Beursbox Nieuwsbrief Lokatie, lokatie, lokatie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Lokatie, lokatie, lokatie
Date: September 28th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 28 september 2020
 
 

AEX 540,91 Dow 27.209 USD 1,162 Btc 9.538 Goud 1,854.4

 
 

Daytrading als inkomen

Daytrading is een leuke hobby, maar je kan het ook als vorm van (tweede) inkomen inzetten. Laat Aloys je dat vrijdagmiddag 9 oktober 2020 heel duidelijk uitleggen! Hij geeft dan een live presentatie bij Beursbox in Best.

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft je de signalen te kopen, houden of verkopen. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

28/09 7:00

  • TikTok had eigenlijk in de VS verboden moeten worden en niet meer gedownload kunnen worden, maar een rechter heeft er een stokje voor gestoken. Je moet als regering wel een legitieme reden voor een verbod kunnen aangeven en dat was in de ogen van de rechter niet het geval.
  • De grootste chipbouwer van de wereld is in de VS op de zwarte lijst geplaatst. De aandelen zijn in het Verre Oosten omlaag gegaan. Amerikaanse bedrijven mogen het bedrijf nu niet meer leveren. Vraag is welke Amerikaanse bedrijven nu geraakt gaan worden als die chips ook niet meer in hun producten mogen zitten.
  • Morgenavond (Amerikaanse tijd) zal het eerste presidentiële kandidatendebat tussen Trump en Biden gehouden worden. Ik verwacht dat het vooral voor de Trump aanhangers een schok gaat zijn. In de rechtse pers is Biden neergezet als een zwaar dementerende oudere. Ook Trump is dat naar verluidt gaan geloven en medewerkers van hem zijn bang dat hij Biden nu vreselijk aan het onderschatten is.
  • Een Canadees pensioenfonds heeft aangegeven in 2025 minstens een derde van het geld in Derde Wereldlanden te beleggen. Klikt leuk, maar ik zou liever zien dat ze winstgevend beleggen... waar dan ook. Het is immers pensioengeld van mensen die daar hard voor werken.
  • Volgens de NYT betaalde Trump in 2016 slechts 750 dollar aan inkomstenbelasting. Simpelweg omdat hij vrijwel geen inkomen had vanwege de structurele verliezen van zijn bedrijven. Dat kan incompetentie zijn, maar ook beleid. Jeff Bezos doet immers hetzelfde. Al sinds de jaren negentig gaat het gerucht rond dat heel de Trump organisatie opgezet is om Russisch zwart geld te witten. Het is niet voor niets dat hij zijn belastingpapieren niet openbaar wil hebben.
  • Elektrische automaker Xpeng heeft een reuzen drone gepresenteerd. Er kan één persoon mee rondgevlogen worden. Het ziet er fantastisch uit.
  • Heb je al een gratis abonnement op het Beursbox video kanaal? Ondertussen al 732 gratis abonnees op het kanaal! (Op naar de 1.000!)

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Dit is gigantisch! (Jack Hoogland)

28/09 7:21

Sinds de kredietcrisis van 2008 is er nauwelijks nog geïnvesteerd in nieuwe nikkelmijnen. Terwijl dat door de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden wél hard nodig was!

Het gevolg is dat er de komende jaren een gigantisch tekort aan nikkel ontstaat. Waardoor de prijs van deze grondstof enorm hard zal stijgen.

Dat fabrikanten van elektrische auto's zéér bezorgd zijn over de (toekomstige) beschikbaarheid van nikkel, bewijst onderstaande uitspraak van Elon Musk.

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen abonnees. En deze maand ontdekten we een aandeel van een bedrijf dat 100% eigenaar is van een uniek, zeer groot nikkelproject.

Bewezen nikkelreserves behoren na exploratie van slechts 20% van het grondgebied al bijna tot de top tien wereldwijd. Heeft alles in zich om uit te groeien tot één van de drie grootste nikkelmijnen ter wereld. Juist in een tijd dat er gigantische tekorten ontstaan.

Soortgelijke projecten leverden in het verleden winsten van 650% tot zelfs 5.800% op. Gezien de enorme impact van elektrisch rijden op de vraag naar nikkel, is de kans levensgroot dat de winst voor dit project eerder richting 5.800% dan richting 650% gaat.

Tot 5800% koerspotentieel. Dit is gigantisch!
Bestel hier het splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

Kijk hier
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Lokatie, lokatie, lokatie (Tom Lassing)

28/09 7:33

Vastgoedbeleggen is makkelijk. Je hoeft maar op één ding te letten...
- Ja, en als je dat gelooft, heb ik nog wel een paar leugens voor je.
Natuurlijk is lokatie enorm belangrijk, maar het is niet zaligmakend. Wat dacht je van timing, wat dacht je van maatschappelijke ontwikkelingen? Een slechte lokatie kan door jouw vastgoed ontwikkeling op die slechte plek ook een goede lokatie worden!
Ik zou er wel degelijk rekening mee houden. Het is namelijk ook belangrijk.
Ik ben zelf belegger in Detroit.
Heel bewust in de wat mindere wijken. Dat is dus zo op het oog NIET de beste lokatie.
Als investeerder in Nederland kan je dan niet snel een paar fantastisch mooi ogende huizen tonen. Dat is het nadeel. Mijn ego wordt niet gestreeld met foto's van prachtige woningen die ik bezit. Ik bezit immers geen prachtige woningen. Ik bezit betaalbare woningen voor de lokale (arme) bevolking.
Het voordeel van de woningen die ik heb, is dat ik nu 27 huizen heb waarvan er al heel lang zeven leeg staan omdat ik door Corona geen bouwvakkers kon vinden. Toch draai ik break even. Van de wel verhuurde huizen is er één die me helaas het laatste halfjaar geen huur gaat opleveren omdat de overheid me een loer gedraaid heeft. Dus acht huizen zonder huur... en dan nog break even kunnen draaien!
Dat is behoedzaam in vastgoed beleggen.
Ik ben er niet blij mee dat het me overkomen is, maar ik ben wel blij dat ik zo voorzichtig was. De bouwvakkers zijn nu aan het werk en zes van die zeven huizen zouden over zes werken gerenoveerd moeten zijn.
Er is nu al een wachtlijst van geïnteresseerden die de huizen willen huren. We krijgen al maandenlang gemiddeld tien aanvragen op iedere woning die vrij komt. Daarvan blijven er na schifting twee per woning over.
We kunnen dus de beste huurders uitkiezen.
Als alles nu gaat zoals we het plannen, dan ben ik eind dit jaar voor wat betreft de huizen eindelijk serieus winstgevend.

Kijk hier
 
 
 

Neo Finance is grootste deelnemer (Tom Lassing)

28/09 7:40

De leningen in het systeem van Neo Finance zijn voor beleggers heel interessant.
Zo interessant, dat Neo Finance al in aanvang deelnemer is in nieuwe leningen, maar het bedrijf vergroot haar leningenpositie ook nog door het inkoopaanbod van slechte leningen.
Die slechte leningen nemen ze over tegen kortingen van 30% tot 50%. Daarop moeten ze af en toe afschrijven, maar historisch gezien is het zo dat meer dan 70% van het uitgeleende geld via de incasso procedure weer teruggekregen wordt. Het neemt alleen even de nodige tijd.
Per saldo maakt Neo Finance dus ook nog winst op die slechte leningen.
Al met al een leuk extra bedrijfsmodel, waarin ze ondertussen al meer dan 2,5 miljoen euro hebben zitten.
Op alleen al deze basis is een leuk bedrijfsmodel te maken en je vraagt je af waarom ze nog externe geldschieters de kans geven om mee te doen...
En dan kom ik tot het feit waarom ik recent een beleidsstuk gestuurd heb. Ik denk namelijk dat Neo Finance die externe beleggers nodig blijft hebben, al was het maar om groeistuipen op te kunnen vangen.
De vraag is nu of ze dat zelf ook nog zo zien, of dat ze denken dat ze met huin beursnotering genoeg extern geld kunnen ophalen om straks de externe geldschieters ook te kunnen lozen.
Zo ver is het nog zeker niet, maar ik ben wel heel benieuwd hoe ze gaan reageren op mijn beleidsstuk.

Lees meer over Neo Finance
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

VastgoedBeleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via crowdfunding. Dit platform is op kleine schaal heel goed bezig. Vorige week hadden ze in 3,5 uur tijd een project gefinancierd!

Kijk hier
 
 
 

Wie manipuleert de Goud markt en waarom? (Lodewijk Hof)

28/09 8:10

Ik verzamel Goud en Zilver. Dat doe ik omdat het de geschiedenis en toekomst van goud is. Het is de hoeksteen van iedere succesvolle investeringsportefeuille. Ook iets waar we, helaas, weinig over horen. Maar wat nog minder mensen weten is dat de Goud markt gemanipuleerd is. Maar waarom en door wie? Sinds wanneer is het toegestaan om de markt te manipuleren?  Zoiets is illegaal. Immers is een vrije markt het beste voor iedereen.

Laten we beginnen met een veel belangrijkere vraag. Als markten gemanipuleerd worden treedt de overheid op. Dat is althans wat ze moeten doen. Maar waarom doen ze dit dan niet in de Goud en Zilver markten? Wat maakt dat deze markten gemanipuleerd mogen worden?

Hier zit een pijnlijk iets. Sinds 1934 mag de Amerikaanse overheid de Goud en Zilver markten manipuleren. De banken die ze daarvoor inhuren zijn gevrijwaard van vervolging. Ze werken als een overheid divisie. Denk hier eens over na. Hoe belangrij is Goud en Zilver dat de overheid de prijs wilt mogen manipuleren?

Nou is het nog erger. De Amerikaanse overheid mag, van zichzelf, alle markten manipuleren. In de VS en daarbuiten. Dit allemaal in het diepste geheim. Dit is geen prettig iets. Een NSA, CIA of welke spion dan ook, manipuleert de markten van de geschiedenis en toekomst van geld. Overal ter wereld. De mogelijkheid om economieën te destabiliseren.

Dus wat betekend dit met Goud rond de 2.000? Iemand gaat niet blij worden van al die records. Iemand wilt het omlaag hebben. Als je tegen de staat in gaat moet je goed weten wat je doet. Ik zeg het uit ervaring.

Voor mij is Goud een valuta en een verzekering. Goud heeft de wereldwijde geschiedenis om geld te zijn. Bij inflatie en hyperinflatie doet Goud het ook erg goed. Een verzekering kan je geld op verliezen. Ik heb een zorgverzekering. Ik baal dat ik dit jaar winst op mijn zorgverzekering heb gemaakt. Medische kosten gehad. Daarvoor ben ik verzekerd. Maar ik maak liever verlies. Ik ga voor gezondheid boven winst op mijn zorgverzekering.

Nou is er een probleem met de Goud markt. Er is een fysieke markt en de futures markt. De futures markt is bedoeld om een paar maanden voorafgaand aan te kopen. Maar mogen in geld afgehandeld worden. Die contracten kunnen makkelijk uitgegeven worden. Ze kunnen ook zeggen dat ze je Goud schuldig zijn. Dat houden ze voor je bij. Ik kreeg er eentje aangeboden met gratis beheer. Ik heb maar gemeld dat ik fysieke levering wil. Geen geld. Ze hebben gemeld dat ik het contract niet mag kopen. Fine by me. Ik geloof in vrijheid. Ultieme vrijheid.  Het probleem is simpel. De futures markt is groter dan de fysieke hoeveelheid. Niet een beetje, erg veel groter. De ETF’s zitten hier zo ook in. Daarom zit ik daar niet in. Maar wilt u geld steken in een gemanipuleerde markt? Geld steken in een investering die onderdeel is van de manipulatie?

Maar de manipulaties hebben ook voordelen. De prijs moet omlaag. Dat betekend dat er nu meer van gekocht moet worden. De geschiedenis en de toekomst van echt geld. Het heeft niet eeuwen gewerkt. Het heeft voor meer dan duizenden jaren als geld gefunctioneerd. Het zal daarom niet snel gaan veranderen. Dat betekend dat er prachtige kansen zijn. Kansen die uw fiannciele toekomst kunnen waarborgen. Maar daarvoor moet u geïnformeerd zijn. Ongeïnformeerde beslissingen zijn defacto zeer slecht. 

Engelstalige Gold Profit Course een mooi startpunt. Niet gericht om u een bepaalde kant op te sturen. Gericht om u te informeren.  Met coupont Tom krijgt u ook nog eens 30% korting.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd