Beursbox Nieuwsbrief Libor gaat verdwijnen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Libor gaat verdwijnen
Date: November 18th 2020
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 18 november 2020
 
 

AEX 600,94 Dow 29.623 USD 1,187 Btc 14.851 Goud 1,877.6

 
 

Pak uw online veiligheid aan

Anoniem het internet verkennen: hoe kunt u geheel anoniem surfen.
Verken het internet voortaan anoniem en bescherm ook uw privacy met ExpressVPN.
Verberg uw IP en maskeer uw online locatie. Daarbij is het ook veel veiliger internetten!

Kijk hier
 

Koop zilvermijn aandelen

De verhouding van de zilverprijs ten opzichte van de goudprijs en de koersdaling van zilver is interessant! Zilver is in 2020 technisch doorgebroken! Dit biedt dus prachtige kansen in zilveraandelen.

 

Naar de site
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/11 7:00

  • De beurzen in de VS gisteren lager. De verspreiding van Covid in de VS gaat nu zo snel dat beleggers dit volgens analisten als excuus gebruiken om even rustig aan te doen. Ik denk dat het onzin is. Na al die winst van de laatste week is het gewoon even een rustig dagje op de beurs geweest. 

  • Trump heeft de belangrijkste rechtszaak in Pennsylvania afgezwakt. Hij zal de 600.000 per post verzonden stemmen niet langer aanvechten. Daarmee kan hij via de reguliere rechtsgang deze staat niet meer winnen. Trump had deze 20 kiesmannen hoe dan ook nodig om ook maar een kleine kans te maken om nog te winnen.

  • Tesla won gisteren iets minder dan de dag er voor nabeurs werd bereikt. Gisteren werd Tesla tientallen miljarden meer waard. (+8,21%)

  • De resultaten van NIO waren beter dan verwacht. Het aandeel won 2,2%.

  • Warren Buffett heeft alle aandelen Costco verkocht. Opmerkelijk, want dit is een klassiek Buffett aandeel. Daarnaast zit Charlie Munger (Mede CEO van Berkshire Hathaway) nu nog in de board of directors van Costco. Nu is Munger al 96, dus zijn vertrek zou geen enorme verrassing moeten zijn.

  • Analistfirma Berenberg had EasyJet nog altijd op de kooplijst staan, maar houdt het nu op "Houden". Een week geleden ging de koers omhoog van 7 naar 10, dus is winst nemen slim, maar 'houden' is geen winst nemen...

  • Het grote Europese meerjaren begrotingsplan is tegen de 'Neens' van Polen en Hongarije aangelopen. Die landen staan niet langer achter de democratische beginselen van de EU. Die beginselen zijn al mager, maar zelfs dat is al te veel voor deze nieuwe dictaturen binnen Europa. De verdere afbraak van de EU is in gang gezet. Het binnenhalen van oostbloklanden is te snel gedaan. Ze waren nog lang zo ver niet.

  • Heeft u uw gratis N26 bankrekening al geactiveerd? Ik raad deze rekening van harte aan. Bijzonder handig om die rekening actief te hebben. Ik betaal er nu al de nodige rekeningen automatisch mee. Kijk hier

Koop nu zilver
 
 
 

Goed nieuws! (Jack Hoogland)

18/11 7:18

Da's nog eens goed nieuws! Van één van de goudaandeeltjes uit ons unieke "Penny Stock Report" werd eerder deze maand bekend dat het bedrijf vorig kwartaal voor het eerst winst heeft gemaakt.

Dit bedrijf bracht vorig kwartaal een tweede goudmijn succesvol in productie, waardoor omzet en winst de komende kwartalen fors verder zullen stijgen.

Bovenop de nu al snel stijgende productie komt dan nog de uitbreiding van een bestaande mijn. En dáár bovenop komt een nieuwe goudmijn die 14 jaar lang in totaal 7 miljoen ounces goud zal opleveren.

Dat betekent dat dit bedrijf vele jaren van forse omzet- en winststijgingen tegemoet gaat. Als aandeelhouder ga je daar ongekend hard van profiteren!

Net als de drie andere aandeeltjes uit ons “Penny Stock Report”, heeft dit aandeel alles in zich om een enorme klapper te worden. Om dus met duizenden procenten in koers te stijgen.

Het is niet voor niets dat vijf van 's werelds beste goudbeleggers 36% van de aandelen bezitten, terwijl directieleden óók 17% van de aandelen bezitten!

Profiteer van vier kleine superaandeeltjes!

Bestel snel het unieke "Penny Stock Report"

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Alsmaar meer dividend

Als u een belegger bent met veiligheid in uw achterhoofd, dan is het bijna een must dat u in uw portfolio ook een aantal Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) bezit. Dergelijke aandelen beschermen u tegen inflatie en doen uw vermogen sneller groeien.

Meer weten, klik hier
 
 
 

Libor gaat verdwijnen (Tom Lassing)

18/11 7:28

De libor methode om de rente te berekenen gaat verdwijnen. Gelukkig, want de methode was beïnvloedbaar door de banken en omdat dit zo was, hebben de banken daar dus ook ruim misbruik van gemaakt.

Op Internet zijn nu al de nodige horrorverhalen te vinden over leningen en andere financiële producten die nu enorm gaan veranderen. Je bent je financiële toekomst niet meer zeker als je die onheilsproleten moet geloven.

In mijn ogen allemaal onzin en alleen maar bedoeld om heel veel lezers te trekken. Immers, onheil voorspellen is goed voor veel aandacht op Internet krijgen en met veel aandacht kan je een heel beroemd persoon worden.

Het is een storm in een glas water.

Hoe zit het dan wel?

Zo ver ik het nu kan inschatten, gaat Libor simpelweg door een andere methode van berekening vervangen worden. Ook Euribor en Eonia gaan vervangen worden.

Die nieuwe berekeningsmethode gaat in 2021 of 2022 komen.

Dit kan inhouden dat bestaande contracten waarin Libor of de andere benchmarks genoemd staan, aangevuld moeten worden met de vermelding dat Libor dan ... gaat worden.

Ik verwacht niet dat de rente op basis van deze verandering enorm gaat veranderen.

Ik hoop dat het allemaal wat eerlijker gaat worden. Immers weten we nu dat je bankiers niet zo maar iets in handen moet geven wat ze ongezien en ongestraft kunnen manipuleren. Dat is de kat op het spek binden.

Op zich zijn van veel nieuwe methodes van berekening nu ook al de rentetarieven bekend. Het is dus niet zo dat er op een x datum in de toekomst ineens een zwarte doos open gaat en er ineens heel andere tarieven naar buiten komen.

Vooral de uitgevers en opstellers van contacten die met Libor werken, zullen er nu werk aan hebben. Als particulier zult u in dat geval informatie toegestuurd krijgen. Er is geen reden tot paniek.

 
 

Hyperinflatie in Brazilië (Tom Lassing)

18/11 7:42

We lezen er hier in Europa nog niets over, maar in 2021 wordt er serieuze hyperinflatie in Brazilië verwacht.

De reden is slecht economisch beleid in Brazilië zelf, alwaar corruptie de norm is. Maar... ook de economische dip die heel de wereld voelt, voelt een grondstoffenland als Brazilië natuurlijk extra hard. De vraag naar heel wat producten die Brazilië aan de wereldmarkt levert, is door de Corona dip ingezakt.

Dat doet zich dan voelen in een land dat er monetair toch al niet sterk bij stond.

De zwakke Braziliaanse munt krijgt het in die omstandigheden alleen maar zwaarder en verliest ten opzichte van sterkere munten steeds meer waarde.

De laatste maanden was de geldontwaarding al enorm. Consumenten zien dat terug in de stijging van prijzen in de winkels. Voedselprijzen zijn de laatste maanden met 30 tot 60% gestegen en lonen bleven daar ver op achter. De gemiddelde Braziliaan voelt het nu dus al stevig in de portemonnee.

Dat gaat in 2021 alleen maar erger worden. 

Een eeuw geleden zag...

Lees verder
 
 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

De leugen is sneller dan waarheid (Tom Lassing)

18/11 7:57

In de VS werd een lijst gepubliceerd met daarop de namen van 14.000 dode Amerikanen die naar verluidt toch in Michigan gestemd zouden hebben.

Zo'n lijst is snel gepubliceerd, maar is het dan ook waar?

Helaas is het controleren van die bewering niet zo makkelijk. De leugen is daarmee dus veel sneller dan de waarheid. Het duurt dagen om de lijst te controleren en waarom zou je dat doen?

Nu, na de publicatie bleken miljoenen rechtse Amerikanen de lijst zeer serieus te nemen.

Er zou zelfs al een rechtszaak over gevoerd gaan worden. (Rechtszaak is afgeblazen)

CNN besloot om 50 willekeurige namen op de lijst te checken.

37 mensen op de lijst bleken inderdaad...

Lees verder
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2020 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd