Beursbox Nieuwsbrief Rente (en inflatie)

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Rente (en inflatie)
Date: September 29th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 29 september 2020
 
 

AEX 551,67 Dow 27.558 USD 1,167 Btc 9.344 Goud 1,880.2



 
 

Daytrading voor iedereen

Aloys Mattijssen ontwikkelde een trading robot die u tot heel ver helpt, maar... Heel bewust moet u zelf de uiteindelijke instap beslissing nemen. Dat houdt het systeem uniek en voor de grote bankcomputers onvolgbaar! Daarom is dit zo winstgevend!
9 oktober in de middag een live seminar in Best!

Meldt hier aan
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

29/09 6:25

  • In Nederland is er bij veertig bedrijven onderzoeken gestart naar misbruik van de Corona subsidie. Er werden 65.000 subsidies verstrekt, dus gelukkig een klein percentage mogelijke fraudeurs, maar iedere fraudeur is er één te veel.
  • Tata Steel in IJmuiden wordt via slimmigheden leeg getrokken door het moederbedrijf. Tata betaalt veel te veel voor grondstoffen en de winst daarop wordt in India geïncasseerd. Het zou in totaal al om 20 miljard euro gaan.
  • Uber mag weer in London gaan rijden. Een rechter was van mening dat het bedrijf goed genoeg had aangetoond dat vroegere problemen nu niet meer zouden gaan voorkomen. In het verleden konden illegale chauffeurs ingezet worden door een probleem met de software.
  • Ben je bang voor Corona infectie, neem dan Vitamine D. Dat is het advies van de bekende Dr. A Fauci. Het is er in de vorm van pillen, maar een kwartier in de zon doet ook wonderen. Het eten van vette vis zoals makreel, tonijn of zalm is ook goed. Het zit ook in champignons. Volgens een onderzoek in de VS heeft 50% an de kinderen en 35% van de volwassenen er een tekort aan Vitamine D. Overigens zijn niet alle wetenschappers het eens met Fauci.., maar noem eens een onderwerp waar wel alle wetenschappers het over eens zijn...
  • Per jaar heeft Trump 70.000 dollar belastingaftrek vanwege persoonlijke "haarproducten". Het is één van de belachelijke posten waarmee hij zijn inkomstenbelastingen jaar in jaar uit naar nul probeert te krijgen. De man klaagt altijd over 'de overheid', maar ondertussen komt hij er jaar in jaar uit wel mee weg.
  • Officieel zijn er nu wereldwijd 1 miljoen mensen met Corona bezweken. Ik schrijf hier bewust niet AAN Corona, want de meeste van de mensen die overleden zijn hadden ook andere ernstige problemen.
  • Aankomende nacht zal het eerste debat tussen Joe Biden en Donald Trump plaatsvinden. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen. Zal de host in staat blijken de leugens beperkt te houden?

Koop zilveraandelen
 
 
 

Exit Florida (Tom Lassing)

29/09 6:51

Ik heb afgelopen week mijn laatste (gezamenlijke) huis in Florida verkocht. Het was ooit de bedoeling in en uit in een paar maanden. Het werden vijf lange jaren.
Werkelijk alles zat tegen. Toch gaan we ook hier met alle investewerders een kleine winst boeken. De eindafrekening gaat de komende weken opgemaakt worden.
In de VS is een deal pas rond als je het geld hebt. Hier zijn we eerder in de procedure pijnlijk achter gekomen toen de beoogde lopers op het allerlaatst afhaakten. We moesten op zoek naar nieuwe kopers en dat is gelukt... Het werden uiteindelijk toch weer de mensen die eerder afhaakten, maar nu tegen een iets hogere prijs alsnog wilden kopen. Ze hadden toch spijt gekregen van hun beslissing om eerder weg te lopen. Het huis voelde toch wel aan als "hun" huis.
Met vrij lage verwachtingen hebben we opnieuw de onderhandelingen met deze mensen opgestart, maar tot onze opluchting staat het geld nu wel op onze rekening.
We gaan nu de boekhouding afronden, deze bij de accountant inleveren en met de fiscus in de VS afrekenen. We gaan namelijk het bedrijf dat we er speciaal voor opgericht hebben ook afwikkelen. Het is vooralsnog mijn laatste project in Florida geweest. De markt daar biedt me niet meer de kansen zoals ik die in 2014/2015 zag.

Beursbox
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Verslaving aan legaal verkregen medicijnen (Tom Lassing)

29/09 7:00

In de VS is een fors deel van de rijke (blanke) bevolking verslaafd. Niet aan cocaïne of heroïne, maar aan medicijnen die erg makkelijk en volkomen legaal door de eigen arts zijn voorgeschreven.
De arts die over de verkoop van die medicijnen een verkoopvergoeding krijgt.
Wil je dus als arts (nog) meer verdienen, dan maak je je patiënten verslaafd aan die legale drugs.
Dat is helaas vaak de prijktijk.
Heel erg makkelijk wordt de oplossing voor problemen gezocht in de hoek die de arts financieel gezien het meeste zal opleveren. Ram er maar medicijnen in.
De zwarte bevolking is verhoudingsgewijs veel meer verslaafd aan drugs zoals cocaïne en heroïne. Die verslaving wordt zwaar vervolgd. Dat is dus een van staatswege heel bewust een racistisch beleid.
In feite houdt het overheidsbeleid ze er flink onder, want hun verslaving is crimineel en leidt tot gevangenisstraffen. De verslaving van vooral de blanke rijkere vrouwen (want die zijn massaal aan medicijnen verslaafd) is niet crimineel.
Het is zelfs een beetje chique om een voorraadje van die legale benzodiazepinen rommel in huis te hebben.
Ondertussen verdienen de fabrikanten van die pillen en poeders miljarden. De artsen zijn hun legale dealers.
Ook in Europa komt deze praktijk van winst via medicijnverkoop nu op. Een trend die we in de kiem moeten smoren, want geldzucht bij artsen is een extreem gevaarlijke verslavingsziekte.

Beursbox.nl
 
 
 

Werken met de Secundaire Markt (Tom Lassing)

29/09 7:15

Ik kreeg deze vraag over de Secundaire Markt van Neo Finance binnen.

Ik zie bij NEO, op de secundaire markt soms interessante leningen staan maar als ik op de knop druk om de bedragen van hoog naar laag of van laag naar hoog te tonen duurt dat zeer lang vooraleer ik aan een bedrag van ongeveer 10 euro kom
ik ben eens van 0 euro naar 10 euro gegaan en dat duurde bijna een half uur!!!
Dan heb ik het andersom aangepakt en ben ik na een half uur nog steeds rond 100 euro geraakt

Is daar een snellere manier voor?


Ja, stel een investment filter in!

Ga daarvoor in je account naar de Secondary market

Kies: Show Investment filter

Kies: Create a new one


en ga even lekker los in de mogelijkheden!

Open hier uw account
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Rente (Tom Lassing)

29/09 7:27

De FED heeft aangegeven dat de rente nog jaren rond de nul zal noteren. Leuke mededeling, maar wat is het waard?
Heel simpel: Weinig.
Als de inflatie onverwachts toch veel sterker gaat toenemen, zal de FED haast wel moeten ingrijpen met een hogere rente.
Maar... Dat zou enorme gevolgen hebben.
De vraag is of uw beleggingsportefeuille het wel zou doorstaan.
Een stijgende rente is funest voor een obligatie portefeuille.
Maar ook aandelen zijn niet immuun. Bij inflatie moeten bedrijven veel winstygevender worden om echt winstgevend te blijven. Dat omdat ze de geldontwaarding ook moeten inhalen. De waardering voor bedrijven daalt dus bij een hogere inflatie. Hun winst is immers minder waard.

Denk ook eens aan de rente op schulden! Inflatie is leuk voor als je schulden hebt, maar om dat te compenseren gaat de rente (fors) omhoog. Ik verwacht dan ook dat bij een flink hogere inflatie hypotheekrentes van de overheid uit aangepast gaan worden. De banken hebben zoveel macht vrees ik.
Onze overheid in het westen kan zelf een hogere rente op haar schulden niet betalen. Alle belastingopbrengsten zouden dan naar de banken moeten. Geen uitkeringen, geen onderhoud aan infrastructuur, maar alleen maar een enorme betaling aan de banken voor geld dat de centrale banken maar verzonnen hebben.
Die hogere rente KAN dus niet... Maar bij te veel inflatie MOET het wel.
Hoe ga je dat probleem oplossen?
Hoe blijf je als kleine belegger de problemen voor?

1. Het is goed je te realiseren dat inflatie slecht voor de waarde van spaargeld is. Wat je dus ZEKER NIET moet hebben, is spaargeld op de bank.
2. In de situatie van de hierboven genoemde en gevreesde inflatie gebeurtenis is het hebben van edelmetalen een goede zaak.
3. Het hebben van enorme schulden is voor overheden niet slim, maar is dat voor u ook niet. Hou dus uw (hypotheek)schulden beheersbaar.
4. Realiseer je dat bij een crach alles daalt. Het geheim is nu nét dat in bezit te hebben dat als eerste weer stijgt. Hoeksteenaandelen en edelmetalen bijvoorbeeld.

Beursbox.nl
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd