Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met astronomisch koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met astronomisch koerspotentieel
Date: September 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 11 september 2020
 
 

AEX 550,5 Dow 27.720 USD 1,183 Btc 8.869 Goud 1,943.0

 
 

Wees slim, open een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Het is veiliger in de vorm van fysiek goud of zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/09 7:00

 • Gisteren ben ik boven de 600 abonnees op het video kanaal gekomen! Dank u wel als u daar ook al abonne op bent. Mijn eerste doel is 1000 abonnees. Klik hier om ook gratis abonnee te worden.
 • Leg me eens uit... Als we de natuur niet kunnen patenteren, hoe kan je dan stellen dat Corona 'natuurlijk' is als er al sinds 2003 een patent op rust? Vraag je ook eens af, wie worden hier schathemeltje rijk van dit patent? Maar vraag je ook af, kan de wereld de eigenaren van dit patent niet aanklagen voor schade?
 • BP gaat in windmolens op de Noordzee. Ze gaan daarvoor samenwerken met het Noorse Equinor.
 • De rente blijft wat de ECB betreft gelijk in de EU. Er is in zekere zin sprake van deflatie op dit moment (we reizen minder, dus energie is goedkoper en dat noemen ze dan deflatie...) Ook de euro is de laatste tijd sterk tegenover de dollar. Daar zou een lagere rente tegen kunnen helpen, maar veel ruimte omlaag is er niet op de huidige rentestand.
 • India en China hebben in Moskou gesproken over hun grensconflict. De politici zeggen het mooi, maar het feit is dat ze beide land willen waar nu soldaten van het andere land op staan. Zolang dat niet veranderd zullen de spanningen blijven en kan je blijven praten, maar sterven er op de grond soldaten.
 • In de technologie race tussen China en de VS is de onwil in de VS om geld uit te geven aan technologie een groot nadeel. Ik merk het in Detroit. De meerderheid van de huurders wil er nog met cheques en money orders werken. Lang niet iedereen heeft een volwaardige bankrekening. Ik weet, het is de onderkant van de samenleving, maar hier in Europa heeft iedereen (recht op) een volwaardige bankrekening. Als je geld hebt, dan kan je alle faciliteiten gebruiken. In de VS niet. Daar krijg je een stempel opgedrukt als je zonder geld bent komen te zitten en moet je je status terugverdienen. Dat lukt veel mensen niet, omdat ze nooit meer genoeg geld hebben om hun krediet status weer op te bouwen. In China is er veel meer wil onder de bevolking om technologie te omarmen.
 • Bij Rio Tinto gaan er dan toch koppen rollen na de bewuste vernietiging van heilige grotten door het bedrijf. De CEO en de manager van het onderdeel dat de vernietiging uitvoerde vertrekken. Ook de PR man vertrekt. Een aantal andere managers zal hun bonus gekort zien worden.
 • Gisteren een eerste online vragenuurtje over Neo Finance gedaan. Er is een opname van gemaakt en deze is online gezet. Schrijf in op de nieuwsbrief van https://www.p2pfinance.nl en de link wordt je toegestuurd.
 • Mijn collega en al 20 jaar goede vriend Maarten Verheyen zegt altijd dat hij het vanaf nu rustig aan gaat doen. Meestal het teken dat hij pas écht los gaat. Ook nu... Kijk hier

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Drie aandelen met astronomisch koerspotentieel (Jack Hoogland)

11/09 7:17

Een goud/nikkelaandeel van een bedrijf dat maar liefst 192 potentiële goudprojecten in bezit heeft. Waarvan er twee zijn ontwikkeld tot goud producerende mijnen.

Die twee mijnen leveren dit bedrijf nu al prachtige winst én forse winstgroei op. Dit jaar 40% hogere productie!

Van de overige 190 potentiële projecten zijn nu de eerste vijf aangeduid om te worden ontwikkeld tot producerende goudmijnen. Dit gaat jarenlang ongelofelijke productie- en winststijgingen opleveren.

Dit aandeel koop je voor slechts 8 keer de jaarwinst. Heeft onmetelijk hoog koerspotentieel!

Daarnaast een belachelijk goedkoop aandeel van een bedrijf dat innovatieve oplossingen voor isolatie van huizen biedt.

Produceert daarnaast beschermende kleding en (medische) mondkapjes voor diverse bedrijfstakken. Reageerde razendsnel op Covid en ziet omzet en winst nu ongekend snel stijgen.

Terwijl analisten voor komend jaar ruim 40% winstgroei verwachten, koop je dit aandeel voor slechts 5 keer de jaarwinst.

Koers moet binnen een jaar met 260% stijgen om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen beschouwen!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

GTI... Het vervolg (Ingezonden stuk) (Tom Lassing)

11/09 7:38

Beste Tom,

Je schreef ooit over GTI. Ik had die info toen gedeeld op FB. Vervolgens werd mijn account zo maar opgeheven want je mag nooit kritiek hebben werd mij later verteld. (ik had overigens alleen maar een FB post geplaatst zonder iets van kritiek). Vervolgens hemel en aarde bewogen om mijn account terug te krijgen. Mijn tussenpersoon heeft toen zijn best gedaan en uiteindelijk heb ik het terug gekregen. Ik vertrouwde het niet maar ik zat er nu eenmaal in dus ik zette iedere week mijn punten over. 21.000 punten en dan zou je een basisinkomen krijgen van iedere maand 700 euro. Ik zat op ruim 2.100 punten. In januari opeens kreeg je minder punten dus duurt het langer voordat je bij de 21.000 bent. Gewoon ordinair de regels veranderen tijdens de wedstrijd.

Zondag zou ik mijn punten weer overzetten en stond er opeens: 0.

Contact opgenomen met mijn intermediair. Die vertelde dat ik nu "Fortuna’s" moest bijkopen en anders ben je alles kwijt. Er zijn nu veel mensen die er (veel) geld in gestoken hebben en nu moeten bijkopen. Anders zijn ze ook alles kwijt! Van meet af aan had ik spijt dat ik er in was gestonken. Maar er werd gezegd dat dit een soort Robin Hoods waren die gebruik maakten van dezelfde trucs als de elite. Kantoor in Dubai enz. Erg is dat sommigen echt hun spaargeld er in hebben en andere mensen hebben meegetrokken in deze “fantastische investering". Ik zie op hun FB pagina dat GTI prachtige verhalen blijft rondstrooien over al hun initiatieven: global cars enz.

Maar echt erg dat de top van al die ‘’bewuste’’ mensen zich heeft verrijkt ten koste van de sukkels onderin de piramide. En nu maar weer bijstorten om de inzet niet kwijt te raken. Voor mij een dure les. Had meteen naar mijn intuïtie moeten luisteren, maar blij dat ik geen anderen mee gesleept heb ik deze ‘’ethische, milieuvriendelijke’’ investeerders.

- Ik kreeg bovenstaande mail en vroeg of ik het mocht delen... Ik kreeg deze reactie:

Lees verder
 
 
 

VEB klaagt DeGiro aan (Tom Lassing)

11/09 7:52

In een eerder artikel vroeg ik me af of het wel zo eerlijk was om DeGiro aan te klagen voor fouten die zijn gemaakt, maar die niet tot problemen hebben geleidt.
De VEB heeft nu meer duidelijkheid gegeven waarom dat ze die stap  naar de rechter neemt.
Het blijkt namelijk dat de VEB er specifiek naar gevraagd had en dat DeGiro daarover indertijd gelogen heeft. Althans dat is wat ik begrijp uit wat de VEB nu naar buiten heeft gebracht.
Dat maakt wel het nodige verschil. Immers fouten maken overkomt iedereen. Gelukkig leidt niet iedere fout tot grote problemen. Je kan dan herstellen wat je fout deed en zorgen dat de fout niet meer voorkomt.
Fouten maken en er dan bewust over gaan liegen EN de fout niet herstellen is een heel andere zaak.
Als dat het geval is, dan maakt het niet uit dat er geen ongelukken zijn gebeurd. Je hebt bewust het risico genomen dat het 'kon' gebeuren. Het is geen fout meer, het is beleid. Dan moet je daar ook de consequenties voor dragen.
In dat geval ben ik het 100% eens met de VEB dat je ze aanklaagt.
Goedkoop was voor veel beleggers bijna duurkoop geworden.

 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

11 september (Tom Lassing)

11/09 8:25

Het is alweer 19 jaar geleden...
De wereld veranderde. De aanslagen hadden een enorme impact en nog altijd heeft de meerderheid van de mensheid geen idee wat hier gespeeld heeft.
Was het een moslimextremist die vanuit een grot in Afghanistan de meest uitgebreide en succesvolle aanslagen ooit pleegde en de Amerikaanse overheid en het enorme militaire apparaat volledig in hun hempje zette?
Als u bereid bent dat te geloven, dan bent u een brave, maar oliedomme burger.
Sorry dat ik het zeg.

Maar wat was het wel?

Ik ben van mening dat het een Israëlische coupe was.
Een enorm plan, verzonnen vanuit pure hebzucht en opgepakt omdat het extreem belangrijke strategische doelen voor Israël bijeen bracht.
In het kort:
Een invloedrijke vastgoedhandelaar zag een kans om miljarden te verdienen.
Met die kans ging hij naar de Mossad… of andersom... dat boeit op zich niet zo.
Door de bij de bouw al aangebrachte nuclaire bom onder het WTC te activeren, maar het er uit te laten zien als een moslimaanslag, kon de VS weer op één lijn met Israël gebracht worden. In de VS was net Bush aan de macht gekomen. In zijn team enkele havikken die al jaren een nieuwe wereldorde wilden vestigen. Een idee geopperd door de vader van Bush jr.
Daarbij kon dan deze nieuwe oorlog tegen moslims er voor zorgen dat er een nieuwe vijand voor de VS kwam, want door de ineenstorting van het communisme was er voor de VS weinig reden meer om zo'n groot leger aan te houden. Het militaire industriële complex klaagde steen en been over de lage omzetten en dus ook te weinig geld voor nieuwe ontwikkelingen op wapengebied. Wilde de VS wereldleider blijven, dan moest er ontwikkeld gaan worden, maar dat kan alleen met een aannemelijke vijand verkocht worden aan het Amerikaanse publiek. Een vijand die ze zouden haten zoals de Japanners na Pearl Harbour.
Israël kreeg in de VS dan weer een trouwe bondgenoot tegen de moslims. De VS kreeg de door de wapenlobby zo gewenste nieuwe vijand zodat ze weer kon produceren, de politici hun droom van een nieuwe wereldorde onder hun leiding en de vastgoedondernemer een paar miljard winst. Het was een deal zo mooi... Het kwam allemaal bij elkaar.

Een klein team zeer hoog geplaatste personen bij de Mossad en in de Amerikaanse regering bracht het plan tot uitvoering. De luchtmacht van de VS werd door de vice president van de VS op oefening gestuurd. Iedereen die niet op de hoogte was, was van de positie weg door de enorme militaire oefening. Bush Jr. was geen onderdeel van het complot en daarom werd hij naar Florida gestuurd, de vastgoedmagnaat en zijn familie kwamen toevallig die dag niet in de buurt van het WTC.

De bewijzen liggen er. Je moet ze alleen willen zien. De meeste mensen voelen wel aan dat het niet goed zat, maar je er niet druk over maken is veiliger. Voelt lekkerder aan.

Oh ja... Een paar naïeve moslims werden gevonden om de 'aanslagen' te plegen. Ze hebben nooit doorgehad dat hun opdrachtgevers Mossad agenten waren. Ze kregen vlieglessen op kleine vliegtuigen en mochten net doen alsof ze de op afstand bestuurde vliegtuigen in de hand hadden.

In grote lijnen was dit het scenario...

Beursbox
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd