooie is, het is volledig te beschermen met een verzekering. Als je dat wilt... Het hoeft niet.
Ik heb in een filmpje al aangetoond dat de verliezen tot op heden dusdanig klein zijn dat ik de verzekering vaak veel te duur vind. Aan de andere kant... 100% zekerheid is in deze tijd ook geen slechte zaak.
Ik heb er een website over gemaakt.

Het zijn zo even wat zaken die u kunt doen met uw spaargeld.
Hoe dan ook... Uw spaarrekening bij de bank is in mijn ogen de slechtste plek voor uw spaargeld!

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Bescherm uw aandelen met opties (Tom Lassing)

10/08 7:19

Hoe lang kan de beurs het positieve beeld nog vasthouden? In de VS staat de werkloosheid op recordhoogte. Zelfs midden in de grote depressie was de werkloosheid zelden zo hoog!
Toch doet de beurs alsof er niets aan de hand is.
Je kan op je vingers natellen dat dit niet klopt.
Dus aandelen verkopen?
Dat kan, maar dan ben je ook je positieve kans in deze gekte kwijt. We weten immers nooit hoe ver de gekte doorzet.
Je wilt echter ook niet vol de bietenbrug op gaan met onverzekerde aandelen...
De oplossing kan het gebruiken van opties zijn.
Heel simpel het kopen van put opties, maar je kan er ook iets ingewikkelder strategieën op loslaten.
Ik heb een gratis optiecursis via E-mail geschreven die u hier kunt aanvragen.
Op die site ook mijn e-boek met alle mij bekende optiestrategieën.
Zeker als u toch wat onzekerheid over de richting van de beurs begint te krijgen is dat E-boek met de strategieën erg interessant en een must have.

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Amerikaanse economie en vastgoed (Tom Lassing)

10/08 7:39

Op dit moment is de markt er in feite nog verbaasd over, maar feit is, de vastgoedmarkt in de VS ligt er nog altijd prima bij.
Dit kan nog wel gaan veranderen, maar als de economie inderdaad binnenkort weet te herstellen, dan kan het nog best zo zijn dat de Amerikaanse vastgoedmarkt er ongeschonden vanaf komt.
Feit is echter ook dat veel mensen hun (slecht)betaalde baan in de service verleningssector kwijt zijn. Feit is ook dat de banken nu veel moeilijker doen bij het verstrekken van hypothecaire leningen.
De vraag naar vooral goedkope huurwoningen zal daarom naar verwachting eerder toe- dan afnemen.
Het voordeel van huren is in de VS dat je mobiel blijft. Zeker bij een onzekere arbeidsmarkt is dat voor veel mensen heel belangrijk. Je weet immers niet waar je eventueel kan komen te werken. In die omstandigheden wil je niet aan een eigen huis gebonden zijn.
Voor verhuurders niet leuk dat huurders vrij mobiel zijn, maar huurinkomen is belangrijk. Natuurlijk wil je liefst huurders die langer blijven, maar bij nieuwe huurders kan je wel naar aanleiding van de marktomstandigheden je huurprijs aanpassen. Dat kan en mag je niet zo maar bij zittende huurders. Ieder nadeel heeft zijn voordeel...
Ik heb ondertussen op dit moment nog altijd iets te weinig huurders. We hebben weer enkele woningen gerenoveerd en die woningen gaan nu de markt op.
De renovatie van het appartementen complex is door Corona flink vertraagd, maar het schiet nu wel op. We verwachten in september de eerste huurder te kunnen verwelkomen.
Kijk op Matching Capital voor nieuwe projecten!

Detroit Vastgoed
 
 
 

Vanaf 10 euro investeren (Tom Lassing)

03/08 8:08

Vorige week sprak ik iemand die nog altijd aan het twijfelen was over Neo Finance...
Wat als...
Laat ik er duidelijk over zijn, Neo Finance is qua structuur bijzonder degelijk neergezet. Jij blijft 100% eigenaar van je geld en je investeringen in leningen. Neo Finance is slechts het administratiekantoor die het regelt.
Neo Finance haalt haar inkomsten voornamelijk bij de leners. Als er dus 13% staat, dan is het voor jou als uitlener ook 13%.
De kosten die ze je in rekening brengen zijn voor extra's die je wilt hebben. Bijvoorbeeld 1% kosten bij aanschaf in de Secundaire Markt, of de premie voor een verzekering op een nieuw af te sluiten lening.
Sluit je zo'n verzekering, dan is dat duur, maar je inleg is 100% zeker verzekerd.
Wat je daarna moet hopen, is dat degene die je geld geleend heeft ook echt blijft betalen. Als deze namelijk binnen het jaar niet langer betaalt, dan krijg je weliswaar je geld en de betaalde verzekeringspremie terug, maar je maakt geen enkel rendement. De ontvangen rente wordt namelijk afgehaald van de betaalde premie.
Pas als zo'n lening langer dan een jaar goed loopt, maak je ook echt rendement.
Je moet dus goed kijken of de verzekering echt nodig is.
Verder is de handel in de leningen helemaal te automatiseren. Heel simpel kan je aangeven in wat voor soort leningen te wilt beleggen en het systeem zoekt dan voor jou de geschikte leningen uit en sluit voor jou de contracten.
Jij hoeft er alleen voor te zorgen dat er geld beschikbaar is voor nieuwe leningen. Ook het geld dat vrijkomt door aflossingen en rente wordt automatisch ingelegd in nieuwe leningen.
Tenzij... je het aan jezelf wilt uitkeren. Dat is allemaal in te stellen.
Ik zit nu zelf op een portefeuille van 16.200 euro en dat blijft groeien. Mijn doel is 250.000 euro over ruim negen jaar.
Mijn netto rendement verwacht ik op 13,5%. Op een bedrag van 250.000 euro is dat genoeg om er van te kunnen leven.

Lees verder
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Zonnepanelen na de salderingsregeling (Tom Lassing)

10/08 8:34

Heeft het nog zin om in Nederland zonnepanelen aan te schaffen, nu de salderingsregeling steeds verder teruggeschroeft gaat worden?
Het antwoord is Ja.
Ja, het blijft zin hebben. Het levert u mogelijk iets minder op, maar de panelen blijven winstgevend en u gaat ze niet alleen terugverdienen, maar uw toekomstige energiekosten zullen lager blijven uitvallen.
Hoe meer u de energie zelf rechtstreeks gebruikt of opslaat, des te winstgevender zal het voor u zijn. U krijgt namelijk een minimale vergoeding voor stroom die u levert, maar u betaalt het volle pond met belastingen voor energie die u moet inkopen. De stroom dus zelf opslaan en in de avond vanuit uw accu gebruiken, gaat in de toekomst interessanter worden. De salderingsregeling zal echter pas in 2031 volledig afgeschaft worden. U hoeft nog niet direct een accu/batterij te kopen.
Naar verwachting gaat u de investering in zonnepanelen in zeven jaar terugverdienen. Alles daarna is winst. Panelen gaan normaal gesproken tot zeker 20, mogelijk 25 jaar mee. Het rendement zal uiteindelijk rond de 4% uitkomen, hetgeen vergelijkbaar is met het koopkrachtverlies na inflatie. U wordt er niet rijk van, maar het kost u niets.
Het grote voordeel van eigen zonnepanelen is in mijn ogen het feit dat u één keer de investering doet en dat u daarna 20 jaar lang lagere maandlasten heeft. Dát is vooral het voordeel.
Ik zag mijn eigen energierekening dalen van 600 euro per maand tot momenteel 280 euro per maand. Daarbij heb ik naast zonnepanelen ook wel enkele andere investeringen gedaan.
Zelf zonnepanelen kopen? Vraag hier een offerte aan en geef aan dat u via Beursbox kwam!
U krijgt dan een extra korting!

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd