Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar First Green Capital

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kijk eens naar First Green Capital
Date: November 11th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 11 november 2020
 
 

AEX 591,87 Dow 29.440 USD 1,182 Btc 12.996 Goud 1,882.6

 
 

Verbeter uw online veiligheid

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/11 7:00

  • Gisteren kwam Obamacare voor behandeling bij de Amerikaanse Hoge Raad. De laatste poging van Trump om zijn voorganger een loer te draaien. Zou het gelukt zijn, dan waren vanadaag ruim 30 miljoen Amerikanen hun medische verzekering kwijtgeraakt... Midden in een pandemie. Maar het is niet gelukt. De rechters maakten korte metten met deze poging ene politiek spel via het gerecht te spelen.
  • De eerste tien rechtszaken die de Republikeinse partij heeft aangespannen vanwege vermeende verkiezingsfraude zijn af afgewezen. Het staat nu 0/10 voor Trump. De vraag is wanneer de realiteit van het verlies team Trump ook duidelijk wordt.
  • Een medewerker van de US Postal Service heeft overigens al onder ede toegegeven dat hij één van de sterkste zaken van de Republikeinen simpelweg verzonnen had. Hij heeft deze verklaring ook onder ede ondertekend. Vervolgens ging hij Facebook op om het weer net zo hard te ontkennen... Ze leven compleet in een andere dimensie als het om facebook gaat.
  • ABNAMRO maakte in het derde kwartaal ruim 300 miljoen euro winst.
  • Het is Singles Day bij Alibaba. In het eerste half uur werd al 48 miljard euro aan omzet gehaald. Overigens zijn de 'kortingen' de laatste weken ontstaan door prijsverhogingen die er nu op 11/11 als korting weer af gaan. Het is één grote oplichting. Overigens verloor het aandeel Alibaba bijna 9% aan waarde. Reden daarvoor is het feit dat de Chinese overheid wil ingrijpen in die markt. De bedrijven in die sector en de CEO's van de bedrijven in die sector worden te rijk en krijgen te veel praatjes naar de zin van de politieke machthebbers. De vijf grootste bedrijven verloren samen 250 miljard dollar aan beurswaarde na de bekendmaking van de Chinese overheid.
  • Het Europees parlement heeft een akkoord over de meerjarenbegroting bereikt. Het gaat om een totaalbedrag van 1800 miljard euro. 750 miljard daarvan is voor een Coronacrisis noodfonds. De verschillende landen moeten het akkoord nu goedkeuren. Met name Hongarije en Polen liggen hier dwars.
  • Heeft u uw N26 rekening al geactiveerd? Ik raad deze rekening van harte aan. Bijzonder handig om die rekening actief te hebben. Ik betaal er nu al de nodige rekeningen automatisch mee. Kijk hier
  • Stand van zaken Detroit vastgoed. Een video boodschap van mijn kant.

Koop nu zilver
 
 
 

Koopje! (Jack Hoogland)

11/11 7:18

Vrijdag vertelde ik u nog uitgebreid over het belachelijk goedkope goudaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten. Dat je voor slechts zes keer de winst aankoopt, en minstens 960% koerspotentieel heeft.

We ontdekten echter óók spotgoedkoop aandeel van een zeer succesvolle aanbieder van online opleidingen.

Wat u misschien niet weet is dat de vraag naar online opleidingen tijdens een recessie zeer fors stijgt. Door extra vraag van werklozen die willen omscholen, bijscholen én een goede indruk willen maken bij het solliciteren.

Daarmee stijgen ook de winsten én aandelenkoersen van bedrijven die online opleidingen aanbieden.

Dit bedrijf presteert in normale tijden al zeer goed, maar zal de komende tijd extra hard profiteren van de snel stijgende vraag. Profiteert zelfs extra omdat ze een dikke maand geleden nog een zeer winstgevende concurrent overnam.

Waardoor je een aandeel van een snel groeiend bedrijf aankoopt voor slechts 7,5 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Dit is een koopje! De koers moet binnen een jaar met 140% omhoog om dit aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Voor de langere termijn berekenden we 430% koerspotentieel!
Klik hier om het nieuwe "Super Rendement Rapport" te bestellen

Klik hier om verder te lezen
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

First Green Capital (Tom Lassing)

11/11 7:41

Vorige week schreef ik voor het eerst over deze onderneming die in mijn ogen heel goed bezig is in Duitsland.
Zoals u weet, wil ik altijd als één van de eerste dingen weten wie er achter een initiatief zitten.
In dit geval is dat Meindert Jansberg, woonachtig in Amsterdam en vooral zakelijk actief rondom Berlijn. In 2011 is hij begonnen met dit bedrijf en nu dagelijks bezig met het ontwikkelen, beheren en exploiteren van verschillende projecten.
Ik vroeg hem hoe dat er dan uitziet.
"Dat doen wij met een team in Amsterdam en Duitsland. Ons bedrijf heeft een sterke Nederlandse connectie. Een belangrijk deel van de oprichters van het bedrijf en investeerders is overigens Nederlands. In 2011 is ons bedrijf opgericht met als doel het verduurzamen van de energievoorzieningen en tegelijkertijd projecten te realiseren met stabiele inkomsten",

Duitsland bleek een ideaal land te zijn voor zonneparken, maar we realiseerden ons dat we niet kunnen concurreren met de enorm grote energie concerns die mega projecten wegzetten. Daarom kozen we heel bewust voor kleinere en lokalere projecten. Maar wel in Duitsland, want dat land is op dat gebied écht voorloper.
Kijk hier over het bedrijf en voor verdere info

 
 

Vastgoed investeringen door particulieren (Tom Lassing)

11/11 7:55

Is het een goede zaak als particulieren investeren in te verhuren woningen?
De meningen zijn verdeeld.
Als ik kijk naar vastgoed als een potentieel (tweede) inkomen, dan is het een heel goede zaak. Het bezitten van te verhuren vastgoed kan je inkomen veilig stellen. Zou je je baan kwijtraken, dan heb je nog altijd je inkomen vanuit je vastgoed.
Het geeft dus een enorme financiële zekerheid.

Er is ook een andere kant, die we in Amsterdam zien. Daar krijgen 'gewone' kopers geen kans meer, omdat inkopers van woningen meer bieden. Deels is het zwart geld dat via woningaankopen gewit wordt. Er zijn ook enkele heel grote vastgoedeigenaren die letterlijk honderden tot duizenden woningen bezitten die de markt verzieken en niet altijd even netjes opereren.

Het Nederlandse kabinet wil nu vastgoedbeleggingen in Nederland voor particulieren ontmoedigen. Het is in de ogen van links Nederland niet kies dat particulieren meer dan één woning bezitten. Slechts 7% van alle woningen bestaat uit woningen die we "vrije sector huurwoningen" noemen. De meeste maatregelen van het kabinet betreffen juist deze woningen.
Deze 7% heeft vrijwel geen recht op subsidies. Subsidies die juist wél naar de andere 93% van de woningen gaat. 10 miljard euro per jaar gaat naar de koopsector en 5 miljard naar de huursector, niet zijnde vrije huursector.
De vrije huursector wordt nu geconfronteerd met fors hogere gemeentelijke lasten, maar ook met verplichte kosten voor verduurzaming. Als daar dan ook nog nieuwe regels en kosten bijkomen, terwijl de huur ondertussen niet omhoog mag, wordt het vooral voor kleine woningbezitters erg moeilijk. Daar is de maatschappij ook niet mee geholpen.


Ik ben zelf heel bewust actief in Detroit. Kijk hier

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Consumentenleningen (Tom Lassing)

11/11 8:13

Zoals u ongetwijfeld weet, verstrek ik via mijn Neo Finance account in Litouwen consumentenleningen aan lokale particulieren.
Mensen die elders niet terecht kunnen, krijgen tegen aantrekkelijke rentes alsnog leningen.
Een goede zaak voor de lokale economie in Litouwen. Immers komt er cash vanuit bijvoorbeeld Nederland beschikbaar in Litouwen.
Als die mensen dus goede dingen doen met de cash, dan is dat een extra kracht die je aan de lokale economie geeft.

Helaas is niet iedereen die geld komt lenen zuiver op de graat.

Banken weten al heel lang dat consumenten die geld willen lenen niet altijd even eerlijk zijn. Ze liegen over inkomen, over bezit en over hun gezinssamenstelling. Als ze dat te lenen geld maar krijgen.
Daar moet ik dus ook in Litouwen rekening mee houden. Gelukkig kan dat ook, want je kan precies selecteren aan wie je wel/niet wilt uitlenen.

Zo zie ik in het systeem lening aanvragen voorbij komen van jonge mannen van onder de 25 die net vier maanden een baan hebben en volgens eigen zeggen meer dan dubbel het reguliere inkomen verdienen. Die jonge mannen willen tussen de 10.000 en 20.000 euro lenen. Onderpand hebben ze niet.
Mijn ervaring is dat een enorm percentage van die jonge mannen direct na het verkrijgen van die lening uit beeld verdwijnen.
Misschien vertrekken ze naar West Europa, maar mogelijk is ook dat ze binnen Litouwen van woonplaats veranderen en uit beeld verdwijnen... tot ooit het geld weer op is.

Toch doe ik soms mee met die leningen, maar NOOIT zonder verzekering.
Met de verzekering er achter kan ik nooit geld verliezen. Zou zo'n persoon WEL netjes betalen, dan kan ik soms wel meer dan 20% rente verkrijgen. Af en toe zijn er daadwerkelijk leners die zulke leningen ook netjes aflossen. Maar meestal komt uiteindelijk de verzekering in beeld.

Ik sprak deze week iemand die vanwege dit bedrog nu zegt te stoppen met Neo Finance. Dat is heel jammer, want zonder herfinanciering levert mij de totale portefeuille wel 12% op jaarbasis op. Ik ben daarbij altijd aan het herfinancieren, dus mijn rendement komt netto hoger uit.
Het feit is namelijk dat in de totale portefeuille 92% van de leningen netjes verloopt. Al die mensen betalen netjes rente en aflossing. Van die 8% die dat bij mij niet doet, zijn een aardig aantal van de leningen verzekerd. Daar maak ik dan geen winst op, maar ik verlies er ook niets op. Neo Finance krijgt van de uiteindelijek wanbetalers toch na een rechtsgang gemiddeld 70% van het geld nog boven water. Je kan dus nie tsnel 'alles' verliezen.
Dat maakt dat ik het nog altijd een prachtige investering vindt.
Ik heb nu grofweg 20.000 euro in Neo Finance zitten. 18.000 euro daarvan zit nu in leningen.

Overigens verkoop ik veel van die slechte leningen vaak met een kleine korting in de Secundaire Markt. Ik neem dan een klein verlies, maar het resterende geld kan ik daarna wel weer inzetten in een nieuwe lening.

Lees meer
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd