Beursbox Nieuwsbrief 15% korting op leningen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 15% korting op leningen
Date: September 25th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 25 september 2020
 
 

AEX 541,11 Dow 26.836 USD 1,166 Btc 9.323 Goud 1,868.7

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Het is veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/09 7:00

  • Gisteren ben ik op de 717 abonnees op het video kanaal gekomen! Dank u wel als u daar ook al abonnee op bent. Mijn eerste doel is 1000 abonnees. Klik hier om ook gratis abonnee te worden.
  • Gisteren weer een herstel voor de Amerikaanse beurzen. Beleggers schrikken af en toe, maar vergeten hun schrik weer heel snel. Het is weer eens een knipperbol beurs geworden.
  • De goudaandelen wonnen gisteren 3% aan waarde. Daarmee is grofweg de helft van het verlies van een dag eerder weer goedgemaakt.
  • China heeft meer dan 300 concentratiekampen gebouwd om de Oeigoeren er onder te krijgen. Deze bevolkingsgroep verzet zich tegen de Chinese overheersing. China heeft daarop Nazi praktijken opgepakt om het probleem te lijf te gaan.
  • De reissector gaat heel ver om wintersporters toch te verleiden te boeken. Het zal een vakantie als geen andere worden, want op veel plakken zijn de after ski's verboden. Dat wordt dus in de avond op de hotelkamer zitten.
  • De ACM heeft volgens de rechter terecht hoge boetes opgelegd vanwege misleiding op beurzen. Je werd er gevraagd om iets te tekenen om in aanmerking voor hoge kortingen te komen en daarna deed het bedrijf net alsof je de keuken daadwerkelijk gekocht had.
  • Het dividend op Exxon Mobil aandelen is nu meer dan 10%. Dat is puur omdat de koers van het aandeel zo gedaald is. In de laatste 12 maanden verloor het aandeel al 50% aan waarde. De vraag is uiteraard of het bedrijf in staat blijft het dividend op dit niveau te handhaven. Overigens was de hoogste koers ooit meer dan $100. Nu staat het aandeel op $34.
  • Mijn collega en al 20 jaar goede vriend Maarten Verheyen zegt altijd dat hij het vanaf nu rustig aan gaat doen. Meestal het teken dat hij pas écht los gaat. Ook nu... Kijk hier

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Ze doen er nog een schepje bovenop! (Jack Hoogland)

25/09 7:20

Eerder deze maand maakte de Federal Reserve een ‘major shift’ in haar officiële beleid bekend. Ik vertelde u er in dit artikel over.

Sinds 1980 was dat beleid om de rente te verhogen zodra indicatoren aangaven dat inflatie in de nabije toekomst boven 2% zou stijgen.

Nu gaat ze éérst vaststellen dat inflatie al een tijdje hoger dan 2% is, zich dán afvragen of die inflatie blijvend is, en pas dán beginnen nadenken over een eventuele renteverhoging.

Vorige week deed Fed-baas Powell daar zelfs nog een schepje bovenop. Zie onderstaande tweet.

Allereerst kondigde Powell aan dat de rente in ieder geval tot en met 2023 op 0% blijft. Dat betekent nog minimaal drie jaar lang negatieve rente. Waardoor het vrijwel vast staat dat de goudprijs nog minimaal drie jaar verder zal stijgen.

Powell kondigde tegelijk aan dat de rente pas wordt verhoogd als inflatie hoger dan 2% is én als er sprake is van ‘maximum employment’.

Ten eerste duurt het nog héél lang voordat daar sprake van zal zijn. Maar ten tweede...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

15% van energieverbruik is door huishoudens (Tom Lassing)

25/09 7:38

Wat u ook aan energie besparingen doet, het huidige energieverbruik komt slechts voor nog geen 15% vanuit de huishoudens. Het grootste deel is vanuit zware industrie. De dienstensector verbruikt vrijwel net zo veel als de huishoudens. De energie sector zelf verbruikt zelfs meer dan alle huishoudens samen.
De zakelijke markt/industrie krijgt enorme kortingen op de energieprijzen en hebben dus geen enkele noodzaak om zuiniger te worden. Sterker nog, het is voor hen nog lang niet rendabel om over te stappen, want door de enorme kortingen zouden ze altijd duurder uit zijn. Dat terwijl de energielast voor de huishoudens dus al wel zo hoog zijn dat voor ons duurzame energie wel goedkoper is. In feite zouden de huishoudens qua verbruik en duurzame opwekking al bijna 100% duurzaam kunnen zijn.
Als we eens in die gedachte doorgaan... Als we de energie...

Lees verder
 
 
 

Corruptie alom (Tom Lassing)

25/09 8:05

De voetballer Suarez is niet langer welkom bij FC Barcelona. Hij wilde daarom graag naar Italië, waar ook enorme bedragen betaalt worden voor talentvolle voetballers. Juventus had wel interesse, maar deze club heeft al twee buitenlanders in dienst.
Gelukkig bleken de voorouders van de vrouw van Suarez Italiaans geweest te zijn. Als hij zou aantonen de taal meester te zijn, dan zou hij via die weg een Italiaans paspoort kunnen krijgen. Een gang van zaken die al discutabel is, maar het werd nog erger.
Hij bleek de taal totaal niet machtig te zijn, maar haalde voor de taaltekst de perfecte score en deed dat in enkele minuten, daar waar de toets normaal 2,5 uur duurt.
Hij is niet alleen een supervoetballer, maar hij is ook een taalvirtuoos...
Of niet?
Het werd "niet". Hij had de antwoorden vooraf al gekregen en had ze alvast voorbereid, zodat hij na enkele minuten al de toets kon afronden. Hoe naïef kan je zijn?
Schaamteloos werd gefraudeerd. Een zaak die nu bij justitie ligt.
Dit is typisch Italië, maar helaas zien we het nu overal in Europa. Fraide en corruptie alom en het wordt steeds schaamtelozer.
De overstap naar Juve zit er nu niet meer in voor Suarez. Voor de rest zal het wel weer met een sisser aflopen... Dure voetballers en bankiers die zijn als teflon. Er blijft weinig aan plakken.

beursbox.nl
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

15% korting op leningen (Tom Lassing)

25/09 8:24

Er viel me iets op in de Secundaire Markt van Neo Finance.
Ineens stond het er ramvol met leningen die al 'terminated' waren, en al die leningen hadden niet alleen 15% korting, maar wat ze ook met elkaar gemeen hadden is dat ze allemaal ook een mede investeerder in de vorm van Neo Finance zelf hadden.
Het lijkt er op dat Neo Finance zelf haar leningen nu tegen deze lage korting in de Secundaire Markt zet.
Ik weet niet goed wat ik daar van moet denken.
Aan de ene kant is het een vrije markt, dus het kan. Aan de andere kant vind ik de geboden korting belachelijk laag. Dit gaat om leningen die ze mogelijk zelf teruggekocht hebben met 30 tot 50% korting, of ze deden zelf mee bij het uitzetten van de lening en pakken nu daarop (bij verkoop in de Secundaire Markt) een klein verliesje.
In feite het verlies dat ze gemiddeld ook zouden lopen als de zaken voor de rechter gekomen zijn en afgewikkeld.
Willen ze eerder geld? Willen ze hun operationele risico op de lopende leningen verminderen?
Hoe dan ook ik vind het pertinent geen goed aanbod en ik raad ten stelligste af om deze leningen met deze lage korting in de Secundaire Markt te kopen.

Meer over Neo Finance
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd