Beursbox Nieuwsbrief Eén van de leukste elektrische auto's

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Eén van de leukste elektrische auto's
Date: November 17th 2020
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 17 november 2020
 
 

AEX 601,67 Dow 29.790 USD 1,185 Btc 14.041 Goud 1,885.9 
 

Beleggen in Vastgoed

Matching Capital heeft regelmatig interessante vastgoed financierings investeringen op de site staan. Je moet er tegenwoordig wel snel bij zijn, want in enkele uren zijn de projecten gevuld. Schrijf daarom in op hun nieuwsbrief en krijg de deals als eerste binnen.

Schrijf hier in (Gratis)
 

Zilveraandelen bieden enorme kansen

Na de eerdere goud winsten is het nu tijd voor zilver! We zien keer op keer dat eerst goud en daarna zilver tot wasdom komt. Maak daar dus gebruik van en stap over naar zilveraandelen!

Kijk hier voor het zilverrapport
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/11 7:00

  • Gisteren heb ik weer twee filmpjes over Neo Finance op het Beursbox YouTube kanaal gezet. Kijk hier en hier.

  • In de VS is nu een ultra rechtse Twitter opgericht. Bij Parlor kan je terecht met rechtse haatdragende berichten en complottheorieën. Een ideale plek voor de virtuele realiteit waarin ultra rechts op dit moment graag wil leven. Helaas is het zo dat de censuur op Twitter en YouTube nu zo overdreven is, dat veel meer mensen dan noodzakelijk in die ultra rechtse wereld gaan kijken.

  • Het aandeel Tesla gaat opgenomen worden in de S&P500 index. Nabeurs schoot het aandeel naar verluidt meer dan 10% omhoog in waarde. Dit op basis van het gegeven dat grote fondsen en ETF's die de index volgen dan ook Tesla aandelen moeten gaan kopen.

  • Berkshire Hathaway heeft zich afgelopen kwartaal flink ingekocht in de pharma bedrijven die met een vaccin proberen te komen.

  • De staatssecretaris van de Amerikaanse staat Georgia is door mede-republikeinen zoals Lindsay Graham gevraagd of hij geldige stemmen niet alsnog ongeldig kan en wil verklaren. Ik neem toch aan dat deze beschuldiging van een republikeinse overheidsfunctionaris ernstig onderzocht zal gaan worden. Het komt heel dicht bij aanzetten tot verkiezingsfraude. In de staat worden de 5 miljoen uitgebrachte stemmen allemaal handmatig opnieuw geteld. De staatssecretaris heeft ondertussen al verschillende doodsbedreigingen binnengekregen.

  • Volgens een onderzoek van ABNAMRO is 82% van de Nederlanders bezorgt over de opwarming van de aarde. Ik heb gisteren een video gemaakt over het feit dat de gemeenteraad van het dorp waar ik woon unaniem heeft besloten dat de regels voor grootschalige (zakelijke) duurzame energie opwekking binnen de gemeentegrenzen zo streng moeten worden dat het in ons dorp eigenlijk niet mogelijk zal zijn. De rest van Nederland moet de duurzame ambities van Nederland maar oplossen. Bij ons in het dorp willen ze het niet in de achtertuin.

  • Hoe blijf je gezond? Nu, door de goede dingen te eten en drinken. Ik gebruik al bijna twintig jaar dit supplement.

Koop zilveraandelen
 
 
 

Eén van de leukste elektrische auto's (Tom Lassing)

17/11 7:17

Qua uiterlijk is het niet de fraaiste auto, maar zoals iedereen al weet die mijn auto's kent, kijk ik niet naar het uiterlijk van auto's.

De Sono Motors Sion is qua gebruikte technologie mijn favoriet.

Deze auto is namelijk opgebouwd met zonnecellen op het plaatwerk. Zie je vrijwel niets van. Het voordeel is dat deze auto zichzelf ook kan opladen zonder laadpaal in de buurt. Alles wat je nodig hebt, is (zon)licht. Theoretisch kan deze auto daarmee 5.800 extra kilometers per jaar maken.

Voor veel tweede auto's in het gezin zou dat al voldoende kunnen zijn.

Je rijdt dan vrijwel gratis qua brandstof.

Mij bevalt dat idee wel.

De auto is al wel te bestellen, maar de levering laat nog even op zich wachten. De auto kost 25.500 en bij bestelling moet je 500 euro vooruit betalen. De levering van de auto wordt voorzien in 2022. 


Er is één ding dat ik nog niet begrijp aan deze auto. Ze hebben ongeveer de helft van de body bedekt met panelen. Wat ik me dan afvraag... Waarom niet een techniek ontwikkelen waarbij heel de body een zonnepaneel is? Waarom blijf je klungelen met standaard rechthoekige zonnecellen?

Lees verder
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Voordelen van zonneparken in Duitsland (First Green Capital) (Tom Lassing)

17/11 7:34

In Duitsland kunnen we heel betrouwbaar vaste afspraken maken met de overheid en energieleveranciers. Het Duitse politieke beleid is ook heel stabiel gebleken en veel betrouwbaarder dan het Belgische of Nederlandse beleid. 


Ons netwerk heeft zich in de afgelopen negen jaar in Duitsland sterk ontwikkelt. Oudere projecten kennen een vaste vergoeding per geproduceerde kWh. Voor nieuwe projecten werken wij met een PPA (red. stroomcontract met energiebedrijf) met een looptijd van minimaal 10 jaar. De productie van de projecten schommelt door het jaar heen afhankelijk van het seizoen. Jaar op jaar laten de projecten echter vergelijkbare productiecijfers zien. Deze combinatie van vaste prijzen en voorspelbare omzet maakt dat de inkomsten heel stabiel zijn. Wij hebben met een schuin oog wel eens verder gekeken in Europa, maar er liggen nog zoveel kansen binnen ons netwerk in Duitsland dat wij ervoor gekozen hebben die eerst te benutten.

Kijk hier voor verdere info
 
 
 

Softbank neemt de winsten (Tom Lassing)

17/11 7:44

Softbank is geen bank. Het is een technologie bedrijf dat enorme bezittingen heeft in andere bedrijven. Zo zat het bedrijf al vroeg in Amazon, Google en Tesla, om een paar succesnummers te noemen.

Aandelen die het gigantisch goed gedaan hebben.

In totaal zaten ze in 26 verschillende bedrijven, waaronder de hierboven genoemde drie.

Het bedrijf heeft nu 22 van de 26 posities verkocht!

Ze verkochten de genoemde drie, maar ook hun bezit in Netflix, Microsoft, Adobe.

Ze verkochten een deel van hun aandelen in Nvidia en T-Mobile.

Ze namen nieuwe posities in... 

Namelijk in Line (LN) en Lemonade (LMND) 


Doe met de info wat je wilt, maar het zijn toonaangevende beleggers bij Softbank. Ik denk dat er een belangrijk signaal van uit gaat.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Kies je waarheid (Tom Lassing)

17/11 8:05

Beleggers met ervaring kennen het fenomeen al... Je eigen waarheid kiezen. Bijvoorbeeld als een aandeel onverwachts fors gedaald is. Je gaat het dan gewoon ontkennen en na een paar jaar constateer je dat je portefeuille vrijwel alleen maar bestaat uit ontkenningen die 90% in de min staan...

Ook ik heb daar ooit gestaan.

Je moet een keer wakker (gemaakt) worden.

De hele clou is op een gegeven moment keihard wakker worden en daarop dan handelen.

Ik herken het nu in Trump supporters. Ze ontkennen de waarheid. De waarheid die heel simpel is. Hij heeft verloren.

Klaar.

Kan je over blijven huilen, maar het feit ligt er.

Hoe langer je er over doet om het simpele feit onder ogen te zien, des te sneuer kom je bij anderen over. Als belegger kan je je eigen portefeuille verbergen en naar buiten toe mooi weer blijven spelen. Voor mij was dat in 1993 mede de reden om naar buiten te treden met mijn posities. Gewoon om mezelf te dwingen de feiten onder ogen te blijven zien, hoe vervelend het ook voor me zou uitpakken.

Dat is één van de twee redenen waarom ik al sinds 1993 nieuwsbrieven schrijf. (De andere reden was mijn boosheid over het bedrog in de financiële sector).

Dus ben je een Trump supporter, wordt dan nu gewoon wakker uit je coma en zie de realiteit onder ogen. Het is niet veel moeilijker dan dat. Het is wel pijnlijk, want het wakker worden gaat gepaard met het besef dat je jarenlang gefopt bent door het nepnieuws rondom het fenomeen Trump. 


Zelfs Trump heeft zijn nederlang ondertussen al toegegeven. Hij had het namelijk in zijn eerste 'speech' afgelopen vrijdag over het feit dat hij geen lockdown gaat uitvoeren, daar waar de eventuele volgende Administratie dat waarschijnlijk wel gaat doen...

Trump's versie van de speech waarin je erkent dat je verloren hebt. Officieel heeft Trump nog niet toegegeven en hij gaat dat ook niet doen. Het is voor hem persoonlijk financieel gezien veel te lucratief om de leugens vol te houden. Zijn fans maken miljoenen dollars naar hem over nu hij in deze reality show het zogenaamde 'slachtoffer' is van een enorme fraude. Die stroom geld houdt op zodra hij opgeeft.

Dát gaat Trump dus nooit doen. een flink deel van de donaties onder de 8000 dollar mag Trump helemaal zelf houden.


Wat mij raakt aan het hele verhaal, is het feit dat we weten dat je de geschiedenis moet kennen om niet dezelfde fouten te maken. Trump fans kennen niet alleen de geschiedenis niet, ze ontkennen zelfs de huidige realiteit! Het gevolg is hoe dan ook dat de samenleving naar een rampzalige teloorgang aan het vertrekken is.

In de naam van de democratie willen Trump fans de democratie volledig om zeep helpen. Realiteit en waarheid doen er niet toe. Hun verzonnen waarheid is ze goed genoeg en de wereld moet maar ingericht worden basis van hun verzonnen waarheid.

Ook in Nederland en België zie en hoor ik steeds meer mensen die in een verzonnen realiteit zijn gaan leven. De vraag is hoe we daar als samenleving mee om moeten gaan. Sociale Media is hier de drager van de onzin. In de jaren dertig was het vooral misbruik van de (nieuwe) radio die een deel van het volk enorm kon manipuleren. Nu is het sociale media. Blijkbaar moeten we iedere keer weer even wennen aan nieuwe techniek in combinatie met criminele politieke spelletjes.

 
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 17.500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor verdere informatie
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd