Beursbox Nieuwsbrief Een maatschappelijk vastgoed probleem

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een maatschappelijk vastgoed probleem
Date: October 19th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 19 oktober 2020
 
 

AEX 568,18 Dow 28.578 USD 1,171 Btc 9.974 Goud 1,909.8

 
 

Koop een mondkapje dat WEL werkt!

Uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/10 7:00

  • Boris Johnson gooit olie op het vuur, maar neemt nog niet de beslissing om zonder deal uit te stappen. (Hij hoopt dat de EU dat besluit voor hem wil nemen. Hij wil immers de EU de schuld van deze absurde situatie geven.) Ondertussen is het overleg van vandaag tussen het VK en de EU opgeschort.
  • De kredietwaardigheid van het VK is door Moody's verlaagd. Het wordt nu Aa2. Dezelfde waardering als België. Vergis u niet, het VK is de zesde economie in de wereld. Het is wel degelijk een belangrijk gegeven dat de waardering omlaag is gegaan.
  • HelloFresh denkt de omzet te verdubbelen in 2020. De Corona crisis pakt voor hen heel goed uit.
  • De bezorgdienst van Albert Heijn kan de groei van de omzet ondertussen niet aan. Een kwalijke zaak dat het bedrijf niet in staat is zich snel aan te passen. Meestal ligt de oorzaak in de structuur van een bureaucratische organisatie. Een organisatie die te veel in zichzelf gekeerd is.
  • We gaan zelf als maatschappij toe naar het vragen om de dictatuur... Kijk hier eens naar en laat je voorlichten.
  • De Chinese economie groeide in het derde kwartaal 4,9%.
  • Ant Group mag in Hong Kong haar IPO laten plaatsvinden. De IPO markt is nu hot en dit zal vrijwel zeker weer een uitslaande brand worden. Dit kan wel eens de grootste IPO van 2020 gaan worden. Mijn video over IPO's vindt u hier.
  • Renault wil met een auto komen die lijkt op een Ferrari maar ook op een Porsche. De Alpine kost zo'n 80.000 euro en ziet er als sportwagen prachtig uit.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

19/10 7:21

Donderdag vertelde ik u in dit artikel uitgebreid over de drie absolute superaandelen we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" hebben geselecteerd. 

Drie aandelen met superieur koerspotentieel.

Waaronder het fantastische aandeel van een bedrijf dat een enorme goud-, zilver- en zinkmijn ontwikkelt. Bewezen reserves zijn nu al ruim 18 miljoen ounces goud, ruim 500 miljoen ounces zilver en meer dan 4 miljard pond zink.

Zal op basis van de huidige goudprijs maar liefst $1450 winst maken op iedere straks geproduceerde ounce goud. Dat gaat (zelfs al zou goud niet meer stijgen) megawinsten opleveren!

Eén van 's werelds beste goudbeleggers bezit nu bijna 16% van de aandelen. Daarnaast bezitten directieleden nog eens bijna 20% van de aandelen. 

Hiermee ga je een enorme klapper maken!

U kunt het rapport alleen vandaag nog als los nummer bestellen. Na vandaag moeten we de inschrijving écht sluiten.

Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" nog snel te bestellen!

Beursblik
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Een maatschappelijk vastgoed probleem (Tom Lassing)

19/10 7:51

In Washington DC, maar ook dichter bij huis in Amsterdam en Rotterdam is het zo dat bepaalde wijken aantrekkelijker worden naarmate de vraag naar huisvesting toeneemt. Als er een gebouw gesloopt wordt, dan wordt er geen huis teruggebouwd, maar dan komen er appartementen. Dat is voor projectontwikkelaars immers veel interessanter.
Huiseigenaren worden dus uitgekocht, de eventuele huurders uitgezet en eensgezinshuizen en winkelen kantoorpanden worden dure appartementen.
Het gevolg is dat de oorspronkelijke wijkbewoners gedwongen vrijwillig vertrekken. Of ze verkopen hun huizen, of de huren worden te hoog.
In Washington DC wordt dit gegeven door de zwarte (arme) bevolking gezien als racistisch en puur tegen hun gericht.
Ik herken daarbij wel de pijn die ze voelen, maar dit gegeven is niet nieuw. Het is marktwerking.
Het toenemende aantal mensen in de grote steden zorgt er voor dat...

Lees verder
 
 
 

Neo Finance weetjes (Tom Lassing)

19/10 8:03

Neo Finance investeerde in het derde kwartaal van 2020 zelf een bedrag van 205.000 euro in consumentenleningen. Leningen waar u en ik ook in mee kunnen doen.
Hun probleem werd in het derdekwartaal dat er te veel geldverstrekkers kwamen. Dan lijkt het onlogisch dat neo Finance ook meedoet in de leningen.
Toch is het wel verstandig dat ze zelf ook meedoen.
Ze doen voornamelijk mee in leningen die niet snel genoeg vollopen. Daarbij nemen ze slecht lopende leningen over van particuliere klanten.
In feite zijn ze daarmee de olie voor het systeem.

Aan het einde van het derde kwartaal was 12,66% van het uitgeleende bedrag meer dan 90 dagen te laat met rente en aflossing betalen.
Gedurende hetzelfde kwartaal werd 340.000 euro teruggehaald. Dat is 340.000 euro bij leners die al 24 maanden of meer te laat waren met betalen. Dat is dus nog een fors bedrag dat uiteindelijk toch na een langlopende procedure teruggewonnen wordt.

Het provision fund is nu 381.000 euro groot. Het fonds garandeert in totaal 3,1 miljoen aan leningen. Er is dus een 12% dekking aanwezig. De leners zelf betalen met iedere afgesloten lening via de betaalde premie de kracht van het fonds. Tot op heden is die 12% dekking voldoende gebleken. Neo Finance zelf staat eventueel ook garant voor tekorten.

De Secundaire Markt omzet was 378.000 euro aan leningen. De gemiddelde leningovername was 17,82 euro groot.

Het aantal geldverstrekkers is nu 11.867 en de gemiddelde portefeuille is 2.725 euro groot.
In totaal is er al 9,4 miljoen euro aan rente uitgekeerd sinds de start van Neo Finance. In totaal is 58 miljoen aan leningen uitgezet. Op dit moment staat er 32 miljoen aan leningen uit.

Lees meer over Neo Finance
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Tesla's race naar de bodem (Tom Lassing)

19/10 8:27

Twee prijsdalingen heeft Elon Musk vorige week bekend gemaakt. Puur omdat concurrenten in staat zijn gebleken om tegen lagere kosten OOK een mooi product neer te zetten. Tesla is blijkbaar zo onzeker over haar product dat de prijs omlaag gaat als de concurrentie dat ook doet.
Ze zijn marktleider.
Marktleiders staan er bekend om dat ze de prijs zetten.
Wat Tesla nu zegt, is dat de kleine opkomende partijen de prijstrend zetten. Tesla heeft heel veel geld opgehaald en met haar extreme waardering kan ze nu nog altijd heel goedkoop geld ophalen. Het bedrijf gaat nu dus op basis van de diepe geldbuidel de concurrentie aan. De winnaar is degen die de meeste verliezen kan oplopen.
Zo was kapitalisme nooit bedoeld.
Nu wint niet de beste, maar wint degene die slechts het meeste geld kan en mag verbranden.
Dit is een race naar de bodem. Daar wint eigenlijk niemand iets mee.
Het is overigens wel de manier waarop Amazon de grootste werd. Het kan dus wel werken. Ik denk niet de de wereld er uiteindelijk blij mee moet zijn. Amazon is één van de redenen dat de centra van dorpen en steden nu steeds minder winkels en MKB bedrijven huisvesten.

Beursbox.nl
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd