Beursbox Nieuwsbrief Daar is de uitbraak

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Daar is de uitbraak
Date: November 9th 2020
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 9 november 2020
 
 

AEX 572,9 Dow 28.540 USD 1,189 Btc 12.922 Goud 1,958.6

 
 

Koop een mondkapje dat WEL werkt!

Het is uitwasbaar, dus uiteindelijk ben je net zo duur uit als bij mondkapjes die zeker niet werken.
ALS je dan toch met een kapje moet lopen, doe het dan wel effectief en laat je niet opschepen met die rommel die slechts stof tegen gaat houden. Kijk hier voor het betere alternatief

Lees verder
 

Trading Navigators

Eenvoudig te gebruiken software die u helpt om structureel (veel) geld te verdienen op de aandelenbeurs. Het systeem geeft u de signalen te kopen, houden of verkopen. Ideaal voor beleggers met weinig tijd. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/11 7:00

  • N26, de online bank waar ik ook een rekening heb en waar ik ook reclame voor maak, is in Nederland nu ook al winstgevend actief. Een goede zaak, want dat geeft extra zekerheid over hun bestaansrecht. Open hier uw rekening.
  • De beurzen hebben geen probleem met een Biden presidentsschap. Er is geen paniek en het is ook niet zo dat er nu op de beurs veel mensen zijn die geloven dat de Verenigde Staten nu een communistisch land gaat worden. Dat is anders op facebook, alwaar ultra rechts zo'n beetje het communistisch Amerika heeft uitgeroepen. Benieuwd of daar ooit het l;icht weer aangaat in die hoek, of dat ze liever blijven leven in die nieuwe realiteit waarin ze zijn gaan geloven.
  • Boris Johnson probeert te redden wat er te redden valt van zijn Brexit. Daar waar hij eerder niet erg lovend over Biden was, probeert hij zich nu weer in te likken. Biden is erg op de hand van de Ieren en heeft weinig zin om mee te spelen in de spelletjes zoals Johnson die in navolging van Trump speelde. BoJo kan weinig goed doen bij Biden en dat gaat zich laten voelen in het VK.
  • Komt er nog een hulptraject voor de bevolking tussen nu en 20 januari? Dat is de vraag. Biden is alleen president-elect, hij heeft nog geen enkele macht tot het moment dat hij president is. Gezien de houding van Trump lijkt die niet van plan om Biden een vliegende start te geven. Met name de arme bevolking in de VS zal dat gaan voelen.
  • Warren Buffett heeft ter waarde van 9 miljard dollar eigen aandelen ingekocht. Hij geeft daarmee aan van mening te zijn dat aandelen Berkshire Hathaway ondergewaardeerd zijn!
  • De goudkoers staat weer dicht bij de hoogste koers ooit. Alleen in de zomer van 2020 was de koers hoger.
  • Bitcoin zag haar koers dit weekend oplopen tot boven de 13.000 dollar.

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Daar is de uitbraak! (Jack Hoogland)

09/11 7:17

Ruim een week geleden vertelde ik u al dat de kans op een nieuwe uitbraak direct na de Amerikaanse presidentsverkiezing groot zou zijn.

Donderdagochtend brak de goudprijs al uit haar dalende wedge. Waarna goudaandelen later op de dag volgden met een zéér krachtige uitbraak. Zie koersgrafiek hieronder.

Zoals ik u dinsdag al liet zien is de kans levensgroot dat dit de start is van een nieuwe 100% koersstijging op slechts een paar maanden tijd.

Om een goed beeld te krijgen van hoe ongelofelijk goedkoop goudaandelen nog steeds zijn, kijkt u het beste even naar onderstaande grafiek. Goudaandelen zijn nog steeds historisch goedkoop in vergelijking met andere aandelen.

Dat terwijl de kwartaalwinsten van goudproducenten nu met honderden procenten tegelijk stijgen.

Vrijdag stuurden we extra goudtips uit voor goudproducenten wiens kwartaalwinsten 182% en 283% hoger zijn dan een jaar geleden. Goudproducenten behoren nu tot de meeste winstgevende bedrijven ter wereld.

Vorige maand stuurden we onze TopAandelen-abonnees al een nieuwe extra goudtip én een nieuwe extra zilvertip. Vrijdag stuurden we ze twee nieuwe extra goudtips én een extra zilvertip.

Als nieuwe TopAandelen-abonnee ontvangt u al deze extra tips helemaal gratis als extra service bij uw abonnement.

Bovendien ontvangt u het unieke "Penny Stock Rapport", met daarin vier aandelen waarmee je de allerhardste klappers gaat maken. Lange termijn koerspotentieel: Véél meer dan 1000%.
Klik hier om snel TopAandelen-abonnee te worden!

Lees verder
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die nu doormaken!

Kijk hier
 

Kijk ook eens naar KlimSparen

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Joe Biden wordt president (Tom Lassing)

09/11 7:51

De stemmen zijn nog niet volledig geteld en dat zal zelfs nog wel drie weken kunnen gaan duren, maar duidelijk is al wie de volgende president wordt.
In een normale situatie zou de verliezer nu al het verlies nemen en dan kan het land verder.
Het is echter geen gewone situatie.
Trump zal nooit en te nimmer toegeven dat hij verloren heeft. Hij is zo niet opgegroeid. Hij leeft namelijk zijn hele leven al in een eigen dimensie. Een dimensie waarin hij en alleen hij centraal staat en alles draait om hem.
Als hij dus niet de winnaar in die dimensie zou zijn, dan moet er vals gespeeld zijn. Immers kan in de wereld van Trump alleen Trump de winnaar zijn.
Daarom heeft Trump het over enorme fraudes.
Maar in 'onze' wereld moet je dan wel met bewijzen over die fraudes komen. De enige keiharde bewijzen van grootschalig bedrog liggen echter aan de kant van Trump. Denk aan de postkantoren, denk aan de aanpassing van kiesdistricten en kijk naar het beperken van stemlokalen in zwarte wijken. Allemaal aantoonbare fraudes om het bepaalde bevolkingsgroepen moeilijker zo niet onmogelijk te maken om te stemmen.
Ondanks alle beweringen van Trump is er door hem geen enkele grootschalige fraude aangetoond.
Trump heeft nu

Lees verder
 
 
 

Secundaire Markt voorbeeld (Tom Lassing)

09/11 8:09

Ik zag gisteren een potentieel interessante positie in de Secundaire Markt van Neo Finance staan.
De kleur was goed (er is een kleurcode die aangeeft hoe de lening er voor staat) en was geen "V" indicatie, die aangeeft dat betrokkene te laat met betalen is.
Er werd geen premie bij verkoop gevraagd.
Dat zag er dus goed uit.
Toch was deze lening een NO GO, want er stond wel een "N" indicatie. Dat houdt in dat de lening "terminated", dus door Neo Finance actief gestopt is.
Hier had dus nooit een groen indicatie mogen staan en ook de "V" had er moeten staan!
In mijn ogen een duidelijk fout in het systeem.
Daarbij is Neo Finance zelf de verkoper van die lening.
Dit is geen goede zaak, want het komt erg dicht bij regelrechte oplichting.
Ik ga dan ook een brief naar de directie sturen, want dit kan in mijn ogen niet.

Hun aanbod is fantastisch, maar die Secundaire Markt is niet een plek waar je als beginner bezig moet gaan. Doe je dat wel, dan gaat je dat veel geld kunnen kosten. Je moet er enorm goed blijven opletten...

Neo Finance
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

Verbeter uw Online Veiligheid

Verberg waar u zich bevindt en surf anoniem. Wanneer u met één van de ExpressVPN servers in 94 landen over de hele wereld verbindt, dan zijn uw IP adres en locatie verborgen. Voorkom dat bedrijven hun prijzen verhogen op basis van uw fysieke locatie en maskeer uw echte IP adres door te torrenten met een VPN.

Kijk hier
 
 
 

Lokaal en globaal (Tom Lassing)

09/11 8:37

In Nederland stappen we nu massaal weer af van bio energie, want het is van de zotte dat ze in Canada bomen kappen om ze hier, met subsidie, te verbranden.
Terecht dat we daar een stokje voor willen steken.
Wat ging er mis?
- Het punt is dat er honderden prachtige lokale initiatieven waren om lokale bio afval stromen op te lossen door er energie van te maken. Daar was wel wat subsidie voor te vinden.
Toen dat geregeld was, werd de regeling door te veel initiatiefnemers per direct zwaar misbruikt door op grote schaal niet de lokale bio afval stromen te gebruiken.
Men kon meer winst maken door veel goedkopere Canadese bomen te importeren. Veel goedkoper, makkelijker en efficiënter en dus meer winst voor de initiatiefnemer. Canada blij, want het hout leverde ineens weer geld op en hier ondernemers blij, want met de subsidie er bij was er een fantastische bron van inkomsten gevonden. De belastingbetaler mocht voor de (legale) fraude gaan dokken.
Ondertussen werd de lokale bia afval stroom niet meer gebruikt, want geld verdienen was de enige drijfveer geworden.
In de regeling was helaas niet opgenomen welke afvalstromen er gebruikt mochten of moesten worden.
Enkele ondernemers waren dus veel te slim en hebben een heel interessante lokale industrie om zeep geholpen omdat ze gewoon te slim waren. Helaas op een verkeerde manier.
Ze hebben hun eigen zakken gevuld en gaan nu elders proberen de zaak te flessen. Inmiddels heeft bio energie in den lande een heel slechte naam gekregen. Dat terwijl het in de kern een heel interessante oplossing was om lokale afvalstromen ook lokaal te verwerken en waarde te geven.

Energiestart
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Boek In 10 stappen succesvol beleggen. Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Een heel interessante aanbieding voor beleggers die meer over succesvol beleggen willen leren. Klik hier

Kijk hier verder
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd