Beursbox Nieuwsbrief Passief inkomen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Passief inkomen
Date: November 13th 2020
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 13 november 2020
 
 

AEX 600,05 Dow 28.982 USD 1,18 Btc 13.790 Goud 1,879.0

 
 

Open nu een goud/zilver rekening

Uw (spaar)geld levert bij de bank niets op. Uw spaargeld is ook veel veiliger in de vorm van fysiek goud of fysiek zilver op een wereldwijde edelmetaal rekening. Ik schreef er al vaak over waarom dat een goed idee is. Ik kocht recent zelf ook weer voor 10.000 euro aan zilver.

Open hier uw goud/zilver rekening
 

Mijn nummer één belegging

De trend is pas licht stijgende en de show moet nog beginnen, tot grote frustratie van vele beleggers. Je moet als belegger echter leren om waarde en prijs niet te verwarren. Waarde is wat je krijgt, prijs is wat je betaalt! Lees daarom BeursMagazine!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/11 6:00

 • Bang voor Corona, of... Je wilt alleen een masker dragen als dat ook echt effectief is? Kijk dan hier.
 • In de VS afgelopen week 709.000 Amerikanen die in één week voor het eerst werkloosheidsuitkering aanvragen.
 • Ik heb gisteren ook even een video gemaakt waarin ik uitleg waarom Biden op 20 januari als president aangesteld zal worden.
 • De wereld verzuipt momenteel weer in de olie, want de vraag naar olie is door de Corona crisis gevoelig lager geworden, terwijl de olieproducerende landen nog altijd overproduceren. Gisteren werd bekend dat de strategische olievoorraad van de VS groter is dan werd verwacht. De olieprijs daalde daarop bijna 2%.
 • De staat Arizona is vorige week terecht door Fox News aan Biden toegeschreven. Gisteravond werd het officieel. Alaska is nu officieel naar Trump gegaan. Biden heeft nu 290 kiesmannen. 270 is genoeg om president te worden.
 • Ik merk dat mijn huurders in de VS het zwaarder krijgen. Deze week hebben we drie huurders moeten nabellen en kregen we de belofte dat uiterlijk vandaag de cheque op de post gedaan gaat worden. We hebben twee andere huurders moeten doorverwijzen naar een overheidsloket waar ze ondersteuning kunnen krijgen. Eén huurder zit nu in de officiële procedure om uitgezet te worden. Helaas werken rechtbanken nog amper en de stapel potentiële uitzettingen is er enorm. Mijn huurder weet dat en hoop het de winter nog uit te kunnen zingen zonder dat hij huur gaat betalen. Dat soort huurders zijn er helaas ook.
 • Dankzij een Groenlinks initiatiewet moet nu Koninklijke Olie ook gewoon winstbelasting in Nederland gaan betalen. Ze hadden een deal met de belastingdienst waardoor ze er onder uit kwamen. Waarom kan ik zo'n deal niet met de belastingdienst maken... Ooh wacht even... Dat weet ik al... Moet je winst voor maken. Ik betaal ook al jaren geen winstbelasting. Net als Jeff Bezos en Elon Musk zorg ik er namelijk voor dat ik zakelijk nooit winst maak. Immers belasting is een kostenpost en als je je geld extreem scherp inzet, dan betaal je dus geen winstbelasting.
 • In het VK verlaten de ratten het zinkende Tories schip. De ontwerper van de enorme winst voor de Tories heeft nu aangekondigd dat ook hij voor de kerst weg zal zijn. De beoogde Brexit is door hen zelf onmogelijk gemaakt en nu het schip reddeloos verloren is, pakken ze de laatste reddingsboot en laten ze het land aan zijn lot over.
 • Volgens analisten van Jefferies kan het aandeel KPN binnen 12 maanden naar 2,66 euro stijgen. Een fantastische analyse, ware het niet dat KPN gisteren al op 2,63 stond.
 • De AEX index is gisteren weer boven de 600 indexpunten gekomen.
 • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt... Kijk hier mijn video. Klik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Bestel hier het Cryptorapport
 
 
 

Drie superaandelen. Ongelofelijk koerspotentieel (Jack Hoogland)

13/11 6:20

Een belachelijk goedkoop goudaandeel. Van een bedrijf dat sinds juli goud produceert en gelijk winst maakt. Produceert goud aan slechts $775 per ounce. Maakt aan de huidige goudprijs dus $1100 per ounce winst.

Heeft daarnaast maar liefst 11 zéér veelbelovende exploratieprojecten in de omgeving van de mijn. Waardoor productie én winst de komende jaren ongekend hard zullen stijgen.

Dit aandeel koop je nu voor nog geen zes keer de voor komend jaar verwachte winst. Zó veelbelovend. Zó goedkoop. Zo'n kans ga je nooit meer krijgen!

Daarnaast een spotgoedkoop aandeel van een zeer succesvolle aanbieder van online opleidingen. Presteert nu al fantastisch goed, maar zal extra profiteren van fors stijgende vraag als gevolg van stijgende werkloosheid.

Groeit volgend jaar zelfs nóg harder door de recente overname van een zeer winstgevende concurrent. Het aandeel van dit succesvolle, snel groeiende bedrijf koop je nu voor slechts 7,5 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 140% omhoog om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen. Dit is een superkoopje!

En als klap op de vuurpijl ontdekten we voor u...

Lees verder
 
 
 

30 aandelen in 5 minuten

''Maak winst op de beurs 

zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt...''

Klik hier
 

KlimSparen heel interessant

Kent u het nog van vroeger? Een alsmaar oplopende rente naarmate u langer spaart? Wist u dat u kunt sparen met aandelen waarvan het dividend alsmaar blijft groeien en groeien en groeien? En weet u dat beleggen in dergelijke aandelen bijna het zekerste is dat u op de beurzen kunt ondernemen?

Lees meer
 
 
 

Passief inkomen (Tom Lassing)

13/11 6:48

Nu dat de Corona crisis keihard toeslaat in Horeca-land, is voor veel van die ondernemers duidelijk dat een passief inkomen NAAST hun Horeca onderneming toch eigenlijk wel een goed idee zou zijn.
Mij werd gevraag eens voorbeelden te geven die voor met name Horeca ondernemers geschikt zouden zijn.
OK...
Heel specifiek... Heb je als ondernemer een aantal unieke items op je menukaart staan? Aparte of unieke gerechten of cocktails, soepen, broodjes etc?
Als dat zo is, dan zou je daar een E-boek over kunnen schrijven en deze gerechten als E-boek kunnen aanbieden. Als je dat in het Nederlands en Engels doet, dan heb je zowel een lokale als een potentiële internationale markt.
Hopelijk zie je dan ook in dat het ONTZETTEND belangrijk is dat je je klanten ook kan en mag mailen. Nu je zaak dicht is, kan je dan toch nog contact houden. Afhalen van gerechten is dan aan te bieden, maar misschien heb je ook speciaal bieren die je online te koop kan aanbieden aan je trouwe klanten. Jouw zaak kan ook gewoon een online zaak worden...
Dat laatste is dan misschien niet direct passief inkomen, maar als je er een online business van maakt, dan kan het er wel enorm op gaan lijken. Je maakt je afhankelijkheid van een zaak die ook fysiek open moet zijn een stuk kleiner.
Wat vervolgens geldt voor alle ondernemers is dat je rekening houdt met ook slechte(re) tijden. Je doet dat in de goede tijden. Deed je dat dus niet tijdens je goede periode, dan heb je nu niet veel aan het volgende...
Ik ben vorig jaar heel bewust privé begonnen met consumentenleningen verstrekken. Op dit moment heb ik voor ruim 18.000 euro aan leningen uitstaan. Die leveren me nu netto 300 euro per maand op. Dat is nog niet genoeg om er van rond te komen, maar ik begon een jaar geleden met de eerste 10 euro. Nu is er al een passief inkomen van 300 euro per maand.
Doe het bedrag keer tien of keer vijftien en ik kan er gewoon van leven!
Dus waarom daar niet naar streven?
Ik zet niet in op een mooiere auto of een dure vakantie, maar ik zet heel bewust in op een toekomstig hoger passief inkomen. Mijn afhankelijkheid van mijn reguliere inkomen is na een jaar al iets afgenomen. Nog niet extreem veel, maar de juiste weg is wel ingeslagen.
Komen er dus ook voor jou weer betere tijden, zet dan geld bewust apart om dat geld ook weer geld te laten opleveren!
Let wel, je bent ondernemer. Ik kan hier al mede-ondernemer wel een paar voorbeelden noemen, maar als je jezelf ondernemer noemt, dan moet je dit ook allemaal zelf kunnen bedenken... Aan de andere kant, wees nooit te eigenwijs om hulp te vragen! Iedereen kan op een punt komen dat externe hulp je gewoon weer even op weg kan helpen. Een frisse blik, een totaal gebrek aan inhoudelijke kennis kan soms ook heel goed werken!

Meer ideeën, klik hier
 
 
 

Voordelen van zonneparken in Duitsland (Tom Lassing)

13/11 7:12

Ik heb de CEO van First Green Capaital mogen interviewen. Hieronder een stukje van dat interview.
"In Duitsland kunnen we heel betrouwbaar vaste afspraken maken met de overheid en energieleveranciers. Het Duitse politieke beleid is ook heel stabiel gebleken en veel betrouwbaarder dan het Belgische of Nederlandse beleid.

Ons netwerk heeft zich in de afgelopen negen jaar in Duitsland sterk ontwikkelt. Oudere projecten kennen een vaste vergoeding per geproduceerde kWh. Voor nieuwe projecten werken wij met een PPA (red: stroomcontract met energiebedrijf) met een looptijd van minimaal 10 jaar. De productie van de projecten schommelt door het jaar heen afhankelijk van het seizoen. Jaar op jaar laten de projecten echter vergelijkbare productiecijfers zien. Deze combinatie van vaste prijzen en voorspelbare omzet maakt dat de inkomsten heel stabiel zijn. Wij hebben met een schuin oog wel eens verder gekeken in Europa, maar er liggen nog zoveel kansen binnen ons netwerk in Duitsland dat wij ervoor gekozen hebben die eerst te benutten."

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Royalty aandelen

Een bovengemiddeld rendement en aandelen die perfect voor de buy and hold portefeuille zijn, zeker in combinatie met een simpele, maar zeer doeltreffende strategie.

Bestel het rapport hier
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden! De artikelen gevenin ieder geval reden tot nadenken!

Kijk hier
 
 
 

De kiesmannen in de VS (Tom Lassing)

13/11 7:37

Het gerucht ging in de VS dat Trump de kiesmannen kon vragen om tegen hun eigen staat uitslag te stemmen. De gedachte was dat veel kiesmannen uit Republikeinse Staten die nu voor Biden moeten stemmen daar wel oren naar zouden kunnen hebben.
Het is in het verleden een paar keer voorgekomen dat kiesmannen dat gedaan hebben en dus lijkt het niet onmogelijk.
Het punt is echter dat dit niet makkelijk zal zijn, want de Republikeinen en de Democraten hebben in iedere staat zelf hun kiesmannen uitgekozen. Als kiezer kies je dus niet een president, maar je kiest je kiesmannen. Die kiesmannen kiezen uiteindelijk officieel de president, tenzij de verliezende kandidaat al heeft opgegeven en dat gebeurde de laatste eeuw altijd.
ALS Trump dus in staat zou zijn om die kiesmannen op andere gedachten te brengen, dan zou hij Democraten zo gek moeten krijgen. Eerlijk gezegd denk ik eerder dat Republikeinen zouden overstappen naar het Democratische kamp in plaats van andersom.
Het gekke is dat heel deze procedure in de VS ook amper bekend is, omdat ze tot op heden vrijwel altijd in stilte gevolgd werd. De nieuwe president was al bekend, dus heel de show om dat officieel te maken interesseerde niemand ooit.
Daarom konden de broodjes aap zo makkelijk verkocht worden in de Amerikaanse pers.
Hoe weet ik dan hoe het werkt?
Ik volg al jaren op YouTube een toonaangevende jurist in ruste in de VS. Gezien mijn bezittingen daar moet ik op de hoogte zijn van de lokale wetten en die man is ook een autoriteit op het gebied van de wetten rondom de verkiezingen.

 
 

Beleggen via Crowdfunding

Er zijn mooie rente rendementen te verkrijgen via het steeds populairder wordende crowdfunding. Ook ik heb mijn onroerend goed project via dit platform laten lopen.

Meer info
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd