Beursbox Nieuwsbrief Forse daling Tesla

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Forse daling Tesla
Date: September 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 9 september 2020
 
 

AEX 540,79 Dow 27.592 USD 1,177 Btc 8.757 Goud 1,932.4

 
 

Geen financiële vaardigheden?

Zet dan hier gewoon de Auto Trade robot aan en laat die het werk voor je doen! Ik heb duidelijke filmpjes gemaakt hoe je die Auto Trade instelt. Iedereen kan dit en het werkt al vanaf 10 euro!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/09 7:00

  • Tesla gaat "binnenkort" 66% omlaag in waarde. Zie de video die ik daarover gemaakt heb. Dit was een week geleden de video die ik maakte... Verderop in deze nieuwsbrief het vervolg.
  • Mijn video waarschuwing over Corona en Facebook heeft tot een waarschuwing bij die video op Facebook geleid. De video heeft dus op Facebook een waarschuwing meegekregen. Potentieel fake nieuws... Helaas geen duiding wat dan 'zo erg' was. Misschien wel het feit dat ik facebook zelf met een drugsverslaving vergelijk. Kijk hier zelf hoe erg het is.
  • Let op, degenen die donderdagavond het vragenuurtje rondom Neo Finance willen volgen, de tijd is 20:30 uur oftewel 08:30 PM.
  • Vooral de hotel sector heeft door de Corona maatregelen enorme klappen gekregen. De hotels hoefden niet dicht, maar er waren maandenlang bijna geen gasten. Er gaan veel ontslagen vallen. De vraag is wanneer de sector weer aantrekt en wat er dan nog van de sector over is.
  • Oeps AstraZeneca heeft het onderzoek naar het al door de Nederlandse regering gekocht Corona Vaccin stopgezet omdat een patiënt ernstige bijwerkingen vertoonde. Dat geeft vertrouwen! Een "onafhankelijke commissie" moet nu vaststellen of het vaccin wel veilig is... Voor een vaccin dat al verkocht is, is dat een schandelijke zaak. Men had al veel verder moeten zijn voor de Nederlandse regering er voor koos hier voor te gaan. Angst te laat te zijn maakte dat ze gingen gokken en wat mij betreft nu al verloren hebben.
  • De Nederlandse industriële productie is in juli flink gedaald. Er was 5,8% krimp op jaarbasis.
  • Apple heeft nu een tegenclaim ingediend tegen Epic Games. Het gaat er om of Epic een zelfgekozen betaalsysteem in het spel mmag inbrengen. Apple wil dat niet, want dat gaat ten koste van haar Apple Pay dat ze spelproductenten opdringt. Die betalen via Apple Pay 30% aan Apple. Geen wonder dat ze daar vanaf willen en een goedkopere oplossing zoeken voor in play betalingen. Ook Google heeft het spel nu uit de app store gehaald. Bij Google moet het bedrijf ook 30% afdragen.
  •  Morgenavond hebben we een online vragenuurtje over Neo Finance. U kan u hier opgeven.

Koop nu zilver
 
 
 

Oneindige spiraal (Jack Hoogland)

09/09 7:21

Ondanks dat de ECB volop geld aan het printen is, werd deze week bekend dat we in de Eurozone nu met deflatie te kampen hebben. Zie onderstaande tweet.

Dat leidde al snel tot onderstaande tweet van Robin Brooks, chef econoom van het Institute of International Finance, waarin hij de ECB waarschuwt om op te letten. Want als de ECB niets doet, bevestigt dat de markt in haar geloof dat de eurozone in een spiraal van deflatie zit, waardoor de euro nog verder stijgt.

Een stijgende euro, in combinatie met deflatie tijdens een recessie is inderdaad een giftige cocktail. Dus moet de euro omlaag.

Gisteren kwam het bericht dat de beleidsmakers van de ECB inderdaad bezorgd zijn over de stijgende euro.

Zoals het citaat in de tweet al aangeeft, waarschuwt de ECB dat het méér moet gaan stimuleren om de stijging van de euro een halt toe te roepen. In gewone mensentaal: de ECB gaat nóg meer geld printen.

Stijgt de euro, dan schiet de ECB in de stress. Stijgt de dollar, dan nagelt Trump zijn centrale bank net zo lang aan de schandpaal tot ook de Fed nóg meer gaat printen.

Zie daar de oneindige spiraal van geld printen, waarin de wereld verzeild is geraakt. Zie daar waarom...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Een hypotheek verkrijgen (Tom Lassing)

09/09 7:39

Geld is nu bijna gratis... maar het verkrijgen is bijna onmogelijk.
Mijn dochter moet nu, twee jaar na het overlijden van haar man/partner, alsnog de bestaande hypotheek oversluiten. Het gaat om een bedrag van niets. (<100.000 euro)
Het kost haar 4% van de som om deze hypotheek af te sluiten. De rente er op is minder dan 2%.
De hoeveelheid gegevens die je moet inleveren om deze lening te verkrijgen is astronomisch. De bank moet zo veel weten, dat je je afvraagt hoeveel miljard ze nodig heeft.
Ze gaat die hypotheek wel krijgen, daar ben ik niet bang voor. Het is echter bijna aandoenlijk om te zien hoe belangrijk het nu voor de bank is om alles en een beetje van haar klanten te weten.
Ook voor een lening die kleiner is dan menige persoonlijke lening.
Het huis is drie keer de waarde van de hypotheek EN NOG is het niet voldoende om alleen dat gegeven al voldoende te vinden.
Haar toekomstige maandlasten van de hypotheek ... onder de 150 euro. Het mag niet een aflossingsvrije hypotheek zijn, want ze is officieel starter...
Maar ook voor dat gigantische bedrag moet ze drie jaar bedrijfsresultaten tonen EN een indicatie van toekomstige omzet afgeven.
Wie nemen we hiermee nu in de maling?
Die is niet doorschieten in regelgeving, dit is in een ander universum doorschieten!

 
 

Forse daling aandeel Tesla (Tom Lassing)

09/09 8:01

Ook gisteren is het aandeel Tesla fors gedaald. De paniek is bij beleggers toegeslagen. Weet u nog, slechts een week geleden mijn filmpje over een 66% daling van Tesla die er aan zat te komen? Gisteren alleen daalde het aandeel al 21% in waarde. De top lag op een koers boven de $500. Gisteren sloten we rond de 330.

Dat is nog geen 66%. Zo ver is het in mijn ogen nog niet. Het meest waarschijnlijke scenario is nu namelijk een herstel tot net onder de top.
Dat klinkt raar nu de meute is gaan rennen, maar er waren nog veel beleggers die in hadden willen stappen en die een nieuwe kans zoeken. Deze correctie kan in hun ogen de nieuwe kans zijn.
We zien dat heel vaak bij gehypte aandelen.
Dan komt er een herstel tot vlak onder de hoogste koers ooit.

Waarom?
Dan nemen de mensen hun winst die nu met dun in de broek naar de dalende koers zitten te kijken...
Daarna is het over en uit en gaat Tesla er misschien wel meer dan tien jaar over doen tot de koers weer zo hoog komt.

Dit is geen voorspelling, maar het is een scenario zoals zich dat al zo vaak afspeelde.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Goud in beeld bij pensioenfonds(en) (Bart Peters)

09/09 8:20

16 miljard dollar is het fonds waard van het pensioenfonds van de Ohio Politie en Brandweer fonds.
Om hun bezittingen goed te beschermen, kent het fonds een actief beheer. Ze hebben daarom 5% van hun waarde in goud gestopt.
800 miljoen dollar in goud stoppen... Dat is nogal een som.
Zeker als je weet dat de goudmarkt helemaal zo enorm niet is.
Ze hebben nu de keuze uit cash waarop ze boeterente moeten betalen, staatsobligaties waarop ze minder dan 1% krijgen, of goud dat niet extra bijgedrukt kan worden en geen inflatie kent.
Dit zal niet het laatste pensioenfonds zijn dat voor goud gaat kiezen nu de centrale bank geld blijft bijdrukken.
Beursmagazine heeft in augustus dit jaar voorspeld dat dit zou gebeuren en uitgelegd waarom.
Wat we in diezelfde editie ook hebben gedaan, is het voorstellen van een goudaandeel met ongekend potentieel.
De goudaandelen gaan het de komende jaren erg goed doen en het door BeursMagazine voorgestelde aandeel nog veel beter!
Kijk hier verder
Neem nu een abo op Beursmagazine en krijg 75% korting (Actie nog maar even geldig)

 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd