Beursbox Nieuwsbrief 1% rendement per dag

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief 1% rendement per dag
Date: October 7th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 7 oktober 2020
 
 

AEX 555,38 Dow 27.750 USD 1,173 Btc 9.235 Goud 1,882.7

 
 

Online veiligheid verbeteren

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet anoniem en bescherm uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie.

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is nu interessant! Zilver is technisch doorgebroken en we zien nu de technische correctie op die doorbraak! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/10 6:30

  • Gisteren heeft de Amerikaanse president aangegeven dat hij voor de verkiezingen geen extra steunpakket aan de bevolking wil verstrekken. Wallstreet schrok er van en de beurs daalde na de bekendmaking. Men zocht naar de reden. Normaal gesproken is zo'n steunpakket goed voor de zittende president. Waarom wil hij het dan nu niet? Het antwoord is simpel. Hij wil onrust in de steden. Hij wil dat de steden in brand staan, zodat hij het leger kan inzetten en kan laten zien dat hij de sterke man is. Dát is de hoop die hij nu nog heeft om de verkiezingen te winnen.
  • Yarden mag van het Kifid de voorwaarden eenzijdig wijzigen. Dat zat er ook wel in. Immers, zou het bedrijf anders failliet gaan en dan had je als polishouder helemaal niets meer gehad. Het is een waarschuwing om maar niet zo maar "levenslange" polissen met bedrijven aan te gaan. Ik heb ook zo'n polis. In één keer alles afgekocht... Het is al twee keer eerder aangepast en nu betaal ik alsnog gewoon ieder jaar en ook nu gaan de voorwaarden weer verslechteren. Zonder die verzekeringskosten had ik mijn afscheid zelf wel drie keer kunnen betalen. Wat mij betreft mogen ze Yarden wel begraven.
  • Het was wel te verwachten, maar IKEA heeft de afgelopen maanden meer verkocht. De thuiswerkers hadden werkplekken nodig en massaal zijn die bij IKEA gehaald.
  • Junk bonds, dat zijn obligaties met een enorm risico, staan nu onder druk in Azië. Vooral in China zijn er veel vastgoedontwikkelaars die veel geld hebben geleend en enorm veel leegstaand (en slecht) vastgoed op de balans hebben staan. Een enorm risico dat boven de Chinese markt hangt en waar China nog mee moet afrekenen voor ze wereldwijd de nummer één economie kan worden.
  • Weet u wat een IPO is? Ik heb er een video over gemaakt.
  • Ik heb gisteren 5 populaire Amerikaanse aandelen even "technisch" bekeken. Zie hier.

Koop nu zilver
 
 
 

Dit is een kans die je moet pakken! (Jack Hoogland)

07/10 6:50

Vorige week vertelde ik u dat we voor onze TopAandelen-service veel aandacht gaan besteden aan de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden. Want die enorme transitie zorgt voor snel stijgende tekorten in een reeks grondstoffen, waaronder nikkel.

Onderstaande tweet zegt genoeg. Elon Musk biedt eenieder die ‘clean nickel’ kan leveren direct een ‘giant contract’ aan. Uit angst dat hij straks geen nikkel meer kan krijgen. Want het is heel simpel. Geen nikkel. Geen elektrische auto.

Wat ik u vorige week nog niet vertelde, is dat minder dan de helft van de wereldwijd geproduceerde nikkel geschikt is voor elektrische auto's. Zie onderstaande tweet.

Waardoor het de komende jaren extra moeilijk wordt om aan nikkel te komen. En waardoor de prijs van schone nikkel extra hard zal stijgen.

Voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten we een prachtaandeel van een bedrijf dat een uniek nikkelproject in bezit heeft. Heeft alles in zich heeft om uit te groeien tot misschien wel de grootste, ‘clean nickel’ producerende mijn ter wereld.

Soortgelijke projecten leverden in het verleden winsten tot zelfs 5800% op.

Dit is een kans die je moet pakken!
Bestel snel het nieuwe "Super Rendement Rapport"

Kijk hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Reden van uw lening (Tom Lassing)

07/10 7:19

Bij Neo Finance vragen ze de leners naar de reden waarom ze het geld willen lenen. De lener moet er een reden invullen, maar er is geen controle of sanctie op niet naar waarheid invullen van dit onderdeel.
Zo zie je regelmatig dat iemand zonder huis als onderpand toch een lening wil hebben voor huisrenovatie.
Gaan ze hun huurhuis dan opknappen?
Desgevraagd aan Neo Finance blijkt het ook te kunnen gaan om bijvoorbeeld de renovatie van het huis van ouders of kinderen.
Mogelijk dat ze inderdaad een...

Lees verder
 
 
 

1% rendement per dag (Tom Lassing)

07/10 7:26

Gisteren kreeg ik weer een aanbieding door.
Meer dan 1% per dag garanderen ze me.
Even zonder dollen, als dat mogelijk was, dan heb je zo een miljard bij elkaar. Reken eens uit hoe lang je dan nodig hebt om Nederland over te nemen, de EU voorbij te streven en om de wereld te kopen!
Denk vooral ook aan de rendement op rendement resultaten.
Als u zo rijk wilt worden als Jeff Bezos, dan neemt u zoveel geld dat u overal maar kan lenen en ga er dan in. Immers zelfs al is de rente 18% op jaarbasis op uw credit card, dan nog lacht u zich kapot om de lage rentelasten, vanwege de enorme rendementen die u gaat maken via deze aanbieder!
Gooi er een miljoen euro vreemd geld in en kijk eens hoe snel u uw eerste miljard bijeen heeft!
Uiteraard noemt de aanbieder zich "Trust Management". Ik had niet anders verwacht.
Ze geven zichzelf ook nog andere namen en het bedrijf heeft een andere naam. De ene naam die ze gebruiken nog meer vertrouwen wekkender dan de andere. Helaas wordt daarmee wel wat onduidelijk wie of wat nu eigenlijk de aanbieder is. Waarom zou dat nu toch zijn...
Sinds enkele maanden hebben ze ook een programma waarbij je kan verdienen aan het aanbrengen van nieuwe klanten... Goh, wat een verrassing...
Op hun website de mededeling dat ze al 26 jaar bestaan... Maar als ik dan naar de geschiedenis van hun website kijk, dan zie ik dat deze pas op 10 juni 2020 voor het eerst online kwam. Toch raar voor een bedrijf dat al 26 jaar bestaat...

Mijn advies...  Moet ik dat nog zeggen?

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Veilig Internetten (Tom Lassing)

07/10 7:54

Door een VPN te gebruiken maak je je Internet sessie veel veiliger. Je hebt dan ook meer privacy.
Natuurlijk maakt het dan ook uit welke aanbieder je kiest.
De snelheid, de methode, maar ook de plek waar je gevestigd bent maken wel degelijk iets uit.

Zonder een VPN kunnen derden uw internetverkeer zien. Uw internet provider kan uw activiteiten monitoren en deze delen met andere organisaties. Overheden kunnen uw data gebruiken om uw toegang tot content in te perken, en bedrijven kunnen prijsdiscriminatie tegen u gebruiken. Ook bent u kwetsbaar voor cybercrime en gluurders, zeker als u op publieke wifi zit.

Volgens Computer Totaal is dit één van de beste aanbieders in de markt. Waarom nog langer wachten?

Kijk hier
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd