Beursbox Nieuwsbrief Gelukte verkoop in Detroit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Gelukte verkoop in Detroit
Date: October 6th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 6 oktober 2020
 
 

AEX 557,92 Dow 28.030 USD 1,178 Btc 9.306 Goud 1,910.1 
 

Daytrading voor iedereen

Aloys Mattijssen ontwikkelde een trading robot die u tot heel ver helpt, maar... Heel bewust moet u zelf de uiteindelijke instap beslissing nemen. Dat houdt het systeem uniek en voor de grote bankcomputers niet volgbaar! Daarom is dit zo winstgevend!
9 oktober in de middag een live seminar in Best!

Meldt hier aan
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de eerdere goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

06/10 7:00

  • Ik merk nu in Detroit dat geld krapper begint te worden. Vorige maand konden veel meer huurders nog op tijd betalen. Nu zie ik huurders in een aantal gevallen slechts een deel van de huur over maken. Enkelen hebben zelfs nog niets overgemaakt. Ze moeten op de 5e betaald hebben. Van de 20 verhuurde huizen heb ik nu pas 10x de volledige huur binnen.
  • Van zorgen om geld naar zorgen voor geld, 10 manieren om je inkomen van toekomst te voorzien. Kijk eens op deze site als je dat aanspreekt.
  • PostNL verwacht meer winst te gaan maken en heeft de winstverwachting opwaarts bijgesteld.
  • Exxon gaat 120 banen in Nederland schrappen. Het gaat vooral om banen op het lokale hoofdkantoor in Breda. De meeste banen zullen in goed overleg en met een sociaal plan afgekocht gaan worden. Gedwongen ontslagen zijn echter niet uit te sluiten.
  • Voor iedereen geldt ook in de VS een quarantaine verplichting bij een Corona besmetting. De president is echter gewoon weer gaan werken, ondanks dat hij het virus bij zich draagt en op dit moment nog anderen kan besmetten. Ondertussen blijft hij China de schuld geven.
  • Er is nog altijd geen deal voor wat betreft de voortzetting van de hulp aan Amerikanen die door Corona in financiële problemen zijn gekomen. Gek genoeg wil de huidige regering niet scoren zo vlak voor de verkiezingen. Ze zetten liever in op meer onrust. Blijkbaar verwachten ze daar meer stemmen door te krijgen. Tot op heden werkt het niet.
  • Daar waar in het Verre Oosten het aantal Corona besmettingen in totaal nog geen 1000 personen per dag betreft, kent alleen Nederland al een veel hoger aantal mensen dat dagelijks positief getest wordt. Het dragen van mondkapjes binnen in openbare ruimtes zoals supermarkten is GEEN slecht idee. Het is niet fijn en het ziet er niet uit, maar de kans dat je besmet raakt door een ander die je niet kent, neemt wel af. Ik blijf het echter waanzin vinden dat je de goed werkende kapjes niet mag dragen en alleen slecht werkende kapjes mag gebruiken. Dát is gewoon waanzin. Ja, het helpt wel iets, maar de goede kapjes werken ook écht. De vraag blijft of het allemaal nog wel zo erg is. Ja, er worden mensen vreselijk ziek en er overlijden mensen. Maar dat is jaarlijks met griep ook het geval. Daar liggen we niet wakker van. Nu heeft het een andere naam en de wereld moet op slot. 

Koop zilveraandelen
 
 
 

De epidemie van de “test” (Brecht Arnaert)

06/10 7:21

De langverwachte tweede virusgolf is een feit. Tenminste, als we de virologen mogen geloven, en dat doe ik al lang niet meer. Dat komt omdat er blijkbaar geen enkele is die de olifant in de kamer durft te benoemen: de PCR-test deugt voor geen meter.
Dat zeg ik niet enkel omwille van het bekende probleem van de valse positieven: het feit dat de "test" in minstens 30% van de gevallen (en dat is zelfs nog een conservatieve schatting) aangeeft dat de patient "besmet" is terwijl dat niet zo is. Dat, op zich, zou al genoeg moeten zijn om het hele onding naar de prullenbak te verwijzen.
Ik wil het ook niet hebben over het feit, niet de mening, dat deze "test" niet eens test voor het virus, maar slechts voor een bepaalde gensequentie, en bovendien één die lang niet alleen in het genoom van het Sars-COV-2-virus voorkomt, maar ook in tal van andere virussen, zowel uit de Corona-familie als uit andere. Dat is een tweede gegronde reden om het groteske peuteren met een staafje in de neus, alsof men daarmee het "Algemeen Belang" dient, resoluut af te wijzen.
Ik wil het ook niet hebben over het feit…

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Wat krijg je bij incasso (Tom Lassing)

06/10 7:50

Als je leningen verstrekt bij Neo Finance, dan ga je helaas meemaken dat niet iedereen de lening netjes blijft afbetalen.
Ik heb nu 21 leningen waarbij men meer dan drie maanden te laat is. Er gaat dan een serieuze incasso procedure lopen, waarbij de rechter uiteindelijk ook in beeld komt.
In die procedure komt de overheid ook nog eens met extra belastingen. Alle incasso kosten komen er dus ook nog bovenop.
Ik kreeg de vraag van mede deelnemers of je bij de incasso procedure ook de rente vergoed krijgt.
Het antwoord is ja... mits...

Lees verder
 
 
 

Beursmagazine (Tom Lassing)

06/10 8:17

Dit nieuwe beursblad kost nu 199 euro. U krijgt daarvoor maandelijks een magazine toegestuurd.

Ik kan u echter nog wel de aanbieding doen dat u als beursbox nieuwsbrief lezer voor nog altijd slechts 49 euro een jaarabonnement krijgt!

Klikt u daarop hier

Wanneer u een abonnement neemt op “Beurs Magazine” heeft u 60 dagen de tijd om te zien of het wat voor u is.
Had u toch iets anders verwacht, laat het ze dan gewoon weten en ze betalen uw abonnementskosten stante pede terug.
De 49 euro die u betaalde voor toegang, staat meteen terug op uw rekening … en alle nummers die u intussen kreeg … mag u gewoon houden.
Met andere woorden, als u vandaag van start gaat met “Beurs Magazine” verbindt u zich slechts tot een proefabonnement.
Uw aankoop wordt pas na 60 dagen definitief.

Klik hier dus voor het abonnement mét korting

Start nu uw abonnement
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Gelukte verkoop in Detroit (Tom Lassing)

06/10 8:57

Normaal koop ik in Detroit alleen huizen om te verhuren. Ik kreeg echter enkele maanden geleden de kans om een huis tegen een aanzienlijke korting te kopen. De eigenaar wilde er snel van af. Hij was al naar Florida vertrokken en het was hem niet gelukt het huis te verkopen.
Hij vroeg $80.000 maar was bereid ook tegen $37.000 te verkopen.
Hij was al lang blij nog 'iets' te krijgen, want eigenlijk had hij het al opgegeven.
Het was een gigantisch groot huis, met zelfs een toren met torenkamer er bij.
Toch is de waarde ook vanuit de banken bezien slechts 80.000 dollar. Het huis ligt namelijk in de verkeerde wijk. Een paar straten verderop zou het letterlijk 400.000 dollar kunnen zijn.
De apartheid in Detroit is zo ver doorgevoerd dat de wijk voor wat betreft de waarde van een huis allesbepalend is.
Ik heb ruim 6.000 dollar moeten investeren in het opknappen van wat zaken.
Daarnaast had ik de afspraak gemaakt dat mijn manager, die alles verder heeft geregeld, voor de helft zou delen in de netto winst. Ik nam het financiële risico, hij zou het werk doen en voor zijn uren geen vergoeding krijgen.
We hebben nu netto 69.300 dollar ontvangen. Toch voor ieder van ons een mooie winst van 50% van 26.300 dollar. We hebben het huis uiteindelijk zo'n 5 maanden in ons bezit gehad.
Geheel in Amerikaanse stijl heeft de eerste beoogde koper ons laten zitten, waarna we opnieuw de onderhandelingen in moesten. Er ging 6% makelaarskosten van de bruto prijs af. Wij hebben als verkopers deze kosten op ons genomen.

Detroitvastgoed
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd