Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat de Amerikaanse beurs doen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat gaat de Amerikaanse beurs doen
Date: October 15th 2020
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 15 oktober 2020
 
 

AEX 571,98 Dow 28.347 USD 1,175 Btc 9.902 Goud 1,897.0

 
 

Laat uw spaargeld uw extra inkomen verdienen

Op zoek naar een eenvoudige manier om geld bij te verdienen? Kijk eens serieus naar de auto trade mogelijkheden van deze aanbieder

Open hier een gratis account
 

Crypto kansen!

Leeft de crypto wereld nog? Na de hype van 2017 werd het een stuk stiller, maar na half 2020 kwam er weer beweging en zagen we zelfs bitcoin weer even boven de $10.000 komen. Ik denk echter dat vooral een andere munt zich het komende jaar gaat bewijzen.

Samen met een collega schreef ik er een rapport over. U krijgt het geld voor dat rapport terug als onze visie niet uitkomt.

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/10 7:00

 • De Chinese Centrale Bank doet er van alles aan om de kracht van de Yuan in te perken. Zo kocht ze groot Japanse staatsobligaties in om daarmee de vraag naar Yen te vergroten. Het lijkt niet te helpen. Ook niet zo gek, de Chinese economie draait op volle toeren terwijl vooral de VS en Europa zwaar onder (Corona) druk staan.
 • Ook in Zuid Korea is de IPO markt "hot". Een platenlabel is naar de beurs gegaan en het werd een enorme hit. Wat is een IPO? Ik maakte er recent een video over. Kijk die hier. https://youtu.be/dlWg2w6Vvx0
 • Hoe blijf je in het nieuws komen? Vraag het Elon Musk! Hem lukte het deze week twee keer omdat hij de prijs van de Tesla S deze week twee keer omlaag aangepast heeft. Dubbele exposure!
 • President Xi van China heeft in een speech duidelijk gemaakt dat hij Hong Kong verder wil integreren in het totale China. De afspraak met het VK is vergeten. Hij negeert het gewoon. Wie wil daar wat aan doen? China kan het vanuit kracht en daarom laat het zich niet tegenhouden. Welkom bij het nieuwe China.
 • De VS heeft banken gewaarschuwd dat ze te maken krijgen met sancties als ze zaken doen met Chinese en Hong Kong functionarissen die de onafhankelijkheid van Hong Kong ondermijnen.
 • Motorliefhebbers opgelet! Royal Enfield is een Indiase onderneming die tegen relatief lage kosten retro look motoren aan het westen gaat leveren. De motoren zien er fantastisch uit.
 • De gemiddelde huurprijs in Nederland is omlaag, terwijl koopprijzen blijven stijgen. Vooral expats blijven in eigen land en dat zet de huurmarkt in Nederland nu onder druk.
 • Hotelketen Postillion heeft alle Nederlandse vestigingen voor enkele weken gesloten. Het is nu niet rendabel om ze open te houden. De keten verwacht over 2020 een 65% lagere jaaromzet te maken.
 • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop nu zilver (of goud)
 
 
 

Tweede vraag over de Strangle optiestrategie (Tom Lassing)

15/10 7:22

Bij mijn video over de Strangle dacht ik al dat de vraag niet compleet of juist was.
Dat bleek een juiste inschatting. Ik kreeg deze vervolgvraag:

"Bedankt Tom om zo snel te reageren op mijn vraag. Inderdaad de gegeven informatie was onvoldoende om een duidelijk antwoord te krijgen op mijn vragen. Il leg meerstal en "Strangle" op de ETF's van de indexen (IWM, QQQ, SPY, GLD enz.) en ik verkoop een Put en een Call out of de money. De laatste weken is de koers van IWM gestegen met 15% en dan mijn Call positie in verlies gekomen. Dan is mijn vraag nu dezelfde maar met de juist informatie."

Nog altijd is er nu de vraag wat precies de strategie is. Waarom ook een Put en een Call schrijven? (Strangle Short) Als de beweging komt, dan beperkt het je winst.
Ik zou liever schrijven als de beweging er is gekomen.
Of... Ik zou far out of the money het dubbele aantal opties schrijven. Immers moet je dat haast wel, want de verkregen premie zal niet hoog zijn.
Maar goed, kijk even de video voor mijn uitleg. Ik blijf het gevoel houden dat de vraag niet compleet is of misschien zelfs niet klopt...

Naar de video
 
 
 

Leren beleggen

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Vraag het hier aan
 

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Apple is wel superzuinig (Tom Lassing)

15/10 7:49

De nieuwe iPhone van Apple wordt duurder dan de vorige EN er zal geen oplader mee bij geleverd worden. Die oplader moet je los bijkopen.
Volgens Apple omdat ze het milieu een goed hart toedragen. Beetje raar argument als je ieder jaar een nieuwe versie uitbrengt en na twee jaar al stopt met het geven van de belangrijkste updates op je vreselijk dure product.
Het is simpelweg een zaak van nog meer winst willen halen. Het bedrijf is één van de rijkste bedrijven in de wereld en nog altijd is het niet genoeg.
Maar... Ze kunnen het maken. Klanten blijven wel komen, dus waarom zouden ze het niet doen?

Beursbox
 
 
 

Wat gaat de Amerikaanse beurs doen (Tom Lassing)

15/10 8:11

De Amerikaanse verkiezingen komen er aan en de verwachting is nu toch wel dat Biden de nieuwe president gaat worden. Wat zou zo'n Democratische overwinning voor de beurs doen?
Als u in de pers kijkt, dan denkt iedereen dat het goed voor de beurs gaat zijn.
Alleen daarom denk ik er al anders over.
Mijn "voorspelling vanuit de kristallen bol" is de volgende:
Biden gaat ...

Lees verder
 
 
 

Een offshore (goud)rekening?

Heeft u interesse in een no nonsence offshore rekening waarmee u goud en zilver kan aankopen en waarmee u kan beleggen? Kijk dan hier eens.

Kijk hier
 

Gratis abonnement op mijn video kanaal

Ik maak tegenwoordig regelmatig video's. U kan u abonneren op die video's zodat u een melding krijgt zodra ik er weer één online zet. Het kost u niets! Abonneer u hier

Diederik had deze reactie: "Leuk Tom, dat je nu elke dag filmpjes doet. Erg leuk en leerzaam, top!"

Kijk hier
 
 
 

Wat is tegenwoordig sociaal en wat is niet sociaal? (Tom Lassing)

15/10 8:30

In heel de discusie over Covid is het steeds zo dat je sociaal moet zijn naar anderen.
Ik vind dat heel logisch, alleen blijken ik en de autoriteiten een andere mening te hebben over wat heel sociaal is.
Ik ben tegenwoordig bewust enorm veel thuis. Ik meng me dus niet tussen het gepeupel en dat is heel sociaal van me in deze idiote periode. Afzondering is tegenwoordig sociaal gedrag. Nu, dan ben ik momenteel heel sociaal.
Maar nu komt het... Ik moet nu mondkapjes gaan dragen als ik bepaalde dingen zou gaan doen. Dat zou heel sociaal zijn...
Maar we mogen alleen 'niet medische mondkapjes' gebruiken waarvan we weten dat het niet goed werkt. Het is zelfs VERBODEN, en dus asociaal, om een wel werkend medisch mondkapje te gebruiken.
Begrijpt u het nog?
Ons kapitalistische systeem zou in staat moeten zijn om na 7 maanden voldoende medische mondkapjes te produceren, maar dat mogen de producenten niet, want die kapjes zijn verboden voor het plebs. Ze produceren dus bewust in feite de verkeerde mondkapjes.
De politiek grijpt in in de economie en het vrije handelsverkeer en dan gaat het dus ook gewoon fout. We zien het nu live gebeuren.

De andere waarheid
 
 
 

Uw start in crowdfunding

Crowdfunding is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al 180 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd