Beursbox Nieuwsbrief Zo hard kan het straks gaan

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zo hard kan het straks gaan
Date: September 16th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 16 september 2020
 
 

AEX 555,95 Dow 28.050 USD 1,184 Btc 9.303 Goud 1,958.9

 
 

Geen financiële vaardigheden?

Zet dan hier gewoon de Auto Trade robot aan en laat die het werk voor je doen! Ik heb duidelijke video's gemaakt hoe je die Auto Trade instelt. Iedereen kan dit en het werkt al vanaf 10 euro!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/09 7:00

 • Amerikaanse bomen verdrogen, vallen om en exploderen... Dat is letterlijk de uitleg die Trump gaf over hoe de bosbranden in de VS ontstaan zijn. Je blijft je verbazen over die man. In de VS is nu naar schatting al twee miljoen hectare natuur door brend verloren gegaan. In een bijeenkomst met lokale autoriteiten gaf Trump aan dat het binnenkort minder warm wordt. Hij reageerde daarmee op een oproep van lokale autoriteiten om meer actie richting klimaatverandering te nemen. Zijn kennis over het klimmaat gaat zo ver dat hij begrijpt dat het binnenkort herfst wordt. Een zin later gaf hij aan dat wetenschap er niets van begrijpt. Het mag duidelijk zijn dat de aanwezigen niet erg gelukkig waren met deze stompzinnige reactie van de president.
 • Gilead Sciences (GILD) gaat Immunomediscs overnemen voor een bedrag van 21 miljard dollar.
 • Philips gaat in haar jaarverslag aangeven hoeveel belasting er wordt betaald.
 • De WTO heeft de Amerikaanse invoerheffingen op Chinese goederen illegaal verklaard. De VS heeft nu 60 dagen om te reageren. Het vervelende is nu dat Trump dit heeft ingevoerd, maar dat Biden straks bij winst met de gevolgen zit als de VS deze zaak gaat verliezen.
 • Google komt met een pakket om video vergaderen mogelijk te maken. Het heet "Meet" en onder de de productlijnnaam Series One bestaat het uit een hardware pakket voor puur de zakelijke markt.
 • Zorgverzekeraar VGZ heeft een ton boete gehad omdat het niet duidelijk genoeg was op welke wijze het zorg heeft ingekocht. Er is nog een beroep op de boete mogelijk.
 • Een groot Canadees pensioenfonds gaat haar belangen in staatsobligaties heroverwegen omdat ze er geen rente op ontvangen. Dit is voor overheden geen goed nieuws, want wie moeten de staatsobligaties dan kopen?
 • IMCD heeft 400 miljoen euro op weten te halen. De nieuwe aandelen zijn geplaatst tegen een koers van 91 euro per stuk.
 • Snowflake gaat voor 120 dollar per aandeel naar de NYSE beurs. De beursgang levert 3,4 miljard dollar op. De CEO van het bedrijf is de Nederlander Frank Slootman.

Koop nu zilver
 
 
 

Zo hard kan het straks gaan! (Jack Hoogland)

16/09 7:18

Vorige week vertelde ik u dat ik versteld stond van twee uitspraken die Fed-baas Powell kort na elkaar deed.

Eerst aangeven dat je inflatie boven 2% wilt laten stijgen en vervolgens doodleuk aan de markt beloven dat je de rente nog jarenlang op 0% houdt.

Dat is hét recept voor fors stijgende inflatie.

Ik was blijkbaar niet de enige die hier versteld van stond. Zie onderstaande tweet.

Legendarisch belegger Stan Druckenmiller vertelde woensdag in een CNBC-interview dat ook hij verbaasd was over het nieuwe Fed-beleid.

Voor het eerst sinds zéér lange tijd maakt hij zich daarom grote zorgen over stijgende inflatie.

Druckenmiller gaf aan dat we binnen een paar jaar gemakkelijk tegen 10% inflatie aan kunnen kijken.

Rampzalig voor...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Prinsjesdag 2020 (Tom Lassing)

16/09 7:39

Onzekerheid troef, wat gaat Corona nog brengen en hoe pijn gaan de al doorstane maatregelen ons nog doen?
De waarschuwing is gegeven dat er slechte tijden aankomen, maar ik vrees dat weinigen die waarschuwing serieus willen nemen.
Ik las net een verslag van de PGGM... Hun eerste punt dat ze noemen is het feit dat de zorgpremies volgend jaar gemiddeld 60 euro duurder worden. Als je DAT begrepen hebt van Prinsjesdag, dan heb je in mijn ogen weinig begrepen...

Enkele andere punten die nav Prinsjesdag duidelijk zijn geworden:

 • Volgens het kebinet gaat de koopkracht stijgen. Dat is raar. Als je immers aan de ene kant stelt dat er slechte tijden aankomen en aan de andere kant stel je dat de koopkracht toeneemt, dan geef je op zijn minst verwarrende signalen af.
 • De hypotheekrenteaftrek wordt met 3% verlaagd (was al bekend)
 • De inkomstenbelasting gaat iets dalen. Het percentage over de eerste schijf (tot een inkomen van 68.507) daalt tot 37.1. (was 37,35%)
 • De zelfstandigenaftrek gaat versnelt omlaag.
 • Het heffingsvrije vermogen gaat omhoog van 30.846 naar 50.000 euro. Over dat vermogen hoef je dan geen belasting te betalen. Als je een partner hebt, kan je dat bedrag verdubbelen. Boven dat belastingvrije bedrag gaat de belasting op je vermogen overigens omhoog. Box 3 gaat voortaan 31% belasting in geheven worden. (was 30%)
 • Geen overdrachtsbelasting als je voor het eerst een huis koopt.
 • De kinderbijslag voor het derde kind en verder gaat omhoog. In totaal is daar 150 miljoen euro voor beschikbaar.
 • Zorgverleners gaan in 2021 een eenmalige bonus van 500 euro krijgen.

Dit alles als de economie niet nog weer een klap te verwerken krijgt. Blijkbaar zien de Corona als een grote bedreiging dan Brexit, waar eigenlijk niet of amper over gespreken werd. (of heb ik dat gemist?)

 
 

Kan je op basis van je geld een hypotheek krijgen? (Tom Lassing)

16/09 7:54

Ik weet het antwoord niet, dus hulp is hier welkom.
Stel even, ik heb 200.000 euro en die ik ingezet in een opzet zoals Matching Capital. Er wordt zes procent rente op verkregen en de lening aan Matching Capital is gegarandeerd door het vastgoed onderpand waarop recht van eerste hypotheek rust.
Kan ik dan een hypothecaire lening verkrijgen op dit vermogen dat op haar beurt weer in onroerend goed belegt is?
Natuurlijk kan je stellen dat een hypotheek rechtstreeks aan een vastgoed object verbonden moet zijn, maar in feite is hier ook sprake van onderliggend vastgoed, alsmede het door banken zo graag geziene recht op eerste hypotheek.
Zou hier wat mogelijk zijn, dan zou dat interessante nieuwe mogelijkheden bieden...
Immers, ik leen 200.000 euro uit tegen 6% en op basis van die lening die ik met eigen geld financier haal ik een extra 150.000 euro op die ik tegen 3% leen bij de bank. (extra procent voor de bank omdat dit nu eenmaal een speciale opzet is)
Die 150.000 euro leen ik vervolgens nog weer uit tegen 6%.
Het enige nadeel is dat er bij een hypothecaire lening notariskosten aan vastzitten... De leningen bij Matching Capital zijn vaak maar voor drie tot vijf jaar. Die eenmalige notariskosten en afsluitkosten moeten zich dan in een heel korte periode terug gaan verdienen.

Ik weet dat het bovenstaande waarschijnlijk niet kan, maar soms is het ook wel eens leuk om creatieve denkoefeningen te doen.
Zo ben ik uiteindelijk ook zo ver gekomen dat ik in plaats van steeds één woning kopen, verbouwen en verkopen nu een portefeuille van 27 woningen heb die ik verhuur, waarbij ik slechts af en toe koop om snel daarna weer te verkopen.
Zonder af en toe zo'n denkoefening waarbij je 'gekke' dingen bedankt komt er nooit verandering. Soms kan zo'n belachelijk idee ineens toch uitgevoerd worden.

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Het blijft me verbazen dat dit niet algemeen bekend is (Tom Lassing)

16/09 8:10

Die kernexplosie in New York...

In de jaren zestig was men technologisch zo ver dat ze piepkleine kernbommen konden maken zodat midden in steden middels die onder extreem hoge gebouwen aangebrachte bommen de gebouwen ooit weer konden slopen. Onder een flink aantal toonaangevende Amerikaanse wolkenkrabbers werden daarom bij de bouw deze mini kernwapens aangebracht. Overigens werd deze techniek ook in Rusland ver ontwikkeld.

In de jaren zestig en zeventig was dat min of meer verplicht bij een bepaalde hoogte. Het leek een goede manier om die extreem hoge gebouwen midden in de stad ook ooit weer betaalbaar te kunnen slopen.
Het waren speciale kernbommen die niet alleen een omhoog gerichte explosie gaven, maar de bommen zouden ook het gebouw waarop ze stonden grotendeels laten verdampen. Er was wel een klein nadeel. Na de explosie was er drie maanden lang straling meetbaar. Men kon nu dus wel extreem hoog en extreem dicht bij elkaar bouwen, want bij de sloop (kernexplosie) zou er ook slechts 15% aan afval overblijven. Na drie maanden was de straling weg en kon je veilig het restant verwijderen.

Eind jaren tachtig kwam er een einde aan die praktijk... Kernenergie en kernbommen werden minder populair. Men begon in te zien dat de inzet van de kernbommen publicitair niet zo handig was. De straling duurde weliswaar maar drie maanden, maar toch...
Echter, die bommen onder de al gebouwde gebouwen waren wel zo gemaakt dat ze niet even weggehaald konden worden.
De realiteit is dus, dat er nog altijd heel wat liggen! De sloop van de extreem hoge wolkenkrabbers is nog niet begonnen.

WTC was een probleem. De kantoren waren verouderd en via een gewone sloop was het een onbetaalbare exercitie geworden. De gebouwen stonden te koop en dat bood een kans... De rest weet u of heeft u al bij me kunnen lezen.

Waarom heet de plek van de 'aanslagen' Ground zero? Waarom gaan al die reddingswerkers dood aan kanker?

Ze hebben het niet eens verborgen! Je kan nu onder het nieuwe WTC gebouw in de kelder een wand zien die gesmolten is. Overduidelijk het werk van een kernbom. Het is geen geheim, maar bijna niemand WIL het weten.

Die kennis is blijkbaar te confronterend.
Als je de waarheid wilt verbergen, dan moet je haar akelig zichtbaar maken. Zo zichtbaar dat bijna niemand het wil geloven.

Beursbox.nl
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd