Beursbox Nieuwsbrief Mijn pleidooi voor de dialoog

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Mijn pleidooi voor de dialoog
Date: October 16th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 16 oktober 2020
 
 

AEX 560,47 Dow 28.375 USD 1,17 Btc 9.899 Goud 1,906.2

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw apaargeld is veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/10 7:00

  • In Michigan is nu besloten de werkloosheidsuitkering te verlengen van 20 naar 26 weken. Dat maakt voor veel inwoners nogal wat uit en het voorkomt dat de bevolking nu de straat op gaat omdat ze letterlijk honger hebben. Zo net voor de verkiezingen zou dat geen goede zaak zijn.
  • In de planning was het zo dat we nu de afrondende werkzaamheden zouden hebben in het appartementen complex in Detroit. Helaas is dat nog niet zo. De elektriciteit is afgesloten omdat een contractpartij heeft geblunderd. We kunnen dus niet verder en mogen dat ook niet, want heel het systeem moet nu ook gekeurd worden. Ik vrees dat het niet gaat lukken om het gebouw nog in 2020 op te leveren. Oorspronkelijk was de opleverdatum op 1 mei verwacht. Corona kwam er tussen.
  • Barrick Gold heeft over het 3e kwartaal een lagere productie gerapporteerd. Dit kwam onder meer door het stilleggen van de Porgera mijn.
  • Vandaag zal premier Johnson met een mededeling komen over Brexit. Het is tijd om een besluit te nemen. De conservatieven geven iedereen en alles de schuld, maar er was maar één partij aan de macht gedurende de Brexit periode.
  • In de VS is het aantal WW uitkering aanvragen op record niveau gekomen. Vorige week kwamen 898.000 aanvragen binnen. Grote bedrijven hebben al aangegeven nog meer mensen te gaan ontslaan. De situatie wordt dus niet beter.
  • Als Trump de nominatie van de rechtse rechter doorzet, dan overweegt Biden om het aantal rechters in het hooggerechtshof uit te gaan breiden. Triest is het dat ze beide kiezen voor in feite valsspelen.
  • In de VS staat meer dan 1000 winkelcentra op de nominatie om opgeheven te worden en vervolgens herontwikkeld. Zo'n stap is meestal een stap naar 80% afwaardering van de waarde. Dat gaat vooral pensioenfondsen en grote vastgoedbeleggers dus nog pijn doen.
  • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Drie aandelen met superieur koerspotentieel (Jack Hoogland)

16/10 7:19

Een fantastisch aandeel van een bedrijf dat 100% eigenaar is van een uniek, zéér groot nikkelproject.

Waarmee je maximaal profiteert van het snel stijgende tekort aan nikkel als gevolg van de wereldwijde transitie naar elektrisch rijden.

Na exploratie van slechts 20% van het grondgebied is duidelijk dat dit kan uitgroeien tot de op één na grootste nikkelmijn ter wereld.

Tijdens de vorige bull markt in nikkel leverden soortgelijke projecten koerswinsten tot zelfs 5.800% op.

Omdat het verwachte tekort aan nikkel nu een stuk groter wordt, kan de winst tijdens deze bull markt zelfs een stuk hoger uitvallen!

Daarnaast een spotgoedkoop biotech-aandeel van een fantastisch presterend bedrijf. Groeit razendsnel. Dit jaar maar liefst 132% winstgroei.

Daar bovenop profiteert het vanaf komend jaar van een Covid-vaccin én van een immuuntherapie tegen Covid. Waardoor winst de komende jaren nóg sneller kan stijgen.

En waardoor het koerspotentieel zéér fors kan stijgen ten opzichte van de nu door ons berekende 240%.

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Aanpassingen bij EuroPacific (Tom Lassing)

16/10 7:44

Het bedrijf deed zaken met de Australische Mint, maar die levert de service nu niet meer.
EuroPacific moet dus overstappen en dat kost geld.
Ze vragen nu hun klanten om een deel van de kosten te dragen. Wil je dat niet, dan heb je tot 29 oktober om de posities te sluiten.
Het gaat bij zilver om een eenmalige kostenpost van $0,35 per ounce.
Bij goud gaat het om $2 per ounce.
Iedere klant zal zelf de berekening moeten maken.
Ik overweeg om mijn posities daar nu even te sluiten. Ik wil namelijk meer geld in mijn onroerend goed stoppen en dan is verkopen nét voor die kostenpost natuurlijk beter dan over enkele weken alsnog verkopen.
Uiteraard weet ik niet wat de koersen de komende weken gaan doen.
Heb je als klant geen plannen voor verkoop, dan zou ik die kosten voor lief nemen.

Het is jammer dat Euro Pacific er geen voordeel voor klanten tegenover stelt. Immers is het hun risico. Waarom moeten klanten boeten voor het feit dat ze hun contract verliezen? Je kan dan wel een bijdrage van de klant vragen, maar geef die klant dan bijvoorbeeld een aanzienlijke korting op de eerstvolgende aankoop (om maar een voorbeeld te noemen)  
Ik vind ze nu wel heel zuinig.

Lees verder
 
 
 

Neo Finance is beursgenoteerd (Tom Lassing)

16/10 8:08

Dat wist u mogelijk al, maar het mooie is, dat houdt in dat ze hun cijfers ook openbaar moeten maken.
Het is nu duidelijk waarom ze de rem er op hebben gezet voor wat betreft de affiliates.
Ze zeggen dit: "Cooperation with publishers attracts an increasing amount of foreign lenders."
Helaas worden we niet genoemd, maar Mark en ik zijn veruit de grootste klantaanbrengers voor het bedrijf. Meer dan de helft van de nieuwe geldverstrekkers is via onze inspanning aangebracht.
Nederland en België zijn nu samen goed voor 69% van het nieuw uitgeleende geld en actieve gelduitleners uit Nederland en België zijn mu goed voor 77% van het totaal aan actieve geldverstrekkers.
Nu moet u weten dat het merendeel van de nieuwe klanten via de Beursbox klantencode is gekomen...
Ten opzichte van het uitgeleende bedrag steeg het aantal geldverstrekkers veel te snel.
Helaas heeft ze dat doen besluiten om de klantaanbrengers te straffen met een 75% korting op een toch al niet zo heel ruimhartige vergoeding.
Ik ben met de Beursbox code goed voor meer dan 50% van het totaal aantal nieuwe actieve geldleners en ik verdien 750 euro per maand in de oude opzet. Die vergoeding is nu met 75% teruggebracht.
U begrijpt nu misschien waarop ik niet zo warm werd van die actie. We zijn overigens nog in gesprek over die korting actie.
Wat ze beter hadden kunnen doen, is inzetten op meer mensen die geld willen lenen. Daar beter hun best op doen.
Juist op dat vlak hebben ze echter in 2020 een forse besparing doorgevoerd.
In mijn ogen een strategische blunder.
Heel jammer dat ze daarmee zo'n leuk product voor mij commercieel totaal oninteressant maken. Ik heb er echt enorm veel uren in zitten en per uur blijft er dan belachelijk weinig over. Het proiduct is en blijft echter fantastisch, laat daar geen twijfel over zijn.

P2PFinance
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

Mijn pleidooi voor de dialoog (Tom Lassing)

16/10 8:33

De laatste jaren zien we steeds vaker dat er keiharde tegenstellingen ontstaan. Economisch, bijvoorbeeld globalisatie en anti-globalisatie, we zien het in hoe er over 9/11 gedacht wordt en een gruwelijk voorbeeld is de VS alwaar de Republikeinen en Democraten al 30 jaar niet meer met elkaar samenwerken en elkaar alleen maar via debatten bestrijden.
Zo ook nu over Corona in Nederland. Kijk bijvoorbeeld naar de mondkapjes discussie.
We praten niet meer met elkaar, maar we gooien alleen nog maar onze mening over de schutting naar de andere kant.
Die andere kant ontvangt de mededeling en in reactie gooien ze hun mening over de schutting. Iedereen boos en er is niets veranderd.
De dialoog is meer luisteren minder zeggen. Wat 'zegt' de ander? Wat drijft deze persoon? Wat is het dat hem of haar deze mening geeft?
We staan als mens allemaal met ons eigen beeld in de wereld. De één kijkt en denkt groot, de ander doet dat juist bewust niet. Gelukkig dat we niet allemaal Elon Musk willen en kunnen zijn. Aan de andere kant is het ook maar goed dat we niet allemaal Paulus de Boskabouter hippie willen zijn.
De kracht zit hem erin dát we allemaal anders zijn en anders in de wereld staan. Dat geeft ons als mensheid de mogelijkheden om ons aan te passen aan situaties.
Maar... het geeft ook enorme tegenstellingen in meningen.
Daar kunnen we dan via de dialoog met elkaar over praten. Vaak blijkt de tegenstelling dan ook ruimte te bieden voor gebieden waar je wel samen uit kan komen. Raakvlakken waar je beide wél op één lijn met elkaar staat. Als je nu eens gaat bouwen vanuit die raakvlakken, in plaats van elkaar bestrijden op de uitersten, dan komen we een stuk verder.
Moet je nu nog wel eerst leren hoe een dialoog écht werkt.
Een investering die de moeite waard is kan ik je zeggen!

Beursbox.nl
 
 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd