Beursbox Nieuwsbrief Grinta-Invest, liever toch maar niet

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Grinta-Invest, liever toch maar niet
Date: October 13th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 13 oktober 2020
 
 

AEX 572,31 Dow 28.715 USD 1,18 Btc 9.914 Goud 1,914.8 
 

Beleggen in Vastgoed

Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed investeringen in het systeem staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de eerdere goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/10 7:00

 • Vandaag komen Apple en Amazon met de cijfers naar buiten.
 • Walt Disney gaat reorganiseren. Het bedrijf gaat zich vooral focussen op streaming. Dit als antwoord op een activistische aandeelhouder (Daniel Loeb) die hier om had gevraagd.
 • In de VS kunnen steeds minder mensen zich een eigen huis veroorloven. Dit ondanks de laagste hypotheekrente ooit. De Corona crisis is dit proces richting huurhuizen aan het versnellen. Het voordeel van een huurhuis is dat je veel mobieler bent. Bij een onzekere banenmarkt is dat een groot goed.
 • De VS heeft deze zomer vier olietankers die van Iran op weg waren naar Venezuela gekaapt en gedwongen hun lading af te geven. De olie is daarna met andere tankers naar de VS gebracht. Eén van die olietankers is nu in New Jersey aangekomen. De olie is overgepompt naar het vaste land en nu is de vraag wie eigenaar is van deze door de VS gestolen olie. Dit is in feite piraterij door de VS.
 • De omzetdaling van Fagron viel alleszins mee. Op jaarbasis daalde de omzet van 135,6 miljoen naar 135,1 miljoen.
 • Johnson & Johnson heeft de ontwikkeling van haar Coronavaccin stilgelegd omdat een proefpersoon ziek is geworden. Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van die ziekte is. Vanuit de kans dat het een bijwerking van het vaccin is hebben ze het dus nu stilgelegd.
 • Het totale vermogen van Nederlanders is toegenomen en dat komt vooral door de flink gestegen vastgoedprijzen.
 • British Airways heeft de CEO per direct vervangen. Alex Cruz had de pech dat hij tegenslag na tegenslag te verwerken kreeg. Hij wordt vervangen door Sean Doyle die van Aer Lingus komt.
 • Burgemeester Aboutaleb hoort zich als burgemeester aan alle regels te houden rondom Corona. Hoe valt dan te verklaren dat hij nu toch Corona heeft? Zijn de regels niet juist, of is Ahmed een beetje stout geweest? 

Koop zilveraandelen
 
 
 

Ze geven ons twee garanties! (Jack Hoogland)

13/10 7:21

Vorige week kwam Fed-baas Jerome Powell met een boodschap aan de Amerikaanse politici. Het is aan hen om de economie te stimuleren.

En ze mogen daar zoveel geld tegenaan smijten als ze willen. Powell belooft dat de Fed al het benodigde zal geld printen.

Het is zo'n beetje dezelfde boodschap als een ECB die aangeeft dat ze het klimaatprobleem en financiële ongelijkheid wil oplossen. Het is een enkele reis richting fors stijgende inflatie.

De gevolgen daarvan zien we nu al op de obligatiemarkt. Zie onderstaande tweet. Op maar liefst $31.000 miljard aan uitstaande staatsobligaties is de reële rente (dus na aftrek inflatie) nu al lager dan 0%.

Pensioenfondsen, levensverzekeraars en beleggingsfondsen lijden daarop nu al ieder jaar gegarandeerd verlies. JP Morgan's boodschap aan hen is duidelijk: “Get used to it!

Want dit probleem zal de komende jaren nog véél groter worden. Op een alsmaar groter bedrag aan uitstaande staatsobligaties zal de reële rente negatief worden. En tegelijk steeds verder onder 0% dalen.

Het gevolg is dat de komende jaren vele honderden tot zelfs duizenden miljarden dollars en euro's richting goud (en zilver) zullen vloeien.

Want dat is één van de weinige beleggingen die...

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Grinta-Invest, liever toch maar niet (Tom Lassing)

13/10 7:50

Gisteren ben ik letterlijk uren bezig geweest met het zoeken van antwoorden. Ik ben wat verder gekomen en het gaf steeds meer vertrouwen dat het goed zat. Ik was dat ook, net zoals ik met Neo Finance deed, een website aan het opbouwen.
Er bleef echter één ding niet lekker lopen. Dat was het feit dat ze niets, maar dan ook niets over zichzelf kwijt wilden. Wie ze zijn, waar ze daadwerkelijk gevestigd zijn en wie er nu écht de eigenaren zijn. Ik werd eigenlijk steeds met een kluitje het riet ingestuurd.
Ik begreep maar niet waarom Grinta-Invest zelf niet duidelijker op hun site willen zijn.
Ik vroeg bijvoorbeeld om een paar foto's van de medewerkers, hun kantoor, dat soort zaken. Zaken die je achter de "About Us" knop zou verwachten.
Ze reageerden alsof ze door een wesp gestoken waren.
Waar of ik de brutaliteit vandaan haalde om commentaar op hun website te hebben. Iedereen in de arbitrage sector doet het zonder dat soort gegevens, dus waarom zouden wij afwijken?
- Nu, gewoon omdat je een informatievere site wilt bieden die potentiële klanten wat meer vertrouwen in de opzet geeft?
Is dat zo gek?
Iedereen in de stress omdat Tom Lassing een suggestie over de website deed en vragen bleef stellen.
Het liep zo erg op daar bij Grinta-Invest dat ik gisteravond de mededeling kreeg dat ze de affiliate relatie met mij per direct wilden verbreken.
OK, dat lijkt me dan ook wel het beste om te doen, want als je iets te verbergen hebt, dan kan je maar beter niet met Tom Lassing in zee gaan.
Ik neem dus de aanbeveling rondom Grinta-Invest terug. Het is niet anders.

Beursbox
 
 
 

Matching Capital (Tom Lassing)

13/10 8:17

Eergisteren hadden ze weer een nieuw project. Het project werd 24 uur van te voren al aan de lezers van de Matching Capital nieuwsbrief  bekend gemaakt. Een dag later kwam het in de middag vrij en binnen drie uur was het benodigde geld binnengehaald.
Ik had hier vandaag in de Beursbox Nieuwsbrief reclame willen maken...

Dat is dus te laat...

Als u interesse heeft in interessante vastgoedprojecten in binnen -en buitenland dan is het verstandiger om rechtstreeks een abonnement op de nieuwsbrief van Matching Capital te nemen.
Gebruik hiervoor deze link
Er komt binnenkort nog weer een project aan!

Schrijf gratis in
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Wat is het sterftecijfer van Corona? (Tom Lassing)

13/10 8:42

In het begin van de pandemie gingen percentages van 4% rond. Dat zou echt een bijna zwarte pest achtige situatie opgeleverd hebben en terecht dat met die percentage's in beeld er wereldwijd hard ingegrepen werd.
Het was echter al snel duidelijk dat we die hoge percentage's gelukkig niet gingen halen.
Wel vielen er heel wat doden omdat ze (achteraf bezien) de verkeerde ingrepen deden. Zo moet je vooral snel ingrijpen om de gevolgen te beperken en je moet voorkomen dat patiënten aan de beademing komen. Als je zo ver komt als patiënt, dan is het in een veel hoger percentage eigenlijk al te laat. De huisarts in Nederland die zo in de problemen kwam door zijn snelle en efficiënte methode had achteraf bezien helemaal gelijk. Hij kreeg het gelijk toen niet, omdat hij tegen de gangbare opvattingen in ging en zijn oplossing te weinig geld zou opleveren voor de medische industrie.
Hij zou een standbeeld moeten krijgen.

Nu is het berekenen van de het stertecijfer heel lastig. Zo zijn er wel wat vragen te stellen. Als bijvoorbeeld een zware hartpatiënt ook Corona krijgt, is deze dan aan Corona overleden? Verder is van belang hoe oud iemand is. Als iemand van 93 Corona krijgt en sterft, is dat dan vergelijkbaar met iemand van 45 jaar die Corona krijgt en sterft. Die persoon van 93 loopt immers kans op van alles veel sneller te sterven.
De dodelijkheid van Corona neemt dus toe naarmate de patiënt ouder wordt, maar niemand is verbaasd als iemand van 93 sterft. Als nu heel veel ouderen ziek zijn, dan neemt de dodelijkheid van Corona enorm toe... Statistisch bezien...
Het is dus niet zo dat één cijfertje alles zegt.
Als nu de laatste twee maanden vooral studenten en scholieren ziek geworden zijn vanwege hun ontgroeningen en het samen in lokalen zitten, dan is de dodelijkheid van Corona bijna nul.
Maar zodra ze in de herfstvakantie bij opa en oma op bezoek gaan, neemt de dodelijkheid van Corona in de weken daarna enorm toe...
Met statistieken kan je van alles zeggen. Hoe simpeler je het maakt, des te groter kan je de leugen maken.
Het feit dat het aantal patiënten na de zomervakantie achter bleef, wijt ik aan het feit dat vooral jongeren ziek geworden waren en elkaar aanstaken zodra ze weer naar school moesten. Lekker bij elkaar...
Pas na enkele weken gingen ze op familiebezoek en vanaf dat moment liepen ook de ziekenhuisopnames weer op.
De dodelijkheid van Corona is dus nu fors omlaag gegaan omdat relatief gezonde jonge mensen massaal Corona kregen. Die dodelijkheid gaat nu weer toenemen zodra de gemiddelde leeftijd van de patiënten weer gaat stijgen.

De Andere Waarheid
 
 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 12.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd