Beursbox Nieuwsbrief Niet meer hoeven te werken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Niet meer hoeven te werken
Date: September 3rd 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 3 september 2020
 
 

AEX 561,27 Dow 29.040 USD 1,179 Btc 9.779 Goud 1,934.3

 
 

Laat uw vermogen uw inkomen verdienen

Op zoek naar een gemakkelijke manier om geld te verdienen? Kijk eens serieus naar auto trade mogelijkheid van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer boven de $10.000 kwam. Ik denk dat een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt. (Verhoogde garantie ivm nu al flink gestegen koers!)


Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/09 7:00

 • Mijn video kanaal heeft nu 467 abonnees. Abonnee worden is gratis. Ik zou graag boven de 1000 abonnees willen komen, omdat ik dan wat meer technische snufjes in de video's kan en mag verwerken. Wordt daarom nu ook abonnee van mijn YouTube kanaal!
  Klik hier
 • De banken autoriteit is van mening dat de witwasregels hun doel voorbij schieten. Ik ben zelf een keer voor zes weken 225.000 euro kwijt geweest. Achteraf vanwege twijfel over de herkomst van het geld. Het was legaal via crowdfunding opgehaald en was prima aan te tonen. Maar nee, net doen alsof het geld zoek is en zes weken een onderneming het geld afnemen voor een &^&%$% 225.000 euro... Dat terwijl banken zelf miljarden witwassen.
  Ja, ik ben ook van mening dat niet alleen de regels, maar ook de uitvoering haar doel ver voorbij schiet.
 • De Brexit onderhandelingen zitten nog altijd rotsvast. Er komt nog één ronde en is die net zo onsuccesvol, dan is een No Deal Brexit onvermijdelijk. Dat zal Nederland hard raken, maar de Britten nog veel meer.
 • Unilever gaat 'eindelijk' haar schoonmaakmiddelen vergroenen. Welkom in deze eeuw Unilever...
 • India heeft 118 Chinese apps verboden om nog in India actief te zijn. Het land kan een oorlog met China niet echt winnen, maar kan wel op deze manier laten blijken dat het niet blij is met de landjepik van de Chinezen.
 • Nog altijd meer dan 43.000 nieuwe Corona gevallen per dag in de VS. Dat terwijl de president doet alsof het allemaal al over is. In de VS ondertussen al 184.600 mensen overleden (mede) door Corona.
 • De voorsprong van Biden neemt in de Polls af. Ik ben daar heel blij mee. Het houdt de kiezers scherp. Je moet als Amerikaan gaan stemmen op drie november, want niets is zeker. Dát moet iedereen in de VS heel erg duidelijk worden.
 • Volgens Rolls Royce is er weer vraag naar een auto van 311.000 dollar. Ze komen daarom met een nieuw model uit
 • De rol van goud en zilver. Lees het hier

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Iedere dag tien euro (Tom Lassing)

03/09 7:22

Op dit moment komt er iedere dag gemiddeld tien euro op mijn account bij als netto ontvangen rente.
Die 10 euro gaat terug nieuwe leningen in en hiermee creëer ik dus het beroemde rente op rente effect.
Mijn rendement gaat ook weer rendement opleveren en dat is het achtste wereldwonder.
Het zorgt er voor dat ik iedere vijf jaar mijn investering in leningen weet te verdubbelen.
Door extra geld te storten, ben ik dat vliegwiel groter en groter aan het maken.
Dat gaat door, tot het punt dat ik er van kan gaan leven.
Ik werk er naar dat dit over ruim negen jaar het geval zal zijn.
Daartoe moet de portefeuille uiteindelijk 250.000 euro groot zijn en gemiddeld netto 13,5% opleveren. Een situatie die naar mijn inschatting haalbaar is zolang ik mijn rendement maar blijf herinvesteren en regelmatig ook geld bij blijf storten.

Interesse in een geldmachine die vrijwel helemaal automatisch aan het werk voor u is?

Kijk hier
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Xpeng Inc. (Tom Lassing)

03/09 7:41

De Chinese Tesla heet misschien wel Xpeng Inc.
Het bedrijf is ondertussen al 15,5 miljard dollar waard en heeft sinds een week ook een beursnotering op de NYSE beurs.
Volgens de Fair Value methode op Yahoo is het aandeel enorm overgewaardeerd. Dat is geen verrassing, want met een K/W van bijna 1300 is Tesla zodanig overgewaardeerd dat we daar niet eens woorden voor hebben om het te beschijven.
Xpeng maakt nog geen winst. Ook dat is geen verrassing.
Ze maken leuk uitziende wagens. Op dit moment hebben ze twee modellen. Er is de G3, een smart SUV noemen ze dat... en er is de P7, de smart Sedan. Deze P7 is in mijn ogen een mooi uitziende auto.
Dat hebben ze goed afgekeken van Tesla, die de eerste was die elektrische auto's echt sexy maakte.
De modellen zijn vervolgens allemaal in drie smaken te verkrijgen.
Volgens de site komt de zuinigste P7 tot 706 kilometer ver. Dat zal ongetwijfeld heuvel af en wind mee zijn. De reguliere range is 586 kilometer en in de praktijk moet denken aan 293 kilometer met een batterij die tot 80% geladen werd.
Opladen van nul tot tot 80% kost 3,6 uur. Dat is dus minder scherp als de aanbieding die Tesla doet.
Pas in juli 2020 werd de P7 voor het eerst uitgeleverd.
Is dit aandeel op basis van fundamentele redenen interessant voor beleggers?
- Ik kan daar geen uitsluitsel over geven. Het is in feite een jong bedrijf dat nog maar net de eerste modellen aan het uitleveren is.
Wat voor belegger ben je?
Ik ga zelf voor aandelen van winstgevende bedrijven en daarom is voor mij dit aandeel niet interessant.
Immers maken ze geen winst en dat gaan ze de komende jaren ook niet doen.
Wil je echter een aandeel in een sector die heter dan hot is, dan is dit aandeel mogelijk technisch gezien wel interessant.
Het aandeel is nog maar net een week op de beurs in de VS te verhandelen. Op de eerste dag (afgelopen donderdag) was er een 41% stijging. De tweede beursdag zag een 7% stijging.
Hoe gek gaan we het zien in deze sector?
Nu Tesla schreeuwend duur is zoeken speculanten het in alternatieven. Xpeng en NIO zijn dan logische andere plekken om geld in te smijten.
Dit feest houdt echter een keer op en de Chinese start ups zijn veel kwetsbaarder dan Tesla, dat al veel verder in haar ontwikkeling is.

Beursbox.nl
 
 
 

Ik hoef niet meer te werken (Tom Lassing)

03/09 7:58

Dat is wat ik van een lezer toegestuurd kreeg. Hij doet het zo goed op de beurs dat hij zijn baan gaat opzeggen en van beleggen gaat leven.
Ik weet dat er heel veel mensen zijn die deze droom ook hebben en deze lezer maakt het zo maar even waar...

Toch is dit in mijn ogen niet het moment.

In een beurs die in feite al jaren aan het stijgen is, kan iedereen geld verdienen. Het wordt wat anders als de beurs een keer 30% of meer omlaag gaat.
Dan is structurele winst geen zekerheid meer.
Ik kan dan uit ervaring vertellen dat de beleggerswereld er dan heel anders uit ziet.
Ik zou die zekere baan dus niet te snel gedag zeggen. Heb je OOK al genoeg ervaring om in een dalende beurs geld te verdienen? Heb je genoeg kapitaal om 30% te verliezen EN er van te kunnen leven EN door te kunnen gaan met beleggen? Ook als de beurscorrectie een jaar gaat duren en winst geen zekerheid meer is?
Wat als aandelen weer uit de gratis zijn en de beurs niet meer wil bewegen? Wat als de zekere winnaars Tesla, Google, Apple ineens 65% van hun waarde verliezen en jarenlang niets meer doen? Ga je het dan ook nog redden met je beurshandel?

Ook ik ben ooit op het punt gekomen dat ik stopte met mijn baan. Maar ik ben nooit alleen maar van de beurshandel gaan leven. Altijd had ik er bedrijven naast en had ik meerdere stromen van inkomen.
Kijk hier bijvoorbeeld naar mijn E-boek daarover.
Wil je een serieuze kans maken, OOK als de beurs niet stijgt, Kijk dan hier.

Ik wil dus niet zeggen dat je het niet moet doen, ik wil je wel wijzen op de risico's als je het doet. In een beurs als deze kans zelfs een blind paard de weg naar winst nog vinden. Dat je nu dus winst maakt, dat is geen grote prestatie. Dát wil ik vooral zeggen.

Beursbox.nl
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

N26 rekening (Tom Lassing)

03/09 8:10

Helaas maakte ik het deze week weer mee. Een nieuwe Neo Finance accounthouder met een en/of bankrekening die begint op de naam van één van de partners, maar de andere partner wil nu een Neo Finance rekening openen.
Helaas kan Neo Finance er dan niets mee. Ze mogen dan het account niet openen. Dat zijn helaas ook daar de witwasregels die hun doel voorbij schieten.
De oplossing?
Ga werken met een gratis N26 rekening die je op dezelfde naam zet als het Neo Finance account.
Je maakt dan altijd via de N26 rekening naar Neo Finance over.
Die N26 rekening is mij al een keer heel goed uitgekomen, want niet alleen goedkoper, maar ook veel praktischer.
Ik heb deze gecombineerd met een Transferwise  rekening en kan nu ook buiten de EU heel goedkoop geld overmaken.
Open hier je N26 rekening
Het mooie is, het is gratis.

Ik raad wel aan deze rekening ook snel te activeren door er wat geld naar over te maken en dan vervolgens naar Neo Finance over te maken. Je weet dan ook hoe het werkt.

N26 rekening openen
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd