Beursbox Nieuwsbrief Zilver straks naar $300?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver straks naar $300?
Date: September 30th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 30 september 2020
 
 

AEX 548,92 Dow 27.093 USD 1,172 Btc 9.331 Goud 1,887.3

 
 

Online veiligheid verbeteren

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen
Verken het internet anoniem en bescherm uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/09 7:00

  • Het presidentsdebat was een aanfluiting. Er zijn bepaalde regels om het een debat te maken. Als één van de deelnemers zich niet aan de regels houdt en de debatleider daar geen raad mee weet, dan ontspoort de bijeenkomst in een schreeuwpartij. Helaas was dat het geval. Een aanfluiting, het huidige Amerika waardig.
  • Geruchten gaan dat AirBnB met een IPO naar de beurs wil komen. Zo'n 'gerucht' de wereld in helpen is een heel goede manier gebleken om de interesse te peilen. Als nu de potentieel uitgevende banken overspoelt worden met vragen om mee te mogen doen, dan komt er die IPO. Wat is een IPO? Kijk hier voor mijn uitleg.
  • Volgens Elliott Wave International is er een interessante divergentie zichtbaar. Ze vragen u daar om er eens naar te kijken. Hun Engelstalige artikel heb ik hier geplaatst.
  • Het Britse Lagerhuis heeft de omstreden Brexit wet goedgekeurd. Hiermee willen ze de eerdere afspraken over de Brexit op het laatste moment torpederen. Deze nieuwe wet moet nog door het Hogerhuis. Deze nieuwe wet is onbespreekbaar voor de EU en gooit de deur naar een geordende Brexit volkomen dicht. Willens en wetens willen de Britten met ruzie de EU verlaten. Willens en wetens willen ze de zelf afgesloten vredesakkoorden in Ierland met voeten treden.
  • De Futures in de VS daalden flink na het 'debat' tussen Biden en Trump.
  • In Nederland wederom strengere Covid maatregelen. Het is overduidelijk waar de besmettingen door komen, maar dáár doet men weinig aan. Er moet en zal een mondkapjeplicht gaan komen in de openbare ruimte. Dáár worden mensen dus niet besmet! Het is juist in besloten ruimtes waar het mis gaat. Zie bijvoorbeeld dat café waar men volgens eigen zeggen netjes afstand hield en TOCH allemaal besmet raakte. Hoe spijtig het ook is, maar wil je besmettingen voorkomen, dan moet je dáár ingrijpen. Buiten 1,5 meter afstand houden en mondkapjes dragen is waanzin. Ook de discussie over de dodelijkheid is een wanvertoning. Overduidelijk is dat de dodelijkheid enorm meevalt ten opzichte van waar men eerst vanuit ging. Het IS een dodelijkheid vergelijkbaar met de griep. Daarom zouden jonge mensen gewoon besmet moeten worden en een groepsimmuniteit moeten opbouwen. Dat is goed voor ze. Dat is goed voor iedereen. Ze moeten alleen als ze net besmet zijn even niet in contact komen met zwakkeren in de samenleving.

Koop nu zilver
 
 
 

Dit stijgt ongelofelijk hard! (Jack Hoogland)

30/09 7:22

Vrijdag vertelde ik u al over het unieke nikkelaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben ontdekt.

Nikkel is een cruciale grondstof voor de batterijen van elektrische auto's. Helpt om met een zo klein mogelijke batterij zoveel mogelijk kilometers per oplaadbeurt te kunnen afleggen.

Op het plaatje hieronder zie we hoe ongelofelijk hard de vraag naar nikkel de komende tien jaar stijgt. Vrijdag vertelde ik u ook dat er sinds 2008 nauwelijks geld in nieuwe nikkelmijnen is geïnvesteerd.

Combineer dat met wat u in bovenstaande grafiek ziet, en u weet dat er de komende jaren een enorm tekort aan nikkel zal ontstaan. Met als gevolg dat de prijs van nikkel zéér fors zal stijgen.

Het bedrijf dat we ontdekten heeft een uniek project in bezit, dat alles in zich heeft om uit te groeien tot één van de grootste nikkelmijnen ter wereld. Waardoor dit bedrijf maximaal gaat profiteren van het alsmaar stijgende tekort aan nikkel.

Soortgelijke projecten leverden in het verleden winsten van 650% tot zelfs 5800% op.

Omdat de transitie naar elektrisch rijden een absolute megatrend is, gaan we met dit aandeel voor 5800 procent.
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"!

Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Zilver straks naar $300? (Bart Peters)

30/09 7:49

Sommige analisten hebben een lange termijn koersdoel voor zilver van $300 per ounce. Dat is ruim 1.000% boven de huidige koersen.

Crazy, I know.

Ik mag er echter niet aan denken wat dit betekent voor de koersen van de zilvermijnen. Als de metaalprijs al x10 kan, kijken we daar wellicht aan tegen winnaars die x30 … x50 … en zelfs x100 kunnen.

Life changing gains!

Helaas zijn er weinig echt goede zilvermijnen beschikbaar.

Degene die alle vakjes afvinken, zijn voldoende bekend en vaak fully valued.

Je moet dus een beetje creatiever zijn om de pareltjes te vinden.

Er zijn namelijk projecten genoeg met een serieuze zilver-component die momenteel nog door de markt genegeerd worden.

Zo kwam een tijdje geleden in BeursMagazine een zinkmijn aan bod die straks 40% van de omzet uit zilver zal halen.

Nu reeds.

En als de zilverprijs straks richting de $300 evolueert, zal...

Lees verder
 
 
 

Betalen met cash (Tom Lassing)

30/09 8:21

Op dit moment worden we van alle kanten ontmoedigd om met cash te betalen. Het cash geld zou ziek maken. We moeten ons beschermen.
Nu, cash geld IS de bescherming.
Het is de bescherming tegen banken en overheden.
De banken gaan binnenkort ook kleinere spaarders straffen door een boete rente te vragen. Spaargeld kost dan geld. Voor grote spaarders geldt dat al.
Maar als we alleen nog maar giraal geld hebben, dan gaan banken daar nog veel meer geld voor vragen. Immers is er dan een monopolie ontstaan. Er is dan alleen nog maar geld dat via de banken loopt. Voor de banken een ideale situatie.
Niet alleen hebben ze 100% zeker klanten, maar ze weten ook alles over die klanten en die kennis is enorm veel geld waard.
Ook de overheid wil al die informatie hebben. Op het moment dat u als inwoner dwars ligt, omdat u het bijvoorbeeld over iets niet met het beleid van de overheid eens bent, dan kunnen ze u simpelweg de rekening afnemen en u kan helemaal niets meer.
Het wordt nu ook al gedaan, kijk maar naar Julian Assange en Edward Snowden. Twee mensen die volkomen gelijk hadden, maar hun gelijk hebben kwam de overheid niet uit.
Alles is ze afgenomen, waaronder hun bankrekeningen.
We moeten de banken en de overheid niet zo veel macht geven. Het is dus ook in uw belang dat cash geld veel gebruikt blijft worden. Boycot daarom winkels die geen cash meer accepteren. Breng uw klandizie elders heen!

Beursbox.nl
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Tweedehands markt (Tom Lassing)

30/09 8:46

We zijn ons de laatste 10 jaar massaal veel meer gaan interesseren voor de tweedehands markt. Het is nu totaal geen schande meer om gezien te worden in winkels waar oude of gebruikte spullen aangeboden worden om een tweede leven te krijgen.
Het gekke is alleen dat regelmatig de verkeerde mensen er GEEN gebruik van maken. Mensen met weinig geld schamen zich er voor, terwijl mensen met zat geld er geen probleem meer mee hebben zich er te laten zien.
Zo ben ik regelmatig te vinden in dat soort winkels, of op online marktplaatsen waar tweedehands spullen te koop worden aangeboden.
Deze week heb ik een oud houten speelhuisje voor kinderen op de kop getikt. 50 euro. De oude eigenaar blij, want het leverde nog 50 euro op en ik blij want ik heb er nu voor 50 euro een leuk kippenhok bij...
Ik heb namelijk besloten dat leuke speelhuisje aan te passen naar een prachtig kippenhok.
Mijn huidige twee kippenhokken voor de vijf leghennen kan ik zelf niet in. Dat is reuze onhandig, zeker bij regen. Ik moet dan het dak er af halen en dan wordt alles nat.
Dat dak is zwaar en mijn vrouw kan het al niet goed tillen. Zo'n speelhuisje is ruim voor de kippen en ik kan er zelf ook nog bij.
Koop je zoiets nieuw als kippenhok, dan ben je zo 500 euro kwijt en is de kwaliteit nog altijd discutabel. Koop je zo'n speelhuisje, dan ben je zeker 250 tot 500 euro kwijt, maar dan moet je het nog wel helemaal aanpassen en waterdicht maken.

Kortom, met de aankoop heb ik er een leuk klusje bij en heb ik veel minder geld uitgegeven. Daarbij een leuk ding van de vuilnisbelt gered, want veel animo was er niet voor het speelhuisje. Afdingen doe ik in dat geval niet. Ik gun ze die 50 euro van harte.

Hier een foto van mijn net gekocht nieuwe optrekje voor de kippen

Beursbox.nl
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd