Beursbox Nieuwsbrief Wat als ze u bellen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat als ze u bellen
Date: October 8th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 8 oktober 2020
 
 

AEX 547,7 Dow 27.906 USD 1,174 Btc 9.419 Goud 1,895.9

 
 

Laat uw spaargeld uw extra inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar auto trade mogelijkheid van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar recent kwam er weer beweging en zagen we dat bitcoin weer even boven de $10.000 kwam. Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/10 7:00

  • Vannacht was het vice presidenten debat... Meestal oninteressant, maar nu de presidentskandidaten er een potje van maken was er de hoop dat de jonkies het mogelijk beter zouden doen... Het was... niet zo heel interessant. Bij de nabesprekingen ging het over het roze oog van Pence en de vlieg in zijn haar. Dan weet je al dat de inhoud er niet echt toe gedaan heeft. De kandidaten ontweken de vragen en kregen daar ook de kans toe. Ze maakten geen fouten.
  • Nog weer een stunt van Trump. Hij heeft de gesprekken tussen zijn team en de oppositie over een stimulatiepakket stilgelegd en wil nu alleen maar een eenmalige cheque met zijn naam en 1200 dollar er op uitgeven aan iedere Amerikaan die een inkomen onder een bepaalde grens heeft. Kleine kans dat dit het gaat halen, want het geeft bijna iedereen geld, daar waar je veel beter meer geld kan geven aan mensen die het écht nodig hebben. Mensen bijvoorbeeld die dreigen uit huis gezet te worden. Niets is zo dramatisch in ingrijpend als dakloos worden. De gesprekken tussen de teams waren er juist om gericht en effectief steun te kunnen geven aan hen die het nu dringend nodig hebben. In het voorstel van de Democraten zat overigens ook een 1200 dollar cheque. De cheque zelf is dus niet Trumps idee. Hij wil alleen niet aan enkele andere punten omdat hij bang is dat daarmee de Democraten zouden kunnen scoren.
  • JP Morgan Chase is bereid 30 miljard dollar apart te zetten om de apartheid in de VS tegen te gaan. Het is geen blanco cheque gift. Het gaat om goedkope leningen, investeringen en slechts deels giften aan belangengroepen. Bijna de helft gaat uitgegeven worden aan leningen ten behoeve van betaalbare huurwoningen en hypotheken met een lagere rente. Ik ga kijken of ik in de ontwikkeling van die lage prijs huurhuizen ook een grotere rol kan spelen. Amerika breed bezien bied ik de goedkoopste huurhuizen die in de VS te krijgen zijn. Het probleem is in de VS het feit dat de schooldistricten bepalen wat de waarde van de woning is. Je moet je kinderen naar de wijkschool laten gaan. Zwarte scholen zitten zonder geld en zijn bar slecht. Die achterstand kan de zwarte bevolking niet inhalen. Dat bijna communistische schoolsysteem moet echt veranderen.
    Dat wil de blanke meerderheid echter niet, want het zou een einde van de apartheid in de VS betekenen.
  • Op het Beursbox video kanaal heb ik deze week een technische analyse van enkele heel populaire aandelen geplaatst. Kijk hier. Het kanaal heeft nu 755 abonnees. Wordt nu ook gratis abonnee van mijn YouTube kanaal! Klik hier  PS: Waar kan ik wat u betreft video's over maken? Laat het me weten!

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Aandeel General Electric (GE) fors omlaag (Tom Lassing)

08/10 7:22

Er is een onderzoek gaande vanuit de Securities and Exchange Commission (SEC), de Amerikaanse beurswaakhond. Een waakhond die ooit een bulldog was, en nu meer een schoothondje, maar dat terzijde.
De manier waarop (GE) haar omzet boekt, is geen standaard werkwijze. Een nette manier om te zeggen dat ze mogelijk frauderen. In 2018 werd tot twee keer toe ee eenmalige afschrijving gedaan.
De SEC overweegt nu om er een rechter aan te pas te laten komen.
De koers dook dinsdag intraday 6% omlaag na de bekendmaking. Dit jaar is de koers daarmee al gehalveerd. Hoogste koers in 2020 was 12,85. De slotkoers gisteren was 6,31.
Ik vrees dat het leed nog niet geleden is voor aandeelhouders GE.
Het bedrijf is echter wel een overlever... Zodra duidelijk is dat alle lijken uit de kast zijn, kan de koers weer opleven.

Beursbox.nl
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Wat is er mis met de PCR-test? (Tom Lassing)

08/10 7:49

U hoorde daar mogelijk al over en vaak vanuit complot theorie hoek.
Het punt is... Er is veel mis met die snelle test.
Die test maakt namelijk geen onderscheid tussen dode en levende virussen.
Als u dus al eens met Corona of een familielid daarvan in aanraking bent gekomen, dan bent u volgens de test besmet EN besmettelijk!
U moet dan binnen blijven en u bent één van de velen die "Crona" heeft.
Dat terwijl het dus heel goed mogelijk is dat u al lang geleden tegen een familielid van Corona aan bent gelopen en u nu dus helemaal geen Corona heeft en zeker niet besmettelijk bent.
Hoe verder we in de uitbraak komen, des te groter wordt de kans dat u al Corona opgelopen heeft. De ziekte is voor de één dodelijk en de ander voelt er niets van.
We zitten nu in de tweede golf die mogelijk helemaal geen tweede golf is, omdat we nu mensen testen die in de eerste golf geen gevolgen voelden van hun toenmalige besmetting, maar nu bij een koutje ineens positief testen vanwege die eerdere onopgemerkte besmetting.

Hoe kom ik aan die wijsheid? Het werd door Jaap van Dissel toegegeven toen eindelijk eens een keer serieus doorgevraagd werd.

De vraag is nu dus wel hoe serieus we de cijfers moeten nemen. De realiteit is dat de ziekenhuisopnames nu wel toenemen en het aantal dodelijke slachtoffers ook. Het virus is dus terug, maar niet in die mate die de PCR test ons wil doen geloven.

De andere waarheid
 
 
 

Wat als ze u bellen (Tom Lassing)

08/10 8:11

Deze week was het weer iedere dag raak. Ik kreeg ongevraagd belletjes vanaf een nummer in +44 met in het Engels de vraag hoe het met me ging en of ik nog wilde handelen.
Typisch het werk van boiler rooms die ergens een lijst hebben gekocht met blijkbaar mijn telefoonnummer er op. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze mijn telefoonnummer van één van mijn sites hebben geplukt.
Ze willen een gesprek met me aan, maar meestal hang ik gewoon op zonder nog iets te zeggen.
Gisteren probeerde ik iets te weten te komen, maar toen ik nét te veel begon te vragen hingen ze mij op...
Hoe dan ook, er is maar één manier om hier goed mee om te gaan en dat is het gesprek beëindigen.
Er is verder geen enkele goede uitkomst voor jou als gebelde partij.
Waar het ze om te doen is, is je geld. Ze gaan je plukken. Dat is hun bedoeling. Ze bouwen er een mooi verhaal omheen, maar de uitkomst staat vooraf al vast. Je bent je geld hoe dan ook kwijt.
Geen tijd aan verspillen dus en ophangen die telefoontjes.

Beursbox
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

Rijk en geen belasting betalen (Tom Lassing)

08/10 8:25

Dacht u werkelijk dat Trump een uitzondering in de VS was? de laatste 15 jaar tussen de nul en 750 dollar aan federale belasting betalen, terwijl een beetje modale medewerker per jaar al meer dan 15.000 dollar moet ophoesten.
Die federale belastingen worden duidelijk niet door de miljonairs opgebracht.
Zelfs miljonairs beginnen dat wel een beetje genant te vinden.
Ze beginnen aan te voelen dat dit systeem wel erg in hun voordeel heeft gewerkt en nu dreigt om te slaan naar de stok om ze straks mee te slaan.
Als het tegenzit letterlijk, want als de arme meute de belastingen niet langer kunnen opbrengen, dan bestaat de kans dat ze niet langer in hun wijken blijven, maar gaan zwerven door de rijkere buurten...
Daarom vragen nu ook rijke Amerikanen om een eerlijker systeem waarbij de rijken ook netjes hun deel betalen. Liever dat, dan straks een burgeroorlog omdat te veel mensen onder de armoede grens kwamen te leven.

Ga naar Beursbox.nl
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd