Beursbox Nieuwsbrief Technische Analyse in de praktijk

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Technische Analyse in de praktijk
Date: September 14th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 14 september 2020
 
 

AEX 552,01 Dow 27.934 USD 1,184 Btc 8.936 Goud 1,945.0

 
 

Daytrading als inkomen

Daytraing is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van inkomen gaan inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 9 oktober 2020 heel duidelijk uitleggen! Hij geeft een presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs.
U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/09 7:00

  • Apple wil haar Appele Card binnenkort ook buiten de VS gaan aanbieden. Ik weet niet of we daar nu echt blij mee moeten zijn. Je gaat een zeer dominante partij nóg dominanter maken als je daar klant van wordt.
  • Hoe de olie-industrie het achterland in Canada in haar greep heeft was gisteren op de VPRO te zien. Schokkend is toch wel de meest milde vorm om te omschrijven hoe dat er daar aan toe gaat. Er is daar in een bepaalde plaats 30% meer kanker en geen onderzoek er naar omdat de overheid geen onafhankelijke onderzoeken toestaat. Altijd moet de olie-industrie een stem bij de onderzoeken hebben. Hier zie je goed hoe staten worden overgenomen door bedrijven als je de bedrijven de ruimte geeft.
  • Het Britse pond is flink in waarde gedaald nu ook handelaren beseffen dat de no deal Brexit realiteit kan worden.
  •  Oracle lijkt de data van TikTok overgenomen te hebben. TikTok blijft eigenaar van het systeem, maar de Amerikaanse gebruikersdata komt in handen van Oracle. De Amerikaanse regering moet haar goedkeuring nog verlenen.
  • Nvidia koopt Arm van Softbank. Het gaat om een deal met een waarde van 40 miljard. Met deze verkoop kan Softbank de verliezen in WeWork en Uber goedmaken.
  • Na twee enorme overstromingen heeft Bangladesh nu te maken met een opleving van Corona gevallen. De mensen daar zijn al verzwakt door honger en vervuiling na de overstromingen. Nu komt dan ook nog eens Corona huishouden.
  • De bosbranden in de VS zijn zo enorm dat 10% van de gehele bevolking van de staat Oregon nu hun huizen heeft moeten verlaten. De omvang van de branden is ongekend groot. Het wordt nu steeds moeilijker om vol te houden dat het klimaat niet aan het veranderen is.
  • In elf Amerikaanse staten neemt het aantal Corona gevallen nog altijd flink toe. Alleen al Wisconsin, waar nog geen zes miljoen mensen wonen, heeft al veel meer besmettingen als bijvoorbeeld Nederland, waar 17,5 miljoen mensen wonen. Ook hier in Nederland neemt het aantal positief geteste personen flink toe. Het aantal aan Corona overleden personen blijft de laatste weken extreem laag. Het is een totaal ander beeld dan in maart en april van dit jaar.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

14/09 7:22

Donderdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid over de drie absolute superaandelen we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd.

Drie aandelen met astronomisch koerspotentieel. Waaronder het goud/nikkelaandeel van een bedrijf dat maar liefst 192 potentiële goudprojecten in bezit heeft.

Waarvan er twee zijn ontwikkeld tot goud producerende mijnen, die nu al prachtige winst én forse winstgroei opleveren. Dit jaar 40% hogere productie!

Van de overige 190 potentiële projecten zijn nu de eerste vijf aangeduid om te worden ontwikkeld tot producerende goudmijnen. Dit gaat jarenlang ongelofelijke productie- en winststijgingen opleveren.

Dit aandeel koop je voor slechts 8 keer de jaarwinst. Heeft onmetelijk hoog koerspotentieel!

U kunt het rapport vandaag nog als los nummer bestellen. Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Technische Analyse in de praktijk (Tom Lassing)

14/09 7:43

Ik heb zaterdag even een opname gemaakt van een eerste analyse op een aandeel dat ik eens wilde bekijken.
Je kijkt in deze video met me mee in de zoektocht naar het feit of dit aandeel eventueel interessant voor een belegging is.
Uiteindelijk was ik aangenaam verrast over de potentie van dit aandeel, zeker als je van mening bent dat Joe Biden wel eens president van de VS kan gaan worden.
Kijk maar eens met me mee.

Beursbox.nl
 
 
 

Omgevingsbeleid overheid (Tom Lassing)

14/09 8:08

De Nederlandse landelijke overheid heeft in 2001 het omgevingsbeleid gedelegeerd aan provincie en gemeente.
Dat was een goede stap richting meer invloed van bewoners op hun eigen leefomgeving.
Helaas werkt het niet zo goed.
We zien nu een mooi voorbeeld in Eindhoven.
De landelijke overheid heeft aangegeven dat er bepaalde doelen zijn voor het opwekken van duurzame stroom. Daar hebben ook lagere overheden zich ook naar te richten en iedereen moet zijn steentje bijdragen... maar...
Wat je nu ziet, is dat een aantal gemeenten vindt dat het allemaal prima is, maar niet bij hun.
Zo wil Eindhoven officieel wel meewerken, maar is het vrijwel onmogelijk om vergunningen te krijgen voor zonneparken en windmolens. De lokale politiek timmert alles dicht en doen dan net alsof het de schuld van de ondernemers is die ... in de woorden van Eindhoven... snel een centje willen verdienen.
Kortom, Eindhoven kiest voor "niet in mijn achtertuin".
Ze willen dat men eerst de daken maar vol legt. Echter is nu al duidelijk dat je de gestelde doelen daarmee lang niet raakt. Ondernemers die zonneparken willen ontwikkelen wordt zo veel van gevraagd, dat het voor hen op deze wijze onmogelijk een winstgevende exercitie kan worden. Eigenlijk zou de stad Eindhoven zelf maar eens onder haar eigen regels moeten gaan werken en moeten proberen een park winstgevend aan te leggen. Dat zou eigenlijk afgedwongen moeten kunnen worden. Helaas werkt dat zo niet.
De landelijke overheid ziet dit soort zaken al een tijde met lede ogen aan. Ze gaat nu ingrijpen en de regie terug nemen. Dat is voor de democratie geen goede zaak, maar helaas is het wel noodzakelijk om bepaalde gestelde doelen te kunnen halen.
Soms moet je dan zaken simpelweg opleggen, anders blijft men wijzen naar oplossingen elders.

Eindhoven stad komt overigens erg vaak negatief in het nieuws... Het is een stad met structureel een extreem asociaal bestuur en wie er burgemeester van de stad is, maakt niet uit. Het is gewoon de instelling van de politiek in die stad die alles weg heeft van een bully. De stad wil graag buurgemeenten overnemen omdat ze dan met een nog grotere bek kan opereren. Zo kan Eindhoven haar rotzooi lekker over de schutting gooien bij de over te nemen buurgemeenten. De animo om bij Eindhoven aan te sluiten is niet erg groot. Hoe zou dat toch komen?

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Amerikaanse overheidstekort op nieuw record (Tom Lassing)

14/09 8:40

Als er één ding was dat Trump zou doen, dan was het wel de Amerikaanse overheidsuitgaven beperken. Helaas voor de Amerikanen is hem dat niet gelukt Het tekort is nu opgelopen tot 3 biljoen dollar...
Daarmee is het vorige record verpletterd EN is de lijn die al heel lang zichtbaar is helemaal terug in beeld. Die lijn is een verdubbeling van het tekort iedere 10 tot 12 jaar... In 2009 was het tekort 1,4 biljoen...
Wie er ook in het Witte Huis zit, ze maken er allemaal een puinhoop van.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd